Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2020)
>>


Hösten

Legat lågt ett tag. Just nu är jag gravid i vecka 16, så min energi till att träna har inte riktigt infunnit sig.

Hade ju planer på att köra igång med lite gruppträningspass, framför allt dans-aerobic i höst. Blir dock inget med något sådant ledarskap. Jag får vänta tills bebisen har kommit.

Igår fick jag ett jävligt märkligt telefonsamtal i alla fall. Slutade instruera på Friskis & Svettis då jag var i särskild behandling inom vården. Min "kollega" , slutade helt enkelt att rycka in de gånger jag bad om hjälp. (Vi var bara två som körde samma.. Och man lägger schemat så att det ska passa båda) Detta trots att jag själv ställt upp för henne samma termin. Jaja..

Nu har jag inte direkt suttit och irriterat mig över detta heller, hade även andra skäl för att sluta. Men hon verkade inte angelägen om att ha mig kvar där om man säger så. Vart väl ett för stort hot mot henne och för duktig på det jag gjorde. Orkar inte konkurrera i en ideell verksamhet! Löjligt! Det gjorde valet lätt för mig å andra sidan.

Igår ringde hon efter över ett och ett halvt års tid och frågade om JAG, hmm??!!, ville hjälpa henne köra pass i höst eftersom hon är gravid i vecka 7!. Hur hon nu kunde med och fråga mig överhuvudtaget? Jag fattar inte hur hon tänker? Panik på ledarfronten? De får skylla sig själva!

Tur att jag själv är gravid och kan skylla på det, haha. Har liksom ingen anledning att hjälpa henne alls.

Hade jag inte varit gravid skulle jag tvingats att fråga henne VARFÖR jag överhuvudtaget jag skulle ställa upp hjälpa henne "gratis" på Friskis, efter det som varit? Jag har faktiskt ingen lust med att hjälpa sådana som nästan motarbetat en innan! Jag hjälper gärna andra, men någon jävla ordning får det vara!

HAHA.. Gött att få detta ur mig iaf.. Nu ska jag koncentrera mig på att ta vara på den här tiden och försöka må bra utan sådana problem. Mitt nästa projekt är att försöka ta mig ut i solen och gå en sväng.

Kram hela dan16 Juni 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Svetten lackar, tackar tackaaaar...

Får fortsätta och hoppa runt i mitt vardagsrum ett tag till. Blir ingenting med någon lokal till dansaerobic-träning förrän i höst. Det är ju snart april. Verkar mer rimligt att sätta igång när skolorna börjar efter semestern. Om det nu blir av överhuvud taget. Vid det här laget har de flesta andra rutiner och aktiviteter inplanerade innan sommaren.

Just avslutat en timmes dansande till bland annat Swedish Housemaffia och annat svängigt. Vet inte riktigt vad det är med mig, vart tungt och kämpigt idag. Men jag tvingade ändå den sista svettdroppen ur systemet och körde på. Ingen ide att bryta efter en kvart.. Sådan pysslar vi inte med här! Med kämpande steg, förnämligt tunga armar och mjölksyra har jag ändå pulat runt på golvet i 60minuter. Ska det va så ska det... Tanken är att jag skulle orka styrketräna med. Nu sitter jag här och känner mig lite lat. Får hålla tummarna för mig att jag låter förnuftet vinna om en stund. Hade gjort gott med lite muskler i kroppen, så får väl försöka.

Fallskärmshopparen när inte fallskärmen vecklade ut sig:
- Tur att det bara är träning!!
22 Mars 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Färdig för idag :)

Hittade kul musik innan och drog på mig dansskorna som vanligt vid sådana tillfällen. Hittade på några sköna moves till takterna av mina nya favvolåtar.

Behövde verkligen koppla bort huvudet och bara hoppa runt i min egen lilla värld. Nästan en timma tog det, innan jag slutligen vart så utmattad att det bara inte gick att fortsätta. Så en icecoffeproteindrink satt perfekt på det.

Sen ringde en trevlig herre om lokalen jag frågat om. Ska dit och kolla i morgon. Håll tummarna!!!!!!

Gott mos!

Over and out twist and shout..... ;)
28 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
AAerobiclunchar...

I går hade jag en plan och en dröm att orka cykla en stund idag på morgonkvisten. Kan väl inte påstå att jag lyckades infria mina funderingar direkt.

Däremot, efter att ha sovit ut, har jag nästan gjort hål i vardagsrumsgolvet nu under lunchen. Det ryker fortfarande under mina aerobicskor i storlek 36. Idag lyfte jag verkligen, vilket flow! Tur att jag svettades såpass att eventuell glöd släcktes fort. 50min flygande HI IMPACT avklarat. Tro för den sakens skull inte att jag är färdig. Bara pausar.

Angående den lokal jag frågat om. Det ser inge vidare ut med just den. Men, jag har en idé som kanske kan funka. Det hänger också på någon annan, men försöka kan jag ju alltid ;) Inte så sugen på att vara i en fotsvettig idrottshall iaf.. Vi tänker positivt ett tag till, haha!

Ska fortsätta med träningen om en liten stund. Styrketräning på tur. Och en ordentlig proteinshake på det. Och en eller tre duschar... Håll tummarna att vår värmepanna fungerar. Den lever sitt eget liv vissa dagar. Sen ska jag krama om mig själv och tacka för väl förtjänt vila!

Over and out. Twist and shout ;)
23 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar
Mjölksyra i armarna.

Kommer att ha fantastisk och goooo träningsvärk i morgon. Nyss avslutat dagens kraftuttömmande träning med en stor mixad bär och wheyproteinshake. Jobbat så att jag i princip skakar i armarna. Sååå, får hålla på och sträcka ut lite ikväll, för att inte handikappa mig själv, hehe..

Arbetat mig igenom hela den gamla skruttiga kroppen. Det blev tre nya block aerobic! Tjoho säger jag! Stegen bara ploppade upp i skallen. Svettigt. Nu har jag ordentligt med koreografi tack och lov. Om det går att sätta ihop gruppen och fått ordnat lokalen dvs. Drog iväg ett mail med en fråga om lokalen innan. Håll tummarna.

Skivstången jobbade bra idag ;) Och det är smärtan efter 30 tricepsarmhävningar på tårna som jag bävar lite för... Men jag behöver spänna musklerna betydligt mycke mer, och framför allt mer ofta, så att jag hittar tillbaka till hållningen och formen jag hade för ett par år sedan. Det är starten som kan vara tuff. Att köra på och inte tappa sugen. När det väl händer saker går det rätt så fort. Lovar att vara realistisk och ha tålamod med mig själv ;)

Over and out, Twist an shout ;)

18 Februari 2011  | Länk | Min vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Helena Hillan                                             Skaffa en gratis hemsida