Sara Andersson bloggar om livet!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Mysig inredning - Konstigt?

Hallå där i rutan! Under sommaren brukar jag anpassa min inredning i lägenheten till att vara lite mer mysigare och mjukare då det blir långa dagar i fåtöljen när man inte har skolan att gå till. Dra fram duntäcket, alla kuddar från sängen och bygg ett litet fort av mjuka väggar! Det är jag i mitt nötskal när det kommer till egentid :D

Jag tycker inte att det är så konstigt men när jag pratar med vänner och familj om mina mysvanor så blir det alltid ett väldigt förvånat svar. "Oj då, jasså gör du det?" eller "lite konstigt men det är ju du". Om det är konstigt så gillar jag att vara lite konstig! 

Hur jag gör för att göra det lite mysigare

Ni kanske undrar exakt vad jag gör för att få den där härliga myskänslan så här kommer lite saker!

1. Byt ut alla överkast

Jag har ett tjusigt, vitt, överkast till sängen som jag brukar byta ut till ett lite mer färgglatt rött överkast. Man får lite mer värme in i färgkombinationen och det ser riktigt fint ut över den vita madrassen.

2. Ändra färgskalan i vardagsrummet

Gardiner, kuddar, mattor etc. ger mitt vardagsrum den känslan som jag bestämmer. Med varmare färger som rött, orange, ljusgrönt så blir det mycket mysigare. 

3. Ta fram mysiga möbler och sköna mattor

Jag vill inte ha stora mattor med jättemycket tyg på framme hela tiden men när jag byter ut mattorna till mjukare mattor så blir det jätteskönt att gå runt utan att ha på sig strumpor eller inneskor. Jag byter ävn ut några av mina möbler till saccosäckar och sittpallar så att man kan vara mer bekväm när man tittar på film eller läser en bok.

Där är några av mina rutiner, hoppas någon tycker att det var intressant :) Hej svejs!

20 Juni 2018  | Länk | Vardag
Välkommen till min blogg!

Hallå där på internet! Nu när det är lite ledighet från högskolan så tänkte jag ta upp bloggandet och skriva lite om min vardag, saker i naturen, min lägenhet m.m.! Mitt namn är Sara men de flesta kallar mig för Sassan, hoppas ni kommer att gilla mina inlägg :)

Kram!
19 Juni 2018  | Länk | Vardag | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sara Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida