Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


mm

Tjaa äntligen fredag!

kom just att börja täncka på att det är ju bara nåra veckor till jullov nu genom att det är första advent på söndag:)

Idag har vi haft vi elev grejs på havbadet med folk från andra klasser å de var faktist kul, vi pratade om mobbing å hade utbildning om det eller vad man nu ska säga, så vi pratade å gjorde saker i grupper så det var faktist kul å våran grupp vi garvade när vi skulle göra nått som vi skulle redovisa sen för dom andra. sen vid 10 då fik vi fika å så, sen började vi om halv elva å då skulle normalm eleverna göra nån film eller nått så vi från christina skolan vi skulle göra annat med varandra så vi satt å prata. sen var det lunch å vi fick hamburgertallrik till lunch alla å det var ju gott å lyxigt för vi slapp ju betala. sen hade vi saker lärarna skulle prata om så vi satt å lyssna på dom. Sen kring 12.50 då skulle vi gå å bada så vi skulle sammlas vid badkassan så skulle hon dra en massa regler som hon ville säga vad man fick å inte fick göra å vad som gällde för att få bada.
så vi bada från 13 till ungefär 14.20 då skulle alla upp å göra sej klar å så.
å på badet var jag med en massa folk å vi hade kul för vi hade ju elev grejs å då skulle man ju umgås med folket från normalm å så.
sen så slutade vi kring 14.50 för vi slapp åka buss hem fick sjuss hem av en lärare genom att jag bor så nära å sen åkte en till med som bor i stan som skulle få sjuss.
Sen när jag kom hem då vare bara å skynda sej iväg till polisstation innan kl var 15 å hämta mitt idekort så nu är de hämtat, sen gick vi å fikade ja mamma å syrran, sen kom pillan å mötte syrran så gick jag å mamma till frissan för jag skulle klippa mej kl 15.30. så efter det så gick vi runt på varedna affär å kolla på täckbyxkor hittade till slut ett par på intersport som jag köpte, sen for vi hem å då satt jag mej vi datorn men ska no snart försöka pallra mej här i från å göra annat kanske städa rummet eller nått så jag kan börja julpynta i morron.

vi hörs..

ha det bra:)

hejdå!!
28 November 2008  | Länk | havsbadet med skolan:) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida