Startsidan Blogg Meny Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Träningsprogram för längdskidor

Hej allihopa!

Nu har hösten kommit och alla vackra färger i naturen börjar dyka upp. Hösten är nog favoriten när det gäller årstider, tätt följt av sommaren. Jag fortsätter som vanligt med min löpning i skogen så länge det går. Efter hösten så kommer vintern och då blir det genast lite svårare att springa vilket är tråkigt, men det betyder inte att jag kommer att sluta träna ute under vintern. När snön kommer så brukar jag ta fram mina längskidor vilket jag tycker är riktigt kul. Jag har under ett par år nu funderat över att vara med i vasaloppet och det verkar som att min väninna också vill hänga på i så fall, vilket blir ännu roligare. Men jag känner att det kan vara bra att träna en hel del inför vasaloppet och då kan det vara bra att ha ett träningsprogram för längdskidor.

Jag har googlat omkring lite och hittat wickstromcoaching.se som erbjuder ett medlemskap på sin hemsida som ger dig tillgång till massor av information och material som ska göra dig till en bättre längdskidåkare. Erik Wickström är en officiell vasaloppscoach och är välkänd inom längskidåkning då han håller världsrekordet i uthållighet på skidor. Wickstromcoaching erbjuder även träningsprogram för nordenskiöldsloppet, tjejvasan och alliansloppet.

Det var allt för mig den här gången, vi hörs framöver!

27 September 2018  | Länk | Sport
Naturlig sportdryck för träningen

Känslan jag får när jag löper genom skogen en varm sommardag är bland det bästa jag vet. Att höra fåglarna kvittra, se den vackra orörda naturen och känna hur vinden blåser genom håret är vad som varje dag lockar mig ut från lägenheten. Jag har under det senaste halvåret tränat hårt inför ett par tävlingar som jag ska vara med i till hösten.

För ett par veckor sedan fick jag ett tips från min väninna som jag ibland brukar springa tillsammans med om en sportdryck från Tailwind Nutrition som ska vara riktigt bra och helt naturlig. Jag känner mig piggare och känner att jag presterar bättre ända sedan jag började. Tailwind Nutritions sportdryckspulver finns både med och utan koffein samt i ett par olika smaker. Sportdrycken är snäll mot magen vilket är ett stort plus för mig som tidigare haft problem med andra sportdrycker.

Utöver att springa så simmar jag även en hel del då en av tävlingarna jag ska vara med i är ett triathlon. Det finns en jättefin liten badplats i mitten av min löparslinga där jag brukar ta mig ett dopp och svalka mig samt simma några hundra meter.

Det var allt för den här bloggen och jag hoppas att vi snart hörs igen!

Ha det bra allihop!

13 Augusti 2018  | Länk | Sport


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Johanna Sandström                                             Skaffa en gratis hemsida