I hjärnan på Michaela
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


onsdag

jag har börjat att blogga på ett annat ställe. jag kommer inte skriva så mycket på det här stället. nya stället är hemligt, för jag vill kunna skriva exakt vad jag vill, och nu gör jag det anonymt. jag har ett behov av att få berätta och uttrycka mig fritt.

hälsoundersökningen gick bra, hittar dom inga drogrester i mitt blod (såklart inte) så börjar jag snart på SJ. jag tänker börja. det är nyttigt för någon att veta vad den kan förlora. och så behöver jag ett jobb.

vi kanske hörs, eller så gör vi inte det.
3 Oktober 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Onsdag

Usch jag är så illa berörd. På Oprah Winfrey idag handlar det om bilolyckor. En familj berättar om hur dom på väg hem från sitt bröllop möter en lastbil som kör i fel fil, och klipper limousinen och dödar ett barn och limousin chauffören. Barnet, en flicka, får huvudet avhugget av sitt eget säkerhetsbälte. Mamman sitter med sitt döda barns huvud i en timme vid väggrenen och väntar på att brandmännen ska klippa loss resten av hennes familj. Förstår ni, hon sitter med huvudet som tillhör hennes döda barn. Kroppen ligger kvar i limousinen.

Jag förstår inte hur någon kan sätta sig och köra bil efter att dom druckit alkohol eller tagit droger. Jag tycker att det är så fruktansvärt att det förekommer. Alkolås i ALLA bilar önskar jag mig!!!

Nej jag är verkligen illa berörd av det där tv programmet. Satt och satte ihop små lådor som jag köpt på IKEA när jag hörde att dom pratade om bilolyckor. Usch.
3 Oktober 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Tisdag[uppdaterad]

Jag har haft lite "jobbigt" ikväll, så jag tänkte att jag skulle kolla runt lite på youtube och se ifall jag hittade någonting som jag tyckte var roligt eller bra. Tänkte länge sen kom jag bara på River Raul. När Papi Raul gjorde sin egen Riverdance för en massa år sedan. Ni kan ju kopiera adressen: http://www.youtube.com/watch?v=M825Nqbb8oQ


Och, jag har en hemlighet, som ingen annan vet!

Läkarbesöket imorgon, som bestämmer min framtid.

--------------

Och det är fan roligt att någon Googlat på onanera+michaela och kommit till min blogg. Jag håller jävligt hög klass på min blogg ;) Känns som att jag skulle kunna tänka mig vem det är som Googlat på det ha ha
2 Oktober 2007  | Länk | Vardag | 0 kommentar
Måndag

Jag tycker att det är tråkigt att Alex Schulman slutar att blogga på Aftonbladet. Jag höll kanske aldrig med honom i hans elakheter om kändisar och så, men det var en kul blogg. Hans modeblogg var ju jätterolig. Å andra sidan så känns det väl bra att mannen har insett att hans påhopp inte varit schysst alls. Men som sagt, skit tråkigt att han inte ska blogga mer, men han finns ju ända med en halvtimme vid åtta snåret varje onsdag på radion =)

Det sägs ju att man inte alls tjänar på att veckohandla, men fan alltså jag tror att jag gör det. Idag efter jobbet, kom jag på att jag kunde stanna till på Willys och handla. Sista stunden på jobbet rafsade jag ner på en liten lapp, vad jag skulle handla. Och när jag går ut från Willys med två papperskassar med mat och det slutade på 220 kronor, då är det liksom hur bra som helst. På en vecka handlar jag lätt för mer än 200 på ICA. Sen är ju ICA bra på att finnas för mig när jag får ett ryck efter något speciellt, eller om någonting tar slut, men det är bra för mig att veckohandla.( Påminn mig nästa måndag om att jag skrev det här idag.)

Tjejer mognar före killar sägs det. Det brukar väl sägas att tjejer är fyra år före i utvecklingen. Så en 24 årig kille är alltså som en 20 årig tjej och det är därför som killar oftast blir tillsammans med yngre tjejer. Ingen 24 årig tjej orkar med en 24 årig kille. Eller? Såklart finns det stora undantag. Alla mognar nog olika snabbt och mognar på olika sätt.
Vuxen tror jag aldrig att man blir. Och vad är det att vara vuxen egentligen? Det är samma som begreppet normal. Vem har bestämt vad som är normalt och vad som är onormalt? Är inte det i slutändan något som man själv får avgöra?

Och varför blir man kallad till ett möte, där ens åsikt vill höras, när man i slutändan blir överkörd och ett annat beslut fattas. Ett beslut vi arbetare tog, som då välkomnades med öppna armar av ledningen, blev sedan först "glömt"- "Vi minns inte vad vi kom överens om" och sen totalt överkört. Jag har noll förtroende för ledningen. Jag har nog aldrig haft ett förtroende från början, men nu har jag det inte alls. Lever inte vi i ett samhälle där vi har det så bra att vi kan rösta om en sak, och det som får flest röster vinner? Jag blir så trött.

Ikväll kommer jag att sakna "Upp till kamp" och titta på "Gynekologen i Askim" istället. Vill hoppas att det är lite bra, någonting som man kan följa ett par måndag kvällar.

Nu har jag skrivit en massa blaj igen, men du behöver inte komma hit och snoka ifall du inte vill läsa en massa blaj. Vore skönt att kunna spärra sin blogg. Dom som inte pratar med mig ens på riktigt borde väl inte vara intresserade av att läsa min blogg, så jag får hoppas att dom hittat härifrån.

Dags att öva lite franska.
1 Oktober 2007  | Länk | Vardag | 1 kommentar
Söndag

Nu är snart en fartfylld och trevlig helg över. Anna har lämnat stan, och det var så bekvämt att ha henne här igen. Bara vara. Prata om saker som är roliga att prata om. Det gamla naturliga hade varit att idag ha träffats för en sammanfattning av helgen i hennes soffa med en påse godis och tv:n på. Trivs otroligt bra i Annas sällskap och det känns jätte tomt att hon har åkt hem nu.

Igår spenderades nästan sex timmar på stan. Liten shoppingrunda, en fika med Anna och sen en fika med Rebecka. Kul att träffa Rebecka som jag inte träffat på tusen år.

Vid 18 tiden hade vi bord på Efesos. Vi var sju stycken. Maten var god och tugget på en bra nivå. Vi fick bara ha bordet till kvart i åtta, för sen skulle det komma andra gäster. Blev en promenad från stan ut till Tybble för en förfest i gammal anda i en studentkorridor. Blev lite fotboll också till de andra i korridorens stora förtjusning ha ha. Sen var vi väl inne på Björnstugan i en halvtimme innan vi lämnade stället. Det är helt enkelt inte kul på krogen och absolut inte på Björnstugan.

Imorse ville jag inte alls gå upp ur sängen, men efter att telefonen ringde vid tio, så gick jag upp. Tog bilen till Hallsberg för att kolla vart jag ska göra hälsoundersökningen på onsdag och känna av hur det känns att åka till Hallsberg. Byter jag jobb så är det Hallsberg jag ska utgå ifrån.

En fika hos familjen och nu är jag tillbaka hemma. Vädret är grått och tråkigt och jag funderar på att börja läsa en av böckerna som jag köpte igår.
Saknar närhet och ska se till att få lite av det senare i eftermiddag.
30 September 2007  | Länk | Helg | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Michaela Backman                                             Skaffa en gratis hemsida