Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2019)
>>


nyyyy...


...http://ttheresenilsson.blogg.se
19 Augusti 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
its time..

ohja, det är långtråkigt. att vara hos pappa, men vad gör man.. träffar han ju aldrig. man åker ut till birsta och ner till stan ibland för o träffa folk. man går på bio ibland, åker på restauranger, ligger ute o pressar i solen.. sen gör man inte så mycket mer förutom att ligga framför tvn hela dagarna o knarka filmer och tvserier .. imorgon är det distriksträning ute i essvik, ska kila ut dit sen vet jag inte vad jag hittar på. på måndag ska jag ner på stan på ansiktsbehandling sen gå på stan o kika lite tro ja. tisdag vet jag inte, inte onsdag heller. på torsdag är det begravning och sen på fredag tro jag nog jag åker hem till mamma.. får se hur det blir med det.
snart börjar skolan, pisssssstråkigt! men som sagt, jag får ju spendera minst 5 dagar i veckan med albiin, min kära bror! :D det är ju ngt bra :D ta dagen som den kommer o hoppas på det bästa ! :D (y) yeahp.. ska kila nu. p u s s s h e y (:
11 Augusti 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
story of a..

dagen kom då du försvann. du kommer alltid vara en del av mig, du kommer alltid finnas i tankarna jag bär. jag saknar dig så. all I want is to make you breath. please..

29/7. vila i frid, jag älskar dig så!
29 Juli 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
luckyluckyluckyluckyluckylucky

benalmádena 6-21/7.
spanien. vad kan man mer säga än värme. haha.. solade o badade, men inte så mycket, gjorde mest saker och åkte typ överallt x) . hm.. gick också ganska mycket. typ 8 mil på två veckor x) inte inräknat alla shoppingrundor x) haha.. iaf. kom hem ikv. ganska skönt. har faktiskt längtat hem ganska så mycket. men jag ska inte klaga :) . orkar inte skriva så mycket mer. ska vara med emma imorgon :D eller snarare idag ;) p u s s h e e y <3
22 Juli 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
man måste ta en dag i taget

en helt vanlig.. lördag. i helgen är det ju lilla vm hemma i matfors så jag toka mig ut dit för att stå i en kiosk o jobba i typ.. hm.. 4 o en halvtimma.. tärt, ja det var det. jobbade med amandaaa, det var iaf kul :). iaf.. när jag jobbat klart vid runt 4 så kom pappa o hämtade mig. vi åkte iväg för att kolla på någon ny frys av något slag xp efter det åkte vi hem. gjorde oss klara och åkte ner på stan för o äta. vi åt på någon finrestaurang, kom inte ihåg vad den hette :p åhh.. ja slängde i mig alldeles för mycke food, blev övermätt. men gott var det iallafall och värt pengarna x) nog för att ja inte betalade, men ändå xp efter det så skulle vi på bio.. men ja orkade inte, så jag fick skjuts hem och sen gick ja över på ica o hyrde film o tjocka ner mig i sängen o hämtade bärbara o låg o kollade på the holiday. den var faktiskt bra. men det var tråkigt att behöva kolla själv. men jag hade ju datorn, så det funkade väl. chattade med eric medans ja kollade på filmen så det blev inte lika tråkigt :). filmen är nu slut o ja var nyss o tvättade bort maken o borsta tääänderna ;> imorgon ska ja upp för o spela match, ska till härnösand med 15-16.. visst, det förstör dagen, men jaja . man måste ju offra sig lite ;) så därför borde jag sova nu. med kärlek, p u s s h e e y :)
1 Juli 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
yesterday is over.

jag förstår inte hur du tänker. du säger att du gör allt för mig. du ångrar dig och säger att du var full. ja kan säga dig att du tror jag vet nästan ingenting men jag har mina kontakter jag också! jag vet nog inte exakt vad som hände, men jag vill inte veta mer än vad jag vet. det vi hade var fint, men du förvandlade det till skit. du trodde det var okej, det du gjorde. men du har nu sumpat din chans. du sa själv att vi skulle gå tillsammans, att det kunde bli något. så snälla.. sluta skyll ifrån dig och bara så du vet vill jag aldrig ha med dig och göra igen. aldrig mer. jag vill inte se dig, inte prata med dig. jag vill ingenting! du får tjata hur mycket du vill, men du har sumpat din chans.. föralltid.

om det är så här du vill se mig.. så kolla! stirra dig blind på mig.. jag orkar inte bry mig. jag hatar folk som inte håller vad det lovar. som bara säger saker utan att ens mena det. lova aldrig något du inte kan hålla. glo, stirra, gör va fan du vill! men mig får du aldrig se gråta. aldrig. jag kan gråta mig till sömn, när ingen ser. jag behöver inte gråta för att se svag ut. så kolla på du. se ditt verk. jag hoppas då jävligt mycket att du ångrar dig...
24 Juni 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
för ingen förstår så bra som du

Jag kan lova världen nu, att ingen är som du. Tess, jag älskar dig mer än livet. Du är så jävla underbar. Alla får tycka som dom vill, du är den jag bryr mig om mest. Ja gör allt för dig och jag lovar att alltid finnas där. Jag försöker så mycket, försöker vara bra för dig. Du förtjänar någon lika underbar som dig. och gumman, jag garanterar inte det. Jag är inte lika underbar som dig. men jag gör mitt bästa. Du är den jag älskar mest. Man måste ta en dag i taget. Vi kommer inte vara föralltid, men jag älskar tiden jag har med dig nu. youre beautiful, and I love you. /dinC.


tack baby, du är för gullig för att vara sann. vår tid är som en saga. vi tar vara på varje dag. du bor en bit bort men det förändrar inget. jag vet att du gör allt för mig, det har jag fått bevisat. ingen som du. <3
18 Juni 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
Yesterday was over

And all I ever thought youd be, was that face is tearing holes in me again. but today Im fine without you. Runaway this time without you. And all the things you put me through, Im holding on by letting go of you.

You dont have to move, you dont have to speak. Time trickles down, and Im breathing for two.

And when the memory slips away, there will be a better view from here. And only lonesome you remains and just the thought of you I fear, it falls away..

so maybe I wont be alone. Take back now, my life youre stealing..
14 Juni 2007  | Länk | xoxo; | 1 kommentar
open your eyes, why cant you do this over?

och när du säger för alltid, så kan jag ärligt säga att jag tror dig. jag har aldrig träffat någon som dig. du får mig att le som aldrig förr. vi kan klara allt tillsammans och jag tror på oss. jag trodde ja tappat kärleken för evigt, men sen kom du och jag visste redan då att jag funnit den igen. du är en underbar prick bland alla stjärnor på himlen. jag lovar, om du svär på att aldrig svika mig, att det kommer alltid vara vi. baby, you are beautiful. jag kan inte säga att jag älskar dig, det kommer ta sin tid. vi står i mellantinget, tar steg för steg. vi kommer klara det här. ta min hand, så går vi tillsammans.

youre so bad, the poisen is in there, now and forever. hollow feelings.. the morning wont stop. I scream so much, it hurts. without you.. damn! its hard to breath and I cant put it into words...
12 Juni 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
what doesnt kill you, makes you stronger

om alla mil vore korta och min mun tyst, vore du då fortfarande här i min värld? vi kanske hade svävat bland moln. vem vet. du vill ingenting. är jag glömd för dig? är jag något du kommer sakna? jag stänger mina ögon och blundar för en sekund.. jag önskar du vore här, men vaknar sen av verkligheten. vi skulle kunna hitta tillbaka, men om jag hade fått en andra chans förr hade jag tagit den. men nu, jag vet inte.. skulle inte tro det.
och jag vill inte lyssna, men det är svårt att inte höra. det är svårt att bara försvinna. jag har försökt, men det gick inte som jag ville.. saker förändras med tiden. baby, du lever kvar i tankarna jag bär. open your eyes, how do you feel when you cant cry ? you have to fight this over, you must do this. will it burn before its over? sorry.. I dont know.
Man lever bara en gång, jag ångrar mycket men skulle inte vilja leva om det. man måste ta en dag i taget. du lever ditt jag lever mitt, man måste sköta sitt.
Im so lost, hollow feelings.. the morning wont stop.

"jajustja, jag älskar ju dig"
11 Juni 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
sista minnet och jag släpper min sista tår

too many problems, I dont know where she belongs anymore. She wants to go home but nobodys home. There was no place to go to dry her eyes. Her feeling she hides, fallen behind.. to lose faith and not find her dream. I promise you, shes losing her mind. I dont know why she felt that way, she felt it everyday and I just watched her make the same mistakes again. Thats where she lies, broken inside.
13 Maj 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
4 maj

fyllde år i onsdags, 2 maj :) det var inte världens bästa födelsedag, men den var bra kul kan ja säga :D 3 maj, var på dinos med tjejerna för att fira, tro vi var 9 st eller så :) ohh, det var så himla kul ;D tack, älskar er !

ikväll blire match mot erikslund, hoppas man vinner :) och hoppas det inte regnar ! ska åka med hanna dit :) för mor min är i sthlm och pappa orkar inte komma hit xP aja, ska packa nuja. p u s s h e j

vann med 6-1 mot erikslund ;D men det vara en dålig match av mig.. gjorde några tabbar, men vad gör det när det finns folk som räddar en ;) f93, iloveyou. <3
4 Maj 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
20 april

dagen började sämst, men allt vart bara bättre och bättre. för det första så var jag med agnes på skolan idag igen, och det var jätte kul :D du får mig att le, tack älskling för att du finns ! sen så ja.. tänker jag inte säga den andra saken :Ö h a h a . iaf, för de tredje, när jag följde med pappa på firman så var värsta snyggingen där , eller det var typ två stycken. men den ena har ja snackat med förut ;p och sen så har jag pratat med hanna i telefon o det är jätte kul :D ikväll ska jag nog bara ligga framför tv;n och inte göra någonting eller så går jag ner och tränar lite :) roligt ? njae, ganska, om man är ja.. men det finns ju ingenting att göra här ;o imorgon måste jag kliva upp tidigt, ska ner på stan o klippa mig sen kolla efter lite kläder och sen vet jag inte :) p u s s h e j ,
20 April 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
If you wanna live forever, take a risk and move fast.

Om ni av en händelse vill komma ihåg mig, kom då i håg att jag älskar er.

Therese är en fransk form av de grekiska namnet Theresia som betyder jägarinna. jag undrar vad det menas med det och varför jag heter så, man kan ju inte säga att jag är en jägarinna, verkligen inte. jag menar, jag kämpar inte mycket för det jag vill och ger ganska fort upp. dvs jag har inte mycket hopp i allt. jag och mitt namn, vi passar inte ihop.

emo.. idag fick jag en fråga om vad emo var och om jag var ett. hur tar men det ? jag menar, vissa säger att emo är en musikstil med känsla. och vissa säger att det också är en livsstil. emon är väldigt känslofulla, de är poeter och väldigt sluten av sig. jag läste idag, det var en kille som hade tagit det från någon sida. det var på engelska, och det fick mig att tänka om lite.. "Emo personality is also often connected with writing poetry, which addresses confusion, depression, loneliness, and anger, all resulting from the worlds inability to understand the author." , "When referring to a persons personality and attitude, most definitions of emo hold that an "emo person" is candid about their emotions, sensitive, shy, introverted, broken-hearted, glum, and often quiet." orden har en betydelse och de gav mig ett starkt intryck. det är mycket man undrar över
14 April 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
12 april

det är inte meningen att de ska gå sån lång tid mellan varje gång jag skriver, men jag tror nog inte det gör något ^^ iaf.. 16/3 är en dag som är värd att nämnas.. men efterföljderna blev värre. ibland önskar jag att ingenting hade hänt faktiskt. men ibland känns det okej, men jag saknar tiden som var.. men ibland älskar jag att det blev som det blev.. jag antar att jag är rädd för att bli lämnad ensam. att känna mig ensam. visst, det har jag alltid gjort. men ibland känns det som om att man är någon speciell. och den känslan känns underbar, när någon ser på en och ler, säger jag älskar dig bara.. tre ord. de kan betyda så mycket för världen. 18/3 är också värd att nämnas. den dagen var underbar.. 28/3 är värd att GLÖMMAS. fuck everything säger ja bara. hatar den dagen, samtidigt som jag älskar att hata den.. 29/3 är värd att nämnas.. tack christian. 9/3 är värd att nämnas. jag trodde inte jag skulle överleva.. men jag tog mig kraften att säga emot. att stå för mig själv. vet inte vart allt kom ifrån, men jag tackar för det. 9/3, dissarnas diss. förlåt, jag berättade som det var fick ta skiten men det var svårt att tänka på annat. så en timma senare satt man i telefon o skrattade :) tack hurru, du betyder mycket ! =) 12/4, idag. en dag värd att minnas ? njae.. kan jag väl inte påstå. p u s s h e j ,
12 April 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
15 mars

ojojoj, nu var det längesen ;o
på sportlovet åkte man ju utomlands, det var ganska långtråkigt x) längtade hem och det var ju bara en massa norskar där! ;p såg bara typ 3 snygga killar också ;/ men.. vi hade iallafall tur med vädret ! x) det var ganska fint där, knäppte typ 300 bilder eller något x) jag kände mig som en riktig turist kan man ju säga xD och det var en som trodde jag var från kina ;o hemska tanken liksom ! sen ikväll ska man ut på byn och loda med systern min :) så, jag ska nog ta ooch kila nu (: p u s s h e j < 3
15 Mars 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
25 februari

helgen har gått bra segt 8) i fredags åkte man till pappa, satt och lyssna på musik hela kvällen och typ inte mycket mer ;p i lördags (igår) var man en sväng till birsta, stötte på Hanna och gick med henne en stund, åkte hem och typ lyssnade på musik och satt och ritade hela kvällen för jag kunde inte gå på polar för jag hade ingen skjuts hem ;/ menmen! läste en stund, och såg på tv 8) och justja! vi åkte och bowla också xD idag har man inte gjort så mycket, var en sväng ner till stan, det var ganska öde där ;p inge folk nästan., ikväll ska vi käka på restaurang med far min :D sen bär det av till matfors., inte vet jag vad jag ska hitta på imorgon heller, är ledig från skolan :Ö menmen, kommer väll på ngt får man hoppas ;p om en vecka ligger man väll på någon strand och solar xD läängtar! 8) men ska kila. p ö w s h e j < 3
25 Februari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
15 februari

Heey [:
var på skolan idag, tråkigt. är fortfarande sjuk så jag var inte med på idrotten..
kom nyss hem från lill-kusinen :D sov hos henne inatt. såg på OC igår, det var ett ganska bra avsnitt ;D sitter och chattar med Hanna nu, hon är lite vimsig av sig kan man säga.. har fucking as tråkigt nu.. ska städa sen :/ tyck synd om mig! [: ehe.. fick en jätte mjuk nalle som höll i en chokladsak av min kära kusin på alla hjärtans dag (: den var ganska söt. förutom det så var alla hjärtans dag inte så värst rolig av sig.. eller den var helt okej då :] men nu ska jag kila ja,

pusshej
15 Februari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
12 februari

hejsan :) är fortfarande sjuk. ska fixa tid hos doktorn imorgon, tråkigt. idag var jag med Emma, vi såg på film, åt och prata som vanligt :) hade ingen ork att göra någonting annat! Var också på skolan idag, drygt.. så himla jobbigt. menmen :/ hoppas det här blir en bra vecka iaf! hoppas, hoppas.. i helgen var jag till Åre med Millan o Madde, det var jätte kul :) var typ as trött på väg hem på tåget, var tvungen att kliva upp 5 på morgonen i lördags ;o menmen, värt det iaf ;) nu ska jag kila till the bed. ses, Pusshej (: så mycket känslor, jag skriver inte ner allt.. men det finns kvar där uppe.. yeap,

- Flickan där har inget ansikte, inte längre en familj kvar, ingen mat att äta, inga vänner, hon är full av hat. Nobbad och behandlad illa ligger hon där, frusen och svulten. Iskalla ögon, förfrusna fingrar och tår, en hunger som aldrig vill ta slut, en sjukdom som går att bota, men inga pengar hon har. Hon har ingenting kvar, hon får leva i en mardröm. Hon har inget annat val. Hon bor i ett gathörn, i en kartong. Tygtrasor som hon använder för att värma sin frusna kropp har hon hittat slängda på någon gata. Tigger om pengar och mat. Inget av de hon får, hon är värd så mycket mer! Hon är värd att få känna kärlek, hon är värd att få värme, hon är värd att få ha en mamma, hon är värd att få mat och hon är värd att få kläder! Hon är värd så mycket mer, hon är värd så mycket mer… Öppna upp ögonen för världen utanför, dag att visa lite kärlek, lite ömhet! Allt du gör du vet att det känns!
~Så lite har stort värde!
12 Februari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
7 februari

sjuk.. har varit hemma från skolan i tre dagar, först hade jag feber, sen försvann den. sen kom den tillbaka idag. vet inte om jag kommer på skolan imorgon. kanske.. jag hoppas faktist, jag saknar alla! idag har jag typ sovit, kollat på tv, ätit och kollat på film. inte så mycket mer.. dagarna går segt och man har långtråkigt hela tiden. fast jag sover rätt så mycket så då går ju tiden ganska fort :) men nu ska jag gå och kolla på tv. är så trött :P

krya på mig :D pusshej
7 Februari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
30 januari - story of a broken heart

jag vet inte om du gör det, men jag lever i en dröm. hela mitt liv svävar någon annan stans än här på jorden. folk ställer höga krav på en, men ibland orkar man inte bry sig. jag kliver ner och tar den enkla stigen. jag gömmer mig. jag tar mig långsamt fram, men jag måste våga säga vad jag tycker, jag måste våga visa mig som den jag är, jag måste våga.. dom flesta lever nere på jorden, förväntar sig inte mycket. men jag lever i en dröm.. jag drömmer om livet, jag drömmer om det perfekta.. jag drömmer om dig och jag drömmer om framtiden. jag förväntar mig mer av mig själv än andra. men livet rullar ändå på.. det verkar aldrig ta slut.
Försöker att förstå.. varför det inte kan bli vi två ? Jag älskar dig :)
30 Januari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
25 januari

Dagen kan komma då min kropp ligger vit på ett sjukhus och läkaren konstaterar att mitt hjärta har slutat att slå. Ge då mina ögon till en man som aldrig har sett en soluppgång, ett barns ansikte eller en kvinnas ögon. Ge då mitt hjärta till nån vars eget hjärta bara har givit honom ändlösa dagar av smärta. Ge mitt blod till tonåringen som dragits fram ur bilvraket så att han kan få se sina barn leka. Ge mina njurar till en människa vars liv, vecka efter vecka är beroende av en maskin. Ta mina ben, varje muskelfiber, varje nerv ur min kropp, och finn det möjliga för ett invalidiserat barn att gå. Utforska varje skrymsel, ta mina celler och odla dem, så att en stum pojke kan få heja på sitt favoritlag och en döv flicka höra regnet smattra. Bränn det som blir kvar av mig och sprid askan för vinden. Om ni måste begrava mig, begrav då mina fel, mina svagheter, mina misstag och fördommar. Ge mina synder till djävulen och min själ till gud. Om ni av en händelse vill komma ihåg mig, kom då i håg att jag älskar er.
25 Januari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
8januari

idag började skolan, trist. menmen, har man ngt val eller?? ;o efter skolan gick jag hem och satte mig vid datorn och jag sitter fortfarande kvar ^o) hmm.. konstigt. sitter och lyssnar på kööng musik, Eminem, jag tror jag är kär, jag älskar hans musik. x) yeeaahppsstt.. ikväll är det träning :) egentligen vill jag inte, men jag tvingar mig själv till den som allt annat. aja, ska dra nu. pusshej. ps. Jesse McCarney är AS-het 8) ni ser ju själva på bilden här bredvid ;)
8 Januari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
6januari

idag har jag inte gjort så mkt. vaknade. fick färskpressad juice ;D mega-gott ;) efter de duschade man, åkte ner till stan. men det var inte öppet. då åkte jag till birsta istället med pappa och åsa:) fick ett nytt halsband från guldfynd, ett ganska så fint :P haha, men ändå. efter det har jag legat framför tv:n hela dan xD det finns ju inte så mycket att göra ;) menmen. nu sitter jag vid datorn om ni inte fattat det och lyssnar på musik såklart xP ska nog hitta på nggt att göra nu, om inte gå till tv:n ;o pusshej!
6 Januari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
5januari

Idag har jag inte gjort så mycket! klockan är ju bara barnet än ;d ikväll ska jag nog åka till pappa, och vara där över helgen. Igår var jag på stan med emma, det var roligt :) fast egentligen så skulle jag inte följt med, det kostar ju.. jag måste ju spara. men jag följde med ändå, bara för hennes skull :) förresten, nyår sög ordentligt! fan va tråkigt det var! just nu sitter jag och lyssnar på musik. ska nog ta och äta ngt snart, jag kan höra magen kurra ;o (; pusshej!
5 Januari 2007  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
25 december

igår var det jul :D idag är det dan efter jul :D och jag ska på en biopremiär, kanske lite roligt då ;) men nu måste jag gå, ha en bra dag. pusshej :)
25 December 2006  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
4 december

hejhej:) idag åkte mamma till stockholm så jag åkte med Hanna till skolan, idag hade lärarna sagt att Pippi skulle komma förbi och hälsa på, men jag måste ha missat henne. gråter floder bara för det nu 8( efter skolan gick jag först hem till Eva då, men precis när jag in så kom jag ihåg att jag glömde väskan på skolan... jag fattar inte, hur kan man va så glömsk som jag? det måste vara ngn slags sjukdom jag har :S jaja, ska på gårn sen ikväll kanske med Hanna o Emma. Hoppas jag träffar Spindelmannen på vägen dit! pusshej :)
4 December 2006  | Länk | xoxo; | 0 kommentar
3 december

hejhej :) vaknade runt halv 11, väntade på att Hanna skulle vakna, sen gick vi och åt frukost. efter det bar det av till match. det gick väl inte så jätte bra, förlorade. men det var kul :D efter det åkte jag hem och åt, sen satt jag mig vid datorn, och sen packade jag och nu sitter jag här :D idag var det julskyltning men det fanns ingen att gå med så då stannade jag hemma. pusshej:)
3 December 2006  | Länk | xoxo; | 0 kommentar


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida