mitt liv i ditt perspektiv.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


HULTSFREDSFESTIVALEN

Hur grymt är det inte att vara på en sådan stor festival som Hultsfred? DET ÄR HUR GRYMT SOM HELST. Jag tänkte berätta lite om mina erfarenheter om just festivaler.

Det var sommaren 08 och vi packade väskorna och hoppade in i bilen och var på väg. VI VAR ÄNTLIGEN på väg. Det kändes som om man levde i en dröm, men nog var det sant. Vi skulle på Hultsfredsfestivalen och vi skulle vara fulla och galna. Det tog ju ett bra tag att komma ner så vi bestämde oss för att sova en natt på ett vandrarhem i utkanten av Stockholm. Redan då började vi känner nerverna komma. Vi satte på Lars Winnerbäck på högsta volymen och kände hur underbart det skulle vara och se honom igen. För vi var ju stammisar på hans konserter och det är vi nog inte ensamma om.

Dagen därpå bar det av, på riktigt denna gång. Ner mot Hultsfred. När vi väl var framme och skulle ställa till tälten och allt vad vi skulle göra, så slog de oss att vi kan ju inte jobba och hålla på utan musik. Varför är vi på en FESTIVAL utan musik? Vi gick över till grannarna och bad dem komma över med deras stereo och vips så gick allting så himla bra. Allt som man hör men Lasse blir man inspirerad av.

Vi började lite lätt med att dricka lite. Eller lätt och lätt? Jag gjorde i alla fall det, för vad är det för mening och vara så himla full och glömma hur fantastisk Lasse var. Ingen alls i min mening. Inte nog med att Lasse skulle dit, så skulle även Hello Saferide och Håkan Hellström dig. Alla mina idoler, kan det bli bättre, jag började faktiskt tvivla.

Hur som helst, så var det dags för Lars Winnerbäck, han var först på tur. Så fort jag fick syn på honom kom tårarna, det är som att vara förälskad och olycklig på en och samma gång. När första låten spelades var det fullt drag, ”Kom ihåg mig då” sen var det bara som om det blev ett vimmel allting var så bra. Han kom ut på scenen 4 gånger och körde extra nummer, att man kan vara så full av energi och få hela publiken att skriva ”LASSE, EN GÅNG TILL” Det är en fantastisk känsla. Jag skrek, hoppade och grinade om vart annat. Fast det är ju ingenting och skämmas över, för jag var långt ifrån ensam om det.

Sen var det dags för näste man för rakning. Ingen mindre en falsksångaren från Göteborg HÅKAN HELLSTRÖM. Vi har alla följt honom genom åren och han blir bara bättre och bättre. Vi stod längst fram och blev klämda och knuffade hit och dit. Och jag tänkte, nu dör jag lycklig i alla fall. Han kom ut med hela sitt band och man kan ju inte mer än att älska Daniel ”Hurricane” Gilbert. Han och Håkan är som ett radarpar som aldrig kommer skiljas åt. Vi hoppade och skrek, första låten ”Tro och tvivel” alla blev helt hysteriska och lika så vi. Det är magiskt att kolla på honom. Man får aldrig nog, jag skulle ha kunnat offra mitt liv för att bara få prata med honom och säga att jag verkligen älskar honom. Sista låten är alltid så sorlig för man vet att nu är det slut. ”Vi två, 17 år” och då fick jag en konstig känsla inom mig, jag blev så rörd att jag glömde alla runt omkring mig och i mina tankar fanns bara han, HÅKAN HELLSTRÖM min hjälte, min stjärna, mitt hjärta, mitt allt. Är det inte fantastiskt?

Man kan ju inte bara nöja sig med att kolla på karlar på en festival, även om den är lätt hänt. För der kryllar av dem. Så vi beslöt oss för att kolla på Hello Saferide och det var lätt värt det. När hon kommer ut och kör ”My best friend” så får man en sådan otrolig känsla av, varför ska det vara man och kvinna när det lika gärna kan vara kvinna och kvinna. Hennes ord eker i mitt huvud:
Damn! I wish I was a lesbian, Damn! I wish I was a lesbian,Damn! I wish I was, and that you were too. Det går inte att beskriva känslan. Det är bara att lyfta på hatten bocka och säga: TACK FÖR ATT NI UNDERBARA MÄNNISKOR UPPFYLLT MIN DRÖM!

Jag lovar och svär, att detta är garaneterat någonting som jag kommer att göra om tro mig, ingen vill missa denna chans. Man festar, man strular, man får se de absolut bästa artisterna som finns och det finns en hel äng av snygga karlar.

puss!!!
11 Mars 2009  | min vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & madeleine vikberg                                             Skaffa en gratis hemsida