Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


kusin threses 30 års kalas:)

I kväll har jag spenderat kvällen på pitholmsbyagård med våran kusin som fyller 30 år den 30/11-08- men hon hade kalaset idag, så har umgåtts med massa folk där. fick även träffa charlie som var där ett tag så vi lekte å sprang runt sen så var jag med en som hette milla som är kusin med leo och tuva som bor i uppsala. Charlie å milla är lika gammla men hon var 4 månader yngre än Charlie. Så när Charlie vart hämtad av sin farmor å farfar så ville ju milla va me mej å matilda så klart så vi var med henne å vi sprang runt med henne dära. Sen så vart det tipsrunda å massa grejs, men gick inte tipsrundan för jag pallade inte men gick med minett ett tag jag å milla som ville vara i min famn hela tiden kan man ju säga. Sen så började ju spåra ut för en del som vart mer å mer onyktra å det vart ju rätt mkt liv där då. Sen så skulle vi se vem som var bäst på dom som stog på lapparna när vi gick tippsrundan. Å jag kan ju säga att våran kusin thres var bäst av alla tror jag på göra det dom skulle göra:) Sen fick vi ju även taco till midda där:) gott var det ju:). Sen efter ett tag då fick vi tårta å sånt så det var ju smarigt.
å sen skulle alla samlas på bron fyfann vad kallt det var att stå ute, det var därför våran kusin threse fyllde 30 år så skulle nån hon känner skjuta ett par raketer å vi skulle sjunga för henne så det gjorde vi ju. När vi kom in så skulle milla så klart upp till min famn så där gick jag å bar på henne nästan hela tiden, charlie skulle ju även vara i min famn. Sen skulle tuva upp i min famn men kan ju säga att hon var rätt tung att bära så det vart it så långvarigt. Men de var en massa folk som man aldrig träffat eller som dom känner som inte vi kännde så men dom flesta visste man ju vem dom var å känner gör man ju även som faster,kusinerna frida och threse å deras killar mattias å jocke. Men det var i alla fall kul å vara där å umgås med allt folk men som sagt så började ju spåra ut för en del som vart onyktra å drack rätt många öl å så men for därifrån vid 22 vart ju mer å mer livat där så vi for då. Tog även en massa kort men dom får ni se när jag laddar upp dom sosmåningom.
Nu ska jag pallra mej här ifrån å chilla å förmodligen inte göra nått, blev rätt slut av allt liv som var där nu innan man for.
men kvällen har i alla fall varit kul i alla fall:)

hare bra, vi hörs,skriver i morrn säkert kan jag tro.
hejå!!! sen vill jag bara säga att jag saknar min älskling just nu. jag älskar dej mest av allt<3
29 November 2008  | Länk | lördag kväll | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida