Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


första advent!

tjao.

ja idag är det första advent men har inte alls hunnit julpynta ännu. men fick i alla fall upp stjärnorna i fönsterna igår det var nog det enda som vart.
så julstjärnan hänger i alla fall på plats men ska he fram tomtarna å de när jag har pallra mej här ifrån nån gång.
Har i alla fall varit på fagervik på julmarknad eller vad de nu heter å ätit tomtegröt å kollat runt där på olika saker som dom folk står å säljer.
har även vart ute me syrran innan vi for dit vi gjorde väl it så mkt ute precis var ute med hundarna å busade i snön med dom:)
i kväll blire mest att bara chilla å da det lungt ska även se på andra avenyn:)
men nu ska jag pallra mej här ifrån för hoppningsvis å julpynta färdigt så det blir klart nån gång.
vi hörs.
kanske slänger in ett inlägg i kväll får se om jag orkar å its, annars blire i morron kväll.
snart äre ju också julov som tur är längtar sjukt mkt nu:)

heejdå!
30 November 2008  | Länk | skyltsöndag! | 0 kommentar
kusin threses 30 års kalas:)

I kväll har jag spenderat kvällen på pitholmsbyagård med våran kusin som fyller 30 år den 30/11-08- men hon hade kalaset idag, så har umgåtts med massa folk där. fick även träffa charlie som var där ett tag så vi lekte å sprang runt sen så var jag med en som hette milla som är kusin med leo och tuva som bor i uppsala. Charlie å milla är lika gammla men hon var 4 månader yngre än Charlie. Så när Charlie vart hämtad av sin farmor å farfar så ville ju milla va me mej å matilda så klart så vi var med henne å vi sprang runt med henne dära. Sen så vart det tipsrunda å massa grejs, men gick inte tipsrundan för jag pallade inte men gick med minett ett tag jag å milla som ville vara i min famn hela tiden kan man ju säga. Sen så började ju spåra ut för en del som vart mer å mer onyktra å det vart ju rätt mkt liv där då. Sen så skulle vi se vem som var bäst på dom som stog på lapparna när vi gick tippsrundan. Å jag kan ju säga att våran kusin thres var bäst av alla tror jag på göra det dom skulle göra:) Sen fick vi ju även taco till midda där:) gott var det ju:). Sen efter ett tag då fick vi tårta å sånt så det var ju smarigt.
å sen skulle alla samlas på bron fyfann vad kallt det var att stå ute, det var därför våran kusin threse fyllde 30 år så skulle nån hon känner skjuta ett par raketer å vi skulle sjunga för henne så det gjorde vi ju. När vi kom in så skulle milla så klart upp till min famn så där gick jag å bar på henne nästan hela tiden, charlie skulle ju även vara i min famn. Sen skulle tuva upp i min famn men kan ju säga att hon var rätt tung att bära så det vart it så långvarigt. Men de var en massa folk som man aldrig träffat eller som dom känner som inte vi kännde så men dom flesta visste man ju vem dom var å känner gör man ju även som faster,kusinerna frida och threse å deras killar mattias å jocke. Men det var i alla fall kul å vara där å umgås med allt folk men som sagt så började ju spåra ut för en del som vart onyktra å drack rätt många öl å så men for därifrån vid 22 vart ju mer å mer livat där så vi for då. Tog även en massa kort men dom får ni se när jag laddar upp dom sosmåningom.
Nu ska jag pallra mej här ifrån å chilla å förmodligen inte göra nått, blev rätt slut av allt liv som var där nu innan man for.
men kvällen har i alla fall varit kul i alla fall:)

hare bra, vi hörs,skriver i morrn säkert kan jag tro.
hejå!!! sen vill jag bara säga att jag saknar min älskling just nu. jag älskar dej mest av allt<3
29 November 2008  | Länk | lördag kväll | 0 kommentar
tjoo

Hej!

ja vaknade vid 10 å steg upp då å gjorde ingenting satt mej vi datorn.

idag blire att färga håret å sen säkert fara ut till haraholmen å släppa våra hundar följer säkert med mamma å anders kan jag tänka mej.

måste även städa rummet innan jag å syrran ska på våran kusins 30 års kalas kring halv fem far vi nog dit. mamma tvingar mej att städa mitt rum å julpynta idag så det blir det att göra i alla fall. sen så vet jag inte när jag kommer hem riktigt får se hur länge man blir där. blir no mest å chilla när jag kommer hem därifrån å sitta vi datorn..

nu ska jag ta å pallra mej här i från å färga håret sen städa rummet. skriver sen i kväll..

hejs
29 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar
mm

Tjaa äntligen fredag!

kom just att börja täncka på att det är ju bara nåra veckor till jullov nu genom att det är första advent på söndag:)

Idag har vi haft vi elev grejs på havbadet med folk från andra klasser å de var faktist kul, vi pratade om mobbing å hade utbildning om det eller vad man nu ska säga, så vi pratade å gjorde saker i grupper så det var faktist kul å våran grupp vi garvade när vi skulle göra nått som vi skulle redovisa sen för dom andra. sen vid 10 då fik vi fika å så, sen började vi om halv elva å då skulle normalm eleverna göra nån film eller nått så vi från christina skolan vi skulle göra annat med varandra så vi satt å prata. sen var det lunch å vi fick hamburgertallrik till lunch alla å det var ju gott å lyxigt för vi slapp ju betala. sen hade vi saker lärarna skulle prata om så vi satt å lyssna på dom. Sen kring 12.50 då skulle vi gå å bada så vi skulle sammlas vid badkassan så skulle hon dra en massa regler som hon ville säga vad man fick å inte fick göra å vad som gällde för att få bada.
så vi bada från 13 till ungefär 14.20 då skulle alla upp å göra sej klar å så.
å på badet var jag med en massa folk å vi hade kul för vi hade ju elev grejs å då skulle man ju umgås med folket från normalm å så.
sen så slutade vi kring 14.50 för vi slapp åka buss hem fick sjuss hem av en lärare genom att jag bor så nära å sen åkte en till med som bor i stan som skulle få sjuss.
Sen när jag kom hem då vare bara å skynda sej iväg till polisstation innan kl var 15 å hämta mitt idekort så nu är de hämtat, sen gick vi å fikade ja mamma å syrran, sen kom pillan å mötte syrran så gick jag å mamma till frissan för jag skulle klippa mej kl 15.30. så efter det så gick vi runt på varedna affär å kolla på täckbyxkor hittade till slut ett par på intersport som jag köpte, sen for vi hem å då satt jag mej vi datorn men ska no snart försöka pallra mej här i från å göra annat kanske städa rummet eller nått så jag kan börja julpynta i morron.

vi hörs..

ha det bra:)

hejdå!!
28 November 2008  | Länk | havsbadet med skolan:) | 0 kommentar
haha

Tjao ja då var det torsdag å en dag kvar till helg fyfan så skönnt då ska jag fan sova är så jävla trött.
ja idag har vi inte alls gjort mkt, vi hade svenska lektion direkt på morron när vi började å sen hade vi mattelektion. sen hade vi hk å då hade vi vikare å de sög vi gjorde kladdkaka och knäck å hon har vi haft förr så vi vet hur hon är, hon är ju inte direkt bra men no funkar de att ha henne då. hon är rätt sträng.
sen på lunchen satt jag å jossan å garva i matsalen som vanligt åt allt å inge typ så sen på rasten då garva vi ännu mer när vi satt å prata med markus å jens:)
Sen hade vi hk igen efter lunch å då gjorde vi knäck å fick även smaka å ta hem:). sen hade vi rast å då satt jag å jossan å garva åt allt som vanligt. sen efter rasten då hade vi engelska lektion, sen sista halv timmen hade vi bild så det var ju chill:) sen efter skolan då satt jag å jossan å garva ett tag innan jag skulle gå till bussen.

I morrn slipper jag å ida skolan fyfan vad skönt vi ska på nå grejs som vi har med skolan i morrn på pite havsbad å ska äta å så ,å även bada:)

nu pallar jag it skriva nå mer.

heejs!!!
27 November 2008  | Länk | fyfan vad less jag är!! | 0 kommentar
hej

Heej!

onsdag igen då, å det betyder att vi har nästan bara slappa lektioner. på morron har vi bildlektion å där är de ju alltid slappt:)
sen hade vi rast kring 9.50 till 10.10 å då hade vi matte lektion i typ 40 minuter, å sen efter det hade vi so å de är ju rätt slappt men inte det roligaste då precis.
sen var det lunch å då satt jag å jossan med varan å vi snacka om en massa saker. Sen på lunchrasten så ringde jag å jossan en å han ringde upp oss fyfan vad vi garva när vi prata med han, han var så oseriös å en massa saker.
sen var vi med markus å jens typ ett tag.
sen såg vi film å efter det fick vi ha bild ett tag igen:) för de var så lite tid kvar innan vi hade rast.
sen hade vi rast kring 13.20 å då satt jag å amanda å garva åt en sak ja å madde hade fått av en som lät rätt roligt.
Sen hade vi slöjd å det var som vanligt tråkigt! Sen slutar vi ju efter slöjden varje onsdag för vi har det sista timmen. Så stog å prata med markus å jens ett tag för jag skulle till stan å hämta min mobil som vart på lagning så slapp åka buss hem idag:) fick ett sms av expert att min mobil var klar så det var ju klart att jag ville hämta den så nu har jag den igen:) ska även fixa gratis sms till helgen eller till veckan nån dag hoppas jag det blir:)

i kväll blire att plugga som ett sepe har it gjort nå nästan så måste värkligen göra det för det ska lämnas in i morrn:(

Så nu ska jag dra hare bra heejdå!!
26 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar
!!

Hej!

Ja idag har vi inte gjort mkt, haft lektioner som vanligt.
När vi började så hade vi svenska lektion å en del engelska lektion.
sen hade vi rast å då var jag med jossan som vanligt å vi kan fan snacka om vad som helst kan jag på stå.

sen efter rasten hade vi so lektion inte kul, men han dock it göra så mkt.
sen hade vi lunch å då satt jag å jossan med varan å vi kan garva till allt kan jag också säga fan vad vi är bra jossan, sen när vi gick från matsalen då vare nåra killar som sa hej till oss å vi började asgarva haha..
Sen så ringde vi en å han ringde upp oss så vi snacka med han ett tag i jossans mobil:) men han hade lektion så vi tvungen sluta.
sen hade vi slöjd våran klass jag hade syslöjd satt mest å chilla å prata med folk.
Sen hade vi idrott å vi hade det rätt soft på idrotten idag. sluta ju dock kl 14.40 idag:) fast var kvar å prata med jossan å markus ett tag.. höll ju dock på missa bussen hem idag, men som tur var så han jag med den.

ska på träningen i kväll å sen plugga å se på andra avenyn:)

så ja skriver i morrn antar jag det blir, hare bra, heejs!

25 November 2008  | Länk | tisdag;) | 0 kommentar
hej

Tjoo!!

ja då var det månda å skola igen efter en hel veckas prao:)
kände verkligen inte taggen för att stiga upp kl 06.45 å fixa mej å fara till skolan fyfan var så trött så orkade knappast stiga upp.
Sen hade det ju snöa en hel del inatt och blåst så man fick plumsa i snön ner till bussen å sen när jag klev av bussen vare bara å plumsa i snön igen:( inte kul.
ja i alla fall när jag kom till skolan så var jag med markus å jossan å vi kan ju fan snacka om vad som helst så vi börjar garva det var precis de vi gjorde kan man säga.
vi har haft slappa lektioner idag.
Sen var det lunch å då satt ja å jossan å garva som fan i matsalen fick dock rester av palten som var kvar sen i torsdas tror jag. Men åt ju det i fredas på dagis så fick det 2 gånger:)
Sen hade vi lunchrast då var jag med markus å jossan och en massa folk till vi gjorde it så mkt, chilla mest.
sen hade vi musik min grupp å det sög som vanligt!
sen efter det hade vi slapp lektion igen:)
sen hade vi rast å då var jag med markus å en massa folk:)
vi gjorde typ it nå satt mest å chilla å prata. Sen hade markus grupp slöjd å vi hade slapp lektion:) tur att vi haft det hela dan kan jag säga, hade då inte orka ha nå matte eller nå sånt. Men i morrn har vi säkert det:(.

nu ork jag it skriva nå mera.

hare bra!

heejdå!!!!
24 November 2008  | Länk | :) | 0 kommentar
nu är tävlingen över!

tjao!

ja som sagt har vi tävlat hela helgen å de har väl gott bra för min del:)

men har stigit upp 8 igår och kring halv åtta idag så är förbannat trött å slut i kroppen!

vårat lag f 15 kom 4 i staffeten idag de är bara andra gången jag tävlar i staffet.
så de var boden å luleå å skelefteå vi mötte men kom inte ihåg vilka av dom som vart etta eller tvåa eller trea.

men sen har jag ju sprugit 60 m å där gjorde jag pers å sprang på 9.38:)
sen hade jag 60 m häck å vi tävlar ju me dom som är födda 93, så de är en viss skillnad när man springer dom är mkt snabbare, tror dom flesta sprang på 8 nånting. men jag sprang på 13 nått kommer it ihåg nu var de var.
men sen vare bara chilla å vara där hela jävla dan för mamma stog i kiosken å anders var funktionär så chilla å hade förbannat ont i huvudet så får se om jag håller på att bli förskyld:/

men i morrn äre ju skolhelvete å ja känner inte alls taggen för skolan i morrn med massa jävla lektioner å massa plugg denna vecka.

slut på klagandet nu ska jag basta me mamma å syrran:)

skriver i morrn hejdå!!!
23 November 2008  | Länk | sönda!! | 0 kommentar
tävling hela helgen:)

Heejsan!!!

Ja i morse så vare bara att stiga upp tidigt ingen sovmorgon alls i helgen blir det.
Vi har nolia vinterspelen hela helgen på nolia så är där hela helgen å tävlar.
Jag steg väl upp efter 8. Men vakna 8 för att min mobil vibrerade för jag fick ett sms av en den tiden haha inte kul hade vilja sova tills mamma kom å skulle väcka mej men så vart det inte i morse min sann då var de markus som väckte mej för han smsa mej kl 8;). Ja men orkade inte stiga upp förens typ kring 8.15.
Sen när jag steh upp vare ju bara att göra sej klar å äta frukost för skulle vara på tävlingen vid 10, man ska vara en timma före start så tävlingen började ju 11 så då skulle man vara där 10. Men jag hade ju inte min första gren förens 12.15 å de var 200 så chilla ju tills kl var 12.15 när vi skulle börja.
Jag fick hårt motstånd i 200 meter för jag hade angelica å 2 till som var snabba. Men vart i alla fall sist så vart det men men så häre ju nån ska ju alltid bli sist!.
Sen var de länge till nästa gren så chillade å kolla på dom andra som tävlade:).
Men kvart över två då vare dags att börja med höjden men vi började inte precis 14.15 de vart inte precis kvart över två vi börja det vart no närmare 14.30 eller nå sånt:)
Men i alla fall så hoppade jag 1.27. klara dock inte 1.32 men får hoppas att jag gör det om 2 veckor i haparanda:)
Sen var det längd å där gjorde jag pers jag hoppade 3.52:) så är nöjd med alla grenar den här dagen:)

Så i kväll blire no inte att göra mkt, mest chilla å så:)
för i morrn äre ju tävling igen:)

så skriver förhoppningsvis i morron kväll hur det gick å resultaten kanske. men de beror alldeles på om jag orkar, men ska försöka göra det i alla fall:)!
ni kan ju alltid smsa eller ringa mej om ni vill nå ni som har mitt nummer nu i helgen vetja om ni kommer å kollar i morrn:)
hare bra heejdå!!
22 November 2008  | Länk | Lördag:) | 0 kommentar
sista dan på praon!!

tjao.

Ja igår var det min sista dag på dagis för den här gången i alla fall. De kändes rätt tråkigt för det var ju kul å vara me småbarnen:) hade ju en uti mej hela tiden som går på den andra avdelningen, så när vi var ute så var hon alltid uti mej:)
Ja igår då var de ju rätt slappt börja kring 09.15 å sluta kring 12.40 för jag skulle hinna med bussen som gick 12.45. Men igentligen jobbade jag till 13 men fick istället sluta så jag han med bussen. Ja igår gjorde vi ju inte så mkt, dom var ute när jag kom så vi var ute till halv elva ungefär sen gick dom in å lekte ett tag sen innan lunch hade dom sin samling, igår vare ju palt till lunch så de var ju gott:)
sen så var den en som skulle fylla 3 år den 22/11-08 så vi firade henne igår då:) så barnen fick en glass, så klart fick jag också en glass:)
sen skulle vi söva dom 3 som skulle sova så jag å Barbro gjorde det, sen när jag kom in så var de inte så länge kvar innan jag skulle sluta så han inte göra så mkt.
Sen när jag gick å de var sista dan så tacka dom så hemskt mkt för i veckan å sa att jag hade varit jätte duktig å snäll mot barnen å tagit hand om dom:)
Så det var kul å få höra. Dom hoppas nog att jag kommer tillbaka nån gång å gör praktik där:)

Så på måndag är de skola igen:( å massa plugg igen:(

men har i alla fall haft en super bra vecka på praktiken å framförallt på dagis:)!!!
22 November 2008  | Länk | fredag!!!! | 0 kommentar
:(

haha ja de blir ju alltid att jag skriver ett inlägg på kvällarna fast jag igentligen inte har tid å its men men så äre..

ja i alla fall har jag vart på träningen i kväll. Vi hade höjd å de gick väl inte direkt bra kan man säga.
Vi har tävling hela helgen så helgen blir att spendera på nolia hela helgen å tävla:) får hoppas i alla fall att de går bra för min del:)

jag orkar inte att du jämt gör så här blir så otroligt less på det, så nu skulle jag allt vilja veta hur du vill ha det!

jaja ett onödigt inlägg kan jag tycka men men så fick de bli i kväll

har i alla fall sett på andra avenyn i kväll de är så jävla bra:)

nu ska jag gå i duschen å sen sova om ett tag:) vi hörs i morrn hare bra, sov gott:)
20 November 2008  | Länk | vrf skulle de här hända?:( | 0 kommentar
tjaa

tjoo!

ja steg väl upp vid halv åttta i morse å duscha å så!
Sen så åt jag frukost sen chilla jag ett tag innan jag skulle gå iväg till dagis för att göra min näst sista dag där:(
Tiden går så hemskt fort så nu är de bara tyvärr i morron kvar att vara på dagis:( Känns så tråkigt att de är sista dan i morron för jag har värkligen hur många barn som helst som ska vara me mej, jag ska läsa saga för dom ja ska göra massa saker. Så de lär ju kanske bli ledsamt i morrn när jag gör min sista prao dag på dagis. Dom har värkligen varit snälla å fröknarna också dom är så trevliga, de är så kul å få höra att dom tycker att man är duktig på att hjälpa till att söva dom barnen som ska sova midda ute. Så de blir trist att de är sista dan i morrn, men jag har ju själv gott på dagiset jag är å på avdedningen:) så jag känner ju min gammla dagisfröken sen förr, hon tyckte de var så kul att jag kom dit i veckan å gjorde prao så hon tycker ju att man blivit stor gämfört när man gick där från när jag var 1 år tror jag och tills jag skulle börja på 6 års.
Ja i alla fall när jag kom så var dom inne så vi var no inne till 10 sen gick vi ut tills vi skulle äta lunch vid 11. Så när vi var ute så kom lilla äventyret så träffade nämlingen Malin ja hade när jag gick på dagis på dojan så de var kul å träffa henne som man it träffar så ofta, sen så träffa jag även en lärare som var å hjälpte till i havets 2-3:a när jag gick där, som tydligen börjat jobba på lilla äventyret nu.Sen så gick vi in strax före 11 å skulle ha samling innan vi skulle äta lunch. Sen efetr lunch då var de ju dags att sova för en del idag hade vi 5 st som sov midda ute i vagnen. Så medans dom sov så satt jag me fröknarna å lyssna vad dom prata om men de var då it nå intresant i alla fall. Sen så vaknade en del kring 13 å nån innan mellis, så efter 2 var de dags för mellis idag fick dom varmorkv så jag fick mej också de till mellis:) sen efter mellis skulle dom klä på sej å gå ut å leka så hjälpte en del med sina utekläder, men själv så han jag it vara ute så länge, hann nog vara ute 10 minuter ungefär sen var de dags för mej att börja dra mej hemmåt me bussen. Sen så kom min lärare å nåra klasskompisar på prao besök idag så fick ju prata me dom lite de var kul:)

nu its jag it skriva nå mera, nu ska jag på träning så kanske blir uppdatering senare i kväll:) får se. annars blir e det i morron när jag kommer hem!
börjar 9-12.40:) så är hemma typ tio i ett i morrn:)
20 November 2008  | Länk | torsdag | 0 kommentar
:)

tjoo, ja de vart en liten snabb uppdatering i kväll i alla fall!

ja jag har mesta del sutti vi datorn men var faktist duktig att städa mitt rum:)
sen så var ja å syrran me frida ett tag å vi gjorde väl it så mkt, vi ringde en men he gick it så bra, men men får säkert nått sms av han i kväll:) hoppas det:)

nu ska jag hoppa i duschen å sånt för ska faktist inte vara uppe alldeles förlänge för då orkar jag inte upp i morron bitti!

så nu ska jag chila iväg.

i morrn efter praon så åker jag in till stan för jag ska me pappa till polistationen å ta idekort har inte hunnit det ännu men i morrn blire äntligen, har typ tänkt göra de i flera veckor men vi har inte haft tid. så de blir uppdatering i morron kväll när jag kommer hem från träningen min:)

hare bra.

Heejdå!

jag älskar dej mest av allt<3 du är den underbaraste som finns<3
19 November 2008  | Länk | chillat hela kvällen(: | 0 kommentar
tjoo

I morse steg jag upp kring halv åtta å gjorde mej klar å sånt, sen åt jag frukost, sen så satt jag ett tag vi datorn brukar aldrig göra det på morron men så blev de idag men inte länge de var ju inga inne på msn så då äre ju tråkigt.
Men gick i alla fall iväg kring 08.40 till dagis så var no där kring 09.05 då var dom precis på väg ut, varken kängan eller dojan skulle vara ute å leka på dagisgården idag, kängan gick till skolgården å skulle leka där. Å dojan där ja är vi skulle gå till svedjanskogen å leka där, så vi gick iväg dit å var där till 10.30 då var det dags att gå tillbaka å ha samling innan lunchen, idag lekte dom lekar å sjöng till dom så satt å kolla på när dom gjorde det. Sen så turas dom om å säga vem som ska gå. Sen efter maten fick dom facktist en glass, sen vare dags att sova för dom som skulle det så idag var de 5 st som skulle sova, för nåra var lediga som brukar sova så de var bara 5 st idag. Så Jag hjälpte till som vanligt att lägga dom å sånt. Sen så satt jag väl inne med fröknarna medans dom sov, dom hade 4 st som var vakna dom lekte å lyssna på sagor som barbro läste för dom idag. Sen så vare 2 st som skulle upp kring 13.20 så då gick vi å väckte dom. Sen så läste jag flera böcker som en ville att jag skulle läsa så gjorde det:)
Sen så kom de en kring 12.30 som ville gå ut å sova i vagnen hon var rätt så trött. Så då var de 6 som sov fast sen vart dom ju mindre å mindre eftersom dom sover olika länge. Sen i alla fall åt dom mellis efter 2 så idag fick dom frukt, sen så satt jag väl å kolla när dom sprang runt å lekte å sånt, så sluta nån minut innan 15 så jag hinner med bussen 15.05:).
Sen när jag kom hem så satt jag mej vi datorn som vanligt, i kväll blire inte mkt, ska ta det lungt är rätt trött efter en hel dag på dagis, nu har jag bara torsdag å fredag kvar att vara där! Men nu its jag it skriva nå mer så ni får hoppas på en uppdatering i morron kväll:)
heejdå!!!
19 November 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar
men typ hej

Tjao!!!

Ja i morse så steg jag väl upp kring 07.15 å var jävligt trött.
Men gjorde i alla fall mej klar å sånt å åt frukost, sen vare ett tag kvar innan jag skulle gå iväg till dagis för att göra min andra prao dag, så skulle sitta vi datorn ett tag hade jag tänkt men internet funkade inte så de vart inte, så gick ner å började göra mej i ordning för att börja traska iväg till dagis för att praoa min andra dag där. Ja i alla fall så gick ja dit de tog typ 20 minuter så lär ju måsta gå hela veckan tyvärr för de går inga bussar. Ja när ja väl var framme så hade dom it hunni gå ut så var inne ett tag, sen vare dags för dom å gå ut å leka, så hjälpte en del att klä på dom utekläder å sånt, sen ute så var alla uti mej hela tiden:) sen gick vi in vid halv elva typ. När dom kommer in har dom alltid samling å sjunger så satt å lyssna när dom sjöng. Kan ju inte säga att jag sjunger me direkt men då vare nåra som sa vrf sjunger inte du? ja bara jag vet inte, var ju typ när man själv gick på dagis som man sjöng sångerna, men ja kan inte direkt säga att jag kommer ihåg sångerna alls, nån känner jag väl igen. sen efter dom hade haft sin samling så skulle dom äta lunch, sen efter lunch hade vi 6 st som skulle sova midda, fast 2 st som är tvlillingar dom somna aldrig. Sen efter alla hade vakna å så, då vare ju dags igen att vara me mej tyckte väl en del så då börjades det att dom klängde å skulle upp i fammnen, så efter veckan är slut kommer jag ju fan ha ont i ryggen. I alla fall så sluta jag kring 15 å gick till bussen. Sen när jag kom hem så funkade ju inte internet så hade åssit å göra, så låg på soffan å halv sov:) vart så trött. Men när pappa kom hem så fixade han så internet funkade igen:) som tur är. Kommer ju vara helt slut när jag slutar på fredag. Sen blir man ju helt slut i huvudet när dom skriker å lever om hela tiden, så inte underligt att man blir helt slut å trött när man kommer hem på dagarna. Ska i alla fall på träningen i kväll så lär inte orka skríva nån uppdatering i kväll. så ni får en uppdatering i morron kväll. Ha det bra, Heejdå!!!
18 November 2008  | Länk | Tisdag!!! | 0 kommentar
:):)

Hejsan!!

Ja idag har jag vart första dan på dagis så ska vara där hela veckan på praktik:)
i morse när jag kom så var dom precis på väg ut, dom är ute varje morgon sen går dom in när dom ska äta lunch. sen efter lunch ska ju en del sova så vi lägger dom ute i vagnen så sover dom flesta till dom vaknar, å de är inte alla som somnar sa dom. Sen så ville dom som inte sov att jag skulle läsa för dom så de vart ett antal böcker jag läste för dom. Sen åt dom mellis kl 14 å så. efter dom ätit mellis så lekte dom å sånt, en del skulle sitta hos mej hela tiden å vara me mej så lekte väl me dom när dom sa att jag skulle göra det, men satt väll mest å kolla när dom lekte å så. sen när jag skulle fara hem så ville ju en att jag inte skulle fara typ, men jag sa ja är ju här hela veckan så..

sluta kl 15 i alla fall:):)


sen äre ju klart att jag saknar min älskling som jag inte får träffa på hela veckan:( men så äre ju när de är prao men no går det bra:)

jaja men nu its jag it skriva nå mera så ska inte göra det heller, kanske blir en uppdatering senare i kväll om jag orkar å its!!!I kväll har jag inte gjort mkt kan man väl säga sett 2 avsnitt av andra avenyn på datorn:) i veckan har vi ju inge plugg som måste göras, fatta så skönt de är att inte ha en massa jävla plugg den här veckan:) jaja nu kanske jag skryter lite men de suger alvarligt att ha så mkt plugg på veckorna. Men när man har prao då slipper man ju det som tur är:) så nu hoppas väl nån hemma i familjen att man ska vara social haha men de lär ja väl vara också. Men nu ska jag inte skryta mera, men säger bara stakars er som har plugg att göra i veckan!!

jag får ju sova ett tag längre den här veckan när jag har prao, så stiger väl upp kring 07.15, ska ju gå till munksund där jag praoar på löparstigens förskola resten av veckan fatta så jobbigt, men åker ju buss hem som tur är:)
börjar 09.00-15 varje dag, de är chill å få sovmorgon denna vecka:)

jag och min syrra har gått på löparstigens förskola där jag är på prao i veckan:)
är på avdelingen som heter dojan där vi gick ja å min syrra, så har våran gammla dagisfröken som handledare eller vad de nu heter:) så de blir kul å vara där hela veckan:) jag tror ju att barnen tkr de är kul när nån kommer å gör praktik där, dom är då värkligen glada barnen:)
men de blir nog en uppdatering i morron nån gång kan ni väl hoppas. men nu ska jag inte skriva mer för jag its värkligen inte det. ha de bra. heejs!
17 November 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar
:)

Tjao:)

nu har jag skaffat ny blogg vart så less min andra!

ja idag steg jag väl upp kring 10 å tänkte söndag skola i morrn, men som tur är så slipper man ju skolan till veckan:) vi har prao hela veckan så ska vara på dagis en hel vecka! nice joo men lär no bli helt trött av att vara me barnen å att dom kommer vara på en hela tiden säkert.

ja idag har jag inte alls gjort mkt vart me pillan hela dan,vi har vart ute ett litet tag å gick till grannen å gjorde en sak. sen gick vi in igen.
sen har syrran å pillan bakat en kaka som jag tänkte smaka nu när jag ska se på andra avenyn.:)
sen blire väl att chilla å sova sosmoning om kan jag tänka mej att det blir.
får ju sovmorgon hela veckan.
börjar ju it förens 9 på morron:)

jag älskar dej mest av allt<3:)

hare bra!!

16 November 2008  | Länk | söndag! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida