illusioner
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


Lesbianer och bruna skor.

För alla er som inte vet så är jag lesbisk. En till sak för alla er som inte vet så är tjejer komplicerade! Vad vi än säger så är vi komplicerade!
Fakta om tjejer:
1. Vad vi än säger. Lita inte på det. För antingen så menar vi något underförstått, kanske att vi menar det vi säger för att förvirra dig (låt dig inte luras) eller så menar vi inget men vill ändå ha ett svar och vi kommer ändå inte vara nöjda med svaret vi får ifrån er.
2. Vi vet helt enkelt inte själva vad vi vill men även om vi gjorde det så vill vi att du ska veta det utan att vi ska behöva säga det.
3. Vi bitts!
4. Utan er där ute som vill vara med oss är vi inget. Vi vet det men säger det inte. För vi kan inte visa oss svaga..
5. Vi vet allt! Så är det bara! Ni kommer inte ifrån det, ingen! Spelar ingen roll hur mycket ni tror att ni har rätt (och vet att ni har rätt) så måste ni släppa det! Någon gång kommer vi inse att vi hade fel i vissa saker. Men ni kommer inte få höra det.
6. Tänk som en tjej så kommer det bli bra ;)

Listan kan göras lång. Men vi börjar med detta! För att inte hitta en tjej som är som det jag rabblde upp ovan så måste du leva i en drömmvärld. Du kan inte komma ifrån alla punkterna. Kanske någon...men inte alla! Ha tålamod är mitt bästa tips.
2 Januari 2012  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Känslor

Alla har vi känslor. Bra känslor, dåliga känslor och vissa som bara finns där utan mening. Jag sitter mycket numera och tänker över mina känslor i alla sammanhang. Även när jag är glad och det jag förundras över är hur det kommer sig att känslorna som dominerar är de dåliga. Varför ska det vara lättare för oss att må dåligt? Varför kan inte de glada tankarna bara dyka upp i huvudet och göra en glad. Verkligen sällan det händer och ärligt så tror jag inte riktigt på att vi kan styra över det. Vi matas hela tiden med negativa tankar ifrån alla håll och kanter. Spelar ingen roll om vi är så stan så kan man se reklam för den perfekta tjejen och den kroppen man aldrig kommer få, se på tv:n är hela omöjligt för där finns det bara en massa elände med reklam som visar förstörelse av planeten eller ens favoritprogram som visar ett liv och den perfekta pojk/flickvännen och den sagolika historien om hur de träffades och levde lyckliga i alla sina dagar. Eller vi kanske bara går till stranden en dag..men varför gör vi det? jo...för att slippa eländet som vi utsätts för men då fortsätter vi ändå att döma andra, miljön eller barnen som springer nakna..ja. Listan kan göras lång och man kan säga vad man vill men i alla sammanhang får man något dåligt slängt emot sig vare sig vi vill det eller inte. Jag känner att de negativa som finns i luften bara gör en mer deprimerad. Jag kan ändra på mina tankar hur mycket jag vill men det kommer inte förändra andras tankar. Det enda jag kan göra är att ignorera och acceptera faktat. Jag vill inte göra det. Jag vill banka vett i de människor som inte fattar eller lyssnar. De som bara sitter på sina feta arslen och tycker en massa men aldrig kommer på något bra. De som tror att de vet allt. Eller de som dömer utan att riktigt veta. Jag tycker inte om er. Men då kommer vi runt och då hamnar allt på mig igen. Att jag inte kan styra över andra människor och jag kan inte kontrollera vad de gör. Jag kan bara ändra på mig själv. Mig...mig...mig...Varför kan aldrig någon annan se att bara ett leende emot mig kan göra mig glad? Jag borde uppfinna en lyckostråle och gå och skjuta folk med den. Lycka och förståelse är vad som behövs. Vi letar föbrilt efter den lilla lyckan som vi kan fånga men som lika snabbt glider genom fingrarna. Den stunden där det inte finns några ideal, reklam, fördomar eller nakna barn. De är så få! För få! Jag har inget svar. Men jag önskar att jag hade. Kanske att jag någon gång kommer på svaret och då ska jag skiva det här. Jag kan bara rekommendera att läsa något inlägg från tidigare om hur man ska tänka för att förhoppningsvis bli lite gladare. Det funkar verkligen, men jag har blivit less på att försöka...Hoppas inte att ni alla har gett upp hoppet som jag har just nu. Jag kommer tillbaka med nya tag i något senare inlägg och då ska jag skriva om något helt annat och uppmuntrande!
23 December 2011  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Allt som inte är något värt!

