Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2020)
>>


onsdag den 24 augusti 2011

Tjenare!
Nu är jag gift.
Jag har varit i Nepal.
Och jag ligger på sjukhuset.

Två bra saker, en mindre bra. Men jag kommer hem snart, hoppas jag i alla fall. Snart ska jag ut på bingopromenad, det är fantastiskt att få gå ut, förut fick jag inte det, har varit instängd under två veckors tid. Ganska trist.

Vad ska jag mer säga?

Jag är ganska trött då jag inte har sovit så bra i natt... men jag får väl vila lite sedan. Skolan har börjat, men inte jag. Funderar på att börja i Skara på estetiska programmet, inr. teater, igen. Det vore väl roligt.

Nepalresan var för övrigt helt underbar. Det var så vacker natur, och vackra, underbara människor. Det var som att komma till en helt ny värld. Fantastiskt fin upplevelse! Förhoppningsvis kan jag åka dit igen till jul, jag hoppas verkligen det.

Nu ska jag röka, sedan ut och gå, ringa några samtal, och vila. :D

Kram på er alla och ta hand om er! :)
24 Augusti 2011  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
5 november 2010

Jag tycker att det är helt sjukt vad tiden går fort, att det redan är november. Snart är det dags att ta fram ljusstakarna och julpyntet, och köpa en gran! Sedan är det nyår, och sedan fyller jag år och blir sotarmyndig (jag kan anställa sotare!).

Nu är jag hemma, i Stockholm, och ska snart iväg och titta på bio, "tusen gånger starkare", med Enter, det ska bli trevligt. Det var längesedan jag träffade alla Enterfolk. På söndag åker jag hem till Lidköping, jag längtar faktiskt lite hem. Borta bra men hemma bäst. Men när jag är hemma så längtar jag till sthlm. För sthlm är också mitt hem, känner jag i alla fall.

Jag tycker att när man studerar så går veckorna mycket snabbare, än vad de gjorde när man var sjukskriven, då gick de i slowmotion.

Idag eller imorgon ska jag försöka träffa Elin, hon bor i Hornstull, och är gravid, så jag köpte henne en liten present, hoppas att hon kommer att tycka om den.

Just nu är Mats och handlar, men han kommer snart hem och då ska jag dra mig in till Sergel-bion. Sedan ska jag även försöka träffa Vera, om jag hinner. Vilket jag förhoppningsvis gör.

Nu orkar jag inte skriva mer, men ni får, som jag brukar säga, ta hand om er. Och lev väl, och i nuet!
5 November 2010  | Länk | Allmänt | 2 kommentarer
4 november 2010

Hej,
Sitter nu uppe i Sthlm hos A och M, med Elsa. Det har varit ett par mycket trevliga dagar här uppe, jag har saknat sthlm så! Idag ska jag Elsa och hennes mamma gå en sväng på stan, det ska bli minst lika trevligt. Igår gick jag oh Elsa på stan, och jag köpte mig en fin, vit, vinterjacka. Sedan på kvällen drog vi ner till djurgårdsfärgorna och satte oss med en Red Bull, nice!

Nu ska jag göra mig iordning innan vi går ut.
Ha det bra, och ta hand om er tills vi hörs nästa gång!

Mvh
Rebecca
4 November 2010  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
19 oktober 2010

God förmiddag! Jag är hemma från skolan idag, hade så jävla ont i huvudet i morse, nu är det lite bättre så jag kommer nog gå i skolan i morgon. Då har vi idrott och bad, shit, jag måste ju köpa mig en baddräkt... aja får fråga mamma om vi kan göra det... vet inte när vi ska hinna det, men..

Igår hade jag jättesvårt att somna, bara låg och vred mig, men till slut somnade jag antagligen eftersom att jag vaknade upp sedan.. hehe.

Just nu väntar jag på att posten ska komma, jag vill ha mina skolfoton! Inte för att jag tror att jag blev särskilt bra på dem, men i alla fall... jag var osminkad och hade uppsatt hår...

Nu ska jag göra någonting annat tror jag, inte för att jag vet vad... men jag får väl se.. ta dagen som den kommer.

Ta hand om er!
19 Oktober 2010  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
18 oktober 2010

God morgon, en ny dag, dock inte ett nytt liv. I natt drömde jag att jag försökte ta livet av mig flera gånger, men jag lyckades inte… jag bara bröt en massa ven eftersom att jag hoppade. Nu sitter jag hemma och ska om ett tag åka in till stan för ett möte på SOC, då jag ska träffa en ny handledare plus hon som jag redan träffat. Jag har planer för att åka upp till Stockholm på höstlovet v.44, men jag har ännu inte frågat mamma. Hon kommer säkert inte tillåta mig att åka upp, men jag är faktiskt 18 år och myndig… så jag borde faktiskt få bestämma det själv. Jag var ute och rökte förut då jag som vanligt funderade över existensen och vad som egentligen händer när man dör. Något borde ju hända, eller hur? Det kan ju inte bara vara helt tomt och svart, eller? Jag vet faktiskt inte, men jag blir sugen på att ta livet av mig bara för att se vad som händer, eller kan man se det på något annat sätt? Nej, jag tror inte det… man kan bara tro och hoppas. Jag undrar vad som hände med Anton och var han befinner sig nu… men det kanske jag aldrig kommer att få reda på… jag vet inte. Jag vet inte mycket jag… ingen vet särskilt mycket. Vad trött jag blir när jag funderar över sådant här, det tar kol på en, för man kommer aldrig fram till något vettigt svar, inte jag i alla fall. Snart ska jag som sagt åka in till stan, för möte på SOC, sedan ska jag till skolan för att ha bild och form, det ska bli roligt. Jag skultar skolan klockan 16, så då ska jag väl åka hem… nu ska jag ägna tiden åt någonting annat…
18 Oktober 2010  | Länk | Allmänt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Rebecca Broberg                                             Skaffa en gratis hemsida