Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


:-)

kevin som vann idol var i småstaden å sjöng, även allis och robin b var där, men fick inga bra kort på dom.
29 December 2008  | Länk | kevin;) | 0 kommentar
;)

danny var i småstaden å sjöng;)
29 December 2008  | Länk | danny;) | 0 kommentar
_;)

ja vaknade kring halv tio i morse så gick upp å satt mej vi datorn ett tag å sen gick jag å packade å gjorde mej klar och åt frukost.
sen kom även vår halvsyrra till mamma ett tag för att invänta oss tills vi skulle få sjuss in till stan för att se kevin,allis och robin å även danny fast han var inte förens halv fyra.
Så när vi kom till stan gick vi direkt till småstaden å tog plats så vi fick bra plats å så att vi såg, kan dock säga att det var ju inte den bästa platsen vi hade men de gick i alla fall förutom att man vart knuffad av allt folk, det var ju hur jävla mkt folk som hellst som skulle se dom. Dom började kl 12 dom sjöng en låt var å sen fick man köpa deras skivor å sånt. Men vi gick därifrån när det var slut då gick vi runt på affärer en hel del å less vart jag ju så klart men det värkade inte syrran å vår halvsyrra bli men var dock kvar till danny skulle vara halv fyra så då gick vi å såg han å det var ju inte alls lika mkt folk som skulle se han så fick en rätt så bra plats;)
å även bra kort fick jag:)

Sen så gick jag väl på nån affär med syrran å fanny men då var jag jätte less på att var på stan så pappa sluta 16.15 så mötte han på stan å vi gjorde nå grejs sen gick vi å handlade å sen for vi å hämta grejerna hos mamma å sen hem å då satte jag mej vi datorn å kolla runt å så. Sen kom syrran å fanny hem kring 18 då åt vi å sen så skulle vi fara å bowla så vi bokade från 19.15 till 20.15:) kan då säga att jag ledde först över dom andra men sen så kom pappa å tog över så han vann å jag kom 2:a;) Sen när vi kom hem gjorde jag väl it så mkt, satte mej vi datorn å sånt. Har även smsa med markus;)<3
Kan också säga att han ville att jag skulle komma till valls å vara med han men jag hade ingen sjuss så tog mej inte dit så det får bli nån annan gång hoppas jag å då hoppas jag att jag har sjuss;)
Ska nog mest troligt vara med markus nån dag det hoppas jag också:) saknar han en hel del nu faktist<3;)

har inga planer för morrondagen så får se när jag vaknar vad jag hittar på:)!
hejdå!
29 December 2008  | Länk | måndag!! | 0 kommentar
valls hela dan idag:-)

steg upp kring halv tio i morse för vi skulle måsta städa våran burs kanin idag innan vi skulle fara på valls, så vi gjorde det å sen gick vi in åt åt frukost å gjorde oss klara för att fara till valls å åka slalom med pillan:-)
så vi for no vid halv tolv, men vi skulle måsta till pappa i skuthamn å hämta våra hjälmar som vi tydligen glömmt ta med till mamma. så vi var no på valls kring 12 å det var jävligt mkt folk där för det var ju rätt så skönt väder å vara ute idag:)
så vi köpte säsongskort där i år också köper alltid det nästan för vi är där så pass mkt:)
sen så var det ju jävligt lång kö man fick stå å köa ett bra tag men det gick ändå framåt hela tiden förutom att man hade småungar framför sej som höll på å busa i kön så när man sa åt dom så börja dom kaxa haha dom var riktigt störande kan man säga.
sen så gick vi ju in å fika självklart jag syrran å pillan;)
sen så höll dom även på att sätta upp den andra liften men det tog typ hela dan så dom han inte öppna den nått idag, men nu har dom ju i alla fall den andra liften uppsatt så man kanske slipper den gräsliga långa kön får man ju hoppas för man står mer i kö än vad man hinner åka, men på slutet kring 15 då vart det mindre folk å mindre kö men ändå var det kö men inte lika lång som det var före det. men det var då härligt i backarna o åka:)
sen när det var ungefär 10 minuter kvar då var den nästan ingen kö så man han åka nåra mer åk då när man slapp stå i kön.
sen när vi kom hem så var vi med pillan å vi var ute å gjorde nå grejs å sen gick vi ut å gick med våra hundar:-)!
sen har vi inte gjort speciellt mkt kan jag då säga å de lär de inte bli heller, pillan ska sova hos oss inatt så ska chilla å ta det lungt antar jag det blir.

för i morron ska vi på valls igen å får då hoppas att den andra liften är igång så man slipper stå i den långa kön. men säkert äre ju kö i alla fall för de är ju det när det är mkt folk som det är på helger å på lov:)

nu orkar jag it skriva nå mera.!

uppdatering om ni har tur så kommer det bilder med om jag its ta;)
hejdå!
27 December 2008  | Länk | lördag;) | 0 kommentar
stan idag me folk:)

ja vaknade av att loke var alldeles ivrig för han ville ut men dock så slapp jag ju gå ut för jag hatar det på morron vill helst bara ligga kvar å sova men de går it så bra att somna om när han skäller å går runt å gnäller å väntar på att få gå ut, men i alla fall så gick han ut med anders å syrran gick ut med leo. så steg väl upp före tio i alla fall, då satte jag mej vi datorn som vanligt men gick lika fort därifrån för det sög de var typ inga inne så ides it sitta där.
idag blire å fara på stan med syrran å sara å kolla men har lovat mej själv att inte köpa nått för det vart så mkt julklappar å då gick de ju mkt pengar till det, men har ju ett precent kort på gina så får se om jag hittar nått där. men annars så ska vi bara kolla å sånt.
sen så lär de väl kanske bli å fara till moster eller mammas brorsa å vara med släkten men hoppas att dom kommer hit i stället:)
nu ska jag gå i fixa mej.
skriver i kväll förhoppningsvis.
hejdå!!


For som sagt på stan idag på mellandagsrea med syrran å hennes kompis sara;)
Sara å syrran hitta ju direkt nått men det tog ett bra tag innan jag hittade nått som jag ville ha, så de blev en tröja från Gina tricot men orkade värkligen inte först stå i kö där för den var hur lång som hellst. Men till slut så gick jag tillbaka dit å prova tröjan å besluta mej för att köpa den så fick stå i kö ett bra tag där i alla fall. Tyvärr så glömmde jag ju mitt precent kort jag fick på gina tricot så de får jag komma ihåg nästa gång, men köpte ändå bara tröjan, för orkar värkligen inte förstöra pengar på onödiga saker så köper bara om jag hittar nått jag vill ha å vet att jag kommer använda det. Vi for väl hem kring halv tre nån gång.
när jag å syrran kom hem så åt vi bara å sen for vi till moster å där vare väl inte så värst roligt kan jag då säga, har världens tråkigaste kusiner dom sitter bara vi tv å datorn å spelar när man är där, sa då it ens hej kan jag ju säga, men sen så gick vi i alla fall å sa hej till jonas som är våran största kusin som satt å såg tv,
så tyckte ju att jag kunde ha fått stanna hemma men det fick jag inte för mamma för hon tyckte att jag skulle följa med till moster för vi är inte där speciellt ofta kan jag ju säga.
Sen innan vi for hem var vi på lösviktshuset å köpte godis;)
så kvällen lär väl be stå av att sitta här å äta godis:)
har fortfarande inte ringt till Markus som jag tänkt göra länge nu så funderar om det ska bli i morrn eller när de då blir, ringde idag när vi var på stan men ringde dock bara en singnal för har typ bara 5 kr så han får ringa upp haha;)
nu its jag it skriva nå mera!
ska snart äta midda så uppdatering blir väl i morrn eller kanske sen i kväll om jag its så slänger jag inn ett inlägg!
våra kusiner tyker nog att vi också är tråkiga haha.!!
dock så skiljer det bara 1 år mellan mej å mattias men förr var när dom var mindre så följde dom ju med till oss när vi fyllde år men nu gör dom inte det speciellt ofta.!!!
26 December 2008  | Länk | annan dag jul"! | 0 kommentar
saknar dej;)<3

vi som ju hos pappa inatt å sen så skulle han till boden i dag för att helena fyller år hans nya kvinna som han är tsm med dom bor som sagt inte tsm, så dom är särbo eller vad man nu kallar det, så vi följde med pappa när han skulle fara å vi steg upp kring halv tio å gjorde oss klara å sånt, så vi for väl före 11 nån gång.
så vi har ätit tårta å fikat å sånt å de är ju förstoss alltid lika gott med fika:)
träffade även halvsyskonen där å vi var med dom medans vi var där, tyvärr så han vi inte träffa nova denna gång men det kommer ju självklart mera gånger:)
så mamma & anders komm och hämta oss hos helena i boden när dom for från ängestbyn. så vi var nog hemma kring fyra tiden:) å då satte jag mej vi datorn självklart;) å nu sitter jag här å gör inte så mkt, hade tänckt gå i duschen nu för hann inte duscha i morse innan vi for till boden så ska göra det nu.


i kväll blire bara att ta det lungt å förhoppningsvis ska jag försöka ringa markus som jag har tänckt göra länge nu men har glömmt bort det. om han loggar in på msn så pratar vi nog med varan som alltid;)

jag saknar dej massor nu;)<3

nu its jag it skriva nå mera, uppdatering får ni i kväll eller i morron förhoppningsvis!!

hejdå!!
25 December 2008  | Länk | Juldagen;) | 0 kommentar
god jul;)

vaknade kring 10 tiden eller rättare sagt så kom syrran å gjorde nå men ingen aning vad hon gjorde så vaknade ju när hon å nån av våra hundar kom in med henne såg detutsom, men i alla fall så somna jag om men då kommer ju mamma in å säger att de är dags att stiga upp å självklart så sa ju jag att jag ville sova men det var bara å stiga upp om vi skulle hinna göra nått med mamma å anders å äta lite julmat med dom å det, men log ju kvart ett tag i sängen men till slut så steg jag upp men var ju vaken till kl före 1 nån gång så jag var ju trött som fan, men i alla fall så börjar man ju med att alltid öppna ett paket å de är ju det bästa när man vaknar å få göra, så första paketet jag öppnade så fick jag lösnaglar som jag ville ha å det fick jag också:) så vi satt å åt frukost å prata å sen så satte jag mej vid datorn ett tag å hade tänckt snacka med markus för han var ju inne men ingen av oss var ju vi datorn å när jag kolla om han var inne sä hade han just loggat ut:/ men förhoppningsvis så är han inne i morron:)
glömde ju så klart bort att ringa han i dag också men skicka facktist ett sms i natt till han;)
sen så började jag göra mej klar å så, vart hur nöjd som helst med håret idag;) kan det vara för att man har så brottom på morron till skolan så man inte hinner fixa det? svaret är no ja kan jag säga för idag så gick det toppen att tupera det, gör inte det så ofta dock för håret blir så nött. sen så vart det att öppna mer paket:) å då fick jag ett par skidglasögon, nagelack,vantar,present kort på ginatricot av mamma å anders så lär ju hitta massor jag vill ha;)
sen så åt vi ju gröt å köttbullar å prinskorv till lunch å de var ju lika gott som alltid:)
sen så satt vi mest å prata om julklapparna om vi var nöjda å de är ja ju så klart alltid;) sen så for vi till farmor å farfar med pappa där vi skulle äta julmat som vi för det mesta gör, å de blev väl lite si å så mer behöver vi inte gå in på. men hade i alla fall trevligt med pappa där fast det vart si å så med farfar med går jag inte in på, för det var inte speciellt kul men hoppas då i alla fall att det blir bättre å inte sämre. men vad som hände vill jag inte gå in på! fick i alla fall en digitalcamera av pappa å helena å farfmor å farfar var de nog även ifrå, å sen fick jag påslakan av pappa å helena;) så är jätte nöjd med julklapparna:)
såg dock inte kalle anka så mkt kan jag ju säga för orkade inte å glömmde helt bort det så de får bli nästa jul istället.
sen så for vi hem kring halv åtta nån gång å när jag kom hem så satte jag mej vi datorn ett tag, men sen så sate jag mej med syrran å pappa å såg på tomten far till alla barnen den är ju bara för bra;)
sen har jag inte alls gjort mkt, tagit kort med cameran så klart:)

nu är ju klockan dock över 12 så de är ju ny dag men hann inte skriva före de vart det så säger han en bra jul å god jul:)
skriver i morron kväll. hejdå!

puss å kramm
25 December 2008  | Länk | julafton:)!<3 | 0 kommentar
God jul;)

ja idag vart det ännu ett besök på stan denna gång med syrran de var mest för att vi inte hade nå att göra, men hittade i alla fall en julklapp åt pappa till så nu är jag äntligen färdig, känner värkligen att man har vart på stan mkt nu innan jul å så äre ju, fick ju trängas bland alla folken i alla fall som vanlig när de är jul, fikade även med syrran å sen gick vi till cubus å kollade å där köpte vi en tröja till våran halvsyrra som hon tydligen kollat på igår när hon var här i piteå hos oss när syrran å hon var på stan igår. fast den hade kostat 199 kr men idag kostade den bara 99 kr så fick betala den men ska få tillbaka pengar av pappa;)
sen så gick vi till pappas jobb med tröjan vi köpte för han ska till boden idag så han skulle ta me den till henne:)
sen så for vi med Anders till dollar å djurmagasinet å köpte julklappar till hundarna å sen for vi till dollar å köpte nå grejs, sen for vi hem och åt.!
sen så tog jag mej en dusch å sånt å nu sitter jag här.

har inga planer för i kväll så de lär no bli att sitta vi datorn lite grann ska även försöka hinna med att fixa julklapparna så de är gjort innan i morrn å se till så att jag har slått in allt men de har jag no gjort men de är no bäst alla kolla det i alla fall:) sen så hoppas jag även att det blir å prata med markus å smsa med han som de inte vart igår men prata med han i alla fall igår kväll på msn;)
nu ska jag gå å göra nå annat förhoppningsvis om jag inte fastnar här framför datorn ett tag till å chattar lite grann det vet man aldrig.
i morrn äre då julafton länktar gör man ju allt som tur är de gör man ju alltid;)!
får se vad som händer i mellandagarna förhoppningsvis så blire å vara med markus å hitta på nått, kan no täncka mej att det blir å fara på valls nån dag men dom har stängt julafton å juldagen. men ska no dit till helgen nån dag antar jag,
hade faktist funderat på fara dit idag med de vart it för ja å syrran hade ingen å fara med så vi strunta i det å tar det till helgen istället;)

tjiing;)

uppdaering i kväll kanske annars ser ni när det blir;)!

GOD JUL ALLA;)!!
I kväll har jag inte alls gjort mkt sutti här för det mesta som alltid, har igentligen haft rätt tråkigt som oftast, men när man har tråkigt så är de förbannat tur att man har en lillasyrra som man kan retas med på skoj å busa å de har vi för ovanlighetens skull gjort ett tag i kväll, säger ju rätt ofta att det skulle vara skönt att inte ha en syrra, men igentligen så menar man inte det, vad fan skulle man göra utan en syrra igentligen dom är rätt bra att ha har jag faktist kommit på så de skulle no vara förbannat tråkit utan en syrra så de är tur att jag har en fast hon är jobbig;) men vi for faktist på stan tsm idag å de är inte ofta vi gör det bara vi.
Så i kväll har jag busat å retas med syrran hon är ju 2 år yngre än mej så hon är 12 år haha men hon är en snäll syrra å vi busar rätt ofta med varan å bråkar en hel den kan man ju också säga de gör nog alla syskon kan jag täncka mej.
Har i alla fall inte fått nått sms av markus ännu så får se om vi smsar med varan i kväll eller inte, vet facktist inte om han har slut gratis sms för då dissar han smsen om han inte har gratis så kan hända att han har slut gratis sms:/ men ska nog försöka komma ihåg att ringa han i morrn å önska god jul hade tänckt göra det i kväll men har helt glömmt bort det å inte haft ork att ringa facktist de är facktist ovanligt för att vara mej, men det kan kan bero på att jag inte har nå pengar på mobilen nästan, har bara 6.68 kr kvar men har ingen lust att fylla på nu, så ska göra det nån dag i veckan får ändå 200 kr på torsdag när pappa får sin lön så då blir jag väl något rikare men mamma å pappa tycker att jag är nog rik redan men de tkr inte jag så klart haha.
men jag har ju gratis sms hela jullovet till den 8 januari;)! så är ändå nöjd att jag har det i alla fall;).
nu ska jag gå å vara social med dom där nere hade jag tänckt mej då blir dom nog glada om jag är det.
så säger ha en bra jul så hörs vi.

Kan lika gärna skriva vad jag gjort i kväll när ja ändå sitter här.
Ja i kväll så har jag vart social med familjen som mamma sa till mej att vara så de var bäst å vara det också, vi satt å chilla å såg tv;)
Är jätte nyfiken på vad jag får i julklapp så länktar till att få öppna julklapparna i morron:). Brukar alltid öppna ett paket på morron så hoppas även att det blir så i år;) Nu funderar jag om jag ska börja gå å sova å det ska jag också göra för börjar bli rätt så trött å de är ju julafton alldeles snart;)
så ska gå å sova så man får öppna paket fortare är grymmt nyfiken på vad jag får som jag redan skrivit. Men nu får ni ha de så bra så hörs vi.

God jul;)
skriver säkert i morron nån gång.
23 December 2008  | Länk | julafton i morron;) | 0 kommentar
2 dagar kvar till julafton;)

steg nå inte upp förens halv elva i morse;)
idag hade jag tänkt fara på valls med jossan men de vart it så hade funderat på att fara på stan en sväng men orkade inte göra det så är hemma å gör riktigt ingen ting, har funderat på om jag skulle städa rummet mitt så de blir no de som jag gör idag. far till mamma sen idag så ska även packa.

uppdatering får ni i kväll;)
heejs!!
22 December 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar
sötast<3

Jag och Charlie<3;)
våran lillkusin:)
22 December 2008  | Länk | Jag och charlie<3;) | 0 kommentar
jag;)

våran nya dress:)
22 December 2008  | Länk | jag;) | 0 kommentar
charlie;)<3

våran lill kusin charlie<3
22 December 2008  | Länk | charlie;)<3 | 0 kommentar
mm

ja idag vakna jag kring halv elva å steg upp då de vart ändå en skön sovmorgon:)
när jag steg upp så satte jag mej vi datorn å började bränna bilder till cd skivor som jag skulle göra igår igentligen men orkade inte.
sen har jag inte gjort mkt.
sen har vi ju även julfest med friidrotten känner värkligen inte taggen för att fara dit men ska i alla fall dit ett tag.
sen blir de no it så mkt.
åka till boden å hämta våran halvsyrra som kommer hit idag till i morron.

nu ska jag gå å göra mej klar å fixa håret haha.

skriver sen i kväll antar jag.

heejdå


Ja idag har jag inte gjort nått för utom att vi har haft julfest med friidrotten idag å det vart väl lyckat kan man väl säga med massa fika å lotteri å kan ju säga att jag hade en jävla tur att jag vann brukar aldrig göra det men den här gånge gjorde jag det:) var med massa folk som vi går friidrott med från våran grupp å vi sprang väl omkring där å var med anton å simon å höll på med dom:) eller rättare sagt så höll dom på med oss som dom alltid gör;)
sen for vi därifrån kring 17 för vi skulle åka till boden å hämta våran halvsyrra.
Har även vart förbi hos lillkusinen charlie våran med julklappen hans men dom var inte hemma så ställde den på bron;)
Sen har jag inte alls gjort mkt. Sett tv å suttit här.
Har även smsa med markus som tur är saknar dock han otroligt mkt redan fast jag träffa han i fredas på skolan. Men hoppas bara att vi ska vara med varan på lovet å det tror jag att vi ska;) han kommer kanske hit förmodligen å myser med mej hoppas jag å att vi hittar på nått tsm nu på lovet kanske inte hinner före jul men de vet man aldrig men hoppas värkligen att jag får träffa han under lovet. Brukar vara med varan å fara å bada så det blir nog de vi gör nån dag;)<3!
Vi har så klart även pratat om att vi ska se film med varan under lovet så får se hur de blir med det;)<3
Vi fick även våra dressar vi beställt från träningen idag;) de tog ett bra tag att få dom. Dom är nogot sköna:)
I morrn blir det förmodligen stan med syrran å halvsyrran om jag inte far på valls med folk får se hur det blir med det:)
Men nu ska jag förmodligen gå å sova hade jag tänkt;)
Men skriver mer i morrn antar jag men vet inte när beror på vad jag gör;)
Sov gott!!
21 December 2008  | Länk | sönda!! | 0 kommentar
4 dagar kvar till julafton:)

ja idag har jag sprungit runt med frida på stan å köpt julklappar så nu är jag äntligen färdig med julklappsköpet:)
de var ju så klart massa folk på stan idag så fick väl trängas på en del affärer bland folk.
sen så har jag facktist vart på barnens hus med pappa å köpt en julklapp till nova:) där har jag inte varit på länge men är ju it så ofta där nu förtiden.
sen for vi runt på olika affärer å så.
sen for vi till farmor och farfar en snabbis å hälsa på dom.
sen så for vi hem å gjorde mat å jag satt med vid datorn som vanligt.
ska även börja bränna ner bilder på skivor hade jag tänkt så får se när de blir.

men ju ork ja it skriva nå mer.

uppdatering får ni i morron nån gång:)

hejdå
20 December 2008  | Länk | äntligen färdig med julklapparna:) | 0 kommentar
jullov:)

ja idag så var både jag å markus tillbaka i skolan å vi har inte gjort speciellt mkt idag mest chillat, vi hade lekar å mitt å jossans lag vann:) vi ägde ut alla i det å de är vi ju nöjda att vi gjorde. sen har vi varit med markus å jens å vi har vel snacka som vanligt.
sen har jag vart med amanda,amanda markus å jens:)
sen satt vi mest å snacka sista timmen innan vi sluta.

fyfan nu är det jullov har länktat så fruktasvärt är så less på allt som har med skolan å göra, så nu äre bara å glömma skolan å ha jullov;)

blir säkert å vara med markus på lovet, vi ska eventuellt se film å säkert fara å bada;)

men nu ska ja ta å göra mej klar å fara på stan å köpa julklappar till alla som jag ska köpa till förutom syrran för hon har jag redan köpt till;)

å sen i kväll så ska vi vara me pillan å göra nått roligt antar jag det blir. så de blir uppdatering sen i kväll nån gång.

ha ett bra lov:)ja som sagt har jag ju vart med mamma å syrran på stan idag å köpt julklappar så har nästan köpt till alla nu men har nåra kvar att köpa:)
sen har jag även köpt de jag ska ha på mej på julafton å de är jag nöjd med:)
sen så for vi hem till mamma ett tag å då satte jag mej vi datorn å snacka med markus:)!
sen for vi till pappa för vi är ju hos han å då kom pillan å vi sprang runt här i skuthamn å lyckades sälja alla syrrans lotter så nu är det gjort:)
sen for vi till pillan å såg tv å chilla, sen så kom vi på en så bra ide att fråga om hon ville sova hos oss å de ville hon ju så klart så vi ringde å frågade pappa å de gick bra så vi packa hennes grejor å drog till oss å nu gör vi inte så mkt, ska ta å pallra mej här ifrån å förmodligen göra nå annat hoppas jag, vara social me syrran å pillan för en gångs skull:).

så nu ska jag gå vi hörs!!

heejdå!

upptadering i morrn förmodligen;)!!

hejdå!!
19 December 2008  | Länk | äntligen jullov:) | 0 kommentar
skola i morrn då!