Fundera över ditt liv! är sakerna du gör i det värt allt besvär? Finns det någon anledning till varför du gör det även om det inte är av värde? varför känner du som du gör? är känslorna viktiga eller oviktiga? vad är din inställning till livet? glad? Positiv? Arg? Förundrad? Förvånad? Sorgsen? Känns det som att allt som händer bara händer dig? Eller kanske rent av att du känner att alla förstår dig men ingen kan hjälpa dig ändå!
Aldrig finns det några bra svar på det som man frågar efter!
2 Juni 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Vår

Nu händer det! Det roliga fenomenet som händer varje vår! folk far ut och springer för att få bort vinterfettet! fattar inte folk att det tar mer än en månad att bli av med sitt fett? jaa...bra att dom börjar någon gång..men för dom flesta så håller det inte i sig. Roligt iaf att kolla på alla som svettas och springer förbi när det enda dom egentlige nvill göra är att sätta sig ner med en glass i sommarvärmen! skönt!

GLASS ÅT FOLKET!!
18 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
något

Ett liv utan Becca är inget liv att leva!
9 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 1 kommentar
Man lär sig något nytt varje dag

Någon som vet varför det gör ont i huvutet då man ställer sig upp för fort då man är sjuk? jag har försökt att ta reda på det men utan att lyckas. därför frågade jag min kära kolega och vän Kamilla. Hon säger "lågt blodtryck"...gud så enkelt! det va dagens "man lär sig något nytt varje dag" inlärning.

sug på den och ät sedan en glass!
7 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
LEV!

Människan har en tendens till att försvåra saker! varför? jag har funderat på det och kom inte fram till något svar! shit..hur knäppt är inte det? jag försöker göra det lättaste men ändå så blir det att när det blir för mcyke så gräver man ner sig. Kasnke är det så att man vill ha typ något bekräftelse men som man ändå aldrig kommer få. vem ska man få den ifrån? många pratar ju med sina kompisar men ändå så sitter man där i skiten. ne..ett mysterium man borde tänka på. jag har blivit bättre på att tänka "lätt". funkar rätt bra. det blir bättre och bättre. man ska inte få tunnelseende. då är det kört. så lite tips!

1. när det blir jobbigt försök att se det på ett annat sätt.
2. varför känner du som du gör? är det kasnke egentligen bara en dum känsla som inte grundar sig på något?
3. vill du känna såhär? om inte..varför tillåter du dig själv att göra det?
4. Det viktigaste är att se om det går att lösa. men det är då som man tänker "nej". men tänk såhär. det gör ont nu...men du vill väl inte känna såhär för alltid?!
5. Om det gör ont p.g.a någon annan så prata med den. man kan inte lösa andras problem till en själv om man inte pratar med dom.
6. Man måste bestämma sig för att man vill vara glad!
7. Släpp allt!! vi människor har en tendens till att vilja ha kontroll över allt!
8. Lev...det kan du inte om du gräver ner dig. Det blir en ond spiral!

Om inte detta funkar...kontakta mig ;)
4 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Livet

Det borde finnas en handbok på hur livet ska vara! vad man ska göra för att det inte ska bli fel och vad man ska göra när allt är bra för att bibehålla det! jag fattar verkligen inte hur man orkar med vissa saker! varför har människan som natur att förstöra det vackra? det är som att vi vill vara olyckliga. eller är det kanske bara egentligen för att kroppen känner av att det finns något bättre där ute som man måste leta efter för att vi mår dåligt! men såhär...varför då inte ha det bra tills man hittar det som är bättre? Men då är det ju som att då blir man olycklig för det! Man blir olycklig för att man är lycklig! helt sjukt! Allt det vackra måste försvinna innan man fattar vad man hade! och då är det ju itne alltid som man kan få tillbaka det heller!
om man kunde tänka ett steg längre så skulle vi inte ha några problem! om man kunde skingra sina tankar ur dimmorna skulle vi inte ha några problem! om vi kunde leva ett liv utan problem vore det inget liv! allt är en röra! men ändå så måste vi ta oss ur den!
2 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 1 kommentar
En bit på vägen

Man borde bli bättre på att se!
Saker man inte såg när man levde har plötsligt gått en förbi utan att man märkt det när man väl ligger där i slutet av sitt liv. Öppna ögonen och se det du inte ser och försök att titta ur olika synvinklar. Egentligen det som jag nu sitter och skriver vet folk om. men ändå så gör man inte det som man tänker på. Att använda ögonen är en gåva, men att se är en uppgift. Att ta till sig det som händer och analysera det och i slutändan ha nytta av det och kan se tillbaka på ett liv med insikt och en bra syn på det som varit. Helt enkelt ett liv med lycka!
1 Maj 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Den dagen, den sorgen!

Längtan!
Saknad!
Uttryck och förståelse.
Saker man tycker
Saker man känner
Saker man ser.
Saker som värmer.
Tiden som går.
Tiden som flyger.
Allt som finns.
Allt som glöms.
Allt som står still och allt som fattas.
Saknad!
Längtan!
29 April 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 1 kommentar
Dagens hej!

Kanske är det bara jag. Kanske är det bara alla andra. Men kanske också att det är ingen som tänker.
fick höra en gång att allt som finns kanske inte finns. allt som man känner kanske inte känns. det är bara en illusion av vad våran hjärna vill att vi ska se, höra, känna, lukta, tro....kanske att det bara är jag som finns här på jorden. kanske att det bara är någon annan som finns på jorden och att jag är en skapelse av denna person. jävla bra skapare säger jag då. men tänk att för en gångs skull vara den som skapar. du kan skapa vad du vill. vad skulle du skapa då? Kommer då ditt tanke sätt sträcka sig utanför våra gränser? kommer du skapa, tänka, fundera på något som ingen annan redan skapat elelr tänkt på? i din egen värld finns det du vill ha. i den världen du lever i finns det som andra vill att du ska ha. Skapandets konst är något vackert, men kommer folk kunna fullfölja frågan om vad dom skulle skapa om dom fick skapa vad dom ville? lever vi alla i samma värld eller finns det annat? kanske att lidandet är ett tecken på att det inte är vi som bestämmer utan skaparna! vi vanliga som känner, ser, hör, hoppas och tror skulle inte vilja ha lidandet i våran värld utan vi skapade skulle skapa en värld där man kan leva för att skapa och skapa för att leva.
28 April 2010  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 1 kommentar
Dagens avskrivning

Denna dagen är precis som alla andra. Fast jag skulle vilja att den va en annan dag, en speciell dag. Jag kliver upp kl 5, sköljer håret, äter, borstar tänderna, gå på toa och pussar älsklingen hej då och god natt innan man går till jobbet som är precis som alla andra städ jobb. och det är en städ dag precis som alla andra städdagar jag har framför mig.
Mitt liv går i cirklar..ibland kan det bli en oval...men blir snabbt en cirkel igen. tänk att få ha ett fyrkantigt liv. Jag hade det förut. innan man fick lov att bli vuxen, försörja den lilla familj man har. Det är något som jag gladerligen gör men jag skulle vilja det på mitt sätt. Dagens samhälle tillåter inte någon att få se ut som man vill..bete sig som man vill (innom rimliga gränser för att inte förstöra för andra), eller rent av leva sitt liv osm man vill. och allt har med pengar att göra. Okej att pengar är en bra uppfinning och okej att utan den skulle allt falla samman..men det är inte okej att man ska få leva på gatan tack vare den, det är itne okej att det är det enda man går och tänker på, och det är inte okej att det är det som ska göra en lycklig. jaa..pengar gör en lycklig. även om man säger att det inte gör en lyckligare eller säger att man egentligen itne behöver det så behöver man det och man bli lycklig av det. Jag klarar mig inte utan pengar. ingen klarar sig utan pengar..egentligen...i dagens samhälle. För om man inte har pengar kan man inte göra det som EGENTLIGEN gör en lycklig. Om man inte har pengar så kan man inte bli lycklig utan pengar. och då kommer jag tillbaka till det här med jobb. om jag inte är lycklig och vill ändra på det så går inte det för jag har inga pengar. och om jag inte har pengar så kan jag inte göra det som gör mig lycklig. du ser..mitt liv är en cirkel...en cirkel kretsande runt pengar. Än hur mycke jag vill att det inte ska göra det så gör det det ändå. ett fyrkantigt liv. Det vill jag ha. Ett liv fyllt med kanter och hörn. Något som piffar till tillvaron ibland. Jag vill ha en speciell dag varje dag. Inte en dag som alla andra. Byte av jobb är vad som behövs mest. men det kostar pengar. Du ser..pengar...vart man än vänder sig.
Men även om jag inte är nöjd med min tillvaro så finns det små guldkorn och det största är Emmy. Min familj ska bli fyrkantiga och taggiga. Leve fyrkantsfamiljen!!


Mitt liv som fyrkant. det är det jag vill.
21 September 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Allt

ska hem till ö-vik ikväll.
har jobb som vick städare.
inge vidare.
snart blir man 20.
vet inget om livet.
eller vad som kommer.
borde äta.
men det är mycke man borde.
jag borde packa.
men det är mycke man borde.
snart blir det tv-tittande.
kanske fixa ipoden senare.
eller nu.
hej då.
19 Augusti 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
en födelsedag

en dag som alla andra. inget händer och i väntan på emmys och min ettårsdag så gör jag inget speciellt..emmy fyller år på söndag. har köpt värsta bästa presenten :P

göttans att hitta en bra present!

dåligt väder är det...det suger. jag ahr kommit fram till att jorden är rätt cool och att jag någon gång kommer att dö och förenas med den. men jag är lite rädd för att jag inte kommer att träffa alla som jag älskar efter att det blivit svart. aja...nu blir det tydligen filmkväll med brudarna...vilken film ska vi hyra? haha...det blir nog en bra en :P
23 Juli 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
fucking jobb

Jaha...då blev man av med jobbet da efter en vecka..han som anställde mig och som jag jobbar med fick lov att sluta så då blev jag också av med jobbet eftersom jag inte har någon bil :/ pissapa säger jag och jävla skit!
18 Juli 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Jobb

JAG FICK JOBBET JAG FICK JOBBET JAG FICK JOBBET :D:D:D

tihi..jag börjar på måndag och det kommer bli så roligt...min första dag kommer att vara i gävle :D roligt med mycke folk och sånt :D tjäna pengar utefter hur mycke jag säljer låter rätt bra ändå...jag ska sälja så jävla mycke så det inte är sant :D
9 Juli 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
En dag som alla andra!

igår fick jag se en riktig blixt..det va as häftigt :D det regnade och åskade asmycke så jag och älsklingen gick hem rätt sent från en kompis för att ta hand om våran katt som vi trodde va jätte rädd ..men han va lugn som en filbunke så det va inga problem. blixten va ju bara i inte ens en sec så det va ju lite synd...men jag ahr sett en iaf :D coolt :D


idag ahr det inte varit något speciellt..en rätt tråkig dag måste jag säga :/
men skönt med sånna dagar också. nu ligger Hans och tittar op mig och hoppas väl på att jag ska klappa han...men det får bli senare.

kl är nu typ 21.15 och jag och älsklingen vet inte vad vi ska göra i kväll...men men ...
4 Juli 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 2 kommentarer
Intervju

Jaha...idag ahr man varit på arbetsintervju..jag hoppas verkligen jag får jobbet. känner att jag hade trivts jätte bra och att det hade varit roligt..han som intervjuade mig va jätte snäll och det är han jag ska få jobba med så jaa...jag hoppas hoppas hoppas. :)
1 Juli 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 1 kommentar
Det är så fucking varmt!

VARMT VARMT VARMT VARMT VARMT VARMT!!!!

blir galen på denna värme..ska gå och bada med älsklingen och semlan sen. hans är jobbig ibland men väldigt söt så man kan inte vara arg på honom...det är omöjligt.

peacce out.
28 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Borlänge - peace and love

Jaha..så har vi varit på festivalområdet fasten vi inte hade band. (man fick gå in gratis på dagen och typ titta lite i uteshoppingen). Emmy skulle träffa smörgås och cissi och jag råkade träffa tom och nina av en ren slump. det va roligt. vi pratade lite och jag ska väl snart fara hem till dom. jag kanske ska skjutsa dom 40 mil för att titta på dimobogir (eller hur det ni stavas). det ska bli roligt om det blir av :)

Jaa...det är jätte varmt här. enligt smhi så är falun den varmaste platsen i hela europa imorgon..det känns lite jobbigt eftersom det bara va 28 grader idag och det är ju sugigt.

jag vill tatuera mig. en renix blir det nog som jag ska göra. ska börja spara pengar från min födelsedag och julafton för att göra den. vi får väl se hur det går..men jag är aldrig nöjd med dom fenixarna jag ahr sett så jag får väl rita en egen..men det är ju frågan om den blir tillräckligt bra för mig :P

aja..peacce out.
27 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
Första doppet

första doppet för i år om jag inte har fel...och det är skamligt. det har inte bara funnits någon tid för att fara till en badplats eftersom dom ligger så långt ifrån oss.

Jag vill ha en cykel så jag har önskat mig det i present. har redan fått en resa ner till kalmar så jag har 900 kr kvar att köpa en cykel för...så jag hoppas att jag får en bra en :)

ska på arbetsintervju på onsdag nästa vecka för Rädda barnen...det tycker jag låter jätte roligt och om jag får det behöver jag inte vara orolig för att måsta flytta ifrån emmy som jag är nu helatiden varje dag.

har köpt en ny shorta som det säker kommer upp en bild på snart så folk får se (folk=becca).

missen ligger vid mig och spinner. han är väldigt intresesrad av muspilen som far över skärmen.

jag vill tatuera mig men inegn kan göra snyggt och billigt så det kommer ta ett tag innan jag kan göra det :P

aja..hej då
26 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
det finns ingenting

Jag är så jävla sur..
min och emmys soctant ringde i morse och berättade att om inte jag gick med i jobbgarantin så skulle inte vi få pengar för min del och om jag går med i jobbgarantin så måste jag vara öppen för att flytta vart som helst i hela sverige. så vem vet..jag kasnke måste skiljas från min älskade och missen som vi nyss har skaffat :/
jag är bekymrad och ledsen för att folk inte har hjärta.
så nu ska jag sitta och söka jobb för hela slanten så jag får ett någon gång så jag inte behöver flytta :/

GAHHHH!!!
:(
23 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
ännu en dag

kanske att det är som folk säger.
kanske att det är som folk gör.
eller så är det bara så att världen snurrar ändå.

jag har tråkigt..ska städa. sedan blir det att gå till djurmagasinet.
22 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar
utomjordingar

jaha...när man vaknade på morgonen visste man att det skulle bli en bra dag. men alla bra saker tar slut efter att man har alutat göra dom bra sakerna. sitta still med datorn är det alternstiv som finns efter att man gjort allt annat. jag skaffade denna blogg just för att kunna fördriva mina trista stunder.
förmedla mina tankar till alla som orkar älsa min blogg..poch jag antar att det bara lite becca som läser denna blogg också så jag kan skriva vad fan jag vill (becca...ta mina inlägg med en nypa salt :P).
hanibal går just nu på tv:n och jag känner inte för att se den. har filmen.
fan va många filmer jag har..men det räcker inte..vill ha fler. så det kommer bli fler. det är mitt lilla nöje här i livet.

utomjordningarna kommer och tar över världen och jag sitter här med mmin dator.

mina tankar skyndar iväg till becca i småland och undrar varför vi bor så långt ifrån varandra. hon är en vän som ligger mig varmt om hjärtat och jag hoppas att hon kommer för att hälsa på snart.
fick höra att kim skulle följa med och det ska bli roligt.

sitter och sneglar på emmy och hans som ligger i soffan.
Japp..jag har skaffat katt med emmy :) det är inget barn med det är underbart :) och det är ingen hund och det är jag tacksam för :)

jag gillar bilden som jag har hittat till min noggsidas bakgrund. det speglar mig väldigt bra tycker jag.

haha..jag har gjort så man har en massa hjärtan som sprutar ut ur muspilen om man klickar..det tycker jag är lätt irriterande och roligt :D

Hans är gosig!

kasnke att det är meningen att mäniskor ska hata varandra i slutändan så det är någon som slipper sörga när man går bort. tänk vad skönt att inte någon behöver vara ledsen för att man inte finns längre.
aja


nu ska jag gå..hej då!
21 Juni 2009  | Länk | det första, det sista och det som inte behövs | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kim Söderberg                                             Skaffa en gratis hemsida