Pojkmamman
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


En stressig start denna morgonen..!

Blev en stressig start denna onsdagsmorgonen. Vaknade 8.20 och Samuel började skolan kl 8!!! 
Flög upp ur sängen och drog upp kidsen, klädde på oss, packade gympakläder och drog till skolan där dem hade mattetest. 

Nu har jag och Joel vart hemma en stund. Jag har tagit mig en kopp kaffe och Joel sitter och tittar på barnkanalen. 
För två dagar sen började jag ta järn och C-vitamin. Hade känt mig trött och orklös ett tag, men nu efter dem här dagarna har jag känt mig mer piggare och jag orkar mer! 
Så just nu sitter jag här och dricker mitt C-vitamin. Sedan blir det att greja här i hemmat. Tvätthögen ska vikas och läggasin, disken ska diskas och plocka undan. Kanske hinner jag med dammsugning innan vi ska hämta Samuel i skolan?!

Mer än så här händer det inte på min lediga onsdag här. Kanske blir det lite häng på lekplatsen en stund efter att ha hämtat Samuel. Resten av veckan blir det jobb! 

 

30 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Tillbaka till verkligheten...!

Inte ofta det bloggas här...Skärpning Angelica! ;) 
Sist jag bloggade här var ju innan semestern... Nu har det gått ett tag sen jag hade semester...Känns som en evighet sen. Hade det iaf hur skönt som helst!! 

Iaf så har jag börjat jobba sen två veckor tillbaks, Samuel har börjat 1:a klass (!!), mammas STORA pojk! Han verkligen älskar skolan och även läxorna han får. Och han är så himla duktig!! Igår skrev han ord t.o.m. själv... Blev så förvånad, för trodde ju inte att han kunde det än. 

Nu är han lämnad i skolan, jag och Joel sitter hemma, han tittar på film och jag sitter här med mitt kaffe och bloggar lite. Ska snart slänga in en tvätt i maskinen. Sen kl 11 ska Joel till dagis och några timmar efter det drar jag till jobbet! 
Inte så mycket mer händer idag iaf. 

 

En bild från när vi firade Samuels 7-årsdag! 

                   
 

29 Augusti 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Tillbaks!

Var ett bra tag sedan jag bloggade här! Men ibland så tappar jag lusten till att skriva eller har inget speciellt att skriva om. 

Men nu, imorgon är det Juli, 2 veckor kvar att jobba för att sedan åka ner till Ungern. Där ska vi vara ca en vecka, sedan drar vi vidare mot Polen och sedan Berlin! 
Är lite nervös över bilen. På servicen så upptäckte dem fel på laddtrycksgivaren (tror den hette så)  och bilen har hållt på att krångla. Kommer inte upp i fart, max 40 km/h, varvmätaren går uppåt men inget händer. Jag kan trycka ner gasen till botten men den kommer ändå inte upp i fart. Får stänga av bilen och starta om igen och då blir den normal igen. 
Och vi trodde det var den där givaren som var att det gjorde så... Så vi lämnade in bilen på verkstad, som även bytte en lampa och fyllde på med spolarvätska gratis, hehe... Men, nu har bilen börjat köra så igen... MÅSTE få det fixat!! Kan inte hända så sen när vi är på Autobahn! 

Iaf, idag skulle jag egentligen in till stan och träffa Jasmine, var en evighet sen hon och jag sågs. Var meningen att vi skulle köpa en gemensam present till Sandra som har sin 30-årsfest imorgon. 
När jag vaknade fick jag ett sms av henne att hon skulle gå lägga sig och sova några timmar efter nattjobb.

Duschade, sminkade, pimplade kaffe... Efter 4,5 timme försökte jag höra av mig till henne för det hade blivit för sent för mig. Iaf, hon vaknade vid 16-tiden. Så vi bestämde att imorgon (lördag) ska vi ses.

Nu sitter jag här med en kopp kaffe fast klockan är 23.30, men kaffe går alltid att dricka vilken tid på dygnet det än är! ;) 
Jag ska väl ta fram chips och dipp och försöka hitta mig en film att titta på netflix innan jag går lägger mig för natten!


                

 

30 Juni 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
5:e arbetsdagen!

Idag blir det 5:e arbetsdagen (!!) gillar inte alls att jobba fem dagar på raken vill gärna ha nån dag ledigt mellan... Men idag blir det ett kort pass, 5 timmar. 
Samuel är i skolan, Joel sitter och tittar på film innan det är dags för dagis för honom. 

Igår hörde "vännen" av sig som är på mammaledigt...Jag är så dum som svarar..Men jag är väldigt kort mot henne och jag tror hon fattar att jag är sur på henne. I helgen la hon ut en bild som verkade va riktad mot mig..Har ju själv lagt ut bilder på snapchat som varit riktat mot henne... Känner mig som en fjortis haha. Men hon måste ha en VÄLDIGT  BRA förklaring till varför hon har betett sig som hon har gjort för att jag ska kunna förstå henne... 

Annars så händer det inte så mycket. Imorgon är jag äntligen ledig och då ska det storstädas!! Har varit jättelat den sista tiden, men nu MÅSTE JAG! I helgen rensade jag Samuels lekasaker, blev 1,5 säckar som ska slängas. Snart är det Joels tur att få sina leksaker rensade med! ;) 

 

15 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Utvecklingssamtal :)

Idag hade jag och Samuel utvecklingssamtal med hans lärare. Dem var väldigt stolta över Samuel och tyckte det gick jättebra för honom. Att han har en väldigt tålamod, är väldigt rättvis av sig och duktig på att lyssna på lektionerna. Han jobbar bra och gillar att skriva och har börjat lära sig att läsa. 
Det enda var att han är lite oansvarig med sina kläder, glömmer jackor och mössor överallt. 

Annars idag har jag jobbat, pass 1 av 5! Så hela helgen blir det typ bara jobb. Pojkarna somnade tidigt idag och jag sitter och väntar på att Älsklingen ska komma hem från jobbet. Hade han tur så skulle han sluta tidigt ikväll/natt. 
Ska alldeles strax ta fram min protein-glass ur frysen sätta på netflix och hitta någon ny serie eller kanske en film. 

Såg klart på "13 reasons why" igår. Och igår kom det ut att det ska bli en säsong till på den om ett år...Så det är bara att vänta! ;) 

 

11 Maj 2017  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Angelica                                              Skaffa en gratis hemsida