Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner
Debatt Topplistor Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2022)
>>


Det sägs att over the Rainbow....

Det spås även att imorgon ska jag möta en glad sån här:

Tryckte jag en gång till kom samma gris upp men med texten du kommer möta din mamma.....
Märkligt ? Näe inte ett dugg....Just lör 31/7 skulle varit en mycket festlig dag...livet är som en berg & dalbana på Gröna Lund.Kärleken lika nyansrik som en regnbåge i en Pridefestival.Låt inte regnet komma i vägen för din levnadsbåge.....Keep on living folks.
30 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Thursday brings The T:party;)

hos :
30 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Syskonen i vars yrken man vant sig se efter lik-heter.

Sis & Bro 2010
29 Juli 2010  | Länk | Dagbok
930728-----a big day

Photobucket

28 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Vädret

Det fiser vi i......


So far soooooooo good!
27 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Bra bok....

.......läs den.....
26 Juli 2010  | Länk | Dagbok
They´re coming home!!!!!

Photobucket
24 Juli 2010  | Länk | Dagbok
S:E:M:E:S:T:E:R

Maratonupploppet till ända...in det i det sista kändes stressen flåsa i nacken.
Utstämplingen kl 15.00 Pip som drömmen var gick i stöpet.Naturligt vis ska hissen stanna i huset med boende inne i....Åsa hissexpert?not aldrig varit inne i hissrummet ....
Kan säga att jag trick track tröck på alla knappar som fanns och vips så gick den igång...
Ut kom de i nöd....gick 5 min och jag frågar ska inte skyltar upp för att stänga av hissen??Näe det går åka nu.....Okej...svishar och gör min sista uppgift...då ringer goa vännen i mobilen och vrålar SEMESTER....inte än svarar jag ...o fortsätter...Kommer ut och boende/anhörig nr 2 sitter fast i hissen.Denna gång inte lika lätt få igång den...men magiska händer och ut kom de....sen kom glad hissreparatör en fredag efm!!!


La benen på ryggen och sprang ut från huset innan något nytt kunde inträffa....Väl där ute kunde semestervrålet skrikas till kollegan.Well done.

Att somna tidigt obra....vaknade 04 med migränanfall som varade ända till lunch.Då ballade magen ur och jag fick till slut små söta blodtrycksfall efter alla besök.Kort sagt ett riktigt skitdag egentligen.

Åkte hemåt och bilen hämtades åter.Sedan den mest zlappiga fredag jag idkat ever.Soft och bara va .Nu umgås parallelt med grabbarna grus som lanar.
Själv köpt tre tror jag bra filmer som ska börjas ses .En bok som heter Kjell,tidningen må bra .Festdrycken ikväll är Coca-Cola!!skål

Nu ska här tas semester på alla plan so long!!
23 Juli 2010  | Länk | Dagbok
R som ronddag och revbenspjäll....

Denna varma onsdag kan summeras jobb med upp i ottan.Ryggstatus något bättre efter ha tagit tag i bekymret med både läkarbesök plus massage o knak o brak.Tänk att jag behövt lida så länge i onödan.Men men det kan bara bli bättre igen som det heter.

En bastu kvällen innan gjorde dessutom nattsömnen helt gudomlig.Sov som en stock till klockan ringde.Tänk jag klarade vakna utan min levande man till väckarklocka!!!

Massage igen efter jobbet och denna gång ännu mer knak o brak.Hem och slockande på två röda i solstolen.Vaknade dreglande med öppen mun av att granndamen stod över mig .Hon ville tala om att det var nr 14 tur tömma soprummet o fylla på påsar hela juli...ehh sicken bra månad då alla på semester:):)

Hon rätt rar så gjorde inget ligga där torka dregel och vakna till liv.

Nu hemkomna jag och sonen efter en urmysig kväll.Kvalitetstid.
Han kört golf medans jag och Drutt gjorde ljuva ängar och grusvägar.
Vi har spisat underbar mat utomhus och glott på folk som vi båda gillar.Kikat på bilder från hans resa i Paris ,Vendig,Kroatien mm.I phone superkul.Fått tid att prata med varandra som två jämlika.Han är så go sonen .Lugn som en filbunke,klok och underbar umgås med.(Nästa onsdag dags fira hans 17 årsdag..)
Efter detta in på hemköp och köpte stor bytta glass dela.Lite tidningar han och jag gillar och så hem för att slappa en stund innan sängdags....stavas lana för sonen....Redbull o en "mus" det är hans bus för att skoja till det lite .*ser hans onda öga ända hit*

Avslutade med ett besök hos de nära o kära .Dags snoppa av lite stjärnögeblomster som vissnat och säga hej*L*Vi har en rätt skön stil vid graven hela familjen.Ingen sorg gå dit utan alla går med glädje.Precis så som de som är begravda där hade velat ha det.Härligt ha kommit dit och snabbtanka .


Kort sagt en riktig Må bra kväll blev det trots att dagen var rätt Arne Weise....Undrar om mödan egentligen är lönen värd??Det blev den stora frågan att grunna vidare på.

Sänder goa tankar till dottern o maken som har sin egenvecka denna veckan nere i Karlshamn.Vi har lite vana att inte prata sönder resor med varandra utan låta dagarna gå .Sms o nu lite Facebook hittills.Det räcker .Man måste få längta efter varandra ibland också..och få den där pratstunden vid hemkomst och få berätta om allt som hänt osv.Hur gjorde man förr brukar jag tänka .....Finns en vits i det att vara ifrån varandra ibland.

Super faktiskt även att dela på sig och få egentid med varje barn.Sen kommer snart 2 då vi har tid för varandra,sig själv och tid för hela familjen och så slutligen en vecka för mig och Kickan o sonen då Peter jobbar.Vi har ju provat varianter nu i 10 år med semestern.Till slut kanske man finner bästa lösning.

Mmmmmmmmmmmm helt okej faktiskt.21 dygn förfoga över och de ska bli renande och upplyftande ,avslappnande och fyllda av alla känslor som sig bör!!!

So long...2,1,............Fredag efm PIP!!!
21 Juli 2010  | Länk | Dagbok
5,4,3,2,S.E.M.E.S.T.E.R

Vad händer om man snubblar på målsnöret??

Förmodligen ingenting mer än en mindre lön i augusti.

Fick en karamell suga på när Felicia la sig igår: Hon kikar mig rakt i ögonen efter en stor gonattkram och säger "Att säga mamma till dig är Kungligt".Sen avfyrade hon jordens leende med glittrande ögon.
Att vara mamma är nog den största gåvan jag fått.Tacksamheten flödar.

...orkar inte sitta.Det höj och sänkbara skrivbordet blev kvar på jobbet.
Ryggen är av på tre ställen..Nynnar nacke,skuldra,korsrygg ,knä o tå ,knä o tå...
Undrade häromdagen om man kan bli så sleten att man får känslan av att MÅSTE semestern komma nu ?Orkar inte ens ha semester....
Lite mer sömn.Lite mindre kräkor torka,lite mindre arbetstempo,mycket mindre tjuvar,mycket mindre smärta och en stor skopa djävlar anamma så ska nog denna båt ros iland mot semesterfriden.

Nu fritid kvar...lagat god pastasallad till sonen,mig o Drutt.Kvällen går vilan och vänskapens tecken ,gräsänka som jag nu är .

So long.

Om jag firat


free glitter text and family website at FamilyLobby.com

of course...tårta blev jag bjuden på oförhappandes!!Härliga fruntimmersveckan här.Grattis till mamma i himlen..du o jag ...denna dag.
20 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Im Alive...

Livet leker med mig just nu och inte jag med livet.Åter när jag tagit över ratten.

So long.
19 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Herr Mupp firar semester ihop med Kickan...

Vi andra firar ...att det är fredag ...Sonen firar ju sommarlov mest hela tiden/natten...Han råkade gå och lägga sig kl 24.00 igår vilket chockade kroppen så han vaknade klockan 7 imorse gick upp i tron att hon var 12...


Jobbefredag allena utan rast med en bra växel ilagd.Däremot rann bägaren över ordentligt för en kvart.Djäklar i min lilla låda.Trodde inte jag skulle finna mig och få den svadan i rätt stund.Som sagt.Planer är till för att följas.
Inte många ggr på mina 12 år i tjänst jag blixtrat till av ilska.Går räkna på en hand.Ilskan har oftast pyst ut hemma istället......


Solsjukan kanske kan lägga sig en aning nu bland personalen och regnarbetsglädje infinna sig.Jeezes så sjuka alla är denna sommar....

Sjuka är våra boenden och de går ju ta tempen på.Lider med dem som inte har anhöriga som inhandlat fin AC på rummen.
Nu sluttänkt jobb ända till måndag kväll.Hoppas mina kollegor följer de omvplaner som finns.

Styrde kosan för att hämta glad Flisan hos sin kompis där hon varit i 2 dagar o haft skoj.Vi åkte för att tanka bil ,sen handla massa goa nötter ,Redbull o läsk o onyttigheter.Väl hos frissan lite väntan.Där satt vi med Aftonbladet och hon läsande bilagan.Glufsade i oss nötter o drack gott.Skönt varva ner.Ännu skönare bli klippt o pillad i håret.Våran passion flickorna W.Världens bästa frisör på Askens hårstudio.Marre är the best.Vi kände oss verkligen FAB FAB när vi gick därifrån.Görsnygga på östgötska.

Sen iväg till City Gross.2 liter jordgubbar som vi tjuvstartade på.Sen Maxi för att förstöra dagen...PROVHYTT....= ILLA= INTE ÄTA MER IDAG.

Flisan hittade superfint linne.Hon så skön.Hon nu medlem i butiken och kommer få egna sms när rabatter:)Deras yngsta??
Vi svishade runt lite och så färdiga med mat i lådor gav vi oss hemåt.Kycklingkebab beställt av de där hemma.Själv fortsatte jag med min jordgubbsdiet:)Ingen alkohol att fira med denna afton.Nope.Vi skålar i flädersaft.

Imorgon är en annan dag!!!Skål.

Dagens collage är från Flisans och mitt andra kriminella tilltag med hund denna veckan...bada i Tingsbröten strängerligen förbjudet....Som tjuvar smög vi fram till en öde strand...för att få se Drutten simma.Han kom kvickt på att gå på bakbenen på botten som en ballerina.Så trippade han omkring med tassarna i hundsim.SOM VI FICK SKRATTA.Allt för att slippa simma och anstränga sig....Druttplutt.Världens goaste hund.Äntligen frisk.Så glad för det.Tom han skall är skönt för ...2 sek...Photobucket
16 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Simsala bim torsdag..o jag blev kriminell...

Denna torsdagen har inneburit en massa ting.Glädje över en lösning jag tror blir prima.
Förbannelse över att ha förlorat min mobils simkort och nu blir utan x antal dagar.Ring hem ni som vet det numret:) alt makens eller Flisans mobbe.
Sedan förvåning komma till kyrkogården där mammas/mormors grav blev en chock.Det var rätt dött o torrt då jag gick där vägen fram mellan gångarna med Drutten under armen.KRIMINELLT jag vet.Druttar får inte bevista varken badplatser i min bygd eller kyrkogårdar.Men har gick INTE på den utan var under min arm.
Det som mötte oss var en grav som PRUNKADE .Alltså stjärnögat hade växt sig så stor att inte ens mammas namns syntes.Den blommade hysteriskt med sina lila blommor.Har Pelargonerna var de största jag sett och blommade som i en explosion.Har aldrig sett något liknande.Satte chockad ner glad Drutten.Första gången han fick stå där.Han ställer sig till rätta.Lyfter resolut på hö ben och kissar rakt på Stjärnögat.Sen ser han sig omkring.Ser en hare ett par meter bort bara.Jag får is i magen.Inte kul se en jakthund jaga hare på kyrkogården...Men så gör Drutten något märklligt.Nosar runt precis rakt där urnorna ligger.Så lägger han sig där och drar en förnöjd suck stirrande på haren som mumsar gräs.

