Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Tråkigt

Min dag börja med att jag försov mig och missade matteketionen. så jag började klockan 10 istället. Så nu sitter jag i skolan och har projekt och företagande. Vi ska egentligen göra ett arbete med ingen orkar vara aktiv. Usch slutar inte förren klockan 16 idag. En lång dag. Sen ska jag åka och hämta min älskling. Vi firar 4 månader idag =).

Nu vet jag vad jag vill tatuera mig. Måste bara få upp modet till att verkligen göra det också. Jag är verkligen livrädd för nålar och jag är så rädd att det ska göra ont =P. Jag vill tatuera den blåafjärilen som jag har på bilden.

Menmen nu slutar jag snart denna lektionen och nästa lektion på schemat är svenska.

Ha det bra
28 Januari 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar
Handledarkurs

Har precis kommit hem från handledarkursen. Det var faktiskt helt okej och läraren vi hade va jätte rolig. Ska bara skicka in papperna nu och vänta på mitt intyg så jag kan få börjar övningsköra. Längtar. Fast dom sa att det kan de kan ta mellan 2 veckor och 2 månader. Hoppas det går snabbt

Men nu ska jag se på Top model 11 och sen måste jag plugga.

byebye
27 Januari 2009  | Länk | Allt | 1 kommentar
Helgen

Har inte skrivit på ett tag så här kommer lite vad som har hänt i helgen.

Fredag: så åkte jag till Mindie. Hade jätte roligt. Drack massa vin, sjöng singstar, dansa, kollapå film och åt god mat =). Så tach för en trevlig kväll gumman <3

Lördag: Åkte hem från mindie. Senare på kvällen kollade jag på ett galopplöpp på datorn. Våra pojkar var jätte duktiga. Lilla Szuma kom på 3:e plats och så hade vi Sir Bastian på 2:e plats. Är stolt över dom. Väldigt trötta var dom när dom kom tillbaka till stallet.

Söndag: En lugn, skön och mysig dag med älsklingen.

Måndag: Var inne på jägersro med praktiken. Där hade vi 4 hästar med oss in: Qelso, Jojje, Abbe och Vingen. Red gjorde Ellen och Manuel Santos. Fick reda på sen att de går någon kraftig förkylning hos hästarna inne på jägersro. så jag skickade ett sms till Ellen och berättade det. Hoppas bara inte att vårra hästar har blivit smittade.

Tisdag: Höll i gympa lektionen idag. Jag lärde dom en dans. Det gick jätte bra och alla var jätte duktiga och dom verka tycka det var jätte roligt också så de va bra=).

20 Januari 2009  | Länk | Allt | 1 kommentar
Fredag

Sitter här framför datorn nu. Ska snart göra vid mig för att gå till skolan. Orkar inte med skolan. Efter skolan åker jag till Mindie i Anderslöv. Det ska bli roligt =). Kommer hem imorgon.


Ha en trevlig fredag =)
16 Januari 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar
Otursdag

Va på praktiken idag. jag praktiserar i ett galopp stall. Var ute med Ellen och red vars 3 hästar. Första turen red hon Bastian och jag red Qelso. Allt gick jätte bra till vi skulle rida förbi massa bilar o verktyg jag vet inte vad dom gjorde tror dom byggde något. Så när vi skulle rida förbi var vi tvungen att rida i leran. Bastian blev rädd och trillade och Ellen trilla av men vilken tur så skada hon sig inte, hon fick bara lite ont i handen. Bastian sprang iväg och dumma sig och då skulle Qelso göra likadant men vilken tur så lyssna hon på mig. Dags för andra turen. Då red jag min älskade Jolly och Ellen red Szuma. Den rundan gick jätte bra förutom att Szuma busade lite. Tredje rundan så skulle vi rida i ridhuset i stället. Då tog jag Jojje och Ellen Abbe. Så gick vi till ridhuset. Sen när vi var där inne så skulle Ellen kasta upp mig på Jojje. Men jag kom inte så långt. Direkt när jag va på väg att sätta mig bara gjorde han ett sånt hopp på något sätt så jag flög över honom istället och på andra sidan var en trevlig liten vägg som jag flög in i. Jag hade tur och skadade inte mig så farligt. Fick bara lite ont i axlen och ena knät. Men jag överlevde. Jag och Ellen bytade häst. Hon hoppade upp på Jojje och jag på Abbe och så fick vi vår lilla ridtur i stallet.


Menmen nu ska jag sova. Godnatt
15 Januari 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida