Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


5 november 2010

Jag tycker att det är helt sjukt vad tiden går fort, att det redan är november. Snart är det dags att ta fram ljusstakarna och julpyntet, och köpa en gran! Sedan är det nyår, och sedan fyller jag år och blir sotarmyndig (jag kan anställa sotare!).

Nu är jag hemma, i Stockholm, och ska snart iväg och titta på bio, "tusen gånger starkare", med Enter, det ska bli trevligt. Det var längesedan jag träffade alla Enterfolk. På söndag åker jag hem till Lidköping, jag längtar faktiskt lite hem. Borta bra men hemma bäst. Men när jag är hemma så längtar jag till sthlm. För sthlm är också mitt hem, känner jag i alla fall.

Jag tycker att när man studerar så går veckorna mycket snabbare, än vad de gjorde när man var sjukskriven, då gick de i slowmotion.

Idag eller imorgon ska jag försöka träffa Elin, hon bor i Hornstull, och är gravid, så jag köpte henne en liten present, hoppas att hon kommer att tycka om den.

Just nu är Mats och handlar, men han kommer snart hem och då ska jag dra mig in till Sergel-bion. Sedan ska jag även försöka träffa Vera, om jag hinner. Vilket jag förhoppningsvis gör.

Nu orkar jag inte skriva mer, men ni får, som jag brukar säga, ta hand om er. Och lev väl, och i nuet!
5 November 2010  | Länk | Allmänt | 2 kommentarer
4 november 2010

Hej,
Sitter nu uppe i Sthlm hos A och M, med Elsa. Det har varit ett par mycket trevliga dagar här uppe, jag har saknat sthlm så! Idag ska jag Elsa och hennes mamma gå en sväng på stan, det ska bli minst lika trevligt. Igår gick jag oh Elsa på stan, och jag köpte mig en fin, vit, vinterjacka. Sedan på kvällen drog vi ner till djurgårdsfärgorna och satte oss med en Red Bull, nice!

Nu ska jag göra mig iordning innan vi går ut.
Ha det bra, och ta hand om er tills vi hörs nästa gång!

Mvh
Rebecca
4 November 2010  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecca Broberg                                             Skaffa en gratis hemsida