www.smartahundar.se
Startsidan Blogg Fotoalbum Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Framtidsplaner

Äntligen vinter!

Kanske lite kallt för min smak idag när det var 13 minus. Men hundarna verkar inte känna av kylan. De är lyckliga över snön och blir som unghundar på nytt.

Bonnie verkar gå mot löp eftersom hon markerar och markerar hela tiden. De kan ju hålla på så några månader innan det kör igång.

Ev kommer vi att testa och para henne om tiden känns rätt. Det blir sista gången i så fall eftersom hon blir 5 år nästa månad. Hon har ju inte varit så intresserad av hanar men vi får se, hon kan ju ha ändrat sig.

Nu när det är så här kallt så blir det inte så mycket träning utomhus. Men lite inneträning blir det några gånger i veckan.

Håller på att skriva ihop några enkla nosövningar som vi lägger på hemsidan för den som vill ha lite inspiration. Där har vi även skrivit en beskrivning av mixen pugotto.

Önskar mina läsare en fin helg!

16 Januari 2021  | Länk | 2021 | 0 kommentar
Vinter i Vänersborg

Så kom då äntligen vintern till oss här på västra sidan av landet.

Hundarna har varit så lyckliga och rusat runt i den. De blir som unghundar på nytt.

Vi håller på att skriva lite nytt till hemsidan, så håll utkik.

För övrigt planeras det för våren och förhoppningsvis en coronafri sådan.

Vi kommer att se om Bonnie ev vill dejta en hane. Tror hon fortfarande är avogt inställd till den närheten till främmande killar. Hon bli fem år nästa månad så det blir då eller aldrig.

Vi kommer även para Dixie under vår/sommar. Det är många som kontaktar mig och frågar om valp just nu. Hoppas det inte är valpar just nu i pandemins tid som människor tänker på att skaffa. I så fall kommer många bli till salu sedan när allt lugnat sig.

Imorgon hoppas vi på en solig fin vinterdag.

Då blir det besök på en tom golfbana med stora ytor för hundarna att sträcka ut på. Tar nog med lite torkad blodpudding så de får använda nosen ordentligt.

Önskar mina läsare en fin helg!

9 Januari 2021  | Länk | 2021 | 0 kommentar
Nytt år

Så var det nytt år. Nya planer om träning och vi går mot vår.

Idag kände hundarna på sig att det var träning på gång. Hur vet hundarna vad som är på gång utan att vi pratat om det eller jag har plockat fram några saker? Märkligt.

Här hemma har hundarna ett eget skåp ute i hallen.Där finns saker både för inne- och uteträning. Det räcker att jag öppnar det skåpet så kommer de springande och väntar med förväntansfulla blickar. Ler.

Idag fick de leta efter favoritsakerna. Har köpt några dyra men så värdefulla leksaker. En dragleksak med kaninskinn. Något i doften gör att de blir mycket taggade och vill ha dem till varje pris.

Dixie som har mest motor studsade upp och ner och darrade av förväntan när husse gick och gömde kaninerna. Ler.

Sedan blev det full fart tills alla var lämnade och hittade.

Nu har båda tikarna slocknat i en stor hög och förhoppningsvis sover till imorgon.
2 Januari 2021  | Länk | 2021 | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & lena andersson                                             Skaffa en gratis hemsida