Mina tårar som brände innan för ögonlocken de torkade och jag log .Log innerligt och sände en tanke till högre makter.Tackade för besöket som gav mer än det tog som alltid.Mina älskade som älskade mig så mycket de vilar där i frid.Graven ger frid.Tom Drutten får frid.
Mina tårar kan komma i helt fel sammanhang .Häromkvällen grät jag så mycket att när jag vaknade hade jag problem få ögonsvullnaden lägga sig .Tur man kan skylla på allergi .

Så tog jag han under armen.Pratade med honom hela vägen ut och fick en sörjande farbrors onda öga då han såg hunden.Men han sa ingenting.Tur för honom.Orkar ärligt inte ta ovilja mot det djur jag älskar så mycket.Som få skit för ens barn på nåt vis.Dessutom "mommos" ögonsten in i det sista.


Hämtade maken och så styrde vi kosan mot att få ett par nya jobbskor till mig bla.De andra gått sönder och jag har skitont i fötterna.Thimberland bidde det .Få se hur de går vandra i in The House.

Filmen Vägen har setts och den berörde.En långsam film.En film i den värsta mardrömmar av alla.

Nu stundar så äääääntligen fredagen alla pratar om.Den där semester startar för gäng nr 2.Min låter vänta på sig en vecka till.Upploppet körs .Kan ju bara gå prima i nya sandaler.
Precis så ska vi tänka.Döm ingen förrän du gått 100 mil i dennes mokasiner.

Gonatt ....Se Ya.

Dagens bild är skir...den andas sommar.Vår badstund i veckan.Hela familjen samlad.Kvällsdopp i solnedgång när det är som allra vackrast i vårt land.Photobucket
15 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Onsdag 14 Juli....tänk om man ändå var på smekmånad.....

Ja grattis Vickan.Alla firar dig i din frånvaro.Själv känner jag mig långt från någon smekmånad.Rötmånad kanske....


Men lever på de goa stunderna som lyckas passera mitt i jobbedagarna.

Lördagens poolparty en sådan stund.Photobucket

Nattbadsbilden är preskiberad.Ni vet det blir alltid värre framåt natten:)Nu återstår en torsdag och en fredag at work för denna veckan.Sedan påbörjas min nedräkning.För makens och Flisans del påbörjas semestern på fredag.Då sänder jag jag dem enkel biljett ner till Blekinge en vecka så det går att det går jobba ostört.Host host.Skojar lite..men ärligt det passar som handen i handsken att få vara allena när en 5 dagars upplopp avslutar innan semestern.Ingen som sitter uppe om kvällarna och påminner om sin semester.Dessutom är det sunt få se sin far och mor samt farmor o farfar med kontinuitet(ca en gång per år).De kan ju alltid hoppas de åker min PMS vecka så slipper de mitt härliga humör iallafall.

Får la se vad jag och sonen kan hitte på för jag är inte livegen och måste jobba dubblevakter som man säger i Norge.Finns alltid fritid.
Som tur är får jag låna min pappas bil.Så schysst så jag och Drutt slipper åke buss.Sonen har deklararat att han inte tänker vara någon Druttvakt sitt sista sommarlov som ickejobbare...Han slipper.Druttepojken kan glädja di gamle istället för behöva sova bort dagarna med en tonåring.


Nu kom John Blund slutligen till ögat.Bäst hoppa på och försöka sova .Kanske en natt med luft stundar.Hoppas på en bra jobbedag.Jobbekvällen gick av bara farten.Magen lite lätt kaputt bara.Men det gör ju inge.Den som inga byxor har han får gå med rumpan bar:):)
14 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Hundsim in slowmotion

Idag kör jag enkelblogg...De två facebookuppdateringarna....


"Härlig dag med go grannkollega i Nykpg avklarad.Nu en tur med sonen sen, en tur med resten av familia till favvosjön !Fam Mupp behöver nämligen kylas ner en aning.Vårt dockskåp till hus har varmare inne än ute.Voff."
"Känner mig som en fin avkyld flaska champagne ikväll...Tänk att en så torr kärring kunde doppa sig och bli våt!!Drutten gjorde simpremiär fasthållen.Sicken syn när han körde hundsim i luften stackarn allt för att några Piggys förfärade sig över att en 8 kg överhettad hund skulle ta upp en kubikmeter vatten av en hel sjö..Hujeda mig Fam Mupp in action."


Har denna jobbetid i tropisk hetta lyckats få fritiden kännas som semester.Härligt.Fångar varje dag och räknar inte ner utan tar en vecka i taget dag för dag,timme för timme.
Tror ingen kommer gråta OM det skulle bli lite regnoväder på semestern heller om man säger så.Naturen ger och naturen kräver vatten.Precis som vi människor kräver sömn för att orka jobba....För en gång skulle får folk i mina öron gnälla väder.För sagt.Vintern var i värsta laget och värmen just nu så otroligt tärande på människor och djur.Tänk i landet lagom har vi mellanmjölk.Inte konstigt vi vill ha lagomt av allt:)

MITT DRÖMJOBB ÄR PÅ MEDIA MARKT sommartid.Där har de Aircondition!!!!Sonen och jag gjorde den erfarenheten på en tur dit ....

So long.Sista passet imorgon i Nyköping för denna gången.Onsdag är jag back in the House igen.

12 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Tropisk hetta .Rekordvarm lördag i Peking...33.8 C

Här bildresume av en makallöst bra premiärkonstert av Lars Winnerbäck i torsdags.

Vi var ett härligt picknick gäng men som vanligt inte alla med på bild av hänsyn.
Nu ut i solen...Bevistade ett fantastiskt poolparty igår .Dagar man lever länge av.
So long.
11 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Moderskärlek

Photobucket


Ja det är moderskärlek som strömmade starkt igår genom hjärtat.
Sonen mötte oss hemma vid hemkomst efter jobb,frita och storhandling.

Tror inte han förstår hur mycket man saknar och gläds när han kommer hem så här varje år.Behövs inte han fick stå ut med bli kladdad på och FOTAD...hmmm fick inte han att le på bild men lyckades genom handen se de vackra gaddarna.
Sån fantastisk kille.Snygg och genombra hela han.

Flisan kom imorse och kramade mig och säger "Jag är så glad du och pappa skapade mig så fin".Vad svarar man?Jo det var en fin stund *L*.
Är så tacksam över kidsen så är det bara.Det bästa som kunde hänt i livet.Större än störst.
Bilderna annars uttstålar annan moderskärlek .Mammas döda Orchidee börjat explodera i knopp och blomma.Likaså flamingon.Ute blommar honungsros och även de andra "frysta" rosorna är vid liv..Kort sagt.Efter vintern och död kommer värmen och liv igen.
Gåvorna han köpt på sin resa var till syster.Ett snäckarmband,en underbar kudde från Eurodisney i Paris ,mugg och liten grillvante..En handduk med Hello Kitty hade de snott på stranden i Kroatien.Men det man inte vet lider man inte av sa jag.

Drutten han hade tre drycker välja på igår kväll...Fick en hutt Bisolvon innan flaskan hämtades vidare.Han lyckats smitta morfars kvinnas dogs...Snacka om inkubationssmittotid..4-10 dgr innan det bryter ut smittar de som bäst..då inte lätt förebygga kan man säga.Tror alla hundägare som får detta hinner smitta ner någon hund .Löpeld.

En härlig välkomstmiddag skapades så igårkväll och pratade med goa vännerna som åkt långt denna dag.Happ ..så var de inbjudna.Lagar ju ändå alltid mat som räcker till ett kompani.
En mkt lyckad kväll blev det.Fotbolls sågs och Spaninen blir nu Hollands röda tomat bita i.Tror som jag tidigt sagt i VM att Holland vinner .Får se om jag får rätt.


Ikväll bär det av till Linköping för att se underbara Lasse Winnerbäck.Hans hemstad och där blir alltid konserterna något extra.

Imorgon bitti kör vi en annan del av Köpingsstad.Blev ringd och tillfrågad ändra Ansvar & Omsorgs lokalisation .Abeslut säger jag.Ombyte förnöjer.Åsa Fleixbel its my name.Nyköping here we go för några arbetspass.

So long.
8 Juli 2010  | Länk | Dagbok
En bra-dag

Somnade sent inatt.En medmänniska med stor kråka i näsan som utgjorde något väsande ljud i både in och utandning störde insomniat kan man säga .Framåt 03 slog mina blå igen för att med en putt i sidan få frågan om det "var lagom vakna nu?"....3 timmar senare...
Skjuts av familjen in till stan.En tallrik rabarberkräm och så iväg.Flisans första Kyrkskoledag.Där möttes vi av en fritidsledare som vi saknat som tidigare slutat på hennes Frita.Kärt återseende.
Jobbedag som varit en bra-dag.Det var länge sen.Nästan i chock ha en normalt arbetstempo för en gång skull.
Druttens status sisådär.Dämpad.Äter o dricker dåligt.Handmatas och ger vatten i spruta.Går ingenstans utan att man tjatar på han.Hostan dock mindre och inte hört honom alls denna natt ..eller var det snorkråkan som överröstade honom?!
Vid hemkomst lades alla planer på någon rörelse ner.Vila vila och åter vila.Alltid så med mig.När jag får en lugn dag...då kommer stora tröttheten.Så sova bort tiden fram till 20.00 blev det.
Därefter äta gott kött med wok och stora godispåsen i en svälj.
Fotboll .Holland -Uruguay där jag hejar på Holland...våra orangea vikingar.

Nu går vi mot en rondförmiddag och vid utstämpling imorgon startar min minihelgledighet.
Längtar längtar längtar såååå efter sonen.Så tomt en månad utan han.Två veckor på resande fot.Inte pratat med han alls.Alla andra lyckats få språka med han men inte jag.Jag surar inte för det.Har inget behov av kontroll på så vis.Bara glad höra livstecken och att allt är bra.
Ett fint vykort från Paris har han skickat och jag ska ha egen frågestund med han om allt han varit med om på sin resa med sin pappa o hans tjej.Höra om farfar och han spelat något schack osv.
Ens barn är ju bara till låns.Nu har världen lånat han ett slag .Nu är han bara vår *L* för en månad!Favör få ha han hemma på hans 17 årsdag!!Jippi.Oftast har han senaste åren firat den i Sarajevo.
Världens bästa man städat hans rum ikväll och gjort fint inför hans hemkomst.


Kort sagt imorgon kväll får Flisan ge sin älskade storebror samma kram som när han åkte...och vi andra får se uppåt i en kram och njuta av att vår älskade son/lillhusse är hemma igen .
Så märkligt men det sista Fredde säger efter han sett Drutten i 5 minuter innan han for är."Drutten är sjuk mamma".Han är ju inte alls som vanligt...Så rätt han hade...det hade nog börjat då den sabla Kennelhostan...Just som jag skrivit detta kommer han från köket och hämtat sin leksak som piper och busar runt med den..ungefär som förklara...jaga är okej matte..men handmata mig gärna ett helt liv till !!!!


6 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Tur

Tur jag har en sån underbar förstående man som kan laga så god mat.Underbar kycklingsallad stod och väntade mig vid hemkomst efter jobbekväll.

Ibland blir jag ändå bara så trött på människor.Tur jag har en hund gosa med istället i sådana stunder.
Längtar till onsdag och även torsdag.Finns vissa dagar man längtar mer efter än andra!!

So long.
5 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Dagen efter årets game!

Mer än så orkar ingen skriva en sån strålande söndag som denna.Supervärme och jag love it.Maken älskar det lite mindre idag.Hans hårrötter värker.Men så roligt som vi hade så är det nog värt det!!Mitt lag lyckades komma 2 poäng från att vinna.Peters..hm kom sist....

Hemåt det bar framåt morgonen som tippat.Fåglarna kvittrar extra vackert då *notera*

Nu invänta nysimmad jänta.Lugnet före barnakvittret.

Status Drutten...
*Äter check..inte torrisar men blöt mat går prima.
*Sover...hostat 2 tillfällen(som jag hört:) *på bättringsvägen*
*Festens maskot...gjorde given succe.
*Solar....varvat med skugga..DET ÄR GOTT TECKEN OM NOG för vår älskade BorderDruttplutt.

So long och återkommer med lite bilder så småningom....
4 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Svärtingegames version 2010..laddar.

I eftermiddag går den årliga festen av stapeln igen.Ska bli sååå skoj.Lekar för vuxna.Laganda och så roligt att jag kan se fram emot det långt innan.Blir en lång natt.Drutt fått vakt och hämtas framåt natten.Vill rå om han själv och inte låta hostan störa nån annan än oss.
Ser ut bli en ljummen natt vandra hem i ljuset.
Flisan ska sova hos sin vän.

Nu duscha av sig.Badat pool hos grannen och det var sååå skönt i hettan.

So long.
3 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Samba la Hollanda!!

Fredag idag som gått av bara farten.Märkligt att man efter nätter utan sömn kan vara pigg ändå....
Hoppas natten med Drutten var kulmen.Han och jag kör varannan damernas denna veckan.Men han har hostat skvatt hela natten.En hund som hostar låter mer som en väsande seriefigur som håller på att kvävs.Det ljudet gör en oroad matte vaken på 1 nanosekund.Ungefär som ens barn var sjukt.Drutten har fått den sk Kennelhostan.Smittar 4-10 dgr innan det bryter ut och så länge hostan kvarstår för göra en lång historia kort.Bara hundar smittas .

Så ja kort sagt hade nog behövt vara hemma idag pga trötthet och inte magsår med diarre o totalt knockad med heshet o feeling av kort sagt sjuk, som dagen innan, men nope.Arbetsmoral kallas det.
Försov mig förstås så osminkad for jag iväg imorse och har inte ens gåtts känns igen på jobbet av anhöriga osv.Har dessutom lyckats klämt till mig en finnen Finnbert på hakan, som inte ens fanns från början.Nu lyser den grannt i det bruna ansiktet.Hmmm.Kan du känna igen känslan?Känna sig så ful att man bara vill gå med en påse på skallen !!

Har dock rott dagen iland exelent allena och åkte efteråt och handlade där skugga finns för hund i bil.City Gross ända stället.Gjorde 1300 kr i vagnen på exakt 15 min pip.
Ville inte han skulle sitta därute även om rutor o allt var nere i bilen.Hann hem för att packa upp och se slutet när Holländarna dansade samba.
Suschi och en god folköl.Folkets VM pilsner i härliga färger.Skål på er.En ledig solig helg bokad.En traditions fest att bevista.Kort sagt .Planerna är lika goda som känslan.


So long.
2 Juli 2010  | Länk | Dagbok
Host host....aj aj....baj baj....Matar Drutten med Bisolvon,göder Flisan med glass ur Glassbilen som druttiluttat sin melodi,kokat rabarberkräm som snart sval att spisa.Kort sagt rest mig från legat platt fall idag efter en sömnlös natt.Även jag har min gräns jag menar karens..Sicken tur imorgon är en annan dag....So long.
1 Juli 2010  | Länk | Dagbok


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Drutten & Jena TW                                             Skaffa en gratis hemsida