Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Äventyr i trollskogen

Det är skönt att bo så nära skogen som vi gör. Det är bara att gå utanför dörren så kan man gå rakt ner i trollskogen. Matte och barnen hade bestämt att vi skulle ut och försöka hitta kantareller så vi gick iväg. Solen sken men det var ganska svalt i luften så det var jätteskönt. Matte tyckte jag skulle hjälpa till och leta efter de där gula små svamparna men det tyckte inte jag. Och jag är ju en bulldog så jag bestämmer själv om jag har lust eller inte. Jag hade mer lust att utforska en ny del av skogen och drog iväg det snabbaste jag kunde. Jag kände mig modigast i världen och tänkte att varken troll eller något annat läskigt kunde komma åt mig. Jag hörde att matte ropade, hon undrade väl vad jag hade för mig...men jag tänkte inte komma på en stund...Men så kom ett väldigt odjur smattrande över trädtopparna *hjälp* jag trodde min sista stund var kommen och rusade det allra fortaste jag kunde, klättrade uppför ett högt berg (för matte hade konstigt nog inte sprungit efter mig utan stod lugnt kvar däruppe) och kom flåsande upp till tryggheten igen. Matte bara fnissade, tydligen är "helikoptrar" inte speciellt farliga för bulldogar...
Matte och barnen fick ihop några svampar och ett gäng blåbär iaf så efter 2-3 timmar gick vi hem igen. Fast då var jag så trött så jag la mig och sov på vägen.
15 September 2009  | Länk | Buddha the Bulldog! | 3 kommentarer
PSST..! JAG HAR EN HEMLIGHET!

Okej, jag har en hemlis. Vill du veta?
...Okej... JAG ÄR KÄR!
Hon är så go och fin. Så vacker och underbar! Visst...jag har haft tjejer förr men inte alls så här. De andra tjejerna blir jag av med hela tiden för matte och husse säger att jag inte får ha dem. I dag kom jag gående med Törnrosa i munnen, nöjd och glad över min trevliga dejt, så kommer husse och snor henne! Då sprang jag efter Ariel och smög med henne, tyst som en tiger och smidig som ett kylskåp, förbi husse, bort till min favoritplats och vi skulle just börja kela, Ariel och jag, och gissa vad som händer..? Husse upptäckte oss narurligtvis! Åh så deppigt!
När lillesyrran sen fick höra om mina dejtingförsök så försvann hon in i sitt rum och kom strax tillbaka med en supersnygg tjej. Wow! Och vet du vad? Hon var till mig! En egen tjej! Jag är så glad och kär så det spritter i hela kroppen. Hon säger just ingenting men det behövs inte, jag ser att hon älskar mig också. Jag råkade bita av henne både huvud och ben men hon är lika fin ändå.
Nu är du väl nyfiken på vad hon heter? Barbie såklart. :)
12 Augusti 2009  | Länk | Buddha the Bulldog! | 2 kommentarer
FREDAG= SOVMORGON!!!!

Hej hej!

I morse när mamma smet i å la sig i lill flickans säng så passade jag ju såklart på att hoppa upp till farsan i sängen när han sov. Med en tanke om att få sova länge länge! Eftersom det är Fredag idag och det är = Sovmorgon!
Det började mkt mkt bra typ ett par timmar,innan morsan fick syn på mig "Som vanligt" jaja. Hur ska jag göra nu då för att få stanna kvar i deras nybäddade gosiga,mysiga STORA säng? hmm Jo för fean jag ser sjukt gossugen ut såklart....Jag lyckades faktiskt att få stanna nån timma till med dem =) Buddha the Master!

Och idag har man inte gjort för mkt iaf,typ det vanliga som är,Ätit mat,varit ute,dryckit vatten i sjukt stora mängder (PGA) värmen! Busat lite med ungarna osv osv.....rätt skön dag änndå fast jag längtar ju faktiskt till jag ska gå och lägga mig för det är ju FREDAG!!=)

Hat så gött alla!

Mvh/ Buddha
17 Juli 2009  | Länk | Buddha the Bulldog! | 2 kommentarer
BathBuddha has returned!

Hej!

Igår söndag, Så var det entligen dags för vår lilla buddha att hoppa i plurret =) Om jag ska vara helt ärlig så trodde jag faktiskt inte att han skulle gilla att bada....Men men även ett päron till farsa kan ha fel! ;) Han var ju HELT GALEN i att bada =) Gud så glad jag blir att jag hade såå fel. Så nu är det bara på med den ny inköpta flytvästen.

29 Juni 2009  | Länk | Buddha the Bulldog! | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & BUDDHA Dintojra                                             Skaffa en gratis hemsida