Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Håkan Borg Örebro - Bostadsutvecklare

Håkan Borg från Örebro är entreprenör inom bostadsutveckling. Han drivs att ett stort engagemang för olika typer av skapande. Inom branschen för bostadsutveckling är kreativitet en väldigt användbar och viktig egenskap som krävs för att projekt ska lyckas. Håkan Borg har tidigare arbetat inom inredning och grundat företaget Nitton93 som levererar attraktiva butiker i hela Sverige.

Håkan Borg Örebro är uppväxt i Sköllersta strax utanför Örebro. Håkan gick i skolan i Risbergska skolan i Örebro och kort därefter började han att sälja inredning. Håkan har även grundat ett par restauranger då han har ett stort intresse för mat och matlagning. Håkan reser gärna till varma platser som San Sebastian, Thailand och Marbella som är hans favoritresmål. Håkan brukar alltid testa nya maträtter på sina resor och även återkomma till några av hans favoritställen när det gäller mat.

På fritiden sysslar Håkan med Golf som är ett av hans stora fritidsintressen. Han har även ett stort intresse för ishockey. Håkan älskar Örebro och tycker att staden är den allra vackraste medelstora staden i Sverige och att stadens utveckling går i rätt riktning. 

20 November 2018  | Länk | Allmänt
Tänk på energin och miljön inför framtiden

Miljön i vår värld är väldigt viktig och speciellt nu när den globala uppvärmningen är så hög som den är. Stora klimatförändringar hotar vår planet och små ändringar i ens liv kan göra skillnad, desto fler vi är som gör skillnad desto större förändringar kommer det att bli. 
Vi vill ju veta att våra barn eller barnbarn kan leva i ett samhälle där de inte behöver var oroade över miljön.

Webbsidan energi-och-miljo.se ger dig förslag om hur du lättare ska kunna vara miljövänlig och fortfarande leva ditt liv normalt utan att behöva spendera för mycket pengar eller energi. Vissa saker är långtidsinvesteringar när man köper det, som t.ex att man köper en pryl som inte är direkt bra för miljön, men som i långvarighet har en längre livstid som kan både spara dig pengar.

energi-och-miljo.se ger även dig som inte tänker lika mycket på naturen förslag om hur du kan ändra miljön till ett mer modernt och hälsosammare alternativ så att man bättre kan leva det liv vi lever i idag.

Så hoppas ni börjar tänka efter lite mer vad ni gör nu och kanske cyklar till jobbet lite då och då istället för att ta bilen.
Ha det gott allihopa! Vi hörs!

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt | 4 kommentarer
Allt du behöver veta om Familj & Samhälle

Gillar du att vara mycket med familjen och/eller vill veta mer om samhället vi lever i idag? 

Webbplatsen http://www.familj-samhalle.se är en sida där du kan hitta olika saker att göra med familjen som t.ex campa, upplevelser m.m.
Det finns också saker som tips till dig som ska bilda familj och vad man ska tänka på innan det händer så man inte bara går blint in.
Det finns mycket av allt på Familj & Samhälle och även om du inte är jätteintresserad av samhället så finns det säkert någonting du skulle tycka vara intressant. 

Familj&Samhälle har tips om företag över hela Sverige, så var du än bor finns det tips som gör det lättare att hitta något du vill göra med din familj eller om du vill veta mer om samhället som vi lever i.  

30 Oktober 2018  | Länk | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karl Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida