Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


en dag som denna...

Jag läste din blogg "clickidie clickidie", och ser att du fortfarande är samma gamla knäppa, underbara, störda och älskande person... (L) att se det gå i spillor så mycket vi tjatat på dig bara i onödan.. Jag är ARG på dig för att du inte knappt försökte.. Men hoppas att du försöker nu för du vet SJÄLV att du kan det, du har bara barit slö. Stick här ifrån och skit i bajs staden Linköping så lär du klara det. Men bara att du kommer tillbaka och har gett allt så att din framtid inte är åt helvete! Jag verkligen saknar dig, fyy att jag gör... Vill verkligen att du ska klara dig genom allt och verkligen försöka.. Glöm inte att du är en av dom som stått högst på min lista och jag vill att du ska komma upp lika högt igen, för nu känner jag dig inte såå längre! Men vill göra det igen för saknar dig och dig och digÄttiksgurkan edgar, hoppas att du förstår att jag defenitivt vill ha dig vid min sida fast jag kanske inte ens försöker.. :(  Du är guldvärd och vill känna dig igen..

 


Nyår imorn då, på Gulan blir det! Hoppas att det blir fiint:) bara att ajg inte får äcklig fylla och börjar bråka med Baby. Då blir kvällen förstörd! men håll i mig och låt mig inte bli knäpp. Förra året var riktigt fiint ( kisa, inte ska väl jag, haha) och hoppas att det här året blir minst lika fint! waaah, vill bara säga att faan vad jag är braaaa! haha.

 

Du är ...*

 

HEEEJ OCH SÅ!  

30 December 2006  | Länk | December | 0 kommentar
trallala

jaha en skoldag idag då... Mm så är det ju jaa...

Helgen var ruskigt fin, julmarknad och sålde kondomerna, kanske inte gick för bra, men det var ganska skojjigt för det.. sedan åkte man hem för att göra i ordning sig för att gå ut en sväng, sen till emelie ta på sig lite kläder och vi såg sedan ut som 2 prostituerade, iad enligt Emelies mamma hon tyckte det såg ut som vi tappat kjolen. MEN VI VAR SNYGGAST,   HAHAH! Med benvärmare och allt... FY!   hah, kul var det iaf. en riktigt rolig kväll och lite lagom så där,kanske kunde sluppit den där sista drinken David men vad gör man inte! hih så jaa. Men just nu är man sugen på julen, på julklappar och julgranar och så:) ska bli miiis.. Sen blir det ju juldag och nyår efter det att se fram emot:) hoppas det blir bra iaf..

lite 2½ år med dig med på juldan, fast inte egentligen då kanske det bara är några månader men har ingen koll direkt så jag räknar  med det juh! haha,  du var gulligaste i söndags morse iaf, bara för man mådde lite dåligt och så.. TACK OCH SÅ!  <3

Ikväll blir det persnlig tränare med Emelie och så, waaah vill inte veta all skit men det är säkert jätte bra att veta. Sen bliir det miis hemma hos Emelie blir fiiiint!   Du är lycka för mig*

 

Tror jag börjar fatta meningen med det här snart, jag tror det iaf! hihi...

 

.   lallalallal, gytt med allt nu, lever ju och så!       waaaah!

 

du är värd att dö för* 

 

18 December 2006  | Länk | December | 0 kommentar
....

Lyssna inte på allt jag säger som full, ta det med en klackspark:)


Anders du är en fin snubbe, en riktigt fin sådan.. hih, som sagt man känner inte likadant som för 2 år sen ,det är väl ganska sällan?! Men nu är det så att jag gick tillbaka igen, för att jag inte kan vara utan dig. Du är för mycket i mitt liv för att jag bara ska glömma och att du ska försvinna. Just nu vill jag verkligen inte hade så, utan jag vill verkligen ha dig, på riktigt. Just nu tar jag vara på varje minut med dig, för du är den bästa kompisen och den underbaraste personen... Jag vet att jag inte är som alla andra, men du är van! Jag vet att jag är knäpp och jag tror ingen skulle stå ut som du gör, hihi, EN UNDERBAR PERSON!

