Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2018)
>>


Tänk på energin och miljön inför framtiden

Miljön i vår värld är väldigt viktig och speciellt nu när den globala uppvärmningen är så hög som den är. Stora klimatförändringar hotar vår planet och små ändringar i ens liv kan göra skillnad, desto fler vi är som gör skillnad desto större förändringar kommer det att bli. 
Vi vill ju veta att våra barn eller barnbarn kan leva i ett samhälle där de inte behöver var oroade över miljön.

Webbsidan energi-och-miljo.se ger dig förslag om hur du lättare ska kunna vara miljövänlig och fortfarande leva ditt liv normalt utan att behöva spendera för mycket pengar eller energi. Vissa saker är långtidsinvesteringar när man köper det, som t.ex att man köper en pryl som inte är direkt bra för miljön, men som i långvarighet har en längre livstid som kan både spara dig pengar.

energi-och-miljo.se ger även dig som inte tänker lika mycket på naturen förslag om hur du kan ändra miljön till ett mer modernt och hälsosammare alternativ så att man bättre kan leva det liv vi lever i idag.

Så hoppas ni börjar tänka efter lite mer vad ni gör nu och kanske cyklar till jobbet lite då och då istället för att ta bilen.
Ha det gott allihopa! Vi hörs!

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 0 kommentar
Allt du behöver veta om Familj & Samhälle

Gillar du att vara mycket med familjen och/eller vill veta mer om samhället vi lever i idag? 

Webbplatsen http://www.familj-samhalle.se är en sida där du kan hitta olika saker att göra med familjen som t.ex campa, upplevelser m.m.
Det finns också saker som tips till dig som ska bilda familj och vad man ska tänka på innan det händer så man inte bara går blint in.
Det finns mycket av allt på Familj & Samhälle och även om du inte är jätteintresserad av samhället så finns det säkert någonting du skulle tycka vara intressant. 

Familj&Samhälle har tips om företag över hela Sverige, så var du än bor finns det tips som gör det lättare att hitta något du vill göra med din familj eller om du vill veta mer om samhället som vi lever i.  

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karl Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida