Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Hej Hej

Hej igen!.

Ville bara informera er om att jag flyttat till blogg.se

http://johannaaburman.blogg.se/?tmp=05184857
för att denna bara håller på och dampar när jag ska göra i ordning designen osv, Hoppas ni kikar in på blogg.se istället, vill inte tappa alla mina läsare ;)

Pusshej <3
5 Oktober 2009  | Länk | allt om allt | 0 kommentar
Måndag 5/10

Heej!

Idag är det måndag och jag fattar inte hur jag orkar gå upp dessa dagarna ibland vill man bara lägga sig i fosterställning och se om allt hjälper. Vi har så sjukt mycket läxor nu, eller inte mycket stora läxor som tar all ens kraft lixom. Jätte jobbigt har prov i morgon jag inte ens pluggat till på 100 sidor och sen ett författar porträtt som ska vara inlämnat idag, tur som jag har ska den mejlas in så kan syssla med det i kväll. Vill så gärna ha bra betyg och jag stör mig på att jag inte börjat med det tidigare så jag har chans till att få det också, dumma dumma Johanna men får tas som det är kan göra bättre i från mig på andra saker istället ;D.
Idag så var det då skola som vanligt, var väl kul på sitt sätt, ja alla som känner oss fattar ;D, sen efter kom älskling och mötte mig på skolan så fruktansvärt gulligt av han <33 i love him<3<3. och så åkte vi då hit okej inte hem till mig men vi gick runder i byn och fixade några ärenden sen satte vi oss på en parkbänk och snackade och fjönta oss :D. Sen kom mamsi och hämta mig på tågstationen det var uppskattat :D. tack mamma! :D, Och nu sitter jag här vi ska snart få mat i magarna och jag sitter och försöker göra det dumma författarporträttet av John Steinbeck, ingen som vill göra den åt mig så jag kan plugga psykologi istället? (; please!*

Iallafall jag lider av en jävla smärta hatar det, Har en inflammation i min arm och huvudvärk. nej nu ska jag faktist lägga av att klaga och gå och ta lite smärtstillande och fortsätta plugga ;D.

ha det bra!.

Baby everyday with you is the happiest day of my life <33
5 Oktober 2009  | Länk | allt om allt | 1 kommentar
Söndag 4/10

Heej, idag är det Söndag och skola i morgon :(
Det suger för jag har inte gjort min svenska grej tills i morgon tur att den ska mejlas in så jag kan göra den när jag kommer hem istället för jag är förlat för att göra den nu (A). Har inte gjort psykologin iheller eller jo men kan inte det tills på provet :( gaaah >.<. älskling har vatt här idag eller fråns i går kväll tills idag :D. Massa mys (aa) <3. Det gillas :D sen när han åkte hem som han nyss gjorde eller ja innan idag vid 7 så gick jag hem och åt sen så duschade jag och fixade till mitt rum. Sen nu sitter jag här har inte så mycket för mig ska väl sitta här en stund till sen gå och sova kudden :).

Ha det bra.
pusshej <3


Darling i miss you <3
4 Oktober 2009  | Länk | allt om allt | 0 kommentar
Lördag den 3/10 ;)

Heej,
Som sagt idag är det lördag. Första lördagen i oktober för att vara exakt ;). Har vatt hos älskling <3 igår tills idag och så fick jag problem med armen och åkte hem. Och han skulle på kalas nu på kvällen och kommer efter :D <3. Han gjorde så jag slog i huvudet innan så jag har ganska mycket huvudvärk nu men det har hjälpt lite ;).
Igår var det skola sluta tidigt och jag gick nöjt därifråm går tillstationen och mitt tåg var ersatt av buss. Fan vad sur jag blev väntade då bara 15 min längre innan mitt nästa tåg kom tack och lov :D. Åkte direkt till älskling och vi gick till BC en stund träffade Lina och Henrik var länge sedan man träffade dom :P. Sen gick vi hem till han och gjorde inte så mycket kollade på Greys anatomy repris och sen kom hans pappa hem med pizza ;P. Sen gick vi upp och kollade på What happens i vegas efter det hände det inte så mycket och sen sommnade jag xD. Ialla fall min "pappa" ringde också i går :3 helt sjukt att han kunde ringa så, han kunde inte ringa på min födelsedag men 3 veckor efter går det bra :O. nej kan han inte bara låta mig vara? :O. Mycket bättre i så fall. Ehm nu har jag inte mycket att säga, Ska hjälpa mamma med maten snart. Tacconight u know ;). Gott ska det bli ;) sen kommer älskling igen ju :d <3
får se vad som händer då ;)

Jag älskar dig så sjukt mycket, ingen kan ändra på det. Finns ingen som du förstå du är mitt allt <3<3<3
Pusshej <3
3 Oktober 2009  | Länk | allt om allt | 1 kommentar
Fredag

Heej!

Sitter i skolan nu, Har inte skrivit på ett par dagar. Inte orkat -.- Jag är lat xD.
Har inte hänt så mycket i veckan typ vatt med älskling och skolan och läxor. Allt är i vanlig ordning då vill säga!. Idag är det fredag och egentligen skulle jag tävla i Bjuv i morgon. Men kan inte eftersom Mimmi har fortfarande problem med tassen "/ Jävla bajs är vad det är. Aja i helgen blir det att ta det lugnt. Blir väl att plugga lite och åka till Älskling <3. Har psykologi prov på tisdag som jag inte börjat plugga på än. AAAH typsikt mig så typiskt mig att inte börja plugga i tid. I allafall får se hur det går. Men nu kommer alla så ska gå ut och underhålla dom med min charmiga humor ;) .

HAHHAHA
Pusshej <3

Ps.bild från skoldatorn!. Ds
2 Oktober 2009  | Länk | allt om allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna B                                             Skaffa en gratis hemsida