tro inte att jag är dum i huvudet nu bara, haha, jag är bara inte som alla andra? eller så är det värsta att jag antagligen är det.. Min mamma sa härom dagen, "det värsta Karin är att jag var mycket värre i din ålder när jag var tillsammans med Bolle" haha, nu vet jag vart jag fått min svartsjuka ifrån och jag hatar det.. Men nu börjar jag nog bli bättre? Du har ju trots allt stannat hos mig i 2 ½ år, såå kan väl inte vara för farligt? Johanna har en bra sak att säga om varför jag är så här, men det säger jag inte här! TSSS!


And sometimes I dreaming away, to far a way!

haha, Im a freak... 

de la Stockholmo blir osäker till helgen! haha.. Blir en fin tripp dit hoppas jag, shopp shopp, utgång lallallaala...

 


Would you tell me I was wrong?
Would you help understand?
Are you looking down upon me?
Are you proud of who I am?

Theres nothing I wouldnt do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back


5 December 2006  | Länk | December | 0 kommentar
Födelsedag och allt!

i fredags så blev man då 18, som jag snackat om så länge.. Känns riktigt skönt alltså.. Myyyste lite hemma med familjen och med Anders till slut... Kändes inte riktigt som födelsedag, men igår blev det mer drag på det när tjocka släkten kom och vännerna kom!  Lisan, Sofi, Johanna, Jessika, Anders,Pierre,Calle och Andre kom. HIHI... ni betyder mest, tyvärr kom inte Emelie men träffade henne senare på kvällen... Fick då pengar till körkort, presentkort på 1200 på Ikea, två guldfiskar och ett akvarium, fiina smycken och så.. Fick även ett gymkort av Dreegos. Mycket bra, och lär bli använt mycket:D så fick jag lite mer smått och gott:D Tack så jätt emycket för alla jätta fina presnter och för att ni kom allihopa, slälkten och vännorna! HIHI..

Sedan gick kvällen ganska fort vi åkte in till Kärla vid 20.20. Där var det mycket trevligt, hih Lite fina rosor och så:) Du är guldvärd.. Sedan vidare ner till stan för att ställa sig i en timma i kö till gulan, men sedan kom jag in med Sofi, Lisan och johanna kom inte in:( Men väl där inne träffade jag de gamlafina kompisarna, fyy vad kul:) längtar tillbaka till den gamla tiden... Drink av David och så. HIHI.. Den smakade bra. Sedan Jonathan alltså, hur längesen var inte det? Mycket kul att träffa alltså.. Fy för dig att du gjorde så att linnet åkte ner, ritkigt FYYY! Haha, men vi skrattade ju ganska bra åt det iaf! haha, ska aldrig mer ha det linnet alltså. åkte ner kunde inte ens dansa, måste sett riktigt fult ut, Men den bjöd jag på.. Kvällen avlutades på Kebebbaren kön med en vegetarian, haha. SÅ KUUUL., helt ensam va rjag där med de roliga typerna! HAHA, sedan hem med mor mycket skönt att vakna hemma:D Men kvällen var ritkigt kul bara att vi fick stå i kö i en timma eller nått? men man kan ju alltid tränga sig lite! HAHA! KVÄLLEN VAR RIKTIGT RÖJJ!

 

Vill be om ursäkt för att jag inte kom ut, men ni kunde försökt att komma in, hade precis fått drinken av David då kunde jag ju inte bara dra ut direkt... FÖRLÅT! Men ni vet hur jag är som full, så jag är ledsen för att ni blev besvikna... Det Känns som jag brukar få folk besvikna, men vet inte? Gjort är gjort, så föörlåt..

 

DAMER OCH HERRAR NI ÄR LYCKA FÖR MIG! <3

3 December 2006  | Länk | December | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida