Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


<3

Älskar dig, menar det verkligen, Du betyder allt för mig <3 Kan inte leva utan dig, så enkelt är det bara <3Becca- Min älsklign <3 :) Vad skulle jag göra utan dig? Du finns alltid där när jag behöver dig, Vaggan till Graven? :)

Hah, Yeay ;>

ow, alla försvinner ;o
14 Mars 2008  | Länk | Vänner :) | 2 kommentarer
</3

Wääy :) Då har amn fått reda på en bra sak :D <3 Asså bara så du vet, så har jag alltid älskat dig o kommer alltid göra! <3 :)


Rebecca - Ljuset i mitt liv <3 Vet inte vad jag skulle göra utan dig, fast i bland känner man sig utanför men man kan inte alltid vara älskad elr? :/ Aja, du betyder allt okej? <3 Kan inte leva utan dig <3Värför lämnar alla mig?! :S Saknar en riktig vänn! :( Som gillar mig o inte sviker,! Vilka ska man välja till sjuan?! Har inte riktiga vänner känns det som! :S HataLivetFöralltid! Vad är det för fel på mej?! Vill inte leva så här, vill bara börja om så jag kan bli normal! Jag sårar ju bara alla! Inte värd att leva,.!
25 Januari 2008  | Länk | Vänner :) | 0 kommentar
Vännerna :)

Älskar ju er! Hur kan ni tro att JAG ingorerar er! Det har ju varit ni som gjort det sedan 5:an! Jag har ju typ gråtit varje dag pågrund av det! Hur i helvete kan ni mena det?! Jag har det tillräckligt jobbigt, om ni tycker så, så behöver jag inte er jag har andra,! Stick från mej om ni vill, men gör smärtan snabb!

Äntligen! Vi är vänner <3 O kommer alltid älska varann <33 Älskar er o ingen eller inget kan ändra på dej! <33 Ni betyder allt för mej, ett liv utan er är inget liv <3
Rebecca + Felicia + Vendela = DOM BÄSTA!! INGET/INGEN KAN STOPPA OSS >:)

Älskar dej Eddie, Du är den ändå som inte lämnar mej, (hoppas jag) DuOchJagFörEvigt <3 :) Älskar dej över hela mitt hjärta! Du o jag o kärleken är sann :)

Varför är allt så himla dåligt? Är det något fel på mej? Har jag gjort alla något? Vissa bryr sej <3 Och det är just er jag älskar <3

Det landskapet som betyder <3 Som alla bryr sej om en <3 Det är skåne <3 O ditt vill jag tillbaka! <3
16 November 2007  | Länk | Vänner :) | 0 kommentar
Vännerna <3

Älskar vännerna <33

Du är så förendrad sen vi blev vänner, Inte samma person,. Kanske en bättre eller sämre?! Men jag saknar ditt gammla ja, Du säger typ "Haay gumman (L)" till alla, men inte till mig?! :S Saknar dig för jag älskar jau dig, Glöm mig inte,!

Känns som du glömmer mig, Du glömmer alltid ringa, :S Alice är den du ersätter mig med!? Känt dig sen dagis, Haru glömt mig helt eller?! Älskar dig fan mer än hela världen,! Hoppas du ringer snart, läängtar såå,!

Syrran, alla gillar daj, du är så cool,lugn,bäst,snäll o sööt m.m , men när du är hemma hos oss, så finns intej ga, då finns bara dej för mamma, Jag lever typ inte för henne då, jag vet att du bara är dig själv, men mamma glömmer mig helt :S Älskar dej, o är vell bara avendsjuk egentligen, men vill med leva o ha det roligt när du är här i stället för att bara sitta uppe vid datorn,! <3

Hatar fan den hära världen, vill till en ny! Varför flytta vi ens till götet?! :S Skulle varit bättre i skåne,! Där gilla dom mig i varje fall,! <3 Skåne forever <3 :)

Om jag skojar med någon te.x Haay tönt, Så blir dom skit sura på mig :S Men inte på andra! :/ Vad är det jag har gjort igentligen?! :S

Värför lämnar alla mig?! :S Saknar en riktig vänn! :( Som gillar mig o inte sviker,! Vilka ska man välja till sjuan?! Har inte riktiga vänner känns det som! :S HataLivetFöralltid! Vad är det för fel på mej?! Vill inte leva så här, vill bara börja om så jag kan bli normal! Jag sårar ju bara alla! Inte värd att leva,.!

Vänner betyder <3

Älskar min pojkvänn föralltid <33

Katter o hund ni är allt jag har älskar er <3
15 November 2007  | Länk | Vänner :) | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Vendela F                                             Skaffa en gratis hemsida