See the world thru my eyes!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2019)
>>


Den 10:e maj

Igår var det EU-det skulle firas tyckte våra chefer..  Vet inte om det bara egentligen är mega-ass-kissing men vi har iallafall haft tävlingar och sånt hela veckan. Den totala avslutningen var nu igår då. Var visst 51 år sedan alltihopa börja. Jag är inte mycket för det egentligen. Eu alltså. Men nu när man ändå är med kan man ju göra det bästa utav det... Han är rätt bra talare å så Peter. Var visst vice BigBoss för EU.. Eu-fanatikerna..? Fundamentalisterna?.. uhm.. Nått såntdära ord på F iaf. Rätt "HardCore-EU" hahaha. Vi åt och drack gott igår iaf, sen vidare ut till Copenhagen med EU flaggor i högsta hugg. Danskarna undra la va vi var för idioter. Rätt kul iaf. Vet dock inte riktigt om jag är på samma nivå som de andra på jobbet.. hahah..

Läste en artikel i SydSvenskan... En man som blivit rånad och misshandlad i Rörsjöparken. Riktigt trist. Det underliga var bara att han var tvungen att berätta för polisen att han blivit misshandlad... Syns inte det? .. spännande...

Match idag iaf... Bara att köra på. Lite Aussie i solskenet! Kommer inte ha någon hud kvar, allt komemr stekas bort.. Suck..

10 Maj 2008  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Detta Idioti!

Gah vad jag ibland kan börja störa mig på vissa saker. Vissa små egenskaper hos mina vänner. Visst har säkerligen trötthet mycket med det att göra, men ändå!

Jag menar.. Jag är ju rätt bra person? Jag accepterar andra, jag försöker inte pracka på någon någonting om mig.. ? Jag "offrar" att lyssna på andras åsikter, musik och se på film och höra vad som sägs om detta, men när jag vill säga något om vad jag tycker så känns det som man blir idiotförklarad. Jävligt tråkigt. Börjar lessna så fatalt på det. Märker man inte sådant själv? Om han nu lever i sitt egna så borde han ju veta såpas mycket om sig själv.

jag vet inte.. orkar bara inte köra på hela tiden. Att vara den vuxna. Varför kan inte jag vara sådan? Bara skita fullständigt i vad andra tycker? Stänga in ig i mitt egna tänk OCH tycka det är bäst?!?!

Nej.. det e inte jag antar jag.

Såg IRON MAN idag. Riktigt bra. Härligt soundtrack med mycket hårdrocksinfluenser (vilket självklart inte alls var bra egentligen) Men gått och väl se och köpvärd marvelfilm. Bra jobbat! Och GUD var Gwyneth är vacker.. Riktigt vacker.

 

2 Maj 2008  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
Vem är jag?

Är nog den fråga jag egentligen ställer mig själv mest numer.. Jag finner inget svar i det heller.  Jag vet verkligen inte. Vad fyller jag för tomrum förutom de 100 kilona och 180 cm som är jag då..

Börjar komma in i sådant tänk igen nu. Sådant som fick mig att bryta samman senast. Jag finner helt enkelt inte min plats. Så mycket jag ger och jag förväntar mig faktiskt inte något åter... för det har jag så sällan fått.

Kanske är dags att röra på sig igen.. Men jag har inte pengar till det. Eller... det har jag säkert om jag vill, men jag är ju så fruktansvärt dålig på att hålla pengar så jag bryr mig verkligen inte.. det e rätt illa...

orkar inte skriva mer utförligt nu..

27 Mars 2008  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Åter tillbaka till skrivandet

Japp, då var man här igen. Man måste ju skriva av sig ibland.

Tyvärr har jag glömt av mycket om hur man gör. Kunna bygga ihop meningar och meningsfulla bloggar som folk iallafall kan låtsas att de gillar.

Anywho.. borde snart falla på plats igen.. Spy galla över saker som man stör sig på osv. Jag menar, hur svårt kan det vara??

Keep it strong!

26 Mars 2008  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Våga ta steget

Ibland så känns det som

om livet helt står still.

Och just det man är i

är inte det man vill.

 

Man känner sig så svag,

så vilsen och så feg...

Så känns det till den dag

man vågar ta ett steg.

 

Då öppnas nya vägar

och man får perspektiv.

Och plötsligt kan man se

hur man vill ha sitt liv.

 

Och när man blickar bakåt

när man har fått distans,

så ser man att det svåra

var källan till en chans.

4 Juni 2007  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
Back to basic

Jo fan..  Satt å tänkte att jag kanske borde börja skriva av mig här igen. Det gör ju faktiskt lite för ens själ liksom.

Men vad har jag då att skriva om? Whats up in da life ?

Flytten bli av! 6 juni ska allt lastas in och köras ner till nya hemstaden Malmö. Sen får jag ju iofs köra upp igen å lämna bilen samt jobba fram till 4 juli, men det e de värt. Jag längtar. Bli av med skit man har här. Trista e att man inte kan lämna kvar sina tankar där man får dem. Menar.. så mycket jag hade kunnat lämna kvar här då... Speciellt det senaste !

But thats the way the cookie crumbles. Va fan gör man?

Satt å snackade med en .. gammal vän till mig igår kväll. Vi snackade om att hon kanske lyckats lämna tankarna på sin förlorade kärlek. Märkte att så var inte fallet och att han följer profilen på en Junkie exakt.

Sen att hon faktiskt kan tänka sig ett förhållande med en annan kille. Hon ville ha ett "oss" sa hon. Lät bra. Jag hjälpte henne förstå att det inte hjälper att vänta även om de inte kan röra varann föränn om ett år. Va fan ska hon göra?? Vänta? Hoppas han tar första steget? Och om det inte händer?...

oh well.. blir nog som hon vill..

Jobbiga e att jag faktiskt nästan grät när jag pratade med henne. Jag kände sådan där känsla i magen.. samma som jag känner nu när jag tänker tillbaka på det.. Samma som jag hade när jag gick och la mig igår..

tror den beror på att jag vill det ska vara jag. Men jag e inte rätt där heller. Undrar va fan man ska göra för att vara rätt??

 

In other News!

Ser verkligen fram emot sommaren för en gång skull. Fotbollen e igång, man kan lira själv sen med polarna, vandra runt och känna sommarvärme!!! Fan va jag saknat det! Det får upp humöret iaf. Jag krälar inte längre runt utan.. jag .. törs jag tro att jag faktiskt börjar bestämma lite över mitt egna öde igen? Jag tror nog det faktiskt! Jag ler med glädje i ögonen igen! och det har jag bara mina vänner att tacka för.. eller.. Jag har mig att tacka för det och mina vänner att tacka för stödet.

Livet e inte så surt som det kan verka. Skuggan finns ju för att solen skiner någonstans, eller hur??

Bara köra vidare!

.. nu om man bara kunde bli av med denna jävla känsla i magen.. Frukost kanske hjälper?

 

*You are my sweetest downfall*
*I loved you first*

11 Maj 2007  | Länk | the bloch! | 3 kommentarer
This little thing called life

Hade skrivit en del om liv å kärlek här innan.. Men sen kom jag på att det inte var värt det. Orkade inte...

Jag har haft mina försök att komma ur detta.. Men nu e jag glad att jag inte gjorde det. Vänner som alltid finns där, och så jävla way out e jag inte. Bara att köra vidare ju.

Längtar fan ner nu... Ska man ta tag i sakerna här hemma snabbt också. Jag e ju bara så jääävla bra på att spara pengar. Fan ..

men vem har sagt att det skulle vara lätt?

When you were young
and your heart was an open book
You used to say live and let live
(you know you did, you know you did, you know you did)
But if this ever changin world
in which we live in
Makes you give in and cry
Say live and let die
Live and let die

So much shait goin on here right now..

Maybe, Maybe Not... Maybe Fuck Yourself!

*****upp2D8*****

Jag trodde ett tag att jag var på väg tillbaka igen. Upp till ytan, iallafall för luft.. Men skit fick jag. Har inte ens lyckats med att få reda på vad som drar mig ner. Läskit. Något slingrar sina mörka tentakler runt min fot, längs mitt ben och till sist efter att ha dragit ner mig, täcka för mitt mun och visa detta löjliga leende utåt.

Vad jag kan göra? Kämpa vidare förståss. Finna en plats där ljuset faktiskt når ner till även mig. Jag har fått lite glimtar av det, och jag trivs i det! Men som sagt.. Det e långt kvar... Början att ta mig ner kan vara vägen upp??

Ställ inga frågor, så slipper du mitt svar,
men om du kollar under brillorna så ser du att jag har..

Långt kvar till formtoppen,
om du fattar vad jag menar.
Lång väg till sol igen.
Det regnar i mitt hôve,
och det regnar på min öl.

12 Februari 2007  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
whistling a new tune

"

Honestly what will become of me
Dont like reality
Its way too clear to me
But really life is dandy
We are what we dont see
Miss everything daydreaming

" 

Alltså.. ja.. detta e fan inte klokt. Men hade en intressnat kväll iaf! Började med att jag vaknade 8! sen somnade jag om ;)

Först mat med de närmaste klockan 16. Eric, Juan, Sandra.. Malin och Tessan skulle komma, men förhinder finns alltid. Träffade M och henne söte väninna sen iaf. För efteråt klockan 20 var det dags för Bowling minsann! Och fan va jag sög på det idag! Märkte jag efter .. ja.. två kast! heheh .. tror t.o.m jag sa det innan vi börja... Men sen mot slutet lyckades jag övertala att byta musiken till klassisk rock som Black Sabbath osv.. tre strikes direkt på raken. Usch då.

Sen kommer ju alltid det svåra.. Where To!!?? Några stack dit, andra hit, medan vi gick till Diamond Dogs. Billig öl och rockmusik gör det till ett guld ställe att börja på. Sen skulle man ju röra sig därifrån. Då blev det av alla ställen Gamle GP som var saken! HAHAHAHA där har man ju inte varit på ett tag iaf! Dock tappade man mycket folk innan.. tråkigt. Hon gick hem bland annat. Vad ska man göra. Får snacka med henne om smset också.. uj.. hmmm hur gör man det??

Men där inne fanns en malin och en helena som bidde jätteglada! Sicka kramar man fick! Gjorde mig ju glad iaf :) Igen.. hehe *ja du H.. Jag kommer drömma sött.. *

Sen tog det inte lång tid innan en kille fick för sig att klappa till Malin! Då jag bryr mig mer om henne än denne killen som nu gjorde det så drog man ju bort henne och höll henne kall.. Liten kämpe e det iaf. Hade jag sett vem så hade jag nog snäppt. var på det humöret idag.

Girl, put your records on, tell me your favorite song
You go ahead, let your hair down
Sapphire and faded jeans, I hope you get your dreams,
Just go ahead, let your hair down.

Det gled på iaf. Utan incidenter. Dansade och hade sig.. Även jag =) Å så jäkla full e jag ju inte ;) (klockan är 3,45 när detta skrivs och jag har precis kommit hem..)

Vid tre så började allt balla ut.. "Vänta här" fick jag höra.. Blåögd som jag är så väntade jag.. å väntade.. å väntade.. Sen fan gick jag. Då ser jag den ene först.. sen den andre. Å jag fick en puss igen ! hehe.. nye bästa vännen.. tihi *rodnar* hon e för söt...

Så gick man å vissla iaf. Thank the Lord för MP3 spelare! hehehe .. Och min egna musiksmak då ;)

Hemma nu iaf. Ska ta ett litet samtal med vissa "punkter" om vissa detaljer sen på måndag.. men det e en annan blogg =)

PUSS!

"

And the sun was wondering if it should stay away for a day
Til the feeling went away
And the sky was falling and the clouds were dropping
And the rainfall forgot how to bring salvation
The dogs were barking at the new moon
Whistling a new tune hoping it would come soon
So that they could die

"

...fan.. bilderna bidde kass. Man ser vad det e .. men inte mer. Några blev bra, men mörker eller disco gör det väldigt svårt för mig.

Id stay the hand of god, but the war is on your lips
How can I brace myself for razor blades on whips
When everything with meaning is shattered, broken, screaming
And Im lost inside this darkness and I fear I wont survive

I could pray and trick with a double tongue,
but the only fool heres me
I choose the way to go, but the road wont set me free
Cos I wish youd see me, baby, save me, Im going crazy
Tryin to keep us real, keep us alive

This day will die tonight and there aint no exception
We shouldnt wait for nothing to wait for
Love me in this fable, babe, my heart is in your hand
Our time is waiting right outside your door

And maybe tomorrow is a better day
Maybe tomorrow is a better day

I do not deal the cards and I play a lousy hand
I celebrate no victories and my promises are sand
Against all this I contrast you, when all is lost the war is through (Hey angel)
Dare the winds now we can fly

This day will die tonight and there aint no exception
Why should I wait for nothing to wait for
Let me love you in this fable, hold your heart in my hand
Our time is waiting right outside your door

And maybe tomorrow is a better day
Yeah maybe tomorrow is a better day
A better day

This day will die tonight and there aint no exception
Why should I wait for nothing to wait for
I wont cry for my solitude, lay my head and dream of you
And hope that youll come knocking on my door

And maybe tomorrow is a better day
Yeah maybe tomorrow, is a better day (better day)
I know tomorrow (I know tomorrow, I know tomorrow)
Is a better day

I know tomorrow (I know tomorrow, I know tomorrow)
Is a better day
Yeah maybe tomorrow, is a better day (better day)
< Poets of the Fall >
4 Februari 2007  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
.. and here we were again

...

Akut vätskebrist.. Kan det vara nått?? Hmm inte helt omöjligt då jag inte äter eller dricker mycket numera. Depprisioner slår till så för min del...

Sen vet jag inte hur jag ska reagera på att mitt Ex ska gifta sig i Augusti! HAHAH två års förhållande.. Jaja.. Hon har ju funnit någon som hon lätt kan piska iaf.. Undrar varför de valde just augusti?? hmmmm..

ANYWHO!!

Jag vill ha massa pengar. Så jag kan sticka ner å skaffa mig en riktigt grymmig lya i malmö: Fyra vore egentligen inte så dumt. Vet fan va man ska ha det sista rummet för dock =) Men jag kör på mitt lilla liv här sålänge. Jag gör vad jag kan för att bryta tankar som drar ner mig.. vet inte vad jag ska göra mer nu bara.. Jag tycker jag bryter allt som ska få mig må dåligt, men ändå hamnar man här??

ÄH! Har fått sova ut i två dagar nu, sen e det jobb på fredag, sen helg igen ;) Bowla å dricka till lördag också! Kanske lillebror, som har kris (ASG) kanske kommer ner också! Med sin lille tös med sig :) Ser jag fram emot.. hoppas de kan...

.. att man inte blir av med tankarna!!

Ska man träffa henne igen på lördag också. Hon e lite mysko.. men jag gillar henne.. Förstår inte hur hon tänker bara. Att ignorera mig bara sådär.. hehehe.. har jag gjort något??

Som sagt .. eller som min kollega sa.. hon spyr säkert ursäkterna ur sig sen efter några öl. Så e det la när man lämnar någon som inte är bra för en.. men som hon ändå älskar.

PLÖH!

Vem sa att kärlek var bra?? Egentligen??

1 Februari 2007  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Lördag igen

.. När solen till sist sakta lyser upp mitt hjärtas stad, Göteborg, så ligger det faktiskt ett tunt tunt vitt täcke över den... Och det faller fortfarande i skrivandets stund. Att man fick se snö denna vinter med =D

Men som alltid kommer det säkert att vara borta så fort det har blivit dag, och värmen stiger till behagliga 10 grader. För det e ju så det har varit nu denna tid. Nästan man får lite känsla av vår. och det e ju bara i mitten av Januari...

vi får väl se.. Kommer säkerligen uppdatera denna dagens blogg lite när som. Ska tvätta fram till 11, sen iväg till tatueringsstudion till 16.. blir alltså en lugn dag i, för stunden, ett vitt Göteborg!

20 Januari 2007  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
.. undrar..

ja ni.. Om man skulle ta och bygga en lite arme med lite Walkers och sådant.. Tror jag hade kunnat gå igenom de mesta försvar.

Sen kanske bygga en Dödsstjärna? The Empire will rise Again!

6 Januari 2007  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
New laid planes

Yepp yepp..

Satt å tänkte massa på jobbet idag. Om hur nära det e att jag ska sluta jobbet och flytta. Och att inget e klart..

Men så idag så blir det såhär: Jag komemr jobba fram till semestern.. om nu det blir förlängt för mig efter siste februari. Det gav mig lite lugn. Speciellt i magen ;)

Alltså.

JAg ska börja fixa med lägenheten, måla mestadels, även börja gå mer rak på sak gällande jobb och lya i malmö. Känns som det är en bra ide.. att ha allt klart till sommaren. Och känns inte så otroligt som att vara done n gone till mars.

Så nu vet ni planerna..

5 Januari 2007  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Dagarna efter nyår

Jepp.. så ska man lära sig skriva 07 istället för 06 efter varje gång man skriver under saker då.. Och jag antar att det egentligen e det enda jag kommer märka som skillnad på detta nya året. Ändå så hoppas jag väldigt mycket på detta. Känna kärleken och värmen kanske? Jag vet att jag kommer känna en hel del saknad. Det tänker jag redan på. Fick en lite tankeställare i.. uhm.. natten till den 29:e. Vet inte vad jag ska göra åt den, men finns nog inget jag KAN göra. Bara att köra på som innan helt enkelt. Men nyår iaf. Firades i Malmö med mina blivande medstadsbor. Ja.. jag letar lägenheter för fullt här nere. Kanske blir bäst med en etta tills jag kan skramla ihop de där 20 tusen. Vilket, ja e ju lika lätt som att få lägenhet och jobb. Iallafall.. firades i malmö.. och, ja .. förfesten med alla var nog bäst. Sen gick vi vidare någonstans å sen vidare igen, sen kollade vi på raketer, sen gick alla iväg. Tänkte gå ut, blev inte så. Träffade en väldigt söt och charmig tös dock. Henne vill jag verkligen träffa igen, och inte bara över alkohol utan kanske en kaffe? Ja ja.. nu sitter man här iallafall med nyårsdepprisioner. Detta jääävla skit man vandrar runt med. Inget å göra åt heller.. inte som jag kan göra själv iaf. Inte bara andra som mår dåligt av det heller. Jag mår så otroligt dåligt över att veta om det.. att alltid få höra det dagarna efter ;( Oh well.. Snart f00d här iaf.. sen blir det hemåkning. Kanske uppdaterar då. God Fortsättning -_-
2 Januari 2007  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
GOD JUL

24 December 2006  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
Västtrafik å annan kraffs

Nu i dessa juletider, kan man annat än klaga?? Började med att vakna tidigt iallafall..  Inte illa. Upp å göra sig iordning. Väntade så snällt på mina föräldrar så de skulle kunna hämta mig å så. Sagt å gjort och någon timma sent kommer de ;)

Kör mig dit jag ska handla.. Leta korg e fan inte lätt.. men men. Sen var de tänkt att de skulle slå mig en signal när de var klara med sitt så jag kunde få skjuts hem också. Jätte snällt tänkte jag å så kan man ju handla lite mer.. Ta en stor påse.

När allt var klart. c:a en timma senare så ställde jag mig å väntade.. Ingen familj.. Jag ringer på mobilen.. inget svar.. 30 min senare så ringer de upp.. Då sitter de hemma och har beställt pizza!!

"Skulle ni inte hämta mig??" frågar jag..

"Näe.. vi ska ju ut igen sen så tänkte ta det då.."

"Va faaaan ska jag göra under tiden då?? "frågar jag..

"Du kan väl vandra runt sålänge??"

I en 25 minuter gick jag runt.. sen gav jag upp.. ringde å sa at tde kunde ta det lugnt. Bry er inte sa jag.

Sagt å gjort så tog jag vagnen till stan, där jag fick byta till min buss. Väntetid 26 min stod det.. 45!!! minuter senare kommer bussen! ALLTSÅ vad i helvete e det?? Och så undrar de varför de e så lite folk som tar bilen?!?!?! GAAAAH!

Ska fan bojkotta busar å västtrafik! Hur faen vågar de hålla på så?? Ska bli såå jääävla skönt att slippa skiten..

Nu e det bara det jobbiga med att uthärda föräldrarnas tjöt om den ständiga ekonomin hela dagen imorgon.. sen e det lugnt.. Funderar på systemet.. kanske borde vara lite packad. Så kanske det går lättare..

*suck*

Bra att man kan skriva av sig här

Så fort man träffar dem e det alltid om pengar. Har du de å spara si å så, gör det, gör så..  Klart du skall jobba kvar på volvo. Får ju lön där och sååå. Mmm jättekul! Sen får man gå på piller för olika smärtor resten av livet eller opereras som morsan.. Jätttebra jobb ju!!

 

ÄÄÄH!

23 December 2006  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
lite bättre, lite snyggare, mycket gladare

Satt och tänkte för mig själv hur jävla bra jag har det.. egentligen.
Visst har jag många klassiska I-landsproblem, och dessa har jag rätt till ;)
Men annars har jag det så fruktansvärt bra!
Vänner som saknar mig när jag inte är där, som blir lika lycklig som jag när vi träffas igen. Might just be the booze talking, but I doubt it!
Is teh Bäst!
Sen på jobbet. Folk som faktiskt kommer sakna mig! . säger de iallafall, och det betyder en hel del för mig..

Please remember me
When I am gone from here
She whispers,
Please remember me
But not with tears...

Jag vet inte varför det betyder så mycket för mig. Denna känsla att verkligen vara .. någon.. inte en i mängden. Någon de andra känner att de kan sakna..

För de komme ralltid vara så speciella för mig.

 

Anledningen då kanske till varför detta farväl-inlägg? Jo minsann jag har satt hjulen i rullning. Jag var inne och snackade med min cheif idag, och sa som det var. Jag letar lägenhet och jobb i malmö. Och jag kommer inte förlänga mitt kontrakt efter den siste februari.

Så jag har ett datum att gå efter nu. Jag ska fan hålla detta datumet med! Innan denne ödestigna dag så ska jag fixat ordning på lägenheten, pratat med HSB om att hyra ut/sälja lägenheten, hittat jobb.. någolunda iaf, och place to lay my head i malmö!

.. ser verkligen fram emot det! Att återigen beträda den skånska myllan! att beblandas med .. nej usch.. haha.. att få vara där nere helt enkelt! With my friends!

.. there are things to be done!

8 December 2006  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
This little thing called love, med julbord

Alltså ärligt..
Något jävl problem har jag, det hart jag själv konstaterat.. i visst berusat tillstånd visst.. men ändå!

Jag faller för fel tjejer ! !
Eller.. vet inte om man egentligen ska kalla det kärlek i-och-för-sig..
När mn står där på dansgolvet.. så ser man den arbetskamrat man spenderar massa tid med .. på jobbbet.. pussas med en annan.. då blir man liksom.. jaaahaaa..
Tyvärr går mycket på utseende, spelar ingen rol vad alla säger liksom. Man vill ju inte stå å hångla eller så med något träskmonster.
.. och jag har väl inte det där lilla extra. Tar tid att gilla mig. eller älska mig då..

DOCK ska det sägas att jag känner att jag stärkts sådant i mig och med mig själv att jag kan låta det rinna av. jag kan inte bry mig.. får inte..

bah.. kärlek är verkligen bara en lek. Och det är lika mycket mobbig där som i alla andra sporter.

Men men. ska försöka sova nu iaf. tror inte det ska bli några problem alls =)

/Nacht!

*****************************

.. och god morgon då antar jag ;)
Satt å läste igenom det jag skrivit inatt.. hehehe
man.. I do have issues =D

Hade en riktigt sjust kväll å natt igår. Kanske ska berätta lite?
Jobba till halv 4.. en hel timma kortare än väntat.
Sen hem hit med två glada pinglor! Liet förfest, kan man nog kalla det.
Lite dricka och Buzz!
lite mer dricka.. osv..
Massa lek men en liten härlig person vid namn Lucas! Hahahaha Sicken energi! Inte bra att ge den lille mannen cola och choklad i de mängder han tog.. HAHAHA

Men iaf. Efter en till polare kommit, och vi hade tömt våra glas, typ, så drog vi vidare till Henriksberg för årets julbord.
Vet inte vad jag väntat mig dock. Men maaaassa fina flickor och bra vänner fanns det =)
Synd man inte e lika talför som Johan eller Martin ;) hahah Men att sitta å tjöta med dem är bara guld värt! Kommer jag sakna sen när flytten blir klar..

Men men.. lite mat hann man med iaf. Sen lyftes våra bord bort och blev dansgolv.. Och då fick man se mer skönheter på dansgolvet!
Man skulle kanske försökt spendera mer tid med dem då man hade chansen nu iaf. Vet man nu efteråt.. alltid efteråt ;)

Sedan vid 00:00 så gick vi vidare för att göra stan osäker.. Där gick det nog fel tror jag.
Alla hade olika tankar och olika smak. Vi skulle nog dragit som alla andra till Valand, men vi blev inskrivna på VIP listan till Hardrock, så där klev vi in. Inget vidare ställe tyvärr ;(
Då blev jag skeeeta trött iaf!

Men fick se Sandra i underbar skrud sväva upp för trapporna!! När det äntligen sker så sittar jag och nästan somnar i soffan där.. Jävla timing! hehe
får bli mer gånger. Hade ju hela tiden chansen att gå vidare, men saker sker alltid som man inte kan kontrollera..
Så det får bli en annan gång.. kanske man kan fixa ihop något någongång med dem där nere igen?
I stort sätt var det en lyckad kväll. Vad jag såg så var det inga bråk alls.
Jag var nära att snedtända dock.. tur att jag kan hålla mitt lugn och inte bröt fingrarna av den jäveln...

Jaja
Tvättsöndag med lite italiensk fotboll och softning..

Enjoy teh Days!

3 December 2006  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Snart December

Yäzz!

Snart e det december. Med allt va det nu innebär. Kanske lite kallare, snö ??, julbord redan nu på lördag.. vilket är den andre december då ;)

Sen måste man la handla lite klappar å grejjor med. Massa med mandelmassa!

Jo! Har äntligen tatuerat mig!
Kommer en bättre bild sen. Och Självklart e jag mäkta stolt! Ni som gjort massa bra. haha.. Jag kan jag med!! =)
Och det e som de säger.. Har du väl gjort, så blir man biten.. jag ska ha fler!

.. och inte speciellt ont gjorde det heller, men var ju bara på överarmen dock.
För la tatuera om kulorna till golfbollar för att få känna den smärtan med..

Längtar redan till nyår..

Buzz!!
29 November 2006  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Höstdepp

Jaja, jag v tatt man inte kan lite på horoskop, elelr att man kan hitta på att det stämmer med det som sker.. men detta var ändå skrämmande;)

taget från aftonbladet.se:

Lejonet
November börjar inte så bra. Det är egentligen inte just kärlekslivet som krånglar, det är snarare så att du vantrivs med årstiden och dessutom har massor med praktiska problem och diverse tjafs att ta itu med. Du hinner inte med ditt känsloliv och du orkar inte ta tag i det, därför är också risken för gräl ovanligt stor. Trycket lättar runt mitten av månaden och då är det just kärlekslivet som ger dig de rätta ljuspunkterna. En Skytt kan visa sig dela mycket med dig.
Bästa chansen: Skorpion, Skytt
Bästa stället: På dansgolvet
Bästa datumen: 21-22/11


HAHAHHAHA Gött att jag å Juhat ska ut å röja den helgen sen!! eller ja.. 25:e blir det la.. men nära;)

14 November 2006  | Länk | the bloch! | 1 kommentar
On the sunday

...
Japp. Söndag då.
lördagen så jobbade man. upp tidigt å åka vagnen å bussen.. jääääätttekul.. sen går man i regnet å blåsten.. Kul att stå i pissiga kläder å jobba. Så sen.. när man kollar ut när man jobbar. Visst faaan lyser solhelvetet då?? jaaaadå

Men helgen känns väldigt kort numera.
Fram till jul har jag typ 6 dagars arbetsvecka. Kan ju bli bra när pengar å så kommer, även om jag mestadels tar komptid.

Men söndagen iaf.. den ska vara längre tycker jag.så man kan göra något mer ovettigt om man sov till halv ett ;) 6 timmars sömn räcker.

. varför börjar jag nästan alltid med ett "men" ??


Synd att allt känns så plöh alltså. Önskar mig verkligen ett jobb i malmö till jul ;)
så ska jag å Juhat bo ihop å ha JnJs Beer Palace!.. å bli utslängda efter minst en månad!
Kollar en hel del lägenheter, men MKB verkar sådär mot att ge ut lägenheter till vi från utsocknes ;) Får kämpa å se. Har ju ett jobb nu iaf.. här uppe iofs.. hehe
En månads uppsägning har man med. hmmmm...

Man saknar verkligen folket..

JO!
måste ju berätta om incidenten förra helgen!
HAHAHAHAHAHAH
Var ute å rumla runt med min gbg-johan. Gick mellan Rockbaren och Valand här i Göteborg. Bankomat e ju ett måste så vi stannar till där, då två fina (vad jag minns i mitt rus) kvinnofolk går förbi. Både jag å Jphan hälsar artigt och ställer oss sedan i kön. Då komemr det ffram en kille till Johan och börjar argumentera om att det var förnedrande för de tjejerna att vi hälsa!
WTF tänke vi båda å örjade argumentera tillbaka! Stod där en bra stund... Då ville den saten (efter att ha förolämpat mig å min hatt! Då tände jag till;) ) gå bakom huset och "diskutera" som han så fint sa! HAHAHAHAHHAHA
FAAAEN va vi e bra han å ja.. Tro vi knäckte honom rätt bra för till sist börja han knuffa undan oss. HAHAHAHA

Så nu vet ni! Dont mess with the best, or youll end up like the rest!

Forza!!
12 November 2006  | Länk | the bloch! | 0 kommentar
Jomendåså

.. då var man här med..

Idag så.. har jag minsann bokat tid för att bli gaddad.
29:e November, klockan.. uhm.. 12
Kan bli skojs.. eller.. smärtsamt.. men av blir det iaf;)

.
.
.
.
10 November 2006  | Länk | the bloch! | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Jimmy Högberg                                             Skaffa en gratis hemsida