Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2019)
>>


Klagomål.

Nu tänker jag klaga. (Ganska lite med tanke på hur mycke jag borde klaga egentligen.)

Jag tänker klaga på skolan sätt att hantera sjuka elever. (Det är inget bra system.)

För dom sjuka eleverna får inga ipren. (För lärarna får inte ge ut värktabletter till eleverna även om någon har låst in skolsyster i ett skåp (det listade Rickard och jag ut) och även om de håller på att ramla ner på golvet av smärta.)

Eller ibumetin. (Det kan jag stava till, för de visar hur det stavs på reklamen.)

Men alvedon kan de få, efter att ha sprungit runt i skolan i en halvtimmen och frågat varenda människa om de har några piller. (Tack för att du stog ut med mig <3)

Dock fungerar inte alvedon på en viss elev. (Och inte några andra små vita tabletter heller för den delen.)

Så den här eleven fick gå och ha ont i sin lilla mage och sitt lilla huvud hela dagen. (Även om hon hade sina Änglar som stöttade henne <3)

Sen upptäckte äntligen elevens mentor att eleven inte mådde så bra. (Malou är en sån där person som inte hör när man ropar på henne.)

Så då fick eleven gå och lägga sig på lärarrummet. (Där somnade hon och vaknade när musiken var slut.)

10 April 2007  | Länk | Irritationsobjekt | 3 kommentarer
Djurö Båtvarv

Det var öpper hus på Nyströmska idag. Det var väl lite sissådär halv trist, och det blev en massa problem. Jag vet inte om jag vill gå musik-profil!!! Det är skitjobbigt! För jag vill verkligen fortsätta med musiken, men jag tror inte att jag kommer orka med en massa extra grejer. Vet inte hur jag ska göra!

Jag tycker inte om gymnasieval :( Inte när det blir så här i alla fall.

(btw så har rubriken ingeting att göra med inlägget. Jag såg bara en lapp som det stod så på.) xD

27 Januari 2007  | Länk | Irritationsobjekt | 3 kommentarer
Saknad av kanaler.

Vi har canal digital = Vi har inte har 3:an = Jag kunde inte se Ivanhoe idag = Jag är sur för jag ville se den = Jag "städade" mitt rum för att avreagera mig på nåt annat än min familj = Mitt rum är halvstädat, men det ser bättre ut än när jag började :)

Jag ska dock önska mig Ivanhoe i födelsedagspresent. Så det så!

Annars har nyår vart bra :) Mamma oroade sig för att jag skulle dricka för mycket champange, men det gick så bra så. Vi sköt raketer och tittade på tv, brydde mig dock inte så mycket om vad det var på den... :/

Jag håller på att bli knäpp. Det finns verkligen ingenting att göra här! NADA!Jag blir tokig om det inte kommer snö snart så man kan vara ute och faktiskt ha kul då. Idag skulle det tydligen bli storm, men det blev det inte. Då hade det ju i alla fall hänt nåt!

Anledningen till att jag färgade detta inlägg var för att innehåller var så förbannat tråkigt.

1 Januari 2007  | Länk | Irritationsobjekt | 2 kommentarer
Vill inte!

Jag vill inte att det ska vara "en så kallad vinter" längre! Jag vill ha vinter på riktigt! Jag vill ut och hoppa i snön, som inte finns, för det är för vartm! Jag vill använda min nya pulka och kasta mig nerför nån backer på Västerberga! Jag vill ha en pulkadag i Sörping med mina kompisar (som jag håller på att sakna ihjäl mig efter) och dricka varm choklad. Jag vill åka snowracer efter fyrhjulingen på isen! Jag vill att raketerna ska spegla sig i frostkristallerna på nyårsnatten! Jag vill att det ska bli ljust igen!

Men det går inte, för vi har ingen snö. Så, lilla Safia, du får nöja dig med att uttrycka din ilska på internet och glo på tv hela dagarna. Det får du göra. Du ska se att snön kommer i februari, ligger kvar i två timmar och sen är det vår igen!!! Är inte det förbannat underbart!!!???

Nej, det tycker jag inte. Jag vill att det ska vara vinter nu! På riktigt! *Slår på tangentbordet sådär som Sofia B:s gubbe gör på nogg, men jag förblöder bara nästan...*

27 December 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Förstörelse av bran.

Jag är arg. Väldigt arg. Jag tycker att dom är elaka. Att som är falska. Att dom borde fraktas bort nånstans där man kan spränga dom i luften så att dom inte kan nå oss.

Idag var jag och julhandlade med min kära famlij. Jag hittade många julklappar, eller... Många och många... Men det är inte det som detta inlägg handlar om. När vi kom till BR (för jag skulle köpa julklappar där) så blev min lillebror (Tomas) väldigt besviken över att det inte fanns några traktorer, utan bara bratz-docker.

Detta leder mig till SFME (samhällets fiende nummer ett) HUR FAN SKA SMÅ BARN KUNNA VÄXA UPP SOM DE VILL NÄR ALLT DE SER OMKRING SIG I LEKSAKSAFFÄRERNA BARA ÄR HALVNAKNA, ÖVERSMINKADE SEXSYMBOLER - SOM BARA SKRIKER UT "VAR SOM MIG! JAG ÄR COOL, SNYGG OCH POPPULÄR!"!!!??? VAD FAN SKA DE TRO!?

Jag har inte ord för det här. Jag är så förbannad!

17 December 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Anti lysrör.

Jag tycker inte om lysrör. De sticker i ögonen och busschauförerna vet inte hur man släcker dem. De är bara i vägen för allmänhetens icke-förstöra-ögonen-behov. Dessutom får man ont i huvet av dom. Nej, jag tycker inte om lysrör. De bör avskaffas snarast. För de svenska grisarnas skull.
6 December 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Förutfattad morgon.

Idag har jag lyckats! Igen. Vad jag minns så drömde jag imorse (tror jag i alla fall...) att det finns olika sorters sätt att vakna på; Då man har hur mycket tid på sig som helst, eller då man har sissådär lagom mycket tid, eller då man vaknar och har fem minuter på sig innan man ska va ute ur huset. När jag vaknade av min extremt störande telefon (som jag har funderat på att slänga i golvet ett par gånger) Tänkte jag att jag var en av de där typerna som hade väldigt lååång tid på mig, så jag gick och lade mig igen. Ett par halvtimmar senare vaknar jag av att Björn står i dörren och säger att klockan är halv sex. PANIK!!

Jag åt ett äpple till frukost idag.

5 December 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 1 kommentar
Stackars Mumsan

Pappa har köpt en ny dataskärm. Den är stor. Och platt.

Positivt: Man ser bättre vad det står om fet står med liten text. Det är fler pixlar. Skärmen ser inte oval ut, vilekt den förra gjorde.

Negativt: Våran stackars katt Mumsan har ingenstans att ligga och värna sig längre. Det tycker jag är dumt, för nu är hon jätteledsen.

Nu vet ni det :D

2 December 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Besvikelse.

Idag var vi och spelade med SMO.  Jag börjar faktiskt undra om det finns nån negativ energi eller nåt i det där rummet, för så fort vi kommer in där börjar vi bråka. Speciellt börjar Sofia och Matilda (som jag börjat kalla henne av nån skum anledning) klaga på mig för varje lite sak jag säger. Dom verkar inte förstå det, men jag blir faktiskt ledsen. För jag säger bara vad jag tycker, men jag verkar få mindre och mindre respekt bland dem. Jag vill inte vara arg på mina kompisar, men idag var det ganska svårt att inte bli det.

20 November 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 1 kommentar
Frostkristaller

Det är KALLT här!!!

Igår var min sista dag i London. Den blev inte lå lyckad... Först åkte vi till Towern och gick omkring där tills man inte kunde stå på benen, och Tomas var på väldigt dåligt humör, för han hade inte fått nåt som han ville ha på Hamileys. Så då åkte vi tillbka till hotellet och hätade alla väskor. Vi skulle väl egentligen ha ätit mat inne i stan också, men vi tänkte att vi äter på flygplatsen istället.

Det gick inte. För först så skulle vi ta ut våra biljetter, och eftersom att vi hade försökt packa så lätt som möjligt så hade vi bara handbagage. Alltså: Inget incheckat bagage! När vi kom till gaten efter sissådär ½ timme i kö så fick vi veta att det var en massa grejer man inte fick ha med sig. T.ex. tandkräm, hudkräm, läppsyl m.m. Så vi fick packa ut allt som man inte fick ha med sig (vilket var en hel del!) och blev på så sätt av med en hel del dyra grejer också, typ exemkräm, antigrejs för hundra spän och massa saker. Som tur var kunde pappa gå tillbaka och checka in en av våra väskor med allt sånt i, men det tog typ 1 timme.

Så när vi väl hade kommit igenom alla kontroller så skulle vi äta mat. Hade vi tänkt. Men se det gick inte för sig! För vi var tvugna att gå till dit planet skulle komma, och jag var trött hungrig och asförbannad. Så vi springer en km för att komma dit, sätter sig ner för att hinna ta en klunk av vattnet man köpt i farten, får reda på at tde bytt gate, så vi ska tillbaka ½ km. Sen gick planet.

Enda bra sakerna med denna dag var att jag fick fönsterplats på planet så man såg alla lampor på marken och att min tand inte expladerad. Jag tycker inte om engelska flygplatser. Lägg märke till att jag inte skriver hatar, för jag har kommut underfund med att det är ett överdrivet uttryck, så jag ska bara använda det när jag verkligen menar det. Så det så. (Däremot var jag jävligt sur!)

Och från Skavsta tog det lång tid hem, och bilen var KALL, och båten var KALL, och huset var KALLT. Björn tog kort på termometern. 2,8 grader ute och 7,6 inne. Så pappa gjorde upp en brasa och fick upp temperaturen till 9,2 och sen gick jag och la mig i min iskalla säng. Inte kul! Så jag läste Sagan om Ringen för att få upp värmen lite. Vilket liv jag lever!

Fast resten av resan till London var kul ;) Men jag saknar alla mina vänner! Miss u all!
4 November 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Allt.

Idag var det en dålig dag:

* Mina skor har varit genomblöta hela dagen.
Anledning: Det har regnat idag.
* Jag har vart sur idag.
Anledning: Tror det var för att mina skor var blöta.
* Alltför konstiga kompisar.
Anledning: Tror de har ätit/druckit nåt de inte borde ätit/druckit.
* Jag måste göra om allt om judendomen.
Anledning: Pappa (råkade) raderade allt jag skrivit.
* Olivia trackar Lilla gubben.
Anledning: Hon tycker att han är äcklig.
* Vi ska till reningsverket på fredag.
Anledning: Arne tyckte det kunde vara bra.
* Jag bor för långt ifrån allt och alla.
Anledning: Mina föräldrar vill plåga mig och mina syskon.

Så kan en dag i mitt liv gå till. Inte särskillt positivt.
23 Oktober 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Sabbar allt

Idag satt jag och skrev om judendomen i fyra timmar. Det var tråkigt. Sen skulle jag dusch. Medan jag duschade tog pappa datorn och raderade allt som jag skrivit. Då blev jag arg. Eller rättare sagt: Asförbannad och jätteledsen. Så nu kan inte jag lämna in mitt arbete (som inte finns) i morgon, men mamma ringde till Maria och hon sa att det var okej. Tack och lov att Maria förstår!
Pappa hade varit så stressad för det hade kommit en ultimatstor båt till oss och han var jättestressad.
Båten däremot var faktisk ganska cool. Typ 18 meter lång och den fick Sirius att se ut som en gummibåt. Och så hade den bubbelbad. Aundssjuk.

Dagens slutsatts: Jag har spenderat fyra timmar av min dag till nånting som bara gick åt helvete och som dessutom var tråkigt. Misslyckad.
22 Oktober 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 0 kommentar
Första innlägg

Detta får bli mitt första blogginlägg här. Har klickat runt lite på sidan i några dar, men nu får man väl se till att göra det den är till för också:
Idag som alla andra dagar. Upp tidigt, hem sent. Börjar bli rätt trött på det här. Ska bli intressant at tse resultaten på min lilla undersökning av hur många timmar jag spenderat på att åka buss. Slösar säkert bort en månad per år på det eller nåt :( Men vad har jag för val?
Då är det tur att man har sina älskade vänner som man träffar i skolan, men idag var Olivia lite sen av sig :/ Fast du hade ju en anledning till det också, GRATTIS! :D
Istället har jag börjat störa mig riktigt mycke på Rickard. Han förstår inte gränser! Höll på att bli helt förbannad på honom idag, men nu vill jag inte tänka på det, för det blev ju "bra" sen, eller nåt.
Har det sagts något roligt idag då? Nåt som jag kan skriva upp i min lilla (som kommer att bli större) samling med citat från diverse allmänt konstiga personer? Jadå, men jag glömde skriva ner dom :( Men jag vet att det kommer fler :)
Det var allt för denna gång. Återkommer snarast med fler tilltyckningar om mitt liv.
19 Oktober 2006  | Länk | Irritationsobjekt | 1 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sofia Almkvist                                             Skaffa en gratis hemsida