Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


18 år :D

Ja då blev jag äntligen 18år i måndags :D. Hade bara ett litet kallas med släkten och min pojkvän. jag fick massa fina pressenter som tex : blommor, en jätte fin ring, den nya lacoste love of pink parfymen och pengar. Hade det jätte trevligt :D. Vi åt mat som då jag fick laga :P och sen åt vi tårta. På bilden är det jag hur jag såg ut i måndags på mitt kalas. Blev inte ett jätte bra foto men jaja :P

Imorgon ska jag ut med min kusin för första gången som en 18åring. Vi ska först åka och hälsa på min moster som ska ha kalas, hon fyller år idag, så grattis till min moster. Vi ska sen vara här hemma hos mig och laga god mat och dricka lite vin och sen ska vi ut och dansa. Kommer säkert bli jätte trevligt =)

Usch snart är påsklovet slut. Bara 4 dagar kvar =(. Och jag måste verkligen börja plugga snart, vill verkligen inte.


Men ni får ha en glad påsk :D
9 April 2009  | Länk | Allt | 1 kommentar
Imorgon gäller det

Imorgon gället det. Imorgon bli jag 18 år :D. Släkten kommer imorgon och firra mig. Men de blir såklart jag som ska laga maten. Det blir tacos, fast de var inte jag som bestämde vad vi skulle äta för det va mina gäster hahah. Var igår och handlade allt. Hittade då en jätte fin tårta som jag köpte. Det var en prinsesstårta med blå marsipan över istället för grön och rosa. Så jag var tvungen att köpe den, för blå är min favoritfärg, och det var den sista kvar, så ajg hade tur :D glad blev jag.

Igår så övningskörde jag för första gången på en väg med. Har bara kört på parkeringsplats innan. Så var vi hemme hos min mormor och morfar i arlöv, så åkte vi till Ica Maxi i arlöv och handlade. De va jag som fick köra till affären och sen hem igen. Det gick faktiskt jätte bra, var överraskad. nervös var jag med. där var inte så mycket trafik så det var bra det.
5 April 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar
Lov

Nu har äntligen mitt påsklov börjat :D. börjar inte skolan igen fören den 14 april. Jätte skönt. Fast tyvärr så han man ju såklart läxor under lovet. ska ha 2 prov efter lovet och sen är det bara några små läxor men ändå :P. Men har iallafall tur med vädret, kännas verkligen att våren och sommaren är på väg.


Nu är det bara 3 dagar kvar tills jag blir 18 år äntligen wiie haha :D
3 April 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida