Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


snart slut...

waaah, det närmar sig SOMMAR och jag är så pepp! WOHOOO! GE MIG!

snart är februari slut och jag längtar tills att Mars ska ta slut, jag vill ha sommar, fina minnen som förra sommaren! Jag har fått fina minnen i vinter men det kan tyvärr inte bli skönare, med att dra på sig ett linne några shorts, dra till beachen berg eller varamon HAHA, och dega hur mycket som helst!   Jag säger bara ÖLAND, joo favorit i repris? Kanske inte samma snubbar men hoppas kan man juu! :D Vi hade för jävla roligt Johanna! "han tog av sig sin kavaj, sparka av sig båda skorna, nannananan... " TJENA MONTE ... Ett viskande svar får man tillbaka : Jag jagar! Jaa endast vi som förstår men ändå:D

 

PÅ TOPP IGEN! Haha, jag tänker bara skratta, HAHAHAH! Ett hån, borde inte jag lyssna? eller?! Skit ner sig!

 

det, var för skönt!

 

27 Februari 2007  | Länk | Februari | 0 kommentar
Ett altare!

Jag har frihet i blicken, precis som du!

Jag vill tacka för en otroligt rolig tripp till Stockholmo, med mycket skratt och sjuka påhitt:D Caf´e opera, jaa vad ska man säga om det, om inte Kostymnissar, balflickor + jag, jessika, emelie och johanna och självklart en principal, ingen pricibal utan PRINICIPAL! Sjukaste snubben, salsakungen!

Ni är för bäst! <3

 

DU...

Jag tänker stå vid altaret med dig, men inte hela vägen fram inte i alla dessa år tills dess. Jag är glad, jag är glad att du förstår mig att du känner precis likadant som jag! Jag kommer aldrig sluta det går inte, men en dag är vi tvugna det vet vi med! jag vill inte stå när jag är 40 med dig och vilja skiljas utan jag vill när jag är gammal nog att få gifta mig med dig dela mitt liv med dig, men inte hela vägen fram dit! Men sagan kommer alltid att sluta lyckligt?! eller hur? Du är för bra, den bästa vän jag haft och alltid kommer att ha!


Jag är rädd för dig för hur mycket vi tänker gemensamt, det är sjukt att det kan gå så lätt! Varför fattade jag inte det innan? Waaah, vi är för bäst! En ängel som ger mig styrka!

 

Mycket vill ha mer!

26 Februari 2007  | Länk | Februari | 0 kommentar
.....

FÖRLÅT!

Hur vet man svaret? Hur vet man ens nått? Du är en ängel, svår att veta svaret på! En som jag ser upp till, som inte gjort mycket fel i livet? kanske för jag stått där och visat vad jag känt? Är det så?! Är det därför jag gör fel nu? VA?! jag hatar det här, och vet inte var jag ska ta vägen! GUD VISA MIG VÄGEN!

 

En saga ska sluta lyckligt, annars är det ingen saga!

 

Anders*


 

 

S, jag vill leva upp till den du trodde jag var. Jag vill inte tro att du ska ha haft för höga tankar, jag vill att du ska ha det som du alltid haft! Men en del saker har jag svårt att förstå, men jag hoppas att en dag så säger du mig det, för jag vill vara den person du trott jag är! INGEN ANNAN! Jag känner mig som en stor IDIOT i dina ögon, jag måste vara en idiot i dina ögon annars vet jag inte vad jag är? Inte den jag trodde iaf... Har läst den flera gånger och förstår att du verkligen har mycket att säga mig! Så ge mig det nu, har jag redan skiten kan jag fortfarande ta ännu mer skit och sjunka ännu längre ner i jorden! Du är ta mig faan den som gör så att man vet vad livet är till för!  (L)


SKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!

 

19 Februari 2007  | Länk | Februari | 0 kommentar
frebruari snart slut....

Jag sitter här och tänker på ingenting, jag vet inte hur eller när! jag har så mycket att säga som jag inte kan få fram, jag har inte en aning om hur jag ska få orden ur min mun, till någon längre?! Allt gör mig så rädd, jag blir galen...

Jag lyssnar på era ord de åker fram och tillbaka i huvudet, men vilka är dom rätta? Vem faan vet det? Jag vill inte gråta mer, jag vill inte att en enda droppe ska spillas mer?! Jag grät när jag såg dig, jag insåg att det är gamla minnen som dyker upp som jag är rädd för, som jag själv skapat. Men de här minnena lär ju dyka upp en, eller två eller miljoner fler gånger eftersom jag är ett BARN (det lär hända fler gånger)?!

Jag har inte en aning om det? Hur blev det så fel? Jag kommer inte ihåg? Jag gråter..

 

 

KOM!

 

 

 

18 Februari 2007  | Länk | Februari | 1 kommentar
Jag förstår mig inte ens på mig själv längre...

 

VI SITTER I SAMMA BÅT!

16 Februari 2007  | Länk | Februari | 0 kommentar
I feel like Im lost

Heeeeeeej..

Sitter nu hos bror min, ensam i hans lägenhet, väntar på teori... Körde idag, hih, mycket kul. Pelle du är la för go! Snart är det dags för dig Johanna:) Men jag kommer snart efter! TSS! (hoppas jag.) Körkort och flytta så snart som möjligt, sjukt skönt!

Faan Jessika du får mig att inse vissa saker här i livet som jag tänkt på, men inte fått svar på! waaaah! Jag är inte ensam med att vilja slippa! TACK! Vill ha nått nytt, nått att längta efter, nått som man får WAAAAAAH av!              GE MIG!

