Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


nu närmar det sig..

En månad i övermorn sen börjar vuxenlivet..

DU...

Det känns nog rätt, det ska nog vara så. Jag tror det iaf, tror jag faller tillbaka mer och mer och det känns verkligen bra! Jag hoppas, hoppas! ohh, tror verkligen på det här nu, iaf som det känns nu! Du är du, du gör mig verkligen glad, klarar mig aldrig utan dig! 2 år går inte bara bort så där, och känner nog att jag vill ha fler dagar med dig? Är det rätt tro? inte en aning, men hoppas verkligen det. För jag är så knäpp så här... Det återstår och se vad som händer..

Jag kommer alltid vara den jag är, så jaa:D HIHI..

Jag börjar blir stark nu, pga er mina änglar. Ni gör mig till den jag är, även DU gör mig extremt stark! Du har bättrat dig och visar mig allt! Du är den BÄSTA! hihi, Andregos! 

 

ANGELS WITH DIRTY FACES!

 

30 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
Baaal !

BAAAAL...

 

Vi

Meelie, Du o Jag. Nått i ögat ju:D

Det är snart igen liksom, ohh så mycket prat om det redan, folk köper redan sina klänningar. Har ju min sen förra året! Men vill jag ha den i år igen? Hrmf, naee tror inte det, nya balpartner, ny klänning?  Ahh ska bli så kuuul iaf, Vi hade riktigt kul förra året och i år blir det ännu bättre, fast förstås med Oskar, lille då:D SÖÖÖTO!  Inte med Laine:( Men vi var ju förra året, kommer alltid minnas, prins och prinsessa för en dag:D

Ahh, nu är allt skönt i hjärtat, fast ändå konstigt alltså. Men är lugn iaf.. Tänker inte längre:/ inte på nått, bryr mig inte direkt om småsaker, endast om de nära och kära <3 

Lov om några dagar, wohooo. Blir fiina firren, lite utgångar då och då, så det blir fiint! hrmf, skulle firat Emilie Jönsson idag och gått ut, men palla inte:( Hoppas du inte blev besviken.. Du har ju många fler så kan ej tänka mig det:D

 

Vi är bara barn, lev, lev, lev!

 

25 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 1 kommentar
Kaerin Elisabeth Jonsson

Snart är det vinter, ahh längtar såådant, bara miiiisa hela dagarna.  Fylla med ju,   ännu bättre, göra vad jag vill, tyvärr mammi då blir det mycket fina och busiga saker at göra.. Så snart som möjligt Stockholmo och röjja ju:D        Ohh så fiint, senare är det jul jue,   julklappar och krejjer, är som ett litet barn när det gäller sånt där! Längtar så, ska få dela den med mina nära och kära,    ihh..   Paket race och så meed hoppas jag iaf.  HIH, ska vinna alla paket.  Sen när skolan börjar drar det av till de la Fjäll:D Woooohoo!  Shirre vad nice alltså! För att fira mammis50 års dag visserligen, men riktigt fiint, bror och jag med fler:D

Intressant vetande vill jag lova! HIHI

AHH LÄNGTAR...

 

Kaerin Elisabeth Jonsson,       BYE BYE!

 

Faan punkt punkt,         SHIRRE!

24 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
igår..

.   En trevlig kväll igår, får tacka så mycket! :D Började hemma hos Sofii, med Mädd o Liis fiis lite flärrefirre och vin, en resa in till stan, mötte Sabina gick till en såkallad förfest, de sög, Gick då vidare till Macke J, där det var betydligt trevligare! Sen drog brydarna :(, själv satt man kvar för att senare gå till Platå! haha, Bulla skönaste alltså, sång och dans bjöds det ju på iaf :) hih, SCHÖÖING!

Platå var riktigt fiint alltså, lite ensamt kanske, damerna skulle varit med! Men göjj ändå!   ,hah

 

Skööönt snart 18, hah slippa allt krångel för att komma in på de la kroog!

 

Damerna i livet är finaste, ahh lever för er! <3

22 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
Tack, för den!

Bara för du är trött ta inte ut det på andra, sluta träna så förbannat så kanske du blir lite gladare! Du vet själv hur jag blir, när du är så! Men men, så kan livet vara ibland..

 

Denna kväll var väl inte den roligaste men sköönt, behöver ta det lugnt när man varit sjuk. Kanske nått imorn? Jaa, kanske det! hih, med Damerna! WAAAH.

Faan punkt punkt!?    (Naee glöm det!) 

 

SOV GOTT!

 

20 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
Waaah

aha..

sitter och väntar på att åka o jobba och sola och fika med Greenvall and Johansson lite då! Varit hemma sen i Måndags, skööönt. Lite Sjuuuk o så!

Kaerin Elisabeth Jonsson

"Det är nog bäst så" - haha, bulle att det är. Skönt att man får veta nått! Men men, så är det när man "inte" får för vissa! aja, så kan det vara..

Gör absolut inte som du själv känner, naee eller så är det bara ljug. Men då vet jag! Bara då när det passar dig!  Suur nae, inte direkt, kan inte vara sur.. Bara sugen och jaa det blir inte så liksom, TYVÄRR Kaerin. MEN MEN! Bara en grej som inte är värt ett skit egentligen, bara fast besluten om att Jag vill, Jag ska! Så är det bara!

 

 

Not the last chance?

 

Det är rätta är alltså:

FAAN PUNKT PUNKT!

 

// Kaerin

19 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
Let us die young or let us live forever..

Lätt det bästa jobbet...

En kväll på jobbet alltså, man har mycket att skratta åt alltså. De är så fiiina allihopa på sitt sätt, älskar verkligen att jobba med det... De är så olika men samtidigt så lika, de har ungefär samma liv bara att de är handikappade på ett eller annat sätt. Men ändå upplever de livet antagligen lite lättare eller en del lite svårare en oss "normala" männsikor.  Ohh, förgyller dagen faktiskt! Är riktigt glad att jag gick dit den där dagen och frågade om man kunde få jobba där för det fanns plaster kvar som Johanna Johansson så glatt talade om.. Så Johanna det är du som gett mig detta :D TACK! 

Hih..

När man är där tänker man verkligen inte på nått utanför huset, det så himla skönt att få slippa allt runt om och bara få leka av sig och verkligen veta att människorna inne i det huset verkligen uppskattar en!

 


 

I tried to be chill but your so hot that i melted..

Jason Mraz

16 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
Sööndag

Så fel, men ändå så rätt...

 

När allt väl kommer till kritan blir allt så fel, jag vet inte nått längre. Jag går bara o drar benen efter mig tyvärr och hoppas att dagen blir som den ska vara, Perfekt!

Vi kallar det "det", för det är så jobbigt alltså, varje gång blir jag salig och bara vill, AHH shirre. Men är så trött på mig själv för det, det blir inte så låt det va istället, men går inte att få bort det ur tankarna.. Vet inte varför men, "det" gjorde nått med mig som var väldigt speciellt för just mig och vill bara en gång, en gång och ingen mer gång? Kan det vara så enkelt eller är det bara jag som tror. Jag är ju inte ensam om det, så mycket vet jag! T.ex. Faan punkt punkt ?! Men vad gör man, allt blir jämt fel o man känner att just "det" skulle passa en, men man inte kan eller får?

Jag är inte den perfekta, kommer aldrig att bli, men är den jag är och det kommer jag alltid att vara! Det är det jag passar bäst som så jaa, går inte ändra tyvärr, om så ibland skulle vilja..

Så vet att jag gör snesteg och skämmer ut mig då och då, men fortfarande inte kan låta bli!  HERRE GUUD!  Varför? "Det" är som en enda sten i en grusgång, inte ett skit egentligen!

ahh..

Gårdagen var ju lite halvseg, skulle gått på bio, men fanns bara utspridda platser så vi gick tillbaka till Oskar! Faan att jag ville ut, var så in i PEPP! Men vit helg måste man ha alltså, annars blir man feeel! Tack för natten Johanna:D alltid miiis!

Flytt snart? måste måste! hih, min guldfisk och jag !

 

Jag vill kasta loss,
och lära mig slåss.
Raka av mitt hår,
och bäras ut på bår.
Ta tjuren vid hornen,
och hålla dom hårt.
Bita på sanningen,
Och kväva all gråt.

Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft.

Faan punkt punkt

 

15 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 1 kommentar
BIOOO

 

Bioo ikväll då, WTC!

En kväll som denna, miiis. En sväng till Oskar innan med Emelie o Johanna o såå?

PINI, jovarss jag är ju duktig på att tjata hål i huvudet på folk! och väcka folk mitt i natten som ska upp dan efter med, skäms inte dåligt att träffa dig nu liksom! haha men gööör det?  Du hade ju inte behövt svara, tyvärr kommer man inte ihåg allt man sa, så hoppas inte för dumt! Men så är det när man är envis o vill o såå! AJA!

 

747 - KENT
Tystnad
Tunnel, avfart
När taxametern slagits på
försvinner allt i regnet
utan spår
& som en viskning
ser vi syner nu igen
Det här är nåt
som inte ens har hänt...

Tystnad
En rökfri viskning
Det är exakt vad vi vill ha
det luftkonditionerade ljudet
av fart
Du är värd att dö för
Ni kan skratta om Ni vill
Håna oss
Vi rör oss, Ni står still...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv

Lyssnar
stel & fastspänd
& när paniken bryter ut
ler du svagt
och viskar till mig
Du är värd att dö för
Men mot gummi, glas & metall
betyder ett mirakel inget alls...

Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
Jag håller mig vid liv
Du håller mig vid liv
 
Rock´n roll minne från Öland ! HALLÅ SYNTEN!
14 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
VI

JAG SÄGER BARA:

 

SOFII STENLUND, EN LEDSTJÄRA I MÖRKRET! <3  VI

    (ser inte för glad ut)

VI!

13 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar
ahh

ahh..

 

Vill bara be om Ursäkt för min dåliga fylla i Onsdags så ber om ursäkt till de som blev drabbade! SKÄMS!

De vackraste damerna världen har sett <3 ni betyder mest  !

 

Lugn helg, slapp iväll, imorn bio? World Trade Center? Meelie iaf:) fiiina du! Kanske fler?    eller bara miiis för hela slanten?VÄNNOR

 

DU är den underbaraste människa jag mött, jag älskar dig, jag älskar dig, jag älskar dig! Men så feeg är man, men Du är ängeln i mitt liv! FÖRLÅT för allt jag ställt till med, att jag vandrar runt och inte vet vilket ben jag ska stå på! Det är inte som förr, för jag gjorde slut men nästan ändå,för att vi ändå träffas ochatt jag inte kan eller vill släppa taget!..Men snart, kanske i natt så berättar jag?! ANDREGOOS! <3 <3 <3

 

13 Oktober 2006  | Länk | Oktober | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida