Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Vabruari!

Idag och imorgon blir det VAB (igen), var inte länge sen jag vabbade för Joel. Nu är det Samuels tur. Fritidspersonalen tyckte att han började bli sjuk igår när Älsklingen hämtade pojkarna från fritids. Han var tydligen inte sig själv igår. 
Börjar kännas febrig och säger att han har ont i halsen och har även hosta...stackarn. 
Men idag vabbar jag fram till 16, så jag kan ändå jobba kvällen iaf.

Just nu är kl 07.50, pojkarna sover fortfarande, jag sitter här med en kopp kaffe. Vet inte om jag ska lägga mig igen eller om jag ska sätta mig i soffan och sätta på Netflix.  

11 Februari 2020  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Im Back

Efter 2 år utan att ha bloggat här, ska jag försöka börja om här. 
Denna gången som gravid med 3:e (och sista) barnet. Det blir en liten flicka. Är så glad!! Bara svårt att hitta namn...trodde det skulle vara lättare med att hitta namn till flickor. 

Pojkarna är glada över att få en lillasyster, speciellt Joel som går och kramar magen och pussar. Han är nog den som är lyckligast över detta, haha! 
BF är i juni och nu är det typ bara 2 månader kvar tills jag går på havandeskapsledigt. 

Är för det mesta trött hela tiden, har ingaproblem med att sova på dagarna, sover minst 4 timmar om dagen!! Tur att pojkarna är stora nog och är mer självständiga. 

Nu blir det iaf vila framför netflix innan det är dags att göra sig iordning och dra till jobbet! ;)

 

10 Februari 2020  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
En stressig start denna morgonen..!

Blev en stressig start denna onsdagsmorgonen. Vaknade 8.20 och Samuel började skolan kl 8!!! 
Flög upp ur sängen och drog upp kidsen, klädde på oss, packade gympakläder och drog till skolan där dem hade mattetest. 

Nu har jag och Joel vart hemma en stund. Jag har tagit mig en kopp kaffe och Joel sitter och tittar på barnkanalen. 
För två dagar sen började jag ta järn och C-vitamin. Hade känt mig trött och orklös ett tag, men nu efter dem här dagarna har jag känt mig mer piggare och jag orkar mer! 
Så just nu sitter jag här och dricker mitt C-vitamin. Sedan blir det att greja här i hemmat. Tvätthögen ska vikas och läggasin, disken ska diskas och plocka undan. Kanske hinner jag med dammsugning innan vi ska hämta Samuel i skolan?!

Mer än så här händer det inte på min lediga onsdag här. Kanske blir det lite häng på lekplatsen en stund efter att ha hämtat Samuel. Resten av veckan blir det jobb! 

 

30 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Tillbaka till verkligheten...!

Inte ofta det bloggas här...Skärpning Angelica! ;) 
Sist jag bloggade här var ju innan semestern... Nu har det gått ett tag sen jag hade semester...Känns som en evighet sen. Hade det iaf hur skönt som helst!! 

Iaf så har jag börjat jobba sen två veckor tillbaks, Samuel har börjat 1:a klass (!!), mammas STORA pojk! Han verkligen älskar skolan och även läxorna han får. Och han är så himla duktig!! Igår skrev han ord t.o.m. själv... Blev så förvånad, för trodde ju inte att han kunde det än. 

Nu är han lämnad i skolan, jag och Joel sitter hemma, han tittar på film och jag sitter här med mitt kaffe och bloggar lite. Ska snart slänga in en tvätt i maskinen. Sen kl 11 ska Joel till dagis och några timmar efter det drar jag till jobbet! 
Inte så mycket mer händer idag iaf. 

 

En bild från när vi firade Samuels 7-årsdag! 

                   
 

29 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Tillbaks!

Var ett bra tag sedan jag bloggade här! Men ibland så tappar jag lusten till att skriva eller har inget speciellt att skriva om. 

Men nu, imorgon är det Juli, 2 veckor kvar att jobba för att sedan åka ner till Ungern. Där ska vi vara ca en vecka, sedan drar vi vidare mot Polen och sedan Berlin! 
Är lite nervös över bilen. På servicen så upptäckte dem fel på laddtrycksgivaren (tror den hette så)  och bilen har hållt på att krångla. Kommer inte upp i fart, max 40 km/h, varvmätaren går uppåt men inget händer. Jag kan trycka ner gasen till botten men den kommer ändå inte upp i fart. Får stänga av bilen och starta om igen och då blir den normal igen. 
Och vi trodde det var den där givaren som var att det gjorde så... Så vi lämnade in bilen på verkstad, som även bytte en lampa och fyllde på med spolarvätska gratis, hehe... Men, nu har bilen börjat köra så igen... MÅSTE få det fixat!! Kan inte hända så sen när vi är på Autobahn! 

Iaf, idag skulle jag egentligen in till stan och träffa Jasmine, var en evighet sen hon och jag sågs. Var meningen att vi skulle köpa en gemensam present till Sandra som har sin 30-årsfest imorgon. 
När jag vaknade fick jag ett sms av henne att hon skulle gå lägga sig och sova några timmar efter nattjobb.

Duschade, sminkade, pimplade kaffe... Efter 4,5 timme försökte jag höra av mig till henne för det hade blivit för sent för mig. Iaf, hon vaknade vid 16-tiden. Så vi bestämde att imorgon (lördag) ska vi ses.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe fast klockan är 23.30, men kaffe går alltid att dricka vilken tid på dygnet det än är! ;) 
Jag ska väl ta fram chips och dipp och försöka hitta mig en film att titta på netflix innan jag går lägger mig för natten!


                

 

30 Juni 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida