Sverige stannar utan oss
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Fredagsmys....

Idag har man kört runt i filmjölk mest hela dagen och på morgonen såg man ju knappast ens ratten i lastbilen för all dimma.

Förskräckligt otäckt att färdas i sån dimma.

Ikväll har vi planerat en girlsnight out...vilken amerikainspiration man hade nu då för vi blir ett gäng på 4 tjejer som kommer att inta gatorna och lämplig krog i Halmstad så passa Er grabbar för Linda är med så håll inne vitala delar för hon bits och är folkilsken...eller nåt sånt...:)

Så hade gott i helgen för det ska vi ha

Kramar Marie

24 September 2010  | Länk | På väg | 0 kommentar
Nu är det fredagsmys...

Ja eller nåt sånt och vem sitter här bredvid om inte Linda som tagit ledigt från man och barn och spenderar en Fredag och Lördag in my casa....om man så säger.

Hon har varit på konferans i Göteborg och ville inte åka hem direkt utan kollade med mig om jag ville ha lite sällskap och jojomensan man niger och bugar.....

Nu har vi kollat på Idol och dom hade det inte lätt...pressande det där men Bagge...Anders då alltså ser ju ut som en kramig bamsebjörn och verkar vara en riktig go snubbe.

Nog om detta och nu sitter vi, ja eller rättare sagt ner i soffan med chips, ostbågar, lösgodis, god dryck på flaska ja inte vin då utan skummande sort och bara myser som två tonårsbrudar....helt utan krav och plikter för denna kväll är vi LEDIGA.

Så nu önskar vi en mycket trevlig Fredagskväll och helg....Stora kramar från oss 

Marie & Linda :)

17 September 2010  | Länk | På väg | 0 kommentar
Fredag! och nu är man ledig...

Äntligen ledig efter en hektisk vecka så sitter man nu i lugn och ro och väntar på sin käresta som är på väg från Danmark där han varit på tjänsteresa.

Men han stressar inte hem utan jag tror han trillar in genom dörren så där runt 11...nåt sånt

Men just nu sitter man och spånar framför tangentbordet för jag kollade på Doobido nyss Sara har en fantastisk utstålning och röst! och programmet är strålande underhållande

Man myser verkligen framför tv med sådana program.

Och som vanligt har Linda stulit:) min blogg när man vänder ryggen till...så...men hon är ju så go att man knappast kan klaga...

Jo Linda ringde i dag och sa att dom åker till Degeberga på marknad imorgon...stackars föräldrar som ska hålla reda på sina småttingar bland alla stånd.

Man får hybris av bara tanken på allt folk och flängande fast ibland kan en marknad vara riktigt skoj.

Vad ska då jag göra imorgon?, Absolut ingenting före klockan 20 för vi ska softa i sängen hela dagen och sen har han bjudit mig på middag, eller dejt:) vid min ålder borde det kallas seniorträff:) ha ha...

Nog om det för nu ska jag fortsätta kolla på Tootsie..

Godnatt gott folk och kör försiktigt

Kramar Marie

 

 

3 September 2010  | Länk | På väg | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Marie Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida