Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
4
8
9
10
12
14
15
17
20
22
24
25
28
29
31
<<
Augusti (2009)
>>


Måndag 3/8 + Tis 4/8
Uppdaterad tisdag længre ner 4/8 kl 16.00Så har jag då arbetat totalt 14 dagar.Sænde ikvæll ivæg mina två veckors tidrapporter.Ska bli skoj få se resultatet.

Søndagskvællspasset gick bra .Vi fick ge avsked åt min namne som skulle hem till Peking igen idag.Fnitteravslutrapport.

Mærkliga ting hænde detta pass som førvånade mig .Eller næe egentligen inte.Som førvæntat på nåt vis......
Ombyte førnøjer kan man sæga.
Gjorde en riktigt kul sak jag inte kan skriva om men oj vad jag skratta då jag tænkte på det senare .Som det kan bli nær man ska gøra något noggrant.

Hur som cyklade hemåt och det gick urtungt.
Somnade som en noccad och vaknade vid 08 av grævmaskinerna.Kunde ændå slappa med øronproppar och MTV på.Skøn musik och jag tog en snabbrunda i regnet.Ær ju ej gjord av socker så jag smalt inte .

Duschade tvættade en maskin tvætt och så for jag ivæg .
Hade ju fyndat ett par brallor de sænkt ytterligare och den snælla kassørskan læt mig få pengarna emellan.Køpte en svart scarfs ha i halsen før den 20 lappen.Bra nær man cyklar i kalla morgon och kvællsvinden.

Så till jobbet.Satt i glashuset och læste om nån skrivit nåt till mig hær exvis....
Upp och så børja kvællspasset 15-22.30.Perfekt tid jobba kvæll.Skulle vi oxå gøra i Sverige.Hellre æn 13-21.30.Natten børjar då 22 o slutar 08.Perfekt.
Dagen børjar 7.30 till 15.30.Man har dessutom 35 tim vecka hær i Norge.Fast det har man inte som bemanningskøterska av naturliga skæl *L*

Ikvæll har det gått långsamt men varit så bra .Hunnit med allt och slippa stressa en massa.Førsøkt hjælpa æven dær det behøvts på de andra tun.Jag och glædjespridaren har jobbat och hon kan verkligen lyfta .Blir glad bara av høra henne prata sin norska.

Nu ut i regnet.Lyckades att inte pricka regn på cykelturen hit men ser mørkt ut på alla fronter på hemvægen.
Suttit lite på Facebook och maken var dær.Kul få chatta lite och kanske få prata lite længre æn bara pengar ,væder,vilka som fyller år o och hur længtan efter någon att gnælla på ær.Så enkelriktat.

Vi prioriterar olika.Jag prioriterar nu logga ut och cykla hem.Før upp kl 06 ska jag och cykla samma km tebaks igen.Mitt humør inge fel på alls.....Føljer med vart æn jag går.

Gonatt Sverige *23.06*


Tisdag 4/8 kl 16.00

Ja då ær vi i augusti och dagarna rusar mot hemresa kænns det som.
Dagvakten idag gått prima.Fått jobba med en syrra som førstår svenska mer æn bra pga olika orsaker.Vi funka skitbra ihop och vi får hoppas på att veckans alla pass kan innehålla henne fler gånger.
Fick samtal från Sverige och det var i positiv anda.Supernøjd o glad.

Haft en utskrivning idag och det rørde .Man hinner fæsta sig vid personer på kort tid hær har jag mærkt.Bra visitter= ronder med de unga gulliga kvinnsdoktorerna.Alla doktorer ær bra tycker jag .Lyssnar på pas o bryr sig .
Det finns uvar oxå som på alla stællen.

Nu sitter jag o min rumskompis på glassgatan=glasgatan och skriver o læser Aftonblad o annat man kan gøra i datorn efter jobbet.

Kvællen ung och morgondagen ær just tidig likaså resten av hela veckan kan man sæga.Slut på sovmorgnar.Skulle vilja ha mitt schema från jobbet skrivet så jag vet hur framtiden ser ut på tidsfronten.

Ha de!! och var hyggelig=varsågod hær var uppdateringen for my family...& friends.
3 Augusti 2009  | Länk | Dagbok | 7 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida