Kajsa Pettersson
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2021)
>>


Känner mig stolt!

Hej allihopa!

Idag känner jag mig extra duktig. Jag har ritat och skrivit en massa saker på papper om hat mot rasism (SD). Jag har klippt ut det och satt upp på mitt rum här och där, bra va! 

Hade även för några veckor sen en lektion för min klass om varför vi skulle hjälpa flyktingar, det gick så bra att min SO lärare ville att jag skulle ha den lektionen för alla 8:or på min skola, och om det går bra så för hela skolan! Många vuxna har gett mig beröm, vissa tucker jag borde bli politiker också😉

Jag är även på språkcafé varje lördag på biblioteket. Språkcafé är ett café där man snackar med folk som vill lära sig svenska och lär känna dom. Jag har fått lära känna massa nya människor som är helt underbara, jag rekommenderar det verkligen!

Vad gör du för att hjälpa flyktingarna? Vad gör du för att vissa alla andra att rasism är fel? Jag vill gärna höra från er också så vi kan snacka med varandra om det!

Ha en fortsatt trevlig advent❤️

6 December 2015  | Länk | dagligt | 1 kommentar
halloweenfest


Hej läsare!

igår kväll var jag på halloweenfest hos några kompisar. Vi hade jätte roligt och vill gärna dela med några bilder från kvällen!  

25 Oktober 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
En mys-söndag

Hej!

Tack så mycket till alla som kom på konserten, det var jättekul att få uppträda framför er! 

Jag har inte varit så social här på senaste tiden. Fast ibland har man sånna tider, ellerhur? 

Det har inte hänt något speciellt i mitt liv på senaste tiden, har bara varit skola, skola, skola 24/7 kan jag lova er. 

Snart är det höstlov, JIPIII!!! Vad ränker ni hitta på? Jag själv ska vara på filmkollo och göra är 3 min film med mina vänner. Sen ska jag klart gå på halloweefest och skrämma livet ur folk

Jag har tänkt att göra några halloweentutorials på min kanal, men vet interiktigt. Om ni vill ha det kan ni ju skriva i kommentarerna. Precis ALLA kan skriva där! 

Just nu har jag bara en myssöndag. Jag ligger i min säng, lyssnar på musik och läser dom sista sidorna ur boken "Arvet - döden i dina ögon". En riktigt bra bok tycker jag, ticker om lite fantasy och kärlek mixtrat ihop

Ni får ha en sån bra söndag iallafall, hejdå!

//Kajsa

18 Oktober 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
Trött tonåring

18 Oktober 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
Fattig tonåring? Närå...

Nämen oj, haha jag har ju en blogg! Sorry för att jag har glömt det i några dagar, men jag hoppas det inte gör någonting. Det som har hänt har hänt, och det kan man inte ändra på.

Så senast åt jag pommes till lunch, vad har hänt sen dess...

I fredags på min håltimme så gick jag, www.nogg.se/emelishastliv , www.idastigborg.blogg.se och Benjamin till Alléskolan här i Skurup för att träffa våra vänner från konfirmationsgruppen. Dom hade haft prov och blev klara tidigare, så vi hade mer tid på oss att umgås! Senare på kvällen så skulle jag till gummifabriken, det är en fritidsvistelse här i Skurup. Men en halvtimma innan jag ska vara där säger min mamma att bilen har fått punktering, och jag bor ute på landet...så jag fick gå till gummifabriken (som tar ca en halvtimma). När jag väl var framme så gick jag ner till bunkern (ett rum där man kan vara själv) med www.idastigborg.blogg.se och Ebba i min konfirmationsgrupp, senare på kvällen så kom Benjamin till oss. Vi sjöng lite, skratta och snackade småskit.

Lördagsmorgon så gick jag på språkcafe på biblioteket här i Skurup. Jag snackade med folk, åt kakor och bara hade det mys. Men det är lite jobbigt när man får höra hur folk flyr från sinna länder, jag blir så ledsen av allt det där. Men om man ska se det från det ljusa sidan så kommer dom till Sverige och får ett bättre liv, och vi får fler som vill bli tex läkare och lärare. På kvällen övernattade konfirmationsgruppen hemma hos mig, och vet var SÅÅÅÅÅ mysigt! Vi hade allsång, snackade, spela wii, skrämde varandra, körde ryska posten och en massa mer. Fast jag somnade tidigare än alla andra, jag somnade på Eriks axel vid kl 5 på morgonen...haha akward.

Igår så fyllde min underbara mamma 48 år (haha fast hon skämtar hela tiden att hon alltid fyler 28). Jag hade inte fixat något så stort till henne, hon fick ett chilli choklad av mig...jag har inte så mycket pengar ok!laugh

Sen har dagarna bara flytigt på. Jag har gått i skolan, varit med mina vänner, skypat, och bara varit glad!

Denna helgen kommer bli så rolig. Min bästa kompis Linnéa Broberg kommer ner till Skåne och övernattar hemma hos mig hela helgen, JIPPIIIsmiley

Btw, vi har snart 500  besökare! 500!!! Helt sjukt ju, har bara hålt på i 2 veckor och har redan 500 besökare. hur vill ni att vi ska fira detta? Ska jag göra en challenge på min kanal för att fira? Skriv gärna i kommentarerna!

Hoppas ni har haft en bra helg allihopa, så hörs vi!

//Kajsaheart

22 September 2015  | Länk | dagligt | 4 kommentarer
Pommes till skollunch

Nu är jag hemma (ok kom hem för en halvtimma sen men visst)

Idag hade jag utvecklingssamtal, det gick väl bra. Det var det vanliga, hur mår jag, hur ska jag förbättra mig, vad jag är bäst på, bla bla bla. Jag satt och tänkte mer på att jag ville hem och äta, blev såååå hungrig!

Sen vid lunchen idag var det en äcklig soppa som serverades i skolan, ush den såg fruktansvärd ut. Så jag och min älskade konfirmationsgrupp gick ner till Skurups gatukök och åt där istället. Jag har bara träffat dom ca 5-6 gånger, och vi är redan som en familj! På lördag ska alla komma hem till mig och övernatta, åh gud vad jag längtar!!! 

Sen på spanskan så direkt när vi kom in så tog läraren tag i mig och min kompis Emeli och sa att vi skulle vara lärare medans hon gjorde någonting annat. Haha blev lite nervös, men det var ändå kul!

Just nu så ligger jag i soffan och väntar på att maten ska bli klar, håller nästan på att somna här. Får väl gå och skypa med mina "Skype vänner" medans jag väntar.

Hur har eran torsdag varit? Skulle gärna vilja höra från er också! 

//Kajsa❤️

17 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
Torsdagsmorgon

Godmorgon!

Torsdag, bara en dag kvar till fredag (JIPPIIIII). Idag har vi två läxförhör, men jag kan typ ingenting av dom. Engelskaglosorna fick vi i måndags, och jag kan inte lära mig 17 glosor på 4 dagar. Men jag får be min engelsklärare att flytta fram det till imorgon, då hinner jag säkert lära mig dom. 

Jag har inte planerat att göra något särskilt efter skolan. Kommer väll göra det vanliga, skypa med mina kompisar och plugga. 

Hoppas ni kommer ha en bra torsdag allihopa!

//Kajsa❤️

17 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
Vilken bra dag!

Hej!

Denna dagen har varit jätte bra, jag har mått toppen! Efter skolan skulle jag vänta i en timma för at sen gå på ett möte. Och då hängde jag på bussstationen med Evelina, Ebba och Ida (mina kompisar). Vi hade jätte kul, Evelina cyklade hela tiden iväg med Ebbas cykel!

Sen efter mötet så åkte jag hem och pluggade, det var så himla tråkigt. Men sen efter jag hade pluggat skyllde jag med Emeli, Erik och Benjamin (mina kompisar). Vi körde pestkolera.se och vi har nog aldrig fått så konstiga frågor  någonsin! Men sen blev alla trötta och var tvungna att gå och lägga sig.

Så just nu ligger jag i min säng och skriver blogginlägg innan jag somnar. Frispee (min kattunge som bor på mitt rum) ligger typ på mitt ansikte, men han vill bara att jag ska leka med honom.

Men hoppas ni har haft en bra dag idag, så hörs vi imorgon! Godnatt

//Kajsa❤️

16 September 2015  | Länk | dagligt | 1 kommentar
Palla skolan!

Just nu har vi svenska och ska läsa, men jag sitter inte i klassrummet. Jag blev ledsen och ville sitta i ett eget rum. 

Jag måste hå och snyta mig 24/7, snart kommer ju lärarna säga till mig. Men jag vill inte åka hem, kan lika gärna klara denna dagen och vara hemma imorgon. Vi ska ändå inte ha någonting viktigt (förutom två läxförhör, men dom kan jag göra nästa vecka)

När jag stod och pratade med mina kompisar så säger dom att vi också har fysik läxa till på fredag...please kill me😑🔫

//Kajsa❤️

Men nu måste jag fortsätta läsa min bok

 

16 September 2015  | Länk | dagligt | 1 kommentar
Godmorgon!

Godmorgon allihopa!

 

Idag mår jag lite sådär. Jag hostar ganska mycket, är lite snuvig och ganska trött. Men mitt humör är på toppen!

Idag ska jag går till skolan (ush), göra mina vanliga saker där. Sen slutar jag kl 14:00 och ska vänta på min mamma i en timma...längtar så😑 Sen efter mamma och jag har gott det vi ska så ä det hem och plugga. 

//Kajsa❤️

Förstår ni hur mycket läxor det är i 8:an?! Det är helt sjukt, man går aldrig läxfri!  Vi har 17 glosor på engelskan till imorgon, kunna böja någonting på spanskan till imorgon och sist men inte minst, musik läxa till på måndag. Det kanske inte låter mycket, men det är en hel del!

Hoppas det blir en bra onsdag för alla iallafall, så hörs vi snart

 

16 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
Godmorgon!

Godmorgon allihopa!

 

Idag mår jag lite sådär. Jag hostar ganska mycket, är lite snuvig och ganska trött. Men mitt humör är på toppen!

Idag ska jag går till skolan (ush), göra mina vanliga saker där. Sen slutar jag kl 14:00 och ska vänta på min mamma i en timma...längtar så😑 Sen efter mamma och jag har gott det vi ska så ä det hem och plugga. 

//Kajsa❤️

Förstår ni hur mycket läxor det är i 8:an?! Det är helt sjukt, man går aldrig läxfri!  Vi har 17 glosor på engelskan till imorgon, kunna böja någonting på spanskan till imorgon och sist men inte minst, musik läxa till på måndag. Det kanske inte låter mycket, men det är en hel del!

Hoppas det blir en bra onsdag för alla iallafall, så hörs vi snart

 

16 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
100 besökare?!

Är detta möjligt, har snart 100 st besökt min blogg? Ni är helt fantastikska! 

Då får vi se om vi når 100 imorgon när jag vaknar, puss och kramheart

//Kajsa

15 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar
jag kan inte göra ris

Idag har jag mått så bra! Jag har bara spridit glädje till alla folk runt omkring mig. Jag vet inte varför, men antar att alla har bara sånna dagar ibland. 

När jag satt på svenskan och skulle börja skriva ett inlägg så hade jag 37 st besökare, det tyckte jag var helt sjukt. Men när jag lägger upp inlägget så är det 42 st besökare. Och nu när jag började skriva detta inlägget hade jag 53 st besökare, asså what?! Jag har inte ens skrivit någonstans att jag har en blogg, och jag har redan 53 besökare! Haha jag älskar er asså

 

men hoppas att ni haft en bra dag, så hörs vi

//Kajsa heart

 

 

15 September 2015  | Länk | dagligt | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Kajsa Pettersson                                             Skaffa en gratis hemsida