Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


typ sjuk:(

I morse så var ja så jävla trött så ville bara stanna kvar i sängen så sova men de kan man ju it göra för att man är trött.
ja i alla fall när man kom till skolan så han man då it ens träffa markus för han for hem när skolan började nån gång han hade ont i magen så han vart sjuk:( men har snackat me han på sms som tur ät:)
men själv har ja it alls vart pigg på skolan idag så de är nånting på gång i min kropp så håller på att bli sjuk har frysit hela dan nästan så kommer säkert å få feber:( så har vart med madde å jossan å vi satt å snacka me jens men helvetes så kaxig han var idag så madde kaxa me han medans jag å jossan satt å snacka me varan. men sen hade vi slöjd men de var fan slappt behövde typ it göra nå där idag för de var sista slöjden för i år:) men sen så gick jag iväg å snacka me lärarna ett tag så behövde aldrig gå tillbaka som tur var till slöjden:)
sen var de idrott å de var slappt som fan orkade fan it göra nå å vi gjorde it nå heller kan jag säga.
sen for jag hem å blev sjuk å frös som fan så håller säkert på att få feber:( så ska it träna i kväll i alla fall ska vara hemma å chilla å sitta vi datorn.

i morrn har vi slappt på skolan, när vi börjar har vi elevensval å då har jag bild men kommer mest trolig å vara hemma i morrn så missar det å pysseldagen men orkar värkligen it fara till skolan och jag behöver it för mamma heller för hon sa att jag ska vara hemma å vila, har fan it vart hemma från skolan på flera år så ska vara det i morrn. markus ska också mest troligt vara hemma kan jag tro så kommer nog prata med han å så:) men nu ska jag chilla å de, orkar it skriva nå mer, hare bra, hejdå
16 December 2008  | Länk | Tisdag!!! | 0 kommentar
men typ hej

Tjao!!!

Ja i morse så steg jag väl upp kring 07.15 å var jävligt trött.
Men gjorde i alla fall mej klar å sånt å åt frukost, sen vare ett tag kvar innan jag skulle gå iväg till dagis för att göra min andra prao dag, så skulle sitta vi datorn ett tag hade jag tänkt men internet funkade inte så de vart inte, så gick ner å började göra mej i ordning för att börja traska iväg till dagis för att praoa min andra dag där. Ja i alla fall så gick ja dit de tog typ 20 minuter så lär ju måsta gå hela veckan tyvärr för de går inga bussar. Ja när ja väl var framme så hade dom it hunni gå ut så var inne ett tag, sen vare dags för dom å gå ut å leka, så hjälpte en del att klä på dom utekläder å sånt, sen ute så var alla uti mej hela tiden:) sen gick vi in vid halv elva typ. När dom kommer in har dom alltid samling å sjunger så satt å lyssna när dom sjöng. Kan ju inte säga att jag sjunger me direkt men då vare nåra som sa vrf sjunger inte du? ja bara jag vet inte, var ju typ när man själv gick på dagis som man sjöng sångerna, men ja kan inte direkt säga att jag kommer ihåg sångerna alls, nån känner jag väl igen. sen efter dom hade haft sin samling så skulle dom äta lunch, sen efter lunch hade vi 6 st som skulle sova midda, fast 2 st som är tvlillingar dom somna aldrig. Sen efter alla hade vakna å så, då vare ju dags igen att vara me mej tyckte väl en del så då börjades det att dom klängde å skulle upp i fammnen, så efter veckan är slut kommer jag ju fan ha ont i ryggen. I alla fall så sluta jag kring 15 å gick till bussen. Sen när jag kom hem så funkade ju inte internet så hade åssit å göra, så låg på soffan å halv sov:) vart så trött. Men när pappa kom hem så fixade han så internet funkade igen:) som tur är. Kommer ju vara helt slut när jag slutar på fredag. Sen blir man ju helt slut i huvudet när dom skriker å lever om hela tiden, så inte underligt att man blir helt slut å trött när man kommer hem på dagarna. Ska i alla fall på träningen i kväll så lär inte orka skríva nån uppdatering i kväll. så ni får en uppdatering i morron kväll. Ha det bra, Heejdå!!!
18 November 2008  | Länk | Tisdag!!! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida