Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Dubbel lektion

Va tvungen att gå upp klockan 05,45 idag för att den ta bussen 06,27 till bilskolan. där skulle jag köra en dubbel lektion klockan 07,00. och jag är verkligen ingen morgonmänniska. Så när klockan ringde låg jag bara helt stila och tänkte nä jag vill inte gå upp, det är så kallt utanför täcken och vädret är tråkigt och grått. Men fick väll resa på mej ändå. Drog på mej mina mjukisbyxor och en tröja, gick o borta tänderna och sen tog på lite mascara och sen gick jag till bussen. Bussen tar i vanliga 14min men idag tog den tydligen bara 7 min. va väll för lite folk som va vakna vid den tidpunkten. så jag va där 06,34. Tänkte bara okej va ska jag göra nu. Så jag gick in på pressbyrån och handlade en kaffe latte. Pressbyrå har det äckligaste kaffet jag har smakat, det var så himla beskt. drack halva sen kasta restan. Gick sen till bilskolan och körde en dubbel lektion som då var 80min. Gick faktiskt jätte bra :D.

Nu sitter jag här medans det ösregnar och blåser för fullt där ute.
Och nu så ska jag äta frukost. Är rätt så hungrig :P haha
23 Juli 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar
jobbet

Blev väckt i morse vid lite i 11 av ett telefonsamtal. Det va från jobbet, dom ringde och frågade om jag kunde jobba idag för den andra servitrisen hade blivit sjuk. Så det va bara till att ligga och dra sig lite i sängen sen upp och äta frukost sen hoppa in i duschen och göra vid sig och lite sånt och sen vara på jobbet klockan 16. Efter att jag hade varit på jobbet i typ 30 min så började det regna. Där brukar inte vara så många folk där när det regnar. Men runt 18 började kunderna komma. Vi va inte så många som jobbade idag, för 3st hade åkt på semester och en var då sjuk. Så det var en kock, en pizzabagare, pizzabagaren hade tagit med sin kusin så han tog hand om disken, sen så va det en servitör som mest hjälpte till i köket idag, och sen så var det jag som tog hand om alla kunder och tog beställningar och serverade och allt möjligt. Det var väll lite stressigt men det gick jätte bra ändå. Undra då hur det kommer bli i helgen om vi bara är så här lite personal, usch.
16 Juli 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar
trevlig dag

Min kusin Madde har varit här idag. Först så lagade vi lite mat, det blev biff med potatis och sås, gott blev det :). Men sen blev vi båda sugen på någon sött. Jag ville ha äpplepaj och hon kladdkaka. Jag fick ge med mej så det blev kladdkaka. Vi gick ner till affären och köpte det vi saknade sen gick vi hem till mej igen och började baka. jätte gott blev det, vi ät nästan hela själv hahah. Där är lite kvar som står i mitt kylskåp. Men nu så har madde åkt hem :( så nu sitter jag här ensam igen:P haha.
8 Juli 2009  | Länk | Allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida