Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


332 dagar - den lätta vägen är alltid minerad.

Tisdagar är tisdagar. Sen jag började högstadiet har det konstant varit min absoluta hatdag och nu under tvåan är det inget undantag. Egentligen tänkte jag spendera dagen hemma och ”vara sjuk”, men jag kom fram till att jag skulle missa en massa – så jag tog mig i kragen och gick dit i alla fall. Någonting som jag känner mig väldigt stolt över nu i efterhand eftersom nu är hela veckan gjord känns det som.

Imorgon är det onsdag och då ska jag först pluggfika med en kompis och sedan åka hem till mitt ex och spendera eftermiddagen och mesta delen av kvällen hemma hos honom. Förhoppningsvis har vi ingen temadag imorgon, så man kan fokusera sig på skolarbeten istället (såsom franska läxan, matteprovet och idrottsinlämningen). Sedan på kvällen ska jag försöka städa i ordning en del på mitt rum, det har blivit sådär stökigt igen som det bara kan bli. Nej, klockan är mycket nu och jag har inte än hunnit läsa något eller skriva i min lilla dagbok – så det får bli till att göra det nu innan jag somnar. Sov gott!
6 Oktober 2009  | Länk | v.41 | 0 kommentar
333 dagar – ett leende kostar mindre än elektriskt ljus och ändå lyser det upp mer i ett hem.

Just nu sitter jag med min brors gamla jobbtröja och lyssnar på ett gammalt avsnitt av mammas nya kille (eller faktum är att jag nyss stängde av det, kan inte tänka riktigt om andra samtidigt pratar). Bloggandet uteblev verkligen förra veckan, men nu är jag (det) tillbaka igen. Kan ju redan nu avslöja att denna vecka började bättre än denna vecka. Istället för kondylom besked så blev det sko- och inrednings shopping. Annars så hände det inte så där fasansfullt mycket förra veckan, så det känns lite onödigt att göra en utvärdering. Men av vad som står i lilla dagboken så lyckades jag: köpa en bok, en garderobsspray samt hygien saker, bloggat två utav sju dagar, fyllt på mobilen (som måste förövrigt laddas), fått en hel del (nödvändig)information om mitt ex, städat och läst lite, fixat inspirations bloggen samt varit på IKEA. Dock kan jag ju avslöja att jag inte riktigt använde den lilla dagboken speciellt bra heller under den förra veckan, men nu är även den igång igen.

Denna vecka kommer även den att gå åt till att försöka komma i ordning. Saker och ting är fortfarande inte riktigt på sin plats och jag ligger lite efter med skolarbetet just nu. Speciellt företagsekonomin som jag (som det ser ut nu) har gett upp helt. Dock så satsar jag ju på ett VG + eller MVG – när det kommer till den kursen, så jag antar att det kommer gå åt en hel del tid på höstlovet. Höstlovet som härligt nog bara är om tre veckor. Kommer att kännas så skönt att få sig ledigt i nio/tio hela dagar! Ledighet är bland det skönaste som finns, som idag till exempel. Det var skönt att vakna upp och veta att det var en extra ledig dag. Att förra helgen var lång, och denna veckan kort. Det känns bra, även fast jag inte fick gjort någonting i skolväg av de jag hade planerat.

Några saker måste dock göras inom skolan innan höstlovet ska börja, så det känns som att jag får ligga i de närmsta veckorna. Förhoppningsvis kan jag börja med kost och träning v.45
- Matte prov
- Inlämning i idrotten
- Engelska läxor
- Franska läxor
samt läsa så mycket som möjligt i en franska bok
- Historia läxor
plus uppgifter
Så, med allt detta skrivet, så är det dags att börja fördjupa mig i franskaglosor och verb. Senare ikväll blir det ju svenska hollywood fruar.
5 Oktober 2009  | Länk | v.41 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anna Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida