plupp.
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


"herrå"!

Som mycket annat jag tröttnat på har jag nu tröttnat på det här med nogg. Därför kommer jag nu att sluta skriva här och hänvisar istället till min nya sida:

http://plups.wordpress.com

Vi ses där!
Holla!

 

14 Maj 2007  | Länk | blabla. | 1 kommentar
,

tillbaka i stan igen efter att ha varit hemma på landet och laddat batterierna. välbehövligt och skönt, samt en smula sentimentalt... mitt gamla rum har byggts om till ett gym, så därför var jag tvungen att gå igenom varenda liten pryl. det var ganska jobbigt för varje sak har sin egen historia och det kändes lite tungt att slänga bort det, fastän det egentligen bara är skräp. men inte för mig.
det är så skönt att bara gå runt och pilla på saker och att dra ut en sväng och susa fram bland träden i skogen på Kella (min häst) och bara inte tänka på något, för jag har haft så mycket i mitt huvud den sista tiden.

jag kom tillbaka för att jobba. jippi yay.

9 Maj 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
,

one second
and nobody thought it was true

I hear deafening heartbeats in silence
and I wish I could wipe those tears.

- - - - -
S
- - - - -

5 Maj 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
jo,

Livet är en fezt
kan dom inte bara fatta det?
                                                    "lalala"

uppdate:
.det skålas det planeras,
snart är det sommar! :)

.nu orkar jag inte skriva mer,
solong!

27 April 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
dear god

jag borde inte vara uppe hela nätterna. borde skaffa mig nån slags dygnsrytm. nån bra. men allt är så mycket roligare på natten.

satt och lyssnade på groundation ikväll och fällde nästan en tår. jag längtar så mycket tillbaka till förra årets uppsala festival! helt jäkla otrolig var den! vi gled bara omkring där och hade det bäst i hela världen. årets första artistsläpp är lite smått pinsam, kultiration är väl det enda värt att hänga i granen, möjligtvis att soldiers of jah army kan få hänga på nån liten gren, mest bara för att de är antika.

plupps önskelista:
- richie spice
- groundation
- don carlos
- barrington levy
- sizzla
- skatalites
- max romeo
- sebastian sturm


sen är jag nöjd.

imorgon är jag ledig, eller snarare "ledig", och ska då ta tag i fotouppgifterna. ett järngrepp. ligger så långt efter. o_0

och så var det det där med att sova.
så, herrå!

18 April 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
.........................................................................................

sol,
det är såna här dagar den här staden skiner upp.
då känns det helt okej att gå på dess asfalt som pryds med lite lera här och lite hundbajs där. och folk som tror de vet. och flygande tak. och så vidare.

anyway,
nu ska jag hämta jenny vid busstorget.
det ska korkas red stripes ikväll! BIG PARTY @ linas! ;
D

14 April 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
you make me smile

det är ganska bitska dagar just nu. jobb och jobb. och jobb. har jobbat hela helgen och inte alls levt något helgliv. det är inte kul att börja klockan 7 på morgonen, inte ett dugg faktiskt. och imorgon börjar jag klockan 6. jajje. jag går runt med en ihållande stressad känsla också. det är nog inte så bra. det konstiga är att jag egentligen inte vet vad det är jag är stressad över. troligtvis är det att jag inte vill jobba och att det är en massa saker som jag verkligen vill göra med hinner liksom inte, och i vissa fall, inte kommer mig för. idag efter jobbet så gick jag iaf en vända i solen, var iväg en sväng och tränade och sen hade jag typ ett hemma-spa, ja hemma, och tände massa ljus och lyssnade på enya och congos. tänkte det kunde vara bra och det fungerade nog för nu känner jag mig faktiskt lugn.

inget nytt om italienresan i vår... cheferna krånglar, så jag måste troligtvis säga upp mig. "what a pity". jag skulle göra vad som helst för att åka redan nu! om jag nu hade haft pengar dvs. jag måste betala objektivet och köpa en ipod och kanske en ny vårjacka och lite inredningsgrejer och... ja, mycket. ska försöka ta mig upp till jenny i umeå en sväng också. prio 1!

nu är det nog bäst att jag lägger mig, ska väl upp i 5-tiden sådär. herregud.
all I say.


25 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
hemma

för tillfället befinner jag mig på hemmaplan ett tag. kände att det var dags att byta ut snötäckta östersund mot snötäckta häljesund en stund. är långledig från jobbet kan man säga... iaf alla dagar utom tisdag, men jag är såå... sjuk! det är riktigt härligt att vara hemma. idag har jag inte alls gjort mycket, bara chillat runt och rullat tummarna. kollade på brokeback mountain, åt frukost, rotade i förråd efter intressanta saker (hittade nån duk, vantar och en scarf), satte in kort i fotoalbum (från 8:an-studenten typ!), gjorde ett tiotal pärlarmband (de flesta i stuket hej jag är 12 år!), åt mammas tunnpannkakor (godast!) och chillade ännu mer. nu börjar tålamodet tryta lite kanske, men planerar att hålla mig på helig mark tills på onsdag, då jag får skjuts in med mamma och vi ska kolla på gardiner. jag ska fixa om lite i lägenheten har jag tänkt. typ täcka över soffan med ett schysst överkast/alternativt slopa den och ta dit en fotölj istället och kanske även ta dit skrivbordet också. sen nya gardiner och nya dukar osv. kan nog bli rätt trevligt.
jag vet inte vad jag ska göra imorrn. hänga med min syster kanske.

nu ska jag kolla på hundra höjdare!

19 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
....................................................................................................

jag har en hel del obesvarade frågor just nu:

vart är min mp3?
den kom, den regerade och den försvann. mina öron ekar numera tomma. den var förvisso både gammal och nött, men vi har haft många fina stunder tillsammans och den var fylld av ren och skär kärlek. jag kan väl åtminstone få några brax så jag kan köpa en ipod, taak.

vart är mitt beställda objektiv?
4 dagar - kiss my ass! jag förstår inte vad det är som tar sån tid. min kamera står nu stadigt på köksbordet med ett gapande, hånande hål i dess mitt (nåja jag har skyddet på) nästan lömskt som om den misstänksamt skulle studera min minsta rörelse.

varför detta smutsiga väder?
jag vill inte klaga på nåt sätt, jag tycker egentligen om väder, det är skönt när det är sol, när det blåser, när det regnar, när det är frostigt... men nu får vädret faktiskt bestämma sig. antingen ska det vara snöigt och vitt och fint eller så ska det vara bart och torrt och gåvänligt. nu är det nån slags brun-beige-svart-vit äckelsörja som man glider och slirar i och blir blöt och lerig om fötterna av.

varför är tiden så kort?
alla verkar så stressade nu för tiden. lugna ner er. och lugna ner mig. det finns så mycket att göra men tiden tar slut i ett nafs. vart tar den vägen? vem tar beslag på den? tiden alltså. det är en gåta.
nu till exempel är ett exempel... klockan tickar stadigt och målmedvetet närmare midnatt. jag borde knyta mig eftersom jag ska sitta sporrad och alert (nåja) i den blå stolen på jobbet imorgon kl 07:45 sharp, för att sedan gnälla lite hos min objektivleverantör och tillsist träna pilates med sofie, sofi och lina.
so, tjipp tjipp!

12 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
det har hänt lite saker...

jag har blivit vegetarian!
det är inte direkt någonting jag har gått och planerat, det har liksom bara blivit så och nu är det iallafall offeciellt, åtminstone för mig själv. jag har inte berättat det för mina parents än, som troligtvis inte bara kommer att nöja sig med att höja på ögonbrynen, i synnerlighet inte papi som är en djupt inrotad köttätare sedan mannaminne, mamma är väl lite mer öppen för sånt "fjask", men jag kommer nog att få höra ett och annat likväl. anyways, orsaken är helt enkelt den att jag känner att jag varken vill eller behöver äta kött. jag tycker det känns otroligt äckligt faktiskt och jag kan egentligen inte förklara varför. jag mår bara illa rätt och slätt. jag kommer dock att fortsätta äta fisk, men inget annat, inte ens fyllecheesisar.
det blir italien och södra frankrike!
jajjamensan! i slutet av maj är det tänkt att vi drar iväg, vänder östersund ryggen ett tag, välbehövligt nog. det blir minst en måndad, helst ända fram till augusti om allt går som vi tänkt. mer är väl egentligen inte planerat än, jag ska börja bläddra i resekataloger och broshyrer och sen åker jag till jenny i umeå vecka 11 eller 13 och då ska vi planera lite mer. om vi ska jobba ett tag på vingården i frankrike måste vi nog börja fixa med sånt redan nu skulle jag tro. migowd, det här är SÅ kul! :D
jag har ett litet projekt på gång!
eller det är väl snarare ett ganska stort projekt. jag berättar ingenting mer för jag vill nog hålla det för mig själv. men det kommer nog att märkas tids nog, det är jag övertydad om. til then, I remain secretive. :)

 

 

10 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
if you understood, would you?

nu sitter jag här och har tänt ljus och lyssnar på winnerbäck och emoar mig en smula, men det känns bra. jag behöver tänka, har inte gjort det på ett bra tag nu. det har alltid varit fullt upp och nu känner jag att allt bara samlat sig på hög och jag tänker inte alls. ungefär som en mjölkvisp, inte fan slutar den vispa trots att den trasslat in sig i håret. det är så lätt att låta allt flyta på när man blockeras av massa måsten, regler och barriärer. det skulle inte vara dumt att ta ledigt en vecka och bara göra som jag vill. klargöra alla frågetecken, osv.

sammanfatta det jag så gärna vill säga.

på onsdag kommer jenny hem från umeå, vilket jag är fruktansvärt glad för! saknar henne så mycket! det riktigt kliar i fingrarna efter att börja planera italienresan! ;D

nu ska jag lägga mig och fundera en stund, sen ska jag sova! eftermiddagen imorgon blir nog rätt sugig för jag börjar jobba kl 13:30 och ska göra det mofokkin yrkestestet och slutar typ efter 21, så jag ska upp lite tidigare och försöka göra något bra utav dagen. typ träna och knäppa lite kort.

bilden är från Over the Hedge, som jag och Lea såg igår kväll. underbar! pax för att vara Hammy, vi är faktiskt rätt lika ibland, särskilt på fredagskvällar.

hae dae goedt!5 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
viva italia

nu har jag och jenny bestämt att vi ska ut och resa i vår/sommar! just nu spekuleras det hej vilt om vart vi ska, vad vi ska göra och hur länge vi ska stanna. ganska länge hoppas jag. det lutar iallafall mest åt att backpacka i italien ett tag, först turista bland nikonförsedda japaner och vykortsförsäljare i rom och sen bara flänga hit och dit vi känner och ha det  skönt. sen kanske åka till södra frankrike och jobba på en vingård i 2 veckor (som katinka gjorde). kan kanske bli hur coolt som helst, typ massa undomar från hela världen, plocka vindruvor under deep talk, bra pengar, chilla lite, pimpla vin och lite till, för att sen resa ännu en sväng. i början av juni är det tänkt att vi ger oss av, men vi ska planera lite mer detaljerat när jenny kommer hem från ume nästa vecka.

annars inte så mycket nytt.. klippte håret idag, tjaffsade med en tant på jobbet som hävdade bestämt att hon skulle ha väckning kl 06:75 men gick efter 15 minuter med på att väckas 06:45 istället och nu längtar jag mest efter helgen.

ciao bella! ;*

1 Mars 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
¤

if you got no water
how you gonna survive?

25 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
...

Var är jag nånstans
och vad är klockan?

Q

23 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
bananas

idag har varit en väldigt givande dag måste jag säga. jag började faktiskt jobba 06:45 sharp, kan tyckas olidligt tidigt, vilket även jag förväntade mig, men jag kom på att det är rätt soft att börja så tidigt. halvlåg i stolen och knappade med automatik på tagnentbordet med tankarna nån helt annanstans, och sen <kapaow!> var klockan 12:15 och jag kunde fly fältet. sen hängde jag med sofie en stund och spankulerade sen en sväng på stan... köpte träningsbyxor, ett par skor och en tisha och prövade några klänningar faktiskt, på h und m, tänkte det kunde vara lite kul att bejaka sin feminina sida nångång så att säga, så vem vet, det kanske blir en. sen gick jag och tränade en timme.

jag har hört två ganska konstiga saker idag, eller jo massa konstiga, men det var två som bara var helt w000t???? först när jag var på väg in på åhléns så travade det nån slags businness-snubbe bakom mig och pratade i telefon med sån bred stockholmska att nackhåret typ krusade sig, och sa nåt i stil med "jomen asså, de där kalkylerade offerterna är ju inte något jag kan fixa i ett rotmos." vadå rotmos? jättekonstigt. sen när jag var på väg till gymmet mötte jag nån gubbe på som bar på nånslags träställning och han började kolla på mig när han var typ 200m bort och när jag passerade gubben flinade han jättestort och pekade på trägrejen och sa "portabel hylla". "jaså", sa jag och sen gick vi vidare.

jag ska åka till madrid i maj! jippi yay jippi yo!
heddå!

 

19 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
chouette

idag har jag varit mer än vanligt glad. varför vet jag egentligen inte, jag har inte gjort något annorlunda än vanligt, tvärtom har jag suttit i praktik hela dagen och tampats med fulla finlandssvenskar som envisats med nummer i finska orter som inte ens gud kan stava samt mystiska stockholmare som spammat oss med icke-existerande nummer till gambia. men där har jag suttit och flinat och skuttat omkring som ett annat jehu. det är mycket och lite som är roligt när det väl kommer till kritan. värre är det med da eniro lady crew som föraktfullt höjer på ögonbrynen så fort man utsöndrar någon överflödig decibel. men det får man ta med en nypa salt.

kom väl hem vid 21 snåret och läste då ett mail att jag kan hämta ut min kamera imorgon! CHOUETTE! dock... kommer inte mitt objektiv förrän på fredag, men det känns ändå som att jag har min helg fullständigt planerad. :) :) :)

jag vet inte riktigt varför jag postar en bild på en lama, men det är nog ett rätt soft djur. typ idisslar och spottar hela dagarna och är alldeles burrig.

13 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
mer helg ge mig.

en sån fenomenal helg! jag har bara gjort helsköna saker; sovit, tränat, träffat kompisar och allmänt hängt. det är dumt att det inte är helg hela veckan.

jag såg farväl falkenberg med helen tidigare ikväll. skum film minst sagt, men den var grymt bra och väldigt snygg. det som är svårt att sätta fingret på är vad den egentligen handlade om. scenerna känns ihopklippta på något vis och det blev rätt rörigt och luddigt i kanten, men ser man det i det stora hela blir det lite enklare. poängen med filmen är mest känslan antar jag. men se den för all del! du kommer inte att ångra dig.

måndag imorgon då. jajje. kan inte påstå att jag känner mig pepp. inte ett dugg faktiskt. men det är bara att trä på rustningen och ge sig ut i slagfältet. att praktiken börjar på blodigt allvar imorgon gör inte direkt saken bättre.
men okejrå, om jag ska klämma in någon positiv tanke här då... min kamera lär dyka upp någon gång i veckan, och objektivet likaså, och jag ska träna en massa och sen kommer ju fredagen så småningom och då blir det naturligtvis fezt! så jag håller huvudet högt.

sova. nu.
kram herrå!

11 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
its a whoa saturday.

lördagar är nog det bästa som finns.
jag sov till 12, körde trampmaskin på gymmet 14, massagesäng 15, hem 16, middag 17, soffan 18. :D

jag har ägnat en stund över att fundera ut vad jag ska göra i sommar. jag har faktiskt inte alls planerat mycket, men det är ju ganska skönt att inte riktigt veta, bara ta tiden som den kommer.
det jag ska/ska försöka klämma in är:
- hälsa på daniella i madrid.
- storsjöyran 26-28/7
- resa (italien eller frankrike... eller någon söderhavsö, beroende på hur mycket pengar jag har.)
- ordna minst 850 strand-volleyboll-grill-öl-musik-fester.
- uppsala reggae festival 9-11/8.
i stora drag. sen måste jag nog jobba en hel del också.

pinsammast just nu är definitivt pernilla wahlgren som gör reklam för Garnier hårfärg. helt seriöst, vad fan håller människan på med?
var hon inte betydligt fräschare på dumle-klubbans tid? 

nu ska jag möblera om lite.
tjing!

 

 

10 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
det är så jag säger det.

östersund är kallt nu.

imorgon ska vi tydligen ha tipsrunda på eniro. jah. det blir feta långkallingar och fjällvandrarkängorna i tell you! >_<
sen ska jag pinna ner på stepin och trampa i en maskin och köra lite styrka. det blir skönt.

jag vet inte vad jag ska göra i helgen... har fått erbjudanden att åka på melody club i åre, men a big NJA. på lördag är jag iaf bjuden på en reggae/vattenpipa/studentkorridor fest på rådhusgatan, så det kanske blir en sväng dit. på söndag ska jag och helen löka i hennes nya lägenhet och käka godis och kolla film, och eventuellt dra en vända på stepin. sen har jag inte tänkt ut något mera, mer än att jag ska sova sova sova. jag b e h ö v e r helg som fan! eniro suger musten ur varje oskyldig själ, och inte kan jag lägga mig i tid om kvällarna heller.
men det ska jag försöka med nu!

...
allén är inte så dålig ändå
när du går brevid
och det är så jag säger det...

...

B

7 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
braig måndag.

idag har jag lagt ner hela 8 timmar på att göra absolut ingenting på jobbet. satt bara och youtubade och pratade barndomsnostalgi. det var sjukt trevligt! jag låg också en stund i massagesängen, eller försökte, sen fick jag en blöt servett slängd i fejan. jag älskar dig också, sofie. :)
iallafall, jag är så himla glad att jag äntligen är frisk och är normalt pigg igen! :D

sen när jag hade coachsamtal frågade stigge vad jag gör om ett år och då sa jag att det finns en chans att jag är kvar på eniro. MY ASS! jag vet inte varför jag sa så, det bara slank ur mig. jag vet inte vad jag gör om ett år, men det jag vet mest av allt är att jag definitivt inte är kvar på eniro iallafall. jag kanske hugger mig fram med en sabel i afrikas djupaste djungel eller bor i göteborg.

nu har jag beställt min kamera! :D jag har också bestämt mig för ett objektiv, och ska beställa det hos fotoposé imorgon. kan knappt vänta. sen måste jag bara lära mig kameran också, men det är en annan historia.

imorrn ska jag, sofie och sofi p träna pilates på träningshuset. det blir nog fedt.

thats all foh naw folkz,
nu ska jag ut en sväng.

här ser vi en bild på en sabel, närmare bestämt en napoleon champagne sabel.

 

 

5 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
envisa virus.

so far, so good.
sometimes bad
but mostly great.

ja, det är så det är. men om jag bara någonsin visste vad det ska bli av mig. eller, förslagsvis, vad jag vill. men okej, visserligen är det söndag, den dag i veckan då jag mest bara ligger på sängen och funderar, sorterar flingpaketet, så jag ska inte tråka ut er med alla de planer och drömmar jag har, ungefär i storlek och ordning som tokyos tunnelbanesystem. jag vet ju inte ens vad jag ska göra imorgon, men det är nog kanske lika bra.
jo föresten, imorgon ska jag iaf kika lite på objektiv, sen är det bara att beställa THE kamera. finemang!

för er observanta så har jag nu lagt till ett namn i presentationsrutan längst upp till vänster. Pottinen. det hette mamma innan hon gifte sig, och eftersom hon var dum nog att byta bort det mot ericsson så tänkte jag att det kunde vara lite kul att smyga dit det. linnéa pottinen. smaka på det. royal för fan. exotiskt. exceptionellt. pompöst. detta i jämförelse med ericsson, och då har ändå min familj valt att "spejsa till det" genom att stava det med c istället för det mer vanligt förekommande k, för att skilja agnen från vetet så att säga.

magash vad festen igår tog död på mitt redan så dallrande svaga immunsystem. men kul var det och det är det som är det viktiga. lite sömn och vitaminer på det här så mår jag nog perfa igen om en dag eller två.

jahapp. nu ska jag kolla på en film.
puss då.

ps. det finns ingen ursäkt för det här montaget, dessutom ser jag ut som en hund, men wtf. :)

4 Februari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
...

men,
give me
a break.

- orka de som inte tänker. orka de som inte bryr sig. orka det som inte har någon betydelse över huvudtaget. orka.

S

2 Februari 2007  | Länk | blabla. | 2 kommentarer
snart helg.

määe, den här veckan har inte så mycket att komma med. eftersom jag rivstartade den med att bli sjuk får jag slita som en gnu på eniro, bland annat har jag ett dubbelt praktikpass att axla imorgon. känns bara som om jag drar iväg på morgonen när det är mörkt och kommer hem när det är mörkt och stupar innan jag ens hängt av jackan. okej, riktigt så illa är det inte, men det känns frustrerande att den bästa delen av dagen slösas bort på att sitta i ett dåligt ventilerat rum framför en dator på kyrkgatan.

men frukta icke, bättre tider väntar! den här helgen till exempel. först lite shopping på fredag efter jobbet tätt följt av en myskväll med sofie med massage, film och en stor mängd kolesterol, lördagen blir bland annat pulka och enirofest samt andra festligheter, söndag blir nog bara skönt häng (och en gnutta ångest inför måndagen). smooth!

apropå inte allt för mycket, på väg hem från fotot ikväll gick jag förbi swedbank, föredetta föreningssparbanken, och såg att de bytt ut den gamla, snyggt old schooliga skylten mot en äckelorangefärgad plastbit. alltså, w00t, huset är ju k-märkt damn it.

borde fixa några timmars sömn innan jag ska upp kl 7.
so, laterr!

ps. jenny, jag kommer snart och hälsar på!! :D

31 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
immunförsvar: noll komma noll.

sablars, nu har jag gått och blivit sjuk igen. förra veckan satt det i näsan, nu har det satt sig i halsen, huvudet och näsan. jag kämpade några timmar på eniroutbildningen, satt där i ett grumligt töcken och försökte trycka in fakta, jag tror det var österrikes och belgiens databaser som jag terroriserade hjärnan med, men det var nog inte mycket som fastnade. vid lunch brast mitt hopp och jag kastade in handduken och släpade mig hem. nu ligger jag nerbäddad i soffan och kollar på tv. det är ganska mysigt men jag börjar bli ganska less på att vara sjuk. en misstanke är att det är bristen på sömn och vitaminer som är boven i dramat. borde göra nåt åt det. Pronto!

....
annars är det rätt mycket just nu.
ditt och datt.
jag vill åka till bahamas... (eller dyl)
....

nu ska jag ta en nap.

29 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
det går bra nu.

jofan... en dag kvar av slit på eniro innan helgen, en fet jävla lön smack in på konton (wiihoo), festligheter som närmar sig, skiddag i bydalen och mycket, mycket mer. i say det är härligt att leva!

en upphetsande tanke just nu är att jag alldeles snart inom kort skall införskaffa mig en rekorderlig kamera. det blir ju, som jag länge kacklat om, ett eos 400d kamerahus samt ett fräscht objektiv, som jag ännu inte bestämt mig för vilket jag ska köpa. det här kostar pengar. men jag har klarat mig bra förr, vatten är gott och slitna jeans är faktiskt mycket bekvämare än nya. apropå jeans, så har mina favvisar börjat slitits sönder i grenen, det känns sådär. det är ju dom och jag och vi har haft mycket kul ihop. nu hoppas jag på att mamma kan sy på en lapp eller nåt liknande för att förhindra eventuell spridning av hålet i fråga. näe fy huun säger jag. ^^

btw, jag har pratat med så mycket trevliga människor idag! det tycker jag om! :)

25 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
jajje.

en ytterst trevlig helg har passerat, bestående av en bloody splendid födelsedagsfest och ungkarlsliv med sofie (sova sova pizza pizza! höhö.) nu har det blivit ny vecka. men ingen vanlig vecka, utan en hel del nyheter och trevliga kommande händelser. på jobbet började vi utlandsutbildningen idag, detta med blandade känslor. utlandsutbildning betyder att vi lär oss att söka i andra länders databaser och ringer till telefonister i de andra länderna om vi inte hittar information. jag ringde till usa, japan, spanien och ryssland idag. det var ganska roligt faktiskt. det är också ganska slappt och man har längre lunchrast. det som suger är tidiga mornar (8:00 sharp) och att vi får typ 50öre/h i ersättning. just nu ser jag min systemkamera hägra miltals framför mig på stigen. 
nu till de trevliga sakerna: en munter kvinna från avans ringde mig idag och meddelade att jag kommit in på fotokursen trots allt! då blev jag riktigt glad! och till helgen kommer daniella hem från madrid och då blir det en hel del festligheter, sjukt trevligt! och snart åker jag ju och hälsar på jenny i ume. its a very niiice! x)

en konstig sak: min fjärrkontroll samt den ena rosa toffeln är spårlöst försvunna. hmm. wickiwicki.
anyways, här kommer en pic på en kokosnöt. me like, luktar gott! 

----------
iuwe.

 

22 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
doh!

idag var en maddafakkatrevlig dag! sov till 12 gick sen ner på stan och träffade helen som flyttat tillbaka från eskilstuna. mycket trevligt! man bar omkring på gardinstänger, man drack kaffe och en ½ semla på tom mage så man blev skakig och man såg en som halkade utanför makeupstore. det var roligt. sen köpte jag en flaska bulgariskt vin (torr och druvig med smak av gråpäron och gröna marmeladkulor). det ska jag dricka imorgon. jag har också en norrlands guld och en cider 7,2. jag ska nog inte dricka allt. det kommer nog sofie se till att jag inte gör. för jag har dansat på ett bord efter en halv xider mandarin-chili en gång. och dessutom jag har en snus också. ojoj det kommer sluta illa det här. men fan vad trevligt det blir!
sen kom sofie och hängde här en stund. jag fick ett paket - ett par chockrosa tofflor med glittertext och en rosa flaska med hudkräm. sen åt vi tårta och var sjuka i huvet som vanligt och slipade på vår homer-min samt pimpade den med ett homer-skratt. det var sjukt trevligt!

jag ska försöka hamna i säng tidigt ikväll så jag är utvilad imorrn. mycket mycket att göra!!!!!!!!!!! wiiiieee!!!! :D
puss.


18 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
tasty helg.

det är söndag och det snöar. det är rätt schysst trots att man blir kall och blöt om fötterna när man är ute och spankulerar i sina tygskor. nu vill jag bara åka upp till högis och åka skidor. men det kan jag inte eftersom jag måste jobba. ftw. men det kanske blir till helgen om jag har tur, och syster jobbar där så det blir gratis och gott. wiie.
den här helgen har varit riktigt skön. bestående av sova, film och fest. precis som det ska vara alltså. smet in en sväng på larrys i lördags också med lea och c/o, nykter som en spik, måste säga att det är sjukt roligt att mingla runt bland alla som är "på pickalurven" för man lägger märke till massa detaljer som man annars inte ser eller hör.

dagens tips är den sköna tysk-indonesiske snubben  sebastian sturm, vacker som få och med en härlig rispig stämma levererar han ruskigt skön roots. värd att ladda ner är bland annat "tell them di truth" och "back among the living". fräscht. 
ett annat hett tips är chai latte te, men whoa vad det är tasty!

---
I remember pretty well
What you were saying to me
And I swear these words still linger in my head.

14 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
jag drar nog till kingston.

hej hallå. not much goin on riiily. jag är förbannad glad, eller är det lättnad jag känner, över att jobbat sista dagen för veckan idag, är nu ledig fredag, lördag und söndag. guld! ska inte göra allt för mycket, fast ändå, typ sova och sånt. tror inte jag behövt det mer än nu på länge, jag är så trött, och rastlös på samma gång. ganska konstig kombination. dessutom tycker jag just nu att det är så sjukt outhärdligt jobbigt att ha alla kompisar utspridda på en miljon olika ställen. jag vill ha alla här, hos mig, något egocentriskt kan tyckas, men jag vill faktiskt inget hellre. det var så enkelt back in the old days, när man gick i skolan, och alla var samlade, alltid tillgängliga, när det vankade fest; när man behövde en axel att luta sig mot; alltid. nu är det så mycket som lätt kommer i vägen; oväsentliga saker; som jobb... pengar... tid. jag önskar att allt kunde vara... enklare ibland. och att jag inte hade så mycket att tänka på. det sägs att det hör till, till livet alltså, att det inte riktigt går som man vill; att man ska passera många backar och krön, bullshit!, som man säger i amerika, det betyder tjurbajs, jag vill inte, tänker inte, skena fram som ett jehu efter nånting som kanske inte ens finns. hm. jag kommer nog fortsätta tänka.

snart är torsdagen den 11/1 2007 slut och kommer aldrig någonsin komma tillbaka. och vad har jag då åstadkommit dagen till ära? jo, jag började dagen med att vakna kl 8:20, efter en natt av ovanligt märkliga drömmar, innehållandes bland annat en trumpet, en mormor och en röd spade, men det behöver vi inte gå närmare in på, fixade till mig en aning och gled senare ner mot staden och mitt jobb, hatade mitt jobb i exakt 7:45h (eller iallafall 7:25h), drack 3 koppar kaffe, fick 5 skrattattacker (varav 1 var olämplig), hörde en galen skata som kraxade hysteriskt i sitt bo, (seriöst, tror den höll på att dö), kollade på tv (vänner + zappade), brände en fet partyskiva + pimpade den och pratade i telefon. thats it. ganska lite, men ändå mycket. och... det är ett av 10 miljarder liv. minst.

nu ska plupp sova.
jag älskar er
.

12 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
scrat the squirrel.

den har dagen har varit ganska intressant. den började med att jag hade sovmorgon men blev väckt av min mor bara för att hon skulle ge mig mitt schampoo som jag hade glömt. sen pinnade jag ner till jobbet där jag tjaffsade med en skvatt galen tant samt spillde kaffe. sen gick jag och emelie ner och bowlade med jobbet, fick väl in en och annan strike så det var ju skönt, men svimmade nästan eftersom jag inte hade ätit på hela dagen. gick då hemåt, eller halkade hemåt eftersom det är isbana och jävligt ute, och köpte en sån där ugnspizza från dr oetker ,tryckte in den i ugnen och lade sen upp den mycket vackert och dekorativt på tallriken samtidigt som jag gjorde en tvärvändning för att sätta mig bekvämt till rätta i soffan för att sakteliga, med dr oetkers hjälp, ställa mitt blodsocker till normala värden igen. och vad händer? jo fanskapet glider av tallriken och sen splaff! och tro inte att den nöjde sig med att hamna uppochner på golvet, utan den gnuggade sig noggrant längs hela kylskåpsdörren, till och med på insidan av handtaget var det pizzaklet, för att till sist hamna uppochner på golvet. då ville jag bara ligga i fosterställning och grina. det är såna här tillfällen som sofie skulle jämföra mig med den där gnagaren i ice ag och jag skulle inte göra annat än att hålla med. jag ska hålla mig lugn resten av kvällen, inte göra några hastiga rörelser.

lyssnar därför på en vacker låt istället. sizzla - love you more.


Yeah.
Im singing this one for all you beautiful people out there.
I say dont hurt yourself, gosh, wha why yall doing that?
I say its love alright.

Love you more, giving you some more,
youre who Im living for.
What all those killing for?

 

8 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
@ da eniro crib (in action)

igår kväll var en helt rolig kväll. massa människor; roliga människor, massa alc; inte så god alc (cider), massa händelser; konstiga händelser. precis som vanligt alltså. och naturligtvis finns de obligatoriska bilderna som kan behöva viss censurering men några kommer nog iallafall att läggas upp på "bildis". sen
jag blev också anklagad för vänsteraktivist och marit bergman.
please.

somnade 5 gick upp 9. dog nästan. men wtf älska mitt jobb. det är ju bland av det bästa som finns att prata med besserwissiga gaphalsar med riviga stämmor när man helst av allt vill ligga inlindad i en pläd i soffan, gärna med en brasa i förgrunden, med ett rykande färskt simpsonsavsnitt, alternativt film eller good old tp. men nu sitter jag ju här. tjänar pengar och svär. ja.

nu, back to business.
mm puss.

 

6 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
har nån hört om hurricane?

så har det blivit 2007. jag personligen har lite svårt för just siffran 7. den känns mjäkig och är schveinigt tråkig att uttala. isåfall är 6 och 8 intressantare. de har lite mer schvung. men iallafall, 2007 it is och det blir nog grymt. nyårsafton var trevlig, både eftermiddagen, trots att jag jobbade ett tag, och kvällen. kom i säng kl 08:00 tror jag. vaknade med exemiga röda prickar på händerna, troligtvis på grund av klottret från den röda permanenta over-head-pennan. jag ska ligga i soffan i min pyamas hela dagen och tänker nog inte röra mig ur fläcken.
ja det blir nog inte så mycket mer nu.
önskar alla det bästa året någonsin!
over and out. piiiiiz.

1 Januari 2007  | Länk | blabla. | 0 kommentar
happyhappyhappy. new year.

idag är det nyårsafton. det betyder att imorgon kommer år 2006 aldrig mer att existera. någonsin. troligtvis.
eller som svenska akademien själv uttrycker det:
Nyår är en traditionell högtid som firas i Sverige vanligen natten mellan 31 december och 1 januari och tolvslaget betraktas som övergången från det gamla året till det nya.

i stora drag kan jag säga att det har varit ett bra år. kom hem från miami innan jul och sen drogs året igång med ett idogt festande och så har det i princip fortlöpt än till denna dag. det är väl en hel del som jag hade planerat/drömt om att göra eller skulle hända men som jag inte gjort eller inte hänt. och en del saker har väl inte gått riktigt som jag tänkt mig. men det gör inte så mycket. egentligen. det är ju mycket positivt som hänt som jag inte hade väntat mig heller. 
av 5 möjliga får år 2006 4 amerikanska brevlådor. ----

2007 blir nog ett bra år. jag ska jobba och tjäna hutlöst mycket pengar. jag ska resa någonstans, vet inte vart, bara att det ska vara så långt bort från östersund som möjligt. samt jag ska på festival. det är vad jag har planerat hittills iallafall. plus ett par saker som jag inte tänker berätta. än.  

det känns bra.

---
en rolig sak på jobbet idag var en skön snubbe som undrade vad god jul heter på franska. (joeux noël) för han skulle ringa och önska algeriet och marocco god jul. haha! . sen pratade han i kanske 10 minuter. det var roligt! ^^;


 

cheers.

31 December 2006  | Länk | blabla. | 0 kommentar
varför jag kallas plupp.

jag ligger i soffan och nyser. tänkte därför passa på att berätta hela mitt livshistoria för er.
då börjar vi.

Plupp bor någonstans långt uppe i norr bland höga fjäll. Där har hon sitt bo, en liten torvkåta, vid en sjö som hon kallar Blåvattnet.

Egentligen bor Plupp ensam, men hon har många vänner som kommer på besök. Några vill bara hälsa på en stund. Andra vill gärna bo en tid hos Plupp. Men alla vill bli bjudna på något gott. Plupp bjuder gärna på ripbär, hönsbär och kråkbär...

(jaa, precis!)

och här följer lite kuriosa:

1. Plupp är slang för någon väldigt liten, fristående, sak som man inte kommer på namnet för. T.ex en plugg från IKEA eller utåtbuktande skruv från ett datorbord.

(eh va?)

2. Plupp, onomatopoetiskt* ord som efterliknar ljudet av ett litet föremål som faller ner i vatten, eller regn som droppar långsamt ner i en vattenbehållare.
(* Onomatopoetisk: ljudhärmande. Om ord vars uttal låter som det dess betydelse avser.)

nu vet ni vem jag är. nu ska jag kolla på simpsons. tja.

 

28 December 2006  | Länk | blabla. | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Linnéa Ericsson Pottinen                                             Skaffa en gratis hemsida