Men hur ska jag våga?  Jag dör på mig själv! Jag vill bara vara barn och få leka med livets utmaningar, men förtillfället är utmaningarna slut och jag tänker, tänker, tänker på hur det ska bli!

Farmor, du som kan vara så dum du har jämt så jävla rätt, bara för att du missade allt i ditt liv! Du vet vad du skulle velat ha, det vet jag med, men hur ska det gå till? Hur ska jag får det jag vill ha? är det säkert att det verkligen är det jag vill ha?!

 

Ge mig den kvällen, den natten, den morgonen igen.

LÄR MIG ATT LEVA!

GE mig de svar jag söker, jag klarar det inte själv!

13 Februari 2007  | Länk | Februari | 1 kommentar
En bio:)

FUCK YOU,  to...

Sen gav man sig i väg till skäggetorp, till min käre vän Johanna. Det blev en bio för oss:) Linas kvällsbok... Det var längesen och så bara du och jag, en saknad... Men nu känns det bra och så! Kanske kan bli en utgång efter bion? Jovarss!

 

Ni har hört att drömmar kan bli till VERKLIGHET va? Jag lovar, det blir dom alltid någon gång, när man får den turen. . .      SOM JAG FÅTT!        ,haha

 

- en omkrets, som man inte riktigt är van vid! haha, fyy vad jag garvar åt mig själv! Hur dum är inte jag? Hur dum är jag inte? Borde göra något åt livet, du hade rätt? hur ska de/du veta eftersom jag är som jag är? Jag visar det inte direkt tydligt, men vill jag att det ska synas? Är jag tillbaka där jag en gång varit? Men ändå efter allt ändå inte samma känsla. Du gjorde det ändå, fast du visste, egentligen inte mycket bättre! Ses på midsommar, hahah! Kan tyvärr inte sluta tänka på "det", jag var ju hur knäpp som helst? Varför? VAD gav det? Ett minne för livet som kanske kan återkomma?! 

GE MIG NÅTT SOM KÄNNS!


 

En oskar är alltid en oskar, skaffa dig aldrig en det blir bara bekymmer. Försök att vara utan, fast jag lovar du lär få fler än EN!  fast jag lovar, det känns skönt !

Heeeeeej...

" hem till mig.. givetvis"   -  Det var det!

Faaan du är dum, dum, dum, dum!

 

10 Februari 2007  | Länk | Februari | 1 kommentar
barn, barn, barn

"vinballe"  hahaha

En spontan är mycket bättre än en planerad. SJUKT KUL! efter 29 timmars vakenhet gick man och la sig och vaknade till vid fem. Fy varit upp ett  helt dygn, lyckades nästan bli efterlyst av polis imorse. men vi var ju bara på efterfest till skolan började kvart över 8! HAHA (kanske inte så kul egentligen, men så är det med oroliga föräldrar, Tack för att ni bryr er:) )

varför just jag? - Jag tror att du är bra!  (Vad gav det för resultat? Bra eller Dåligt ? haha, pini!)

Lär mig livet, lära mig, eller? antagligen inte, lär jag mig någonsin? men så är det tyvärr, jag är inte den som är den! GE MIG LIV!

 

Emelie, jag ser mig själv i dig! (fast vissa  bra undantag finns för dig, som inte en själv har:) )  Tack för att du ger mig styrka,du är lycka för mig, ett lyckorus!

 

Ge mig sommar, ge mig minnen!

 


 

Sofi ge mig dig igen, det känns tomt i mig utan dig så nära, ge mig Rock n´roll, GE MIG!     <3

 

-Damerna är vackraste jorden har sett*

 

9 Februari 2007  | Länk | Februari | 1 kommentar
Du förvånade mig..

Jag hade då aldrig trott det här om dig, du förvånade mig så extremt mycket att jag blev rädd.. FYY FÖR DIG! Jag märkte igår att du inte alls kände mig på så sätt, trodde det, men tydligen inte.. Du sa för mycket som du hade kunnat hålla inom dig, hur ska jag nu kunna vara som förr?! USCH, du fick mig att gråta, för du sa sanningen, men du har tydligen aldrig fatatt att livet inte är rättvist att jag får göra som jag vill men inte han! Men du vet inte hur jag är, absolut inte, det märktes så väl. Förlåt för att jag inte är som alla andra, förlåt att jag försöker visa honom respekt fast jag är dum i huvudet! Men skaffa dig någon i 2/½ år så får du se och var mycket svartsjuk så får du se va det leder till.. Du förstörde verkligen det jag byggt upp med dig, blev idiot på dig och det tyckte många andra med. Gör aldrig så här igen, för du vet att du betyder extremt mycket för mig... Men det du sa igår, det blev för mycket du borde aldrig erkänt det. DU VAR DUM, DU VAR mycket DUM!

 


Kvällen var mycket rolig och det var mycket skratt alltså. Mmm att det var, men skulle ha gjort den där sumobrottingen, men någon var redan för svettig:) HAHA! Tack för att du var så otroligt gullig igår:) Du är en mycket fin person i mina ögon!

Mollan, Du är så jävla sköön, en dag, en dag. Det vill jag lova;) HAHA, men röjde genom kvällen helt och hållet och var så där riktigt bra full, och inte så odräglig som många andra gånger! Tack för ni är så otroligt fina tjejer, är glad med er:) Malin du vet, Schhh! :)    Love you sisters! haha

 

waaah...

 

3 Februari 2007  | Länk | Februari | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida