Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


ÅRE :D:D

Har haft en veckas lov nu då .. Fan va tråkigt att dte är slut..

Va i Åre hela lovet åkte tidigt förra söndagen och kom hem i söndas. Fick åka bil i tp 12 timmar . på dit vägen satt ja,catta,lisa,frida,ewe,stefan,simon och jocke i mini bussen. Efter vi hade åkt ett tag så märkte jag att jag var tvungen att kissa annars skulle jag ha kissat på mig . men elvert vägrade stanna men så fick jag panik och då svängde han i på en Mack.. Haha. En när vi kom dit sov vi typ hade inte sovit ett piss :p lr joo en liten stund för Simon hade tydligen tagit ett kort på mig när jag sov :/ .. Sen på måndagen åkte vi skidor hela han var tvungen att gå upp kl halv 8 varje dag :P Jag åkte mest med Lisa för frida catta och Ewe var så sega iallafall Frida.. men så åkte jag lite med simon, stefan tobbe och jocke . och massa mera .. Vi hade as kul hela veckan . på Onsdagen bröt Fredrik ett ledband och något mera i benet .. SYND OM KILLEN. så han fick gips och sen fick han sova hela dagarna.. :( Och Tobbe fick en spricka i armen men han åkte iallafall . sen typ på torsdagen så tröt ante nyckelbenet., Hnas tandstälning fjonga dän och jag fick frostskada på hela min haka .. Gjorde as ont .. men dte var nog andra som hade Ondare.. På fredagen åkte några kvällsåkning coh jag och massa andra åkte till cafe. Dit kunde fredrik hänga med .. men han kunde inte göra något själv . Hna drack upp min oboy och åt min macka .. men jag fick dricka latte h6.. Så kollade vi på Tv som vi inte hade fått gjort på en vecka .. AMIGO .. :D I lördas sista dan hängde fridrik med till backarna men han satt bara i värmestugan för han kunde ju inet åka skidor :P .. Sen på söndag kvart i 6 blev vi väckta och då skulle vi äta frukot och sen skulle vi åka vid 7 typ :P... Joppe och Emil tog våra platser i mini bussen( min och fridas). vi blev as lack men inget att göra åt . så vi fick åka i stora bussen . men det gick bar dä med.. sov bra där iallafall.. Och Tobbe och din jävla KAMERA!! Emil den lille fan var överallt och inte kunde sitta still men han är ju för gullig . Min lilla nallebjörn :P .. När vi var framme i Grytgöl hade vi kramring och alla skulle krama alla .. dte var lite mysigt h6 .. haha..

BRÖDERNA ANDERSSON ÄR FÖR GULLIGA....

Tobbe och sin jävla kamera eller hur Lisa ? haha ;)
GARDEN BEAN--- Fredrik ;)

Hare bra alla söööta kommer saakna er :D Hare bäääst!
27 Februari 2007  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Jaa du ?

Jamen nu är ju LOVET slut :(. Orkar inte skolan.

Bara en termin kvar på GROSSVAD . fan va skönt att slippa skiten och alla jävla lärare XD.. Det var lite kul att komma till skolan men inte mycket . Träffade vänner men nu vill jag ha lov igen h6..

I söndas var jag hos Farmor h6 Hon fyllde tand xD.
Sen hängde jag Med Tove hem . Frida var också med xD .. Vi kollade typ på någon film och snackade och tog kort .. men på natten någon gång . Kom jag och Tove på att vi skulle ta hål i örat .. Ajaj .. Ja du . Tove hämtade lite is och en nål :/ .. Sen Körde vi :D . Fan va det knakade i mitt öra :P men det gjorde inte så ont bara ibland xD .. det tog ett jävla tag .. men sen var den igenom .. så tröck jag igenom den helt :: men så var det ju så att nålen var minte än örhänget.. så fick typ dra nålen fram och tillbaka :P sem tog jag ut nålen och skulle sätta i Örhänger . men det gick inte så bra och ont gjorde det . men nu är det igenom .. Och ont göre inte. TOVE VÅGADE INTE TA ETT SEN:O. Sen på måndag åkte vi in Till stan XD.. Skulle kolla på någon film Frida ville se.. Men den sög jag och Tove ville gå ut men inte Frida XD .. Den hete typ Underbara Älskade lr någe :O :P .. DÅLIGT :S .. Så såg vi Johannes också dom var i norrköping och fikade xD .. Sen åkte vi hem .. Kunde inte sova .. Åhh i dag har jag varit på P2 med Linda och Catta. Drack latte så Klart (Y) . Umm h6 .. sen åkte jag hem till Catta .. Jag gjorde ett jätte fint målerimoj till Catta .. Sen så kom Cattas pappa in med annanas. As gott . men jag började drägla Annanas på Cattas nya tiding XD .. men kul hade vi .. ALLTID KUL MED HENNE (Y) .. Sen Åkte jag hem .. Åt nyss.. Ha en bra dag (Y)
10 Januari 2007  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
LYCKAT FLICKOR ;)

VÄRSTA DAGEN I VÅRA LIV, var då när vårat fina blonda hår blev GRÅTT,GRÖNT,SVART.

jaa det började som vilken dag som helst .. gick i skolan kollade på Knulla fiskar med alla 9:or och 3:orna på Berska.. aa sen gick ja Catta alex och Ida och fikade på cafe P2 . sen gick jag och catta till smink shoppen och skulle köpa brun hårfärg till mig.. Sen när vi kom ut där i från kom Cattas pappa gående.. vi skrek och sprang i fatt honom sen åkte vi med honom hem.. han körde hem mig .. jag satt vid datorn sen åt ja sen åkte jag till Linda . vi började med att färga Lindas hår brunt .. när färgen satt i såg dte ut att vara jävligt svart . men men .. sen började vi förga mitt . och då kom Catta .. sen när Linda hade färgat mitt kom Catta på att hon också ville färga håret brunt .. hon tog min hårfär som jag hade med som reserv... Allt såg bra ut till det hade torkat och vi kom ut i lyset.. så märkte vi att Lindas hår var närstan svart och fläckigt. mitt var grått lila. och Cattas var mossgröt.. men dte fanns inget att göra .. Vi trog till Betel .. och skämde ut oss lite granna .. de Flesta garvade åt oss men va fan .. men drog catta til becca . och vi trog hem till Linda.. Kollade på IDOL.. och fel vann . Lindas komentar. nu är jag deppigför den fule fan vann :/ .. Sen kollade jag på mina slingor jag skulle ha i håret men jag ville inte dä . och då märkte jag att jag hade tagit blekningsmedelmojen istället för balsam.. LYCKAT!.. så kan dte gå .. Och nu sitter jag och Linda här .. tänker på hur vi ska göra med våra hår .. lite skämsit att gå ut kanske .. haha .. men dte får lösa sig på någe vis .. Och min pappa ringde nyss och sa att han skulle låsa ut mig om jag kom hem och var brunhårigt .. men dte var bara att tacka.. haha men jag är ju Grå hårit så man kan ju hoppas att jag kommer in .. Nu ska vi tänka på vad vi ska hitta på för någe .. Hare bra!!!

Just ja .. mina handflator är jävligt bajsbruna ..- färgade håret på Linda utan handskar .. inte så bra men märkte ju dä när vi var klara typ . och dte gick inte bort :S jaja ..
1 December 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
KULIGT!

wow ;)

I fredas var jag i skolan . jobbigt som vanligt.. Sen kom jag hem med bussen kl 4 typ .. sen drog jag hem åt lite . sen åkte jag upp till affären och tog ut pengar. sen åkte massa folk till Örebros badhus :D. Åkte buss dit.. Vi hade as kul .. jag badade typ med Jennie, sara, catta, persson, linda, ida, simon, niklas, sen var det massa mera men dom badade inte vi med hela tiden.. åkte forsen massa gånger as kul .. sen skulle typ Simon nicke niklas och ida hoppa. dom hopade från 10an. och jag och Jennie vågade inte äns hoppa från 3an.. haha... Sen mobbade HAMPUS mig för jag är kort och inte kunde stå i vågorna .. Sen åkte vi till mc donalds. as många folk . men vi är bääst och hann in först typ.. Sen åkte vi hem .. och Tobbe den jobbiga saken hade en kamera med sig och tog kort på allt och alla.. inte kul :D.. Sen kom vi hem typ kl 12.. sen vaknade jag kl halv 10 .. sen åkte jag Till Sara E .. hade inget att göra så vi åkte till finpång och köpte pepparkakas deg och godis.. sen satt vi vid datorn sen bakade vi .. sen orkade vi inte baka mera och då kollade vi Tv.. sen drog jag hem.. sen åkte jag hit i dag igen . bakade mera pepparkakor men är inte klara .. haha . men ska dra ner nu..

HA EN DRA DA :D
26 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
FREDAG!

Tjoho :D


Helg as skönt .. och vi är lediga på måndag för Grosvad har öppethus men inte 9:orna :D

I onsdas var jag på Curtans öppethus, med Catta och Hans. Vi gick och kollade lite på allt som hände. sen ville Catta gör en ljusstake och en sån gjorde hon också den blev as het ;) haha sen kollade vi på något band som spelade .. dom varnade typ att man kunde bli döv .. men det blev jag inte :D ... haha sen typ ville Catta ha en äggkopp . men det stod ingen där dom kunde hjälpa henne sen kom jag på att jag också ville ha enäggkopp . sen kom det en kille. och hjälpte oss . men han var helt flumm .. först fick jag en, så sa Catta att hon också ville ha en men tror du hon gick dte lr ? :O nee.. men dom andra fick .. så fick jag gå fram till den knepiga killen . sa typ : kan Catta få sin äggkopp nu lr ? :P Catta fick sin äggkopp sen sprag vi dä i från. PINIT!.. haha men kul hade vi .. sen åkte vi hem kolade på Tv datorn sen sova h6.. och i dag vet jag inte vad som händer :/ .. kanske ska träffa jennie och simon och dom ..
17 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Roliga grejer ;)

Ska snart gå och Sova för jag är trött :P

Va på Ullared med Lisa i dag . kom nyss hem . (fick åkta moppe hem från Lisa as Kallt, Jag fick ett djur i ögat så jag blev ledsen i ögot :/) åkte kl 4 i natt . Lisa och jag har sovigt 5 Timmar är jävligt trött :/ Kom dit när det öppnade kl 8. fick stå i kö. as kallt ..
Det var så jävla mycket folk så man kom inte fram typ, Sen gick vi typ ut fanns typ inte så jätte bra luft där inne, så lämnade vi tillbaka vagnen . men det var ju inte bra . för sen fanns dte inga vagnar kvar när vi skulle ha en.. så jag gick springa fram till en tant och ta hennes vagn .. haha.. Sen gick vi in igen och Lisa köpte massa till sina syskon.. Fanns inte så mycket kläder. Köpte typ inga . men jag köpte inte så mycket av något annat heller. men jag vet inte var alla pengar försvann :/ .. Träffade Catta där flera gånger .. skulle träffa Sara men hon kom typ när vi åkte hem :/, så, så blev det inte .. Sen fick jag frossa om min fötter . fanns typ inget värme i Bilen.. Jag och Lisa garvade åt allt typ .. (trötta brudar). men Nu ska jag gå och Nanna i min gosiga säng h6..

Britt: Asså jag kommer inte dän, kommer få sitta här hela dan,
Biggan: Men det måste ju gå. (as garv)
Britt: aah det är ju på andar sidan inte konstigt. (as garv)
Ja och Lisa. as garv åt tröga tanter...
10 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 1 kommentar
Alltid du och ja <3

Aa hej alla hetingar ;)

Skolan i dag jobbigt som vanligt,. Varit med catta i dag :D , efter skolan drog jag Linda och Catta och fikade på p2. Jag fick gratis bara för jag är så BÄÄÄST :D! Sen åkte vi med Cattas morfar hem .. när vi kom hem drog Linda hem och jag och catta gick in och kollade på skräckfilm .. vet i fan va den hette men men .. bra var den :P.. Ska packa och dra till Lisa snart , ska sova hos henne. ska upp kl 3 i natt för att åka till ullared kl 4 i natt. Sara, Catta, Josse, och Jennie ska också dit .. haha kuligt :D SKÖNT att missa skolan i morron då ;) .. FÖRLÅT men jag kan tyvärr inte komma på din speling som jag kanske lovade . Men du ska spela mera gånger hoppas ja?? :P :/ Sara H kanske är kär .. ;) haha

GAMMLINGAR klaga inte på våran Klädstil eller hur Catta ?
9 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Pink!...

aa hej hej..

Första skoldanen på tre veckor då .. har haft lov och prao i två veckor .. lovet var så jäva skönt.. ville att dte skulle vara längre. ;) Var på Pink den 28/10. Sen på söndaen åkte jag ju till Skåne med Sara .. sen kom jag hem därifrån på onstan .. sen var jag med andra polare:D Så jobbigt att gå i skolan, skolan tar död på en ju .. :S

Ska nog tra till Igelfors snart . Hare bra alla :D

PINK ÄR SÅ JÄVLA STEN SKÖN <3
6 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Hett ;)

Jaha ja i mitt liv händer det inte mycket, inte just nu iallafall. ;)

Ja du, I fredas var jag och några till hos jocke, och spelade kort typ . sen så drog jag och Frida hem till henne . och sov , sen vaknade vi kl 7 av att Hasse stod och lagade mat, men sen sommnade vi och typ vaknade kl 12 lr någe .. haha. Sen drag jag hem, satt vid datorn sen Stack jag till Eklund, där det var massa folk.Så skulle vi typ gå i skogen och jag gick med Agnes, så skulle vi gå upp för en brant backe, (det var as lerigt och halt och piss mörkt.) Så halkade jag och fick lera på hela min byxer sen fick jag ett garv anfall, så skulle Agnes hjälpa mig upp , men så ramlade hon också . båda var as leriga men va fan det fick gå ändå, sen när vi kom in fick vi leka efter rena byxor. haha.. sen typ spelade vi någe .. sen typ bädda alla, sen skulle vi typ sova. men det gick inte så jävla bra kan jag lova, ingen ville vara tyst och det var pissa varmt. Så vi låg och prata ett jävla tag , sen typ vid halv 4 lr någe sommnade typ alla . men så blev man väckt kl 8 typ.. så har inte sovigt på mycket i natt .. haha.. sen skulle jag få med all min packanig på moppen det gick ju som det gick . så skulle jag skjusa max . haha men nu är jag hemma .. Ska Duscha snart sen ska jag dra till Frida :D

HARE BRA ALLA!! <3 DU är mitt lilla spöke ;)
5 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
aa hej ..

Jag vet att jag bara skriver blogg om mig och Sara men det är bara för vi älskar varandra så mycket :D

Kom hem från Skåne i går kl 23.30
Och jag och Sara gjorde bort oss på tåget , inte förvånande. haha vi satte oss på fel platser :P så kom det en kille som sa att vi satt på hans plats .. men vi sa att vi skulle sitta här .. men så var det inte . vi hade gått in i fel vagn . så fick vi gå egenom hela vagnen och sätte oss på rätt platser och så fick ju vi sitta bakläges som jag inte ville .. Sara och jag mådde piss illa .. så nu ska vi inte äta godis på ett tag. För när vi var nere i Skåne hade vi typ left på godis :P . det var nog därför vi modde illa* .. sen när vi gick av tåget spydde typ Sara .. haha..Sen när vi kom hem sommnade vi as snabbt .. haha jobbig resa.

Och i dag skulle jag åka ut till Sara för att hämta min Moppe .. men så blev jag kvar här .. så nu springer Sara runt och fixar någe så sitter jag här, och lyssnar på P!nk så klart .. Sen i kväll få man se vad som händer kanske kolla film med vännerna..

HARE BRA! <3
2 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Alltid :D

Vi är bäääst! <3

Är i skåne än ;) Ska åka hem med tåg kl 19:57 i kväll. kommer till norrköping typ kl 11.. sen ska jag hem och sova . haha

Jag och Sara gick till ICA förut det var så jävla kallt .. Höll på att frysa ihjäl.. :S
Det har snöat här hela dan . men det är nog mera snö hemma :/ FÖRSTA SNÖN ÄR ALLTID KUL, men tröttnar på snön ganska snabbt .. kallt och jävligt bara.. :/ men det är lite mysigt allt.. Lägtar efter julen när snön kommer :D

I går när jag och Sara skulle gå till ICA på källen skulle vi gå igenom en park typ och så stod det där två mystiska gubbar .. sen när vi var typ 10 meter bakom dom så sköt en av dom en fågel.. man blev döv och Sara höll på att skita på sig, och jag fick ett garv anfall .. haha .. men det var lite kul .. Sen när vi skulle gå hem stod dom kvar och tittade typ .. värsta skummt :/ :D

VI ÄR GODISGRISAR :D
2 November 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar
Alltid Bääästa!

Är i Skåne med Sara Pullan :D

I Lördas var jag på P!NK med mina kära vänner Sara Så klart och några fler.. det var as bra och jätte kul .. ville inte att det skulle ta slut .. så var den en jävla kille som hade sagt till Expressen att hon bara klägde i ett fiske nät . men det gjorde hon så fan inte .. haha .. och i söndas var jag med sara .. sen åkte vi med Ankan och Eric till skåne .. sitter i skåne nu .. haha .. var på stan både i dag och i går .. köpte bara lite roliga saker .. haha i dag regnade det som fan as tråkigt .. så blekte sara hårter på mig men har inte vågat kolla mig i spegeln än ..och nyss åt jag makaroner palla göra något inväklat .. haha
31 Oktober 2006  | Länk | Alltid ;) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Emma Eriksson                                             Skaffa en gratis hemsida