Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


jullov:)

ja idag så var både jag å markus tillbaka i skolan å vi har inte gjort speciellt mkt idag mest chillat, vi hade lekar å mitt å jossans lag vann:) vi ägde ut alla i det å de är vi ju nöjda att vi gjorde. sen har vi varit med markus å jens å vi har vel snacka som vanligt.
sen har jag vart med amanda,amanda markus å jens:)
sen satt vi mest å snacka sista timmen innan vi sluta.

fyfan nu är det jullov har länktat så fruktasvärt är så less på allt som har med skolan å göra, så nu äre bara å glömma skolan å ha jullov;)

blir säkert å vara med markus på lovet, vi ska eventuellt se film å säkert fara å bada;)

men nu ska ja ta å göra mej klar å fara på stan å köpa julklappar till alla som jag ska köpa till förutom syrran för hon har jag redan köpt till;)

å sen i kväll så ska vi vara me pillan å göra nått roligt antar jag det blir. så de blir uppdatering sen i kväll nån gång.

ha ett bra lov:)ja som sagt har jag ju vart med mamma å syrran på stan idag å köpt julklappar så har nästan köpt till alla nu men har nåra kvar att köpa:)
sen har jag även köpt de jag ska ha på mej på julafton å de är jag nöjd med:)
sen så for vi hem till mamma ett tag å då satte jag mej vi datorn å snacka med markus:)!
sen for vi till pappa för vi är ju hos han å då kom pillan å vi sprang runt här i skuthamn å lyckades sälja alla syrrans lotter så nu är det gjort:)
sen for vi till pillan å såg tv å chilla, sen så kom vi på en så bra ide att fråga om hon ville sova hos oss å de ville hon ju så klart så vi ringde å frågade pappa å de gick bra så vi packa hennes grejor å drog till oss å nu gör vi inte så mkt, ska ta å pallra mej här ifrån å förmodligen göra nå annat hoppas jag, vara social me syrran å pillan för en gångs skull:).

så nu ska jag gå vi hörs!!

heejdå!

upptadering i morrn förmodligen;)!!

hejdå!!
19 December 2008  | Länk | äntligen jullov:) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida