Startsidan Blogg Meny Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Jag ska testa Nootropics

Hej allihopa! Hoppas att allt är bra med er!

Som ni alla vet är jag ganska intresserad av träning och att testa nya grejer. Nu under de senaste veckorna har jag haft väldigt mycket att göra på jobbet och känner att jag skulle behöva en extra kick med energi. Jag googlade omkring lite och hittade något intressant. Jag hittade något som kallas för Nootropics som är ett samlingsord för olika läkemedel gjorda på örter, aminosyror och andra substanster som är kända för att förbättra användarens kognitiva funktioner. Jag hittade en sida som heter reachgenius.se som har många olika typer av nootropics med olika egenskaper. De levererar nootropika i orörd form direkt från sin tillverkare så att man slipper betala för en massa onödiga tillsatser. 

Jag letade igenom deras butik och hittade 3 stycken produkter som jag ska pröva.

Bromantane

Den första heter Bromantane som ökar energin, minskar ångest och förbättrar inlärningsförmågan och rörelsekoordinationen.

Noopept

Den andra heter Noopept som ska höja fokusen, inlärningskapaciteten, höja motivationen, innovativt tänkande, minnet och motverka stress och rädsla. Den ska alltså vara mycket användbar vid kreativt arbete och nytänkande vilket är i princip det jag gör på jobbet.

Phenylpiracetam

Den sista jag ska prova heter Phenylpiracetam som ökar toleransen mot stress, förbättrar minnet och förbättrar fysisk prestanda.

 

Det här ska bli spännande och jag ska ge er lite uppdateringar här på bloggen framöver om hur det går. Det var allt för mig den här gången, hoppas vi hörs snart igen!

18 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Hittat en ny nyhetssida

Hej allihopa, hoppas allt är bra med er!

Jag fick ett tips från en väninna för ett par dagar sedan om en bra nyhetssida hon hittat. Så jag tänkte tipsa er om sidan då jag tycker den är bra.

Newsshark är en gratis webbsida för svenska nyheter som skapades den i mars 2018, där man kan få både svenska nyheter och nyheter från omvärlden i andra länder.  Newsshark fokuserar mest på nyheter om företag i Sverige, men även teknik och nyheter inom nöje.

Newsshark skriver bara det viktigaste i sina artiklar och försöker alltid hålla sig till fakta i sina nyhetsartiklarna och skriver oberoende nyheter så att du som läsare inte bli manipulerad och du får rå fakta.

De som jobbar med Newsshark är fria journalister och digitala mediaproducenter med olika typer av utbildningar, åldrar och erfarenheter och försöker alltid leverera de bästa svenska nyheterna och de bästa nyheterna från omvärlden utan att man behöver betala.

17 Oktober 2018  | Länk | Allmänt
Idag fick jag städhjälp av ungdomar

Hej allihop!

Som ni vet så jobbar jag en hel del och har väldigt sällan tid att städa hos mig. Förra veckan så fick jag jobba övertid varje dag och var helt slut efter jobbet. Så jag bestämde mig för att anlita en städfirma i Kalmar för att städa hos mig, något som jag aldrig gjort förut.

Idag så har jag fått hjälp med hemstädning av Ungdomsstäd i Kalmar och är mycket nöjd med deras insats. Det var länge sedan jag såg min lägenhet så ren och fin som den är nu och det har varit smutsigt ett ganska bra tag hemma hos mig. Det känns skönt att jag nu kan bjuda hem mina kompisar utan att behöva skämmas över hur skitigt det är.

Nu på lördag så kommer familjen på besök och då är det viktigt att det ser rent och fint ut då de ska stanna här i ett par dagar. Det ska blir roligt då det var ett bra tag sedan jag träffade dom. Jag får inte glömma att jag måste be pappa ta en titt på min bil då det verkar vara något konstigt ljud från motorn.

Jag hoppas att ni tyckte det här var intressant att läsa och det kommer såklart fler inlägg här som handlar om lite allt möjligt.

Det var allt för mig den här gången och vi hörs snart igen!

13 Augusti 2018  | Länk | Allmänt


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Sandström                                             Skaffa en gratis hemsida