Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


tjaa

Hejsan.

i morse orkade jag värkligen inte stiga upp när klockan ringde to dock ett tag innan jag steg upp. men han dock fixa håret å sånt som tur var har vart slö på sistone har inte orkat göra nå åt det.

men när jag väl var på skolan så var ju jens tillbaka så snacka med han jag å jossan.

sen hade vi elevensval direkt på morron har ju bild de är slappt å ha det på morron.
så fick göra vad vi ville idag för våran bildlärare:)

sen hade vi rast å då var vi med jens å markus ja å jossan:)

sen hade vi svenska lektion fram till lunch.
efter lunchrasten så skulle vi gå till bibblan på nå grejs så var där ett tag.
sen hade vi matte lektion när vi kom tillbaka därifrån.
sen hade vi rast ett tag å sista timmen hade vi slöjd ändå rätt slappt men har träslöjd å de suger.

sen sluta vi å då snacka ja å jossan med markus å jens ett tag innan jag gick till bussen:)

efetr skolan for jag hem en snabbis med bussen å hämta nå grejs hemma å sen tog jag bussen in till stan igen å gick på stan med en kompis köpte faktist en julklapp till syrran:) så har nåra kvar men de var min första jag köpte:)

sen resten av kvällen blire å plugga engelska å matte för de ska lämnas in i morrn.
hejdå.
10 December 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar
är så jävla trött vill ha lov nuuu!!!

Ja idag när jag kom till skolan så var ju it jossan där så förstog att hon var sjuk å var hemma/:, så satt å prata med jens å med markus fast vi satt mest å halvsov för vi var så trötta.
Sen började vi med elevensval å då har jag bild å det är ju alltid skönt å börja med sån slapp lektion på morron men tyvärr gör vi bara det på onsdagar:)
Men efter det så gick vi iväg till pt på studiebesök å kan ju dock säga att min pappa jobbar där så jag är så jävla less på va där har vart där miljoner gånger å de är inte kul, brukar dock vara där ibland men inte speciellt ofta nu.
Men det sög dock försökte säga att jag it pallade gå dit för jag vet redan det mesta om pt eftersom pappa jobbar där men som tur var så var han inte där han är dock i thailand å kommer hem på söndag, men träffa ju hans jobbarkompisar å dom flesta som brukar prata med mej frågade ju förstås hur han hade det å om jag hade hört av han å det har jag i lördas:) så sa att han hade det bra.Men var ju ändå tvungen å följa med fast jag visste det mesta redan.
Lärarna skojjade å sa att jag kunde visa runt dom men jag sa aldrig i livet att jag skulle göra det fyfan.
Vi var där typ 1 timme var utråkad som fan, sen när vi skulle gå då fick vi ett par sockar var å tröjor om vi ville så tog 2 st men täncker aldrig ens ha på mej sockarna eller tröjorna fyfan ska ge bort dom till mamma eller pappa nån av dom blire eller båda:)
Sen när vi kom tillbaka då var det lunch vu fick adventsbuffe idag å det var väl gott.
Sen hade vi längre lunchrast än dom andra för vi fick ingen rast efter elevensval så vi började om 12.30 idag som tur var då satt jag Amanda å Madde å chilla å prata. Sen såg vi på film å de var slappt sen hade vi matte lektion fram till det var rast/: Sen efter rasten hade vi slöjd å kan ju säga att träslöjden gick faktisgt hyfsatt bra idag men de gör den alltid men de är så låntråkigt å ha slöjd man blir utråkad men idag var Amanda i våran grupp som hade träslöjd som tur var så fick jag nån å snacka med:) Sen slutade vi kl 14.55 idag så stog å prata med Amanda å Markus å Jens ett tag men Markus for ganska direkt så gick nåra minuter senare till bussen. Å när jag kom hem satt jag med vi datorn så klart syrran var it hemma så fick ha den ifred äntligen:) hon är på ridning varje onsdag:)

nu ska jag ta å börja plugga för det ska lämmnas in i morrn. Så kvällen består av att plugga å att mamma ska ha junta här hos oss så då kommer dom som är med i juntan hit vid 19 så kommer sitta på rummet å plugga förhoppningsvis hoppas jag att det blir så.
Kanske slänger in ett inlägg i kväll om jag hinner.
3 December 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar
tjoo

I morse steg jag upp kring halv åtta å gjorde mej klar å sånt, sen åt jag frukost, sen så satt jag ett tag vi datorn brukar aldrig göra det på morron men så blev de idag men inte länge de var ju inga inne på msn så då äre ju tråkigt.
Men gick i alla fall iväg kring 08.40 till dagis så var no där kring 09.05 då var dom precis på väg ut, varken kängan eller dojan skulle vara ute å leka på dagisgården idag, kängan gick till skolgården å skulle leka där. Å dojan där ja är vi skulle gå till svedjanskogen å leka där, så vi gick iväg dit å var där till 10.30 då var det dags att gå tillbaka å ha samling innan lunchen, idag lekte dom lekar å sjöng till dom så satt å kolla på när dom gjorde det. Sen så turas dom om å säga vem som ska gå. Sen efter maten fick dom facktist en glass, sen vare dags att sova för dom som skulle det så idag var de 5 st som skulle sova, för nåra var lediga som brukar sova så de var bara 5 st idag. Så Jag hjälpte till som vanligt att lägga dom å sånt. Sen så satt jag väl inne med fröknarna medans dom sov, dom hade 4 st som var vakna dom lekte å lyssna på sagor som barbro läste för dom idag. Sen så vare 2 st som skulle upp kring 13.20 så då gick vi å väckte dom. Sen så läste jag flera böcker som en ville att jag skulle läsa så gjorde det:)
Sen så kom de en kring 12.30 som ville gå ut å sova i vagnen hon var rätt så trött. Så då var de 6 som sov fast sen vart dom ju mindre å mindre eftersom dom sover olika länge. Sen i alla fall åt dom mellis efter 2 så idag fick dom frukt, sen så satt jag väl å kolla när dom sprang runt å lekte å sånt, så sluta nån minut innan 15 så jag hinner med bussen 15.05:).
Sen när jag kom hem så satt jag mej vi datorn som vanligt, i kväll blire inte mkt, ska ta det lungt är rätt trött efter en hel dag på dagis, nu har jag bara torsdag å fredag kvar att vara där! Men nu its jag it skriva nå mer så ni får hoppas på en uppdatering i morron kväll:)
heejdå!!!
19 November 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida