Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


.......

I morse tog jag seriöst å ställte klockan på 07.00 för jag orkade it fixa håret eller nå sånt idag. så for till skolan ofixad å de är ju inte ofta jag gör det men så blev det idag i alla fall.

Ja när man kom till skolan så satt man å snacka med jens å Markus yterst lite för orkar värkligen inte snacka med Markus han är bara ointresant som dom flesta tycker med,förutom Amanda f som är tsm med han,fattar värkligen inte vitsen att va tsm med en som är otrogen som han är å fattar heller inte hur amanda kan va tsm med han då, skulle fan inte tilllåta att han var de om jag var tsm med han som jag varit men då insåg jag ju att han bara ljög om saker å var otrogen så gjorde tack å lov slut med han. Men han fortsätter som sagt att vara kär mej ännu å de är de som är så jävla iriterande tycker jag. å sen är han ju kär i alla han ser han är mkt udda om man säger så. Har aldrig vart kär i Jens som vissa andra. jens Han är schyst å trevlig å man kan snacka om vad som helst å kaxa med han utan nån blir sur å iriterad de är de som är tur.
Var ju som sagt tsm med Markus i sommras som alla vet redan.

När vi började så skulle vi gå iväg till christina salen å se årets lucia som musikklasserna är med i årets lucia. lucia blev maja från 9c:) dom var jätte duktiga luciorna å killarna som var med:) sen efter det så gjorde vi it så mkt var me Markus å Jens typ å gjorde nå grejs, var även med Amanda f å vi gjorde ingenting speciellt:) sen på lunchrasten då satt vi å snacka me varan ja å amanda å sen kom Markus å Jens.
Sen efter rasten då fick vi fika för de var ju lucia så fikade å sen spelade spel med Amanda f å så. sen sluta vi kl 13 idag stog å snacka med Markus å Jossan ett tag sen gick jag med Amanda å Amanda en bit för att jag skulle gå till bussen.
Efter skolan for ja å syrran till Mamma å var där ett tag vi fikade blandannat hos henne å sånt:)
å nu ikväll blire å se idol finalen förhoppningsvis:)

slänger kanske in ett inlägg sen ikväll, annars blire i morrn eller på sönda för är it hemma i helgen men har datorn med mej som tur är:)
12 December 2008  | Länk | äntligen fredag:) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida