Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


låååång dag

jag har en ful ovana, att trycka på snooooozz knappen på väckar klockan=/ Ställer klockan på halv sju sen kliver ja nog inte upp förrän sju. Så min sambo är ju inte så förtjust i att jag liggar och snozar i en halvtimme=) Så igår fick ja bastning av han att nu minnsan kan ja väl testa att bara ligga och dra mig tio min.
Jo just de gick ju bra=/ ja vaknade inte av första rigningen, tror jag kastade mig på väckarklockan och somnade om så andra gången jag tryckte på väckarklockan var de dags att kliva upp meeen de insåg jag inte då. Jag drog mig som vanligt och hucfluc var jag sen=( Sååå vad har ja lärt mig av de här=???? lyssna inte på sambon;)

Idag har vi filmat på skolan=) Alla fick hålla ett kort föredrag om valfritt ämne inom de vi pluggar. Sen fick vi feedback av klasskompisarna och läraren=) Var skit skoj. Jag föreläste om vita arkivet. Gick okej, var så kort om tid så ja hann inte förbereda mig så mkt=/ Men men ja är endå nöjd=)
Blev en låååååååång dag men mkt lärorik.

Handlade, kom hem, diskade, tog en låååååång duch, fixade käk sen hoppade ja i myskläder=)) Hade tänkt fixa och grejja lite ikväll som advetsnljusstakar och sånt. meeen de får nog vänta, måste grejja med vårat projekt. Har upptäckt att vissa bilder är för små för att förstora upp=( sååå nu måste ja jaga reda på dom som jag har fått bilder av*suck* känner mig inte upplagd för de nu=/ men men de måste ju göras.

Nä dags ja ärtar på nu

Ajöken från en trött fröken
24 November 2009  | Länk | Dag | 1 kommentar
de blir inte alltid som man tänkt sig

blev en sen kväll igår då vi fastnade framför en film, tror jag tog med mig filmen i drömmarna för jag hade fullt ös i drömmen.
Gick rätt bra att kliva upp trots allt.
Idag började nya blocket kommunikation med våran favvo Leif=) Var egentligen ingen speciell dag vi surrade lite lätt om kommunikation. Imorrn däremot ska vi hålla en koer föreläsning om ett ämne och bli filmade. Efter föreläsningens skall vi få feedback på hur de gick=) Ska bli väldans skoj=)

Ååå ja har dragit på de här med LIA plats just bara för att ja inte vetat vad ja har velat göra=/
Nu så här på slut spurten har ja fallit för de här med begravningsbyrå. Så nu har ja filurat på de här några veckor och idag först tog jag tag i de.
Har en bekant som jobbar på en begravningsbyrå här i ljusdal så därför var ju valet självklart. Jag hade en helt bunt fjärilar i magen inför på hälsningen då jag hade på känn att de inte skulle gå vägen.
Väl inne så träffade ja chefen som snällt berättade att dom troligen redan hade fullt med praktikanter. De har tydligen startat en ny utbildning som utbildar sig till begravningsentrpenörer så dom skall ta in dessa praktikaner först=/ Som om man inte har hört de förut, så säger de andra ställerna nää vi tar bara in socionomer så vi kan inte ta dig*suck*. Grämmer mig lite att ja inte har kollat upp de där tidigare.
Jaha så nu blev de ju inte alls som ja hade tänkt=/
Ska ja söka på en ny plats blir de antingen delsbo hudik el svall=((( Känns ju som man går åka så himla långt, men de är väl så att bo i bushen=((
Så nu har luften gått ur mig faktiskt=/ Känns lite piss och pest och senapsgas=(
Men men nya tag imorrn, man bör väl få vara lite down ibland med=)

Ikväll ska ja iaf sticka iväg och rida på ridskolan, hoppas jag får Zacke igen=) De gick ju så grymt bra förra gången=)

Ja de var väl dagens bravader.
Tycker ni kan skicka en kram som peppning;)

ajöken från en missnöjd fröken
23 November 2009  | Länk | Dag | 2 kommentarer
såå var lampan släckt igen

Var okej på dansen igår, var nog sällskapet som var roligaste haha=) Jag och Emma satt mest och surrade dansade nån dans. Vi tom med buggade=) gick ju rätt bra=) sen testade vi "gammel tjo" meeen när vi kom till hambon då orkade ja inte mer. Hade ingen koll på hur man gjorde. de andr avar ju mest en två tre hopp. Eller som en vän till mig har sagt en två tre hopp fyr fem och landa*fniss*

Idag sov vi lääääänge törs nästan inte säga hur länge;)
ÅÅÅ som vanligt grått trist ute, fick ju lite sol igår så man ska väl inte klaga men de hade inte gjort nåt om den där lampan hade kikat fram igen=)

Känns som ja måste ta tag i lite saker idag, sånt där fix som aj inte kommer hinna under veckan.
På tors drar ja ju till ippsala och min goa ANNA=))) ska bli så roligt!
God mat härligt umgänge och MASSSSSSOR av hästar=) De är så skönt när man är där nere, för de är aldrig någon stress bara mys liksom=) Man sover äter lite frukost oftast har vi bestämt hur dagen skall vara men de är fortfarande med ett lugn=) åååå ja längtar till helgen!!!!!

Imorrn börjar kommunikationspasste med våra favorit Leif=) Ska bli jätte skoj och se vad de innebär=)

Nä dags att starta dagen;)

Ajöken från fixa fröken
22 November 2009  | Länk | Dag | 1 kommentar
lördag

Kunde IIINTE sova igår fast ja visste att jag borde men det gick bara inte=/ Vid tre somnade ja dock in. Klockan ringe strax före sju och då var de bara att hoppa upp. I med frukost och iväg till stallet. Gick smidigt och bra alltihop tycker jag=)
Var en ridskolehäst som testade mig dock, var första kraken jag slängde ut så ja var väl inte på alärten så han körde ett trav race med mig utanför stallet. haha de måste ha sett rätt skoj ut, han trvade iväg med mig efter till slut orkade ja inte hålla honom så ja släppte. Han skuttade fram tio meter sen stod han och titta på mig som om" hänger du inte med tanten" Som tur vad stod han still så ja fick tag på kräket igen;) BUS HÄST:

Nu då ja kom hem fick ja för mig att plocka och städa lite. fick dessutom för mig att byta gardiner. Har gått bra till en början meeen nu börjar motivationen tryta=/
Jag har hamnat i ett dilemma om vilken gardin som skall sitta vart hmm ska rådgöra med sambon=)

efter pysslandet ska jag tillbaka till stallet och ta in sötnosarna inför kvällen. de brukar gå mkt fortare och smidigare påe ftermiddan då är mockningen och allt klart. Då ska man bara ta in dom och ge dom käk=)

Ikväll sticker vi nog och dansar till perikles=) Ska bli skoj har noll förväntningar och de är då de brukar kunna bli som roligast=)

Nä bäst ja hugger i med gardinerna nu så de blir gjort.
Ajöken från en pyssel fröken
21 November 2009  | Länk | Dag | 0 kommentar
grejjat

idag blev de en lång skön sovmorron faaast jag drömde otäcka drömma om radiotjänst huuuua så drömmarna var väl inte så bra haha;)
Grejjade på lite inne sen ut till bilen och tvättade den=) Den såg mer brun ut än röd. Min snälla svärfar hjälpte mig med en plast grej som hade gått sönder så avgasröret hängde som jag såklart INTE hade sett. Kändes super att han såg de så de inte hade blivit värre.
Åkte iväg in till ljusdal och fixade sista bilden=) Skönt nu har ja fixat alla mina bilder känns bra.

Fick reda på att en kille som jag date för lääääängesedan hade troligen tagit en överdos igår och dog. MM jag har inte haft någon kontakt med honom i och med att jag tog avstånd från honom då jag märkte att han använde droger då vi dateade. Har en gemensam bekant däremot som träffade denna person varje dag som var rätt ledsen vilken jag kan förstå. Jag kan nästan känna mig lite förbannad på den här killen att han använde droger så länge och inte insåg vad livet är värt. Nå väl jag kan ju egentligen inte veta hur han kände mådde el vad han har för direkt bakgrund. Men de är ju himla tragiskt=/

Jag och Pär åkte iväg till Reine ikväll och såg på idol var mkt trevligt=)
Imorrn blir de till att hoppa upp tidigt i ottan, har stalljour på ridklubben meeen de brukar gå rätt smidigt=)
På kvällen blir de nog dans till perikles i hudik=) Ska bli mkt skoj=)

Nä dags att hoppa ner i lopplådan=)

Gonatt på er
ajöken från en fundersam fröken
20 November 2009  | Länk | Dag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Lindgren                                             Skaffa en gratis hemsida