Ja som ja skrev tidigare så har jag vart hemma från skolan både igår och idag för ja hade feber igår kväll, så Mamma tyckte att jag skulle vara hemma å vila mej en dag till. Så idag har jag prata med Markus ett bra tag på msn för han var också hemma från skolan, han for dock hem från skolan i tisdas å blev sjuk å fick feber å hade ont i magen, så han har vart hemma igår & idag med..
Sen har jag väl också fixat lite är hemma å så som pappa sa ja kunde göra när jag var hemma från skolan så gjorde det i alla fall.
Sen har jag ringt å snacka med jossan när dom hade rast å de var ju trevligt som vanligt:) Sen så har jag inte gjort så hemskt mkt facktist mest chillat å sutti vi datorn:). Sen så kom Pernilla hit efter hon slutat skolan så ja å syrran var med henne å vi gjorde it så mkt, Vi for till henne ett tag för hon skulle äta å sånt, fick även smacka av de dom åt å de var ju gott:)
Sen for vi hem till oss å satte oss å såg på Andra avenyn fast jag har redan sett alla avsnitten men Pillan hade missat en del så vi såg med henne:) de är dock slut för i år andra avenyn de börjar om 13 januari länktar tills dess:).
Sen har vi även pyntat julgranen som vi tagit fram hos pappa, har ju sån tur att få pynta 2 granar en hos Mamma å en hos Pappa:)
sen så fortsatte vi se på andra avenyn å så, Pillan for väl hem kring tio i nio.
Sen gjorde ja it så mkt satte mej vi datorn å kolla runt lite grann.
Nu anser jag att ja är frisk så i morrn blire att gå till skolan fast har ju fortfarande lite ont i halsen å hostar men de är ju sista dan så vi har rätt så chill. De jag vet är att vi inte har nån idrott som jag är stolt över tycker idrott är de tråkigaste som finns ja är no inte ensamen om det får jag hoppas men de tro jag inte heller de är no fler än jag som tycker att de är det. Så vet facktist inte riktigt vad vi ska göra i morrn, Vi går dock bara till 13;) sen har vi jullov fyfan så skönt är no inte ensam att tycka att det ska bli fruktansvärt skönt med lov:)
18 December 2008  | Länk | frisk:) | 0 kommentar
haha

ja idag stanna ja även hemma från skolan men i morrn då blire skola för de är ju sista dan å typ inga lektioner:)
så de är ja å markus som är hemma idag men i morrn far vi till skolan:)

sov till 10 å sen ringde ja å snacka me amanda å jossan:)

sen har ja snacka me markus å sånt å halvsyrran som är sjuk också:)

fast jag är som frisk nu men ont i halsen ännu men slapp i alla fall hkn å allt idag som tur var hatar dock hkn:)

nu ska ja göra nå nytta å även äta lunch.

hörs.

skriver sen i kväll...
hejdå!
18 December 2008  | Länk | torsdag | 0 kommentar
:(

ja idag stannade jag hemma från skolan å de gjorde även markus vi har smsa en hel del:)
i natt vaknade jag me huvudvärk å att jag svettades så hade säkert feber men kolla aldrig, men sov i alla fall till 10 skönt som fan:)
idag ska jag it göra nå, ska chilla mest å så.
har ingen feber just nu i alla fall typ.
men stannade ändå hemma för att jag hade det igår kväll:(
sen i kväll har jag utvecklingssamtal fyfan så segt hatar dock att ha det.

å i morrn blire no skola kan jag tro.

ajja uppdatering blir no i kväll om jag pallar annars ser ni när de blir.

hejrå!
17 December 2008  | Länk | sjuk:(!! | 0 kommentar
:(

i kväll har de inte hänt mkt, smsa med markus så klart har jag ju gjort:)
fick ju så klart feber också å de kändes att jag inte var pigg frös som fan, så har 37,7 så blir no vara hemma i morrn å sova å smsa med markus för han skulle it heller på skolan! så vi missar pysseldagen men de gör då it så mkt.
nu ska ja mest troligt smsa me markus å mysa å så, men blir uppdatering i morrn om jag är hemma från skolan när jag vaknar, men var cociala å ring å smsa så man har nå att göra:)

heejs!!
16 December 2008  | Länk | sjuk:( | 0 kommentar
typ sjuk:(

I morse så var ja så jävla trött så ville bara stanna kvar i sängen så sova men de kan man ju it göra för att man är trött.
ja i alla fall när man kom till skolan så han man då it ens träffa markus för han for hem när skolan började nån gång han hade ont i magen så han vart sjuk:( men har snackat me han på sms som tur ät:)
men själv har ja it alls vart pigg på skolan idag så de är nånting på gång i min kropp så håller på att bli sjuk har frysit hela dan nästan så kommer säkert å få feber:( så har vart med madde å jossan å vi satt å snacka me jens men helvetes så kaxig han var idag så madde kaxa me han medans jag å jossan satt å snacka me varan. men sen hade vi slöjd men de var fan slappt behövde typ it göra nå där idag för de var sista slöjden för i år:) men sen så gick jag iväg å snacka me lärarna ett tag så behövde aldrig gå tillbaka som tur var till slöjden:)
sen var de idrott å de var slappt som fan orkade fan it göra nå å vi gjorde it nå heller kan jag säga.
sen for jag hem å blev sjuk å frös som fan så håller säkert på att få feber:( så ska it träna i kväll i alla fall ska vara hemma å chilla å sitta vi datorn.

i morrn har vi slappt på skolan, när vi börjar har vi elevensval å då har jag bild men kommer mest trolig å vara hemma i morrn så missar det å pysseldagen men orkar värkligen it fara till skolan och jag behöver it för mamma heller för hon sa att jag ska vara hemma å vila, har fan it vart hemma från skolan på flera år så ska vara det i morrn. markus ska också mest troligt vara hemma kan jag tro så kommer nog prata med han å så:) men nu ska jag chilla å de, orkar it skriva nå mer, hare bra, hejdå
16 December 2008  | Länk | Tisdag!!! | 0 kommentar
;)

Måndag igen då, sov dock inte många timmar inatt på grund av att vi var kvar hos halvsyskonen i boden till efter 11 så var hemma efter 12 nån gång. gick å la mej direkt när jag kom hem, men orkade dock it stiga upp kl 06.40 i morse så for till skolan med ofixat hår å sånt. men dagen har vart chill i alla fall. på matten höll ja dock på somna som vanlit när de är måndag. men har it haft nå speciellt idag i alla fall. får se om ja blir sjuk för våran halvsyrra är sjuk så förmodligen har man blivit smittad men de visar ju sej i alla fall. nu är de ju bara 4 dagar kvar till lov fyfan vad skönt länktar som fan nu:)

i veckan har vi inge plugg som måste göras som tur är. så i veckan är man social å förhoppningsvis social.
i kväll blire å fara på valls för första gången i år:)
de blir i alla fall kul:)

hejdå, puss å kram:)
15 December 2008  | Länk | måndag! 4 dagar kvar till lov:) | 0 kommentar
!!!

Hejsan i går morse steg jag värkligen upp tidigt för att vara mej en lörda de var för att vi skulle hinna fara å göra nåra saker innan vi skulle till boden till halvsyrrorna:)
vi har vart till luleå till deras moster å ätit midda för hennes sambo fyller 50 snart men vet inte när xD.
vi for no hem kring halv nio eller nått för då skulle anna hem å göra sej klar å vara me hennes kompisar å göra nått, så ja å pappa sjussa hon in till stan efter 22.
sen har jag bara suttit vi datorn å så. men nu ska jag facktist snart gå å lägga mej hade jag tänckt.

förstår väl att en del har lucia vaka natten till lördag, men kan inte fatta vrf man gör det, själv skulle jag aldrig orka det skulle bara vilja gå å sova å somna som ja alltid gör, när jag ser på tv eller gör nått om jag sitter stilla så sommnar jag för de mesta, sköönt:)

i går var det ju i alla fall lucia å de är ju alltid mysigt, men ofta man stiger upp kl 07.00 å ser lucia på tv.

sen snöade ju en hel del så de kom ju en hel del snö som tur är:)

men nu ska jag gå, men upptadering blir när jag orkar å hinner så får se. men här får ni en snabb uppdatering i alla fall om lördan. Ghorde dock it så mkt då. chilla som mest:)

hejs!!
14 December 2008  | Länk | Lördag:) | 0 kommentar
.......

I morse tog jag seriöst å ställte klockan på 07.00 för jag orkade it fixa håret eller nå sånt idag. så for till skolan ofixad å de är ju inte ofta jag gör det men så blev det idag i alla fall.

Ja när man kom till skolan så satt man å snacka med jens å Markus yterst lite för orkar värkligen inte snacka med Markus han är bara ointresant som dom flesta tycker med,förutom Amanda f som är tsm med han,fattar värkligen inte vitsen att va tsm med en som är otrogen som han är å fattar heller inte hur amanda kan va tsm med han då, skulle fan inte tilllåta att han var de om jag var tsm med han som jag varit men då insåg jag ju att han bara ljög om saker å var otrogen så gjorde tack å lov slut med han. Men han fortsätter som sagt att vara kär mej ännu å de är de som är så jävla iriterande tycker jag. å sen är han ju kär i alla han ser han är mkt udda om man säger så. Har aldrig vart kär i Jens som vissa andra. jens Han är schyst å trevlig å man kan snacka om vad som helst å kaxa med han utan nån blir sur å iriterad de är de som är tur.
Var ju som sagt tsm med Markus i sommras som alla vet redan.

När vi började så skulle vi gå iväg till christina salen å se årets lucia som musikklasserna är med i årets lucia. lucia blev maja från 9c:) dom var jätte duktiga luciorna å killarna som var med:) sen efter det så gjorde vi it så mkt var me Markus å Jens typ å gjorde nå grejs, var även med Amanda f å vi gjorde ingenting speciellt:) sen på lunchrasten då satt vi å snacka me varan ja å amanda å sen kom Markus å Jens.
Sen efter rasten då fick vi fika för de var ju lucia så fikade å sen spelade spel med Amanda f å så. sen sluta vi kl 13 idag stog å snacka med Markus å Jossan ett tag sen gick jag med Amanda å Amanda en bit för att jag skulle gå till bussen.
Efter skolan for ja å syrran till Mamma å var där ett tag vi fikade blandannat hos henne å sånt:)
å nu ikväll blire å se idol finalen förhoppningsvis:)

slänger kanske in ett inlägg sen ikväll, annars blire i morrn eller på sönda för är it hemma i helgen men har datorn med mej som tur är:)
12 December 2008  | Länk | äntligen fredag:) | 0 kommentar
en vecka kvar till jullov fyfan vad skönt de blir med loov:):)

ja i morse skulle jag stiga upp å duscha 06.40 men det vart seriöst att jag typ steg upp före sju istället var så jävla trött.
var dock tvungen plugga igår kväll som jag minn san inte hade blivit efter skolan som ja igentligen skulle göra.

Men väl på skolan så satt man å snacka med jens som vanlig på morron tills markus kom då blev de å snacka med han. sen börja vi kvart i nio å då satt vi bara å snakade å sen 09.10 var de rast för vi skulle gå till kyrkan på adventsgudstjänst kl 09.20 för de började halv tio, så väl där i kyrkan så satt ja amanda markus å jens å typ lyssna när dom andra sjöng de var it speciellt många som sjöng sångerna vi pallade it göra det.
sen när de var slut så gick vi till kyrkcenter å fikade:)

å sen hade min grupp hk å där åt vi julbord idag så vi hade bjudit in 2 av städerskorna å en lärare som heter anna-lena. så där satt vi å prata å så. men om jag fick säga så var det inte speciellt gott tyckte jag facktist de är godare hemma om man säger så.

sen när dom andra hade musik hade vi engelska lektion:(

sen sista stunden hade vi redovisning i klassen om nå grejs vi gjort.

sen när jag kom hem satt ja mej vi datorn.
hade träning idag men for it dit orkade it å hade ingen sjuss så har städat här hemma istället å satt fram dom sista tomtyarna av julpyntet:)

ha de bra,

hejdå
11 December 2008  | Länk | seriöst vi får jullov nästa fredag:) | 0 kommentar
tjaa

Hejsan.

i morse orkade jag värkligen inte stiga upp när klockan ringde to dock ett tag innan jag steg upp. men han dock fixa håret å sånt som tur var har vart slö på sistone har inte orkat göra nå åt det.

men när jag väl var på skolan så var ju jens tillbaka så snacka med han jag å jossan.

sen hade vi elevensval direkt på morron har ju bild de är slappt å ha det på morron.
så fick göra vad vi ville idag för våran bildlärare:)

sen hade vi rast å då var vi med jens å markus ja å jossan:)

sen hade vi svenska lektion fram till lunch.
efter lunchrasten så skulle vi gå till bibblan på nå grejs så var där ett tag.
sen hade vi matte lektion när vi kom tillbaka därifrån.
sen hade vi rast ett tag å sista timmen hade vi slöjd ändå rätt slappt men har träslöjd å de suger.

sen sluta vi å då snacka ja å jossan med markus å jens ett tag innan jag gick till bussen:)

efetr skolan for jag hem en snabbis med bussen å hämta nå grejs hemma å sen tog jag bussen in till stan igen å gick på stan med en kompis köpte faktist en julklapp till syrran:) så har nåra kvar men de var min första jag köpte:)

sen resten av kvällen blire å plugga engelska å matte för de ska lämnas in i morrn.
hejdå.
10 December 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar
;)

Tjoo.
dagen har vart chill har it gjort så mkt på skolan idag, haft slöjd å idrott sluta kl 14.40 idag:)

nu äre bara 10 dagar kvar knappt till julov länktar nå fruktansvärt till att få sova ut å allt som går när det gäller lov:) sen äre ju bara 2 veckor kvar till julafton i morrn.

i kväll blire att plugga å förhoppningsvis julpynta hos pappa där jag nu är i 2 veckor:) ska även se andra avenyn hade jag tänckt. men ska först å främst träna i kväll:)

nu ska jag städa å de å sen fara på träning.

slänger in ett inlägg sen i kväll om jag orkar annars får det vara.

Heejss
9 December 2008  | Länk | vill ha lov nu:) | 0 kommentar
chill:)

hej.
vaknade kl. 10.45 var så jävla skänt å sova ut:)
idag blire typ att fara på stan tror jag om ja orkar me nå folk.
sen ska jag baka pepparkakor med syrran å knäck:)
sen blire å packa för vi ska till pappa i morrn.
å idag kommer pappa hem från thailand:) så får träffa han i morrn när vi ska till han:)

nu ska jag göra nå annat orkar värkligen inte skriva nå mer nu..

uppdatering kommer troligen i kväll om jag orkar annars så får det vara.

hejs
7 December 2008  | Länk | sönda!! | 0 kommentar
;)

ja klockan ringde ju kl 06.00 men orkade it stiga upp på en gång steg no upp kring fem över sex.
Då vare bara att göra sej färdig och äta frukost å sånt för bussen gick 07.30 till haparanda från nolia.
ja i bussen så var vi ju massa folk, å vi satt alla tjejer från våran grupp med varan fast satt 2 å 2:) men vi tog kort å kolla skolkatalogen å gjorde massa saker, vi var framme kring 09.45 å då var det ju en del som skulle tävla direkt kl 11 när tävlingen började men jag hade ju inte min första gren förens 12.30 å de var höjd men de var förskenat en halvtimma så men när vi väl började så gick det ju bra hoppade dock 1.28:) men rev på 1.33 men det var nära att jag klara det. men sen efter höjden då for vi till frasses å käkade å så. sen tillbaka med syrran å sen for jag på ikea med mamma å anders:) där köpte jag nå ljuslyktor och ljus:) sen när vi kom tillbaka så var jag med angelica å vi var med simon å dom å snacka med dom å sånt. sen sprang jag 200 meter å det gick bra är nöjd:)
sen sista grenen var 18.45 men sprang no it förens 19 800 meter:) å där kom jag faktist 3:a:) så fick stå på prispallen.
å sen efter det så for vi hem så sov mesta dels i bilen på vägen hem var trött som fan. men vi for å åt midda hos anders föräldrar så vi var no hemma kring 23.15. duscha bara en sabbis å sen gick jag å sov var så trött:)..
7 December 2008  | Länk | haparanda:) | 0 kommentar
heelg:)

Äntligen fredag.
idag har vi inte haft många lektioner, hade svenska lektion när vi började å sen hade vi rast å efter rasten var det idrott å sen efter idrotten var det lunch å då satt jag med Amanda:) sen på rasten så var jag med jossan å madde å vi satt å snacka med markus å jens:) sen efter rasten skulle vi spela spel, så jag å madde å jossan spelade med markus å jens å de gick väl it så bra för oss men för dom gjorde de det såg det ut som speciellt för jens.
Sen sluta vi å stog å snacka med markus jens å jossan ett tag tills dom for sen gick jag till stan å kolla å sen till bussen som gick halv två. sen när jag kom hem så gjorde jag it nå, for å hämta syrran på skolan med Anders annars ingenting speciellt sutti vi datorn å varit ut å sprungit.

nu ska jag gå å se film med mammi å mysa så vi hörs..

i morrn är jag borta i haparanda å tävlar så är hemma i morron kväll så blir no inget inlägg i morrn men på sönda när jag orkar blire..

far 07.30 i morrn.
måste upp typ kl 06.00:(
hör av er i morrn vetja svarar när jag kan:) ring eller smsa:)
så ska sova rätt så tidigt i kväll...

hejdå
5 December 2008  | Länk | äntligen fredag:) | 0 kommentar
less

Ja vaknade kring kvart i 7 idag så steg upp ett tag efter å gick å duscha å gjorde mej klar å åt frukost sen var det bara å gå till bussen.
Sen när jag kom till skolan så var jag med jossan för hon var som tur frisk idag:)
Sen prata vi med Markus ett tag jens var inte på skolan fick aldrig veta vrf han inte var det. Så var med Amanda idag å vi satt i uppis å pratade om en massa saker. Sen hade jag hk å amanda hade vanlig lektion på hkn gjorde vi jullunch som vi ska äta om en vecka när vi har hk. Så åt i matsalen idag så satt med Amanda. Sen satt vi å snacka med Markus på lunchen, sen börja vi igentligen 12.10 men kom typ nån minut försent för orkade it gå när klockan var tio över men hon sa inge som tur var. Så då gjorde vi nå glass som vi ska ha till efterrätt nästa vecka. Sen sluta vi kring 13.25 å då var det rast å då var jag med jossan å vi hade fan kul vi garva åt allt vi såg haha fyfan jossan det var kul. Sen började vi om å då hade jag vi engelska lektion medans dom andra var på musiken, Sen när dom kom tillbaka så skulle vi gå till miniaulan å göra nå grejs så där satt jag med Amanda å Markus. Sen sluta vi 15.05 idag så jag å jossan hann även stå å garva åt en sak med varan haha.

igår kväll så satt jag it nå vi datorn var tvungen å plugga hela kvällen å sen även fara ut å springa så såg min kväll ut.
i kväll blire att träna å sen se på Andra avenyn:)
sen blire väl mest å chilla å kanske sitta vi datorn.
men nu ska jag dra. hejdå!
4 December 2008  | Länk | the panic and fear in my eyes | 0 kommentar
är så jävla trött vill ha lov nuuu!!!

Ja idag när jag kom till skolan så var ju it jossan där så förstog att hon var sjuk å var hemma/:, så satt å prata med jens å med markus fast vi satt mest å halvsov för vi var så trötta.
Sen började vi med elevensval å då har jag bild å det är ju alltid skönt å börja med sån slapp lektion på morron men tyvärr gör vi bara det på onsdagar:)
Men efter det så gick vi iväg till pt på studiebesök å kan ju dock säga att min pappa jobbar där så jag är så jävla less på va där har vart där miljoner gånger å de är inte kul, brukar dock vara där ibland men inte speciellt ofta nu.
Men det sög dock försökte säga att jag it pallade gå dit för jag vet redan det mesta om pt eftersom pappa jobbar där men som tur var så var han inte där han är dock i thailand å kommer hem på söndag, men träffa ju hans jobbarkompisar å dom flesta som brukar prata med mej frågade ju förstås hur han hade det å om jag hade hört av han å det har jag i lördas:) så sa att han hade det bra.Men var ju ändå tvungen å följa med fast jag visste det mesta redan.
Lärarna skojjade å sa att jag kunde visa runt dom men jag sa aldrig i livet att jag skulle göra det fyfan.
Vi var där typ 1 timme var utråkad som fan, sen när vi skulle gå då fick vi ett par sockar var å tröjor om vi ville så tog 2 st men täncker aldrig ens ha på mej sockarna eller tröjorna fyfan ska ge bort dom till mamma eller pappa nån av dom blire eller båda:)
Sen när vi kom tillbaka då var det lunch vu fick adventsbuffe idag å det var väl gott.
Sen hade vi längre lunchrast än dom andra för vi fick ingen rast efter elevensval så vi började om 12.30 idag som tur var då satt jag Amanda å Madde å chilla å prata. Sen såg vi på film å de var slappt sen hade vi matte lektion fram till det var rast/: Sen efter rasten hade vi slöjd å kan ju säga att träslöjden gick faktisgt hyfsatt bra idag men de gör den alltid men de är så låntråkigt å ha slöjd man blir utråkad men idag var Amanda i våran grupp som hade träslöjd som tur var så fick jag nån å snacka med:) Sen slutade vi kl 14.55 idag så stog å prata med Amanda å Markus å Jens ett tag men Markus for ganska direkt så gick nåra minuter senare till bussen. Å när jag kom hem satt jag med vi datorn så klart syrran var it hemma så fick ha den ifred äntligen:) hon är på ridning varje onsdag:)

nu ska jag ta å börja plugga för det ska lämmnas in i morrn. Så kvällen består av att plugga å att mamma ska ha junta här hos oss så då kommer dom som är med i juntan hit vid 19 så kommer sitta på rummet å plugga förhoppningsvis hoppas jag att det blir så.
Kanske slänger in ett inlägg i kväll om jag hinner.
3 December 2008  | Länk | onsdag!!! | 0 kommentar
nice!

tjenare!

ja då vart det tisdag å 3 dagar till helg igen känns riktigt skönt bara att det går så sakta skulle vilja ha helg nu å få sova men snart äre ju lov då får man sova länge å slippa fara till skolan på morron.

ja idag så var jossan sjuk så var utråkad som fan när it hon är på skolan.
Men var i alla fall med madde en rast sen har jag vart Med Amanda, Markus och jens å nåra till vi har it gjort så mkt.

hade engelska direkt när vi börja i morse kännde värkligen inte för att ha det men var tvungen.Sen hade vi svenska lektion å sen rast.
Sen efter rasten hade vi so å det kan jag säga att jag å amanda höll fan på somna när vi hade det haha.

sen hade vi lunchrast å de var med Amanda å markus å jens å nåra mer vi gjorde it nå kan man säga.

sen hade vi slöjd å de var väl okej.
sen hade vi idrott så slutade 14.40 idag:)

nu ska jag dra å plugga. sen på träning..

uppdatering kommer i morrn om ni har tur.

hejdå!
2 December 2008  | Länk | tisdag;) | 0 kommentar
måndag!

Heej. Jadå var det månda igen ursch hatar måndagar dom är så jävla dryga man har så mkt lektioner, men på ett sätt så är dom rätt slappa ändå.
Ja idag så var ju jossan sjuk så det sög så var med Madde,Markus ,Amanda och Jens vi gjorde väl inte mkt vi asgarvade åt det mesta å så.
Sen har vi även haft mattelektion å de var drygt som fan.
Sen har de väl it hänt så mkt, haft vanliga lektioner som vanligt å de suger ju.

Jag hoppas värkligen att jossan är frisk till i morrn men annars får jag vara med Madde å Markus och Jens:)

Nu pallar jag it skriva nå mera.

Blir no att börja plugga i kväll antar jag.

sen så är jag trött som fan idag beror nog mest på att jag var uppe å julpynta klart till halv tolv igår kväll inte så smart, men men nu är jag färdig med det förmodligen hoppas jag.

vi hörs, kanske slänger in ett inlägg sen ikväll får se om jag orkar.

Men ha det bra.

heejdå!
1 December 2008  | Länk | Måndag!! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Norèn                                             Skaffa en gratis hemsida