kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


De går upp och ner

Då har jag gått ner under 80 kg och totalt 102 cm på hela kroppen. Jag fortsätter kämpa och hoppas gå ner mera men så länge jag går ner är jag tacksam. Nu har jag även börjat lägga in hantel träning och lite pilates för rygg och ben.

Det är kämpigt överlag där man önskar att människor förstår mig och min son. Ständiga online kurser, utbildningar och stöd från sjukvården. Det tar otroligt mkt energi och detta att ha flera bollar i luften är för mig svårt.

Jag är alldeles för snäll och tar på mig för mycket som jag egentligen inte mäktar med. Men jag vill göra mitt bästa vill vara alla till lags. Men ibland känns det som man inte får ett tack.
Just nu handlar det om att lyssna på mig o respektera mig som mamma, som person och familj. Jag bollar en del med kompisar men vissa saker måste jag bolla med anhöriga, respektive mm. Ibland så lyssnar man inte på mig utan säger saker rakt ut o tror dom har rätt i allt o vet bäst. Men snälla prova vara i min situation och lev mitt liv innan ni kastar ur er saker.

Nu har vi varit på del 1 av 2 på sjukhuset och nästa gång är i slutet av april då undersökningen skall göras. Så nu skall vi öva hemma, träna och se massa filmer så hoppas del 2 går bra.

Snart kommer det bli ett nytt album där man ser vilken resa jag gör. Så skall bara få lite färg på kroppen o ansiktet haha.
På återseende.
27 Mars 2023  | Länk | Fortsätt kämpa | 0 kommentar
Livets prövningar

Det jag skriver på min blogg de stämmer.

Ja efter 1 års helvete med sjukdom som fortfarande hänger mig i väskan , så kämpar jag vidare. Just nu jobbar jag 50% och kämpar mot 75% arbete.

Just nu har det hänt en del och många frågetecken.

Att jag ej varit här inne sedan 2021 beror på att jag flyttat och efter flytten blev jag sjuk i juli 2021 efter covid vacciner som orsakat sjukdomen jag dras med idag.

Men det positiva är att jag gått ner 30 kg o 80 cm på hela kroppen och jag fortsätter kämpa mig neråt.

Skall försöka uppdatera mer detta året, om allt som händer.8 Januari 2023  | Länk | 2023 nytt år och nya möjligheter | 0 kommentar
Ja nu så går det fort...

Då sitter man i sin lägenhet och bara önskar det skall gå fort fram, Vi kommer få ny chef nu i februari, hon har redan börjat så vi får se hur detta blir. Det kommer förmodligen bli schema ändringar oxå så de är stora förändringar på gång.

Sedan så har jag verkligen sorterat ut en massa saker jag inte känner att jag varit i stort behov av, så nu kan man börja planera sin lägenhet med lite fräscha saker och nya möbler.

Detta med Corona vaccinet de lär nog hända att jag kommer ta den och även min kille kommer ta den. Så man har något att se framemot. Ja vi får hoppas vi nu kommer stoppa smittspridningen i vår stad så man kan börja ha ett liv igen.

är på jakt efter ny soffa, gärna bäddsoffa så vänner kan sova över om de blir så. kommer även köpa lite annat trevligt så man har många järn i elden.

sonen blir äldre så man har sålt av hans gamla tavlor med nalle phu, så snart lär det bli annat på hans väggar haha.

nu skall jag sätta mig och leta lite på nätet efter soffor mm..
.
5 Januari 2021  | Länk | stora förändringar nu framöver | 0 kommentar
en ovanlig jul

Ja då är julen över, och då går man mot ljusare tider. Snart nyår och hoppas på ett roligt och händelserikt och mysigt 2021, hoppas bara att vaccinen hjälper mot covid19.

Julafton blev annorlunda däe vi bara var 3 personer och brossan tittade förbi med julklappar till sonen. som blev överlycklig för det han fick. Nu går vi mot nyår och det blir också en ovanlig afton detta året, blir nog en lugn hemma kväll med lite god mat och mys.
Blir att jobba nyårsdagen på kvällen men de är ok, blir väl bra något bubbel på nyårsafton.

Nu håller man på att kasta och sortera ut en massa som jag inte skall behålla. skall också bli nystart och det ser jag fram emot.

Helgen som varit har varit rolig och händelserik, men skönt att vara ledig för behöver detta. Hoppas verkligen det vänder nu denna pandemin. Så just nu vill jag inte berätta mera. men det är en del på gång det kommande året.
27 December 2020  | Länk | julen är över för denna gång, | 0 kommentar
Du är värd bättre vännen!

Jag har under en tid funnits för min bästa vän, hon har inte känt sig sedd med den hon träffat som har kärleks förklarat sig för henne med att flytta ihopa, giftemål mm.. Kär som hon var så kände hon att nu har jag nog träffat en reko kille. Men han har betett sig konstigt mot henne på sista tiden, och idag kom förklaringen... han var hos sitt ex.

Jag bad henne komma hit och ut och gå med mig och sonen, så vi var ute i två timmar och gick och prata , när vi kom hem så satt jag fram mat eller sallad med kyckling till henne så hon börjar få lite liv igen. Sedan kom min pojkvän och sa samma sak som jag i stort sett sagt till henne över en veckas tid. Hon är värd bättre, Hon behöver en trevlig, ärlig, lojal och god trogen kille som både har skin på näsan och kan acceptera att hon har barn varannan vecka. nu behöver hon ha minst 3 - 4 veckor att hitta sig själv att läka och glömma det hon precis förlorat eller som han förlorade.

Jag har även fått positiv feedback av min väninna att nu syns de att jag har börjat slimma till mig och tappat vikt. jag vill och kan och lär tappa mera. Tränar varannan dag och försöker gå mycket på jobb så man f år sin motion där. springa i trappor de skall jag börja göra amera. för nu jävlar så är det jag som skall få den kroppen jag vill ha, få tillbaka den kontrollen som jag en gång tappade år 2008 då jag var med om min häst olycka som gjorde att min ryttar karriär tog slut på allvar :/

Jag älskade mina hästar och få rida andras hästar, samtidigt som jag tränade på gymmet. Jag har dock ändrat min kost men nu lär jag fortsätta me detta och invägningen blir 28/! hos dietisten, och när jag nått mitt mål så har jag garanterad en skönhets op att genom gå med all lös hud som inte vill strama till sig samt min gravid mage där jag blivit snittad.

Som sagt jag vill bli en aktiv och pigg tjej i mina bästa år, och jag har som mål och jag har min pojkvän som gillar mig för den jag är men som också har börjat ut och gå för sin egen del. jag gillar han som han är men hälsan är o och a. nu har det varit en bra helg fast vi inte sov hos honom i helgen, han vara här och det var trevligt, längtar redan efter honom, nu får jag fortsätta att tänka framåt och har ett mål till som jag skall klara och det får jag väl snart börja med så jag får de över klarat. Friare liv utan att vara beroende av andra.

önskar er en trevlig fortsatt 3 advent, snart julafton men också mer och se fram emot..

Du och jag mot världen hjärtat och min son självklart!
13 December 2020  | Länk | psykiskt mående | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida