-Be yourself everyone else is already taken / Oscar Wilde
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


2013

Jag suger verkligen på att uppdatera....jag borde gå tillbaka till min egna blogg....
2 Januari 2013  | Länk | När jag inte kan sova | 0 kommentar
2012-12-20

Tydligen ska världen gå under imorgon....rymdkossor ska slå ned i våra huvuden....Trevligt!!
-Har alltid undrat hur det känns att bli slagen av en riktig kossa ;)

Imorgon kommer Bollen hem efter två veckor hos Syster Emma :)
Här ska mysas och det ska bli så skönt att slippa se korgen stå tom i hörnet utav rummet.
20 December 2012  | Länk | När jag inte kan sova | 0 kommentar
2012-11-28

Det kokar inom mig....

Idag gick jag förbi den där jävla butiken och jag kände ilskan komma krypandes....
28 November 2012  | Länk | När jag inte kan sova | 1 kommentar
När tårarna rinner och jag vet inte varför

Ibland vaknar jag av att jag ligger och gråter.
Det har alltid varit så, ovarsett om jag bott hemma, ihop med en kille eller själv.
Just nu är det så....
Tårarna bara rinner och rinner och jag säger mig inte veta varför men egentligen inerst inne vet jag varför!!

Idag är det nog en kombination av att jag är trött( klockan är ju för helvete snart 2!!) men även för känslan inom mig att jag just nu saknar någon kontroll....

Jag är rätt trött på mig själv, just nu ialf....
Jag vet varken in eller ut....
Skolan har ännu en gång hamnat på sniskan
Det där med att äta rätt och äta över huvudtaget går sådär och jag inser ju att den där "vågen" kommer inte ändra sitt resultat förens jag skärper mig....
Att försöka hitta mig själv är ju helt åt helvete
Och att inte låta som en gnäll-kärring.... Ska vi väl inte prata om!!

Det enda jag kan säga att jag känner att jag är jävligt duktig på det är att gosa, gå ut långa promenader o ge mat till Molly. Och det är väl något om man ska de på det stora hela.
Molly gör även många framsteg, senaste är att hon blivit tuffare på så sätt att människor går hon gärna fram och hälsar på :)
Hon kommer att bli en fin hund när vi tagit igenom alla hinder.
Vårt största eller ja egentligen mitt största är alla olyckskorpar, speciellt snokande typer till mitt ex D. Dom höll på att få mig att falla men min familj speciellt min faster och en del vänner fick mig att öppna ögonen!!
Det är synd att man ska vara så jävla snäll o tro att gemensamma vänner till ens ex som från början var hans vänner ska kunna vara "mogna" och vara bådas vänner. Det visade sig i detta fall rätt snabbt vilka som gillar att hugga folk i ryggen och speciellt genom att hoppa på andra gemensamma vänner och säga att de är avskyvärda.
Ja, vissa människor är verkligen som öppna böcker bara man träffar en liten öm punkt som att ställa en fråga rakt ut så får man veta allt man behöver veta....

Jag måste verkligen häifrån!!

9 November 2012  | Länk | När jag inte kan sova | 0 kommentar
23.50

Sitter och letar ny bakgrundsbild....
30 Oktober 2012  | Länk | När jag inte kan sova | 0 kommentar
00.01(2)

Nu, just nu är ett sådant tillfälle då jag inte kan bestämma mig....Är det värt att krypa till sängs eller ska man sitta uppe ett tag till för att ialf få in ett arbete till ikväll....
Samtidigt snurrar hjärnan på högvarv....idag tänker jag framtid....

Jag tror inte det skulle bli någon chock för någon i min närhet om jag inom några år, om man antingen finner kärleken eller väljer att sadla om(alt en kombo) och blir "bonde" av något slag alt startar en stor "kennel" endast för omplaceringshundar som haft liknande tragisk historia som min/ vår lilla Shiva <3
För det är verkligen något jag brinner för :)

Jag har alltid brunnit för att hjälpa djur, hade mina föräldrar ( speciellt min pappa) inte varit så kritisk när det kommer till djur hade familjen haft en hel flock av olika djur.
Jag sätter djur före att skaffa barn och så har det alltid varit.
När man lekte mamma,pappa,barn skulle jag alltid ha minst 4a hundar av olika slag och gärna en häst och får. Bo på landet, ha en kennel och jag minns mig säga att barn kom sist för jag ville ha en bra karriär. ( Fast med andra ord såklart :P

I nuläget finns inte barn med i min planering här i livet. Och jag vet att många både till mig och bakom min rygg säger att det handlar om att man inte träffat mr Rätt.
Men sedan 15 års ålder (kan jag helt ärligt säga) att jag sagt nej till barn. Visst skulle det kännas 100% rätt med någon så kanske, men jag känner inte detta "kall" eller vad man ska säga som ni som vill ha barn känner.
Jag ser inte ner på dem som skaffar barn, ovarsett om ni väljer att skaffa egna eller att adoptera i eller utanför Sverige. Så länge man känner och vet om att man har förutsättningarna att ta hand om ett barn.
För MIG är det även viktigt att när man skaffar barn kollar sin historia med sjukdomar etc. Jag skulle med den lilla erfarenhet jag har aldrig våga skaffa egna barn etc om jag bar på anlag på en sjukdom. Jag skulle inte kunna leva med att jag "smittat" mitt barn. Sedan får man se på det stora hela att forskningen i Sverige går framåt. Och i Sverige har vi bra sjukvård.
Men nu när man studerar lite lätt olika ämnen inom vård och omsorg blir man rädd när det pratas om att vissa "tillstånd" som depression etc kan vara ärftligt.

Jag kan säga med åren har jag nog blivit avskräckt efter allt man läst,sett och hört. Sedan så har det nog lite med personlig utveckling också, eller det har nog rätt mycket med den personliga utvecklingen att göra....

Till er som skaffat barn, jag tycker ni är otroligt starka människor. Att ni vågar ta er ann detta ansvar som medföljer. För man vet ju aldrig hur ett barn utvecklas eller vad som händer på dess värld tills det är dags för dem att stå på egna ben och bilda sig familj.

Jag önskar bara att jag de gånger jag yttrar mig om att jag inte är intresserad av att skaffa barn, slapp få dessa föreläsningar man får. Visserligen har jag nu på senaste slutat lyssna.
Men ibland får man sig en chock; speciellt när man möts av världens "dömmande" blick och meningen; Barn är ens mening med livet, hur kan du välja att vilja missa något sånt?
Men får nog acceptera att för vissa människor kan det nog vara svårt att förstå att man väljer bort barn.


- Jag vet att jag för några år sedan sa något som tolkades väldigt fel i ens väns öron och det var verkligen inte meningen att såra dig.
Och dina ord om adopterade sårade mig, men jag tror inte heller du menade det så som jag tolkade det. Det är bara synd att vår vänskap gick åt helvete för det, för du är verkligen en fin vän och en fin mamma :)Nä jag skulle vara uppe för att plugga inte blogga!! Fy skäms....Åter till böckerna....
25 Oktober 2012  | Länk | När jag inte kan sova | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Christina Moberg                                             Skaffa en gratis hemsida