Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Galopp på jägersro

I torsdags var det äntligen galopp premiär på jägersro igen efter att ha varit stängt nu under vintern. Självklart så va man där. Blev tyvärr inget fotande, får göra det en annan gång. En häst från min praktik plats som heter Exenetos ( kallas köttbullen) startade i 5e loppet och kom 3a. Jätte duktig var han, Heja köttbullen :D.
Var även på jägersro idag då det var söndags komb. Där hade vi ännu en häst som heter Donna Mara. Jätte duktig var hon och låg i fronten hela tiden, fast blev lite trött på upploppet och hamnade på 8de plats av 12.
Hände tyvärr en lite olycka idag där en häst vid namn Kinky tyvärr fick lämna denna plats efter ett fel tramp som gjorde att hästen gick på sin kotan. Vilket då betyder att något inne i benet måste gått sönder som tex gaffelbandet o ledbandet o liknande. Ingen vacker syn. Så R.I.P till Kinky.
28 Mars 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar
Underbara dagar

På bilden : Jag och super fina Belle epoqe (Bella)

Har haft ett par väldigt underbara dagar som jag tänkt skriva om nu :).

I fredags så red jag två turer inne på jägesro. Allt gick jätte bra, hade lite otur bara och det var för att det ös regnade medans vi va ute och red:P. Första turen red jag på en häst som heter Hot chestnut och följde med gjorde min kompis Daniela på hästen Oskar. Där red vi 3 gånger upp för rakbanan (lite svårt och förstå för er som inte vet hur de ser ut på jägersro ser ut). Sen andra turen red jag Scratch my back och daniela Black Business. Då red vi 2 gånger upp för rakan och en runda runt ascot banan i långsam canter. Det gick så bra den dagen så jag är så himla glad :D.

I lördags var jag på bio med älsklingen. Vi såg Alice in wonderland i 3D. Jätte bra film tyckte jag :D. rekomenderar den, Speciellt om man gillar Johnny Depp, för han är bara så jäkla roligt :D.

Sen så idag då var jag ute och busade i skogen med Donna Mara och följde med gjorde Helena på Pipoldchap :). vi galoppera runt och hästarna fick klättra lite, sen så hade do måndags sjukan så de var lite pigga och allting var extra läskigt. Men det gick bra ändå :D.

Höll på att glömma skriva att jag nu äntligen fått min Studentmössa och lite andra saker som har med studenten att göra fast väntar fortfarande på mina kläder. Bilder hittar ni i fotoalbumet :D
22 Mars 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida