Startsidan Blogg Fotoalbum Dagens åsikt Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Musik

I dont ever wanna come down.

Segern i melodifestivalen var fett värd! Jag gillar den, den är rolig. Man blir glad av allt trams. DET är BRA trams.

Men det spelar väl ingen riktig roll längre. jag kräks bara.
15 Mars 2009  | Länk | vardagsmat | 0 kommentar
Det är något som man verkligen vet

Det finns inget slut, på det här. Inget jävla slut alls.
Om universum delades upp i två delar vet jag inte vilken del jag skulle hamna på. Men jag vet vilken sida, och det är sidan där de firar skärtorsdagen varje dag och aldrig vet hur man räknar, men de äter princesstårta till frukost och firar nationaldagen på en söndag.

Han berikar mitt liv, på sitt tysta förstående vis. De där snälla ögonen och den isande isoleringen han har runt sin kropp värmer mina tankar. Jag vet att jag har haft en likadan och jag känner samma smak i munnen som han nog känner. Han. Han har många ord som döljer sig bakom och han verkar kunna se livet med en distans som är få förunnat. Han berikar mitt sätt att se på så många saker som vi pratat om. Samtalen är korta och orden är få. jag fångar varje minut eftersom jag inte tar tillvara på sekunderna. Men.
Han berikar mitt liv.
10 Mars 2009  | Länk | ett större perspektiv | 0 kommentar
Och havet är långt borta

Vad är meningen med allting om allting är en mening utan varken kommatecken eller punkt eller någon form av paus utan bara evigt flöde som varken egentligen har en början eller ett slut är en stilla tanke om natten i vilken jag även undrar om jag är den enda av alla människor som ser att vi fastnar i ekorrhjulen och att vi inte tar oss loss för den sakens skull att vi just då blir så obeskrivligt lata och bekväma i vår situation att vi lutar oss försiktigt tillbaka med våra stela leenden påklistrade noga varje morgon och konstaterande accepterar vårt öde som exempelvis receptionist på ett så småningom ordentligt övergivet hotell på en avlägsen landsort där det enda som finns att bjuda på i skåpen är den där svala känslan av att hela livet i sig är som att dansa utan musik som verkligen är upphängd i träden och som funnes överallt liggandes på vägarna och inristad i himlen där den ändå inte syns för hela himlen är färgad askgrå som sten av en gud som inte finns för den anledningen att avsaknaden av havet är så enorm att den förtär den som ens försöker sig på att tänka tanken i en alltför lång kyrkogårdstystnad

– och havet är långt borta, så även räddningen.
18 Februari 2009  | Länk | filosofiska detaljer | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & lilla cro                                             Skaffa en gratis hemsida