Fantisera om allt, skapa det omöjliga
Startsidan Blogg Gästbok Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Planering av att bygga hus

Okej, dags för andra bloggen! Jo, nu är det så att jag har funderat på att börja bygga hus och jag har redan satt mig ner och börjat planera lite. Jag har redan tänkt igenom hur jag vill ha mitt hus och vilken budget jag har.

Jag har tänkt mig att det ska vara ett tvåvåningshus med en altan och en relativt stor tomt. Färgen på huset får jag fundera lite till på, men det blir troligtvis gult eller mörkblått. Jag vill ha vardagsrum, kök och en toalett på nerevåningen och sovrum, ett litet kontor och några smårum på övervåningen. Ute på tomten har jag tänkt bygga en pool eller kanske en hot tub vilket kan vara trevligt när man har gäster eller party. 

Nästa steg är ju att hitta någon som vill bygga drömhuset åt mig vilket inte är helt lätt. Så jag frågade ett par kompisar och bekanta om de hade någon erfarenhet från att bygga eget hus och jag fick ett tips om att jag skulle höra av mig till Borohus som byggde hans hus för ett tag sedan.

Jag ska nu sätta mig ner och sammanställa alla mina ideér innan jag slår en signal och förklarar hur jag har tänkt mig.

Ha det bra allihop!

1 Augusti 2018  | Länk | Allmänt
Välkommen till mina tankar, min hjärna!

Läser du detta så har du hittat dig in på ett tankespår, utlagt av mig! På bloggen kommer jag att samla mina tankar, skriva av mig när jag känner mig uppspelt av något eller om jag bara vill skapa ett bokmärke att gå tillbaka till senare. 

Förvänta ingen veckoenlig uppdatering, långa inlägg med nyttigt innehåll. Vill ni följa med i mina tankar och hålla er uppdaterade om vad som händer i huvudet på en galen ingenjör så är ni välkomna.

Anledningen till att jag skapade den här bloggen var främst efter ett samtal med några härliga danskar härom kvällen. Är för tillfället på semester och detta året valde vi (ett kompisgäng på 6 killar) att resa runt Sverige. Just nu besöker vi Öland och kommer vara här några dagar till. Danskarna som vi träffade var riktigt trevliga och pratsamma efter ett par pilsner. De berättade om sina bloggar där de samlade sina liv, tankar och bokmärken vilket var ganska intressant, har annars bara tänkt på bloggar som "låtsas-kändisar" som vill vara något. Ska testa detta ett tag iallafall. 

Vi sitter och solar för tillfället på Lundegård Camping, en camping på Öland och än sålänge har det varit trevligt med precis lagom folk. Tycker att omgivningen på Öland är fantastiskt unik, väldigt platt och småväxt men charmigt. Om några dagar så bär det av vidare till norra Öland, testa något som kallas för "pizza-kvarnen" och se vad som finns där uppe. 

Det var allt för denna gång!

25 Juni 2018  | Länk | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Olof Oskarsson                                             Skaffa en gratis hemsida