Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


skola i morrn då!

Ja som ja skrev tidigare så har jag vart hemma från skolan både igår och idag för ja hade feber igår kväll, så Mamma tyckte att jag skulle vara hemma å vila mej en dag till. Så idag har jag prata med Markus ett bra tag på msn för han var också hemma från skolan, han for dock hem från skolan i tisdas å blev sjuk å fick feber å hade ont i magen, så han har vart hemma igår & idag med..
Sen har jag väl också fixat lite är hemma å så som pappa sa ja kunde göra när jag var hemma från skolan så gjorde det i alla fall.
Sen har jag ringt å snacka med jossan när dom hade rast å de var ju trevligt som vanligt:) Sen så har jag inte gjort så hemskt mkt facktist mest chillat å sutti vi datorn:). Sen så kom Pernilla hit efter hon slutat skolan så ja å syrran var med henne å vi gjorde it så mkt, Vi for till henne ett tag för hon skulle äta å sånt, fick även smacka av de dom åt å de var ju gott:)
Sen for vi hem till oss å satte oss å såg på Andra avenyn fast jag har redan sett alla avsnitten men Pillan hade missat en del så vi såg med henne:) de är dock slut för i år andra avenyn de börjar om 13 januari länktar tills dess:).
Sen har vi även pyntat julgranen som vi tagit fram hos pappa, har ju sån tur att få pynta 2 granar en hos Mamma å en hos Pappa:)
sen så fortsatte vi se på andra avenyn å så, Pillan for väl hem kring tio i nio.
Sen gjorde ja it så mkt satte mej vi datorn å kolla runt lite grann.
Nu anser jag att ja är frisk så i morrn blire att gå till skolan fast har ju fortfarande lite ont i halsen å hostar men de är ju sista dan så vi har rätt så chill. De jag vet är att vi inte har nån idrott som jag är stolt över tycker idrott är de tråkigaste som finns ja är no inte ensamen om det får jag hoppas men de tro jag inte heller de är no fler än jag som tycker att de är det. Så vet facktist inte riktigt vad vi ska göra i morrn, Vi går dock bara till 13;) sen har vi jullov fyfan så skönt är no inte ensam att tycka att det ska bli fruktansvärt skönt med lov:)
18 December 2008  | Länk | frisk:) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida