Startsidan Blogg Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2019)
>>


Tjäna pengar med solenergi

Intresset och populariteten växer när det gäller solceller i Stockholm i takt med att vi blir mer medvetna om alla de ekonomiska fördelarna. Anledningen till att populariteten ökar har att göra med att det under åren blivit enklare att skaffa solceller samt medvetenheten om alla de miljöproblemen som finns i vår värld. Det har skett en hel del subventioner som exempelvis skattesänkningar och borttagandet av bygglovet för solpaneler. Att skaffa solceller är ett smart val som du långsiktigt kommer att tjäna på då det är beräknat att elpriserna kommer att öka. Sverige har väldigt goda förutsättningar för solpaneler och kan jämföras med norra Tyskland som är världsledande inom just solenergi.

Naturwatt hjälper er med installation av solceller i villa Stockholm med omnejd. Efter utförd installation får ni en genomgång av systemet. Ni kan enkelt se hur mycket pengar ni sparar genom en smidig mobilapp. När det gäller underhållet av solcellerna är det inga problem då regnet oftast sköter det mesta. Ifall regnet inte skulle ta vissa fläckar kan man varsamt torka bort med en trasa.

Det finns 2 olika sorters solceller som har olika styrkor och svagheter. Kiselpaneler är väldigt effektiva under direkt sol, men tappar en stor del av energiproduktionen vid skugga eller moln. Kiselpaneler måste även riktas i söderläge. Den andra sortens panel är tunnfilmspaneler som hanterar skugga, moln och övriga väderstreck mycket bättre.

18 Januari 2019  | Länk | Miljö


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lisa Granström                                             Skaffa en gratis hemsida