Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Ny blogg

Vet inte varför men bestämde mig för att göra en ny blogg. Så ni kan nu hitta mig på

http://lifeofbella.bloggplatsen.se/

Titta, läs och kommentera gärna :)
27 Juli 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar
Va ska man säga

Det blev ju tyvärr inget skrivande när jag kom hem från Danmark för var hemma vid midnatt *gilla massor* speciellt när jag skulle upp klockan 05,30 morgonen därpå för att man skulle jobba, va lite trött kan jag säga :P. Men dagen på klampenborg galoppbana va underbar. De va otroligt väder, vackra hästar, god mat och ett riktigt trevligt sällskap. Va mer kan man begära :D.

Derby vinnaren detta året var Diamool och Jokeyn Jacob Johansen :)
Tillbaka var även Peas and carrots. Vissa precis var skåpet skulle stå och vann. var underbart att se :).

Någon att se upp till inom galoppsporten? Måste vara jokeyn Daniel Mattsson. I höstas fick han en diagnos att han hade cancer. Efter en tuff vinter med flera cellgiftbehandlingar och två stamcellstransplantationer har den 27-årige lärlingen kämpat stenhårt för att ta sig tillbaka i tävlingssadeln. I slutet av maj red Daniel sitt första lopp. I torsdags fick han äntligen en vinst. Starkt gjort.


Jobb imorgon sen till jägersro där det är American days hela helgen, ska bli så roligt :).
1 Juli 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar
Derbyt

Hmm då ska man se vad man har att berätta:P. Jo jag har börjat sommarjobba nu går på andra veckan på måndag och ska vara där i 3 månader. Är ute hela dagen och städar och rensar lite rabatter och sånt, va gör man inte för lite fickpengar haha :P. Har även haft en riktigt trevlig midsommar som firades i en liten stuga i höör :D. Mys.
Men imorgon så smäller det :D. Dags för det danska derbyt på klampenborg ( galopp). Daniela och jag ska köra bil dit. Tur att det finns GPS iallafall så vi kan hitta dit. Ska bli riktigt roligt och så har de ju lovat fint väder, så kan inte klaga. Förra årets vinnare Inchline och Manuel Martinez då får man se vem de blir i år. Skriver lite mer om det imorgon när man kommit hem. Om man nu inte är allt för trött :P

Har även fått studentfotot från skolan, blev väll helt okej :) hahah.

Menmen nu är det dags att gå och lägga sig så man orkar med morgondagen hahah. Men ska såklart se färdig michael jackson filmen som är på tv nu :P

Godnatt :)
26 Juni 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar
Studenten

Ja va ska man säga mer än nu så har man tagit studenten :D. Kan inte säga mer än att det var en underbar dag och vi hade verkligen tur med vädret :D. Det började med en champagne frukost hemma hos vår gamla mentor Pernilla. Ser bar det in till stan för att göra en massa oväsen. Sen tog vi lunch på Mcdonalds hahah :P. Sen in till skolan för att bli fotad och lite sånt. 16,40 va det dags, de va då Smnp3a sprang ut på trappen. Efter det blev det en timme lastbilsflak åkande:p. Efter det blev det middag med familjen. Sen fest på Slakt :D.

Bilder finns i fotoalbumet är inte så många nu men fler kommer.

Älskar er i SMNP3A <333
6 Juni 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar
Vila i frid

Har nu ett stort hål i mitt hjärta. Något av de värsta som kan hända har hänt.
Min favorit häst på min praktikplats Bella är död:(. Hon skulle kvala inne på jägersro i söndags. Banan var jätte dålig. Men hon gick jätte fint men 200m innan mål hände det. Något gick fel och hon stupade och bröt båda frambenen. Så de fick avliva henne :(. Jag visste inte vad jag skulle göra. Jag va i chocktillstånd och bara stog och skrek och grät. Ville bara springa upp på banan till henne. Men det fick jag inte. Jag hade 5 st som stog och höll i mig och försökte lugna ner mig.

Kan inte fatta att du är borta. Lilla flickan var 3 år och fick bara vara det i 2dagar. Vår sista tur va i fullgalopp på ett stubbfält. Nu kommer man till stallet och din box står tom. Det är så svårt. Livet är inte rättvist. Varför just du? Jag kommer aldrig att glömma dig.

Vila i frid Belle Epoque, Jag älskar dig <3
21 April 2010  | Länk | Allt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Izabell Petersen                                             Skaffa en gratis hemsida