Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Strindlund söker kärleken!

Evigheter, evigheter. Mycket har hänt sedan sist.. Och jag kan väl bara konstatera att som blondin har jag fått fler förslag och tillfällen än innan. Blondes have more fun, tro det eller ej. Nu är jag inte bimbo-blond, utan med mer gyllene ton, men oj, så sexig jag är. En annan sak jag har insett är att jag gör succé hos manliga individer över 25, ja, eller säkert över 35, men mig kvittar det. Av någon anledning har jag skippat dem härliga 17-åringarna.

Dem fattar ju ändå ingenting. Det är skillnad med äldre killar, dem inser vilka kvaliteér som finns hos mig. Bara som ett exempel, så har jag fått förklarat för mig att jag är extremt sexig, och att det inte enbart beror på min otroliga charm, nej, jag är bra, för att jag är något att ta i. Typ, som en bastant tant, liksom.

Tack, det värmer.

I övrigt, så har det klickat med någon.. Någon jag påminner varje dag om hur ful och äcklig han är, trots att jag egentligen tycker det är helt tvärtom. Att säga det här fina har aldrig fallit mig riktigt i smaken tidigare, och det går liksom inte att byta ut över en natt. Jag hoppas att han har tålamod, hade det varit jag, hade jag gråtit mig till sömns i ett par nätter och sedan fetdumpad med orden att det finns ett helvete, där han hör hemma och att han redan nu skulle kunna sticka dit.

Nåväl.. Vi får se vart det här leder.

Dagens lärdom: Det ÄR bra att ragga på sin arbetsplats, bara det inte är ICA..
3 Augusti 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Oj, det var ett tag sedan sist.

Nåväl, ibland händer det att jag är lycklig. Och samma kille har gjort det än en gång. Den här gången fick han tom mig att gråta en skvätt för den lycka som jag verkligen behövde inom mig nu. Att någon kan komma och gå i livet hur som helst, och alltid göra mig så fruktansvärt glad och förälskad när jag hör hans underbara röst. Det spelar ingen roll att han försvinner titt som tätt, för han finns alltid där inom mig. Och hur det än är så vet jag att jag finns där inom honom också. Alldeles underbara du, jag blir bara mer och mer förälskad när jag ser dig.

Du är allt och lite till för mig, du tillhör mitt liv.
1 Juni 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

WOHO! (Tänk Homer Simpson),

Det går framåt och första kontakten togs igår kväll. Dessvärre hade jag inte en aning om att det var mitt lamm jag hade i andre änden av telefonen, och när jag väl upptäckte det fick jag prata med den som egentligen slog mig en signal. Det var just snyggt. I vilket fall som helst som helst så finns nu mitt lamms nummer i tryggt förvar under mina kontakter i telefonen.

När kontakten var avslutad såg jag världens chans, när alkoholen flödade och cirkulerade i mitt blod, att få en riktigt första kontakt med lammet. Behöver jag säga att det gick illa? Jävligt illa. Snark. Det var inte det att jag sa något pinsamt eller så, men han svarade och jag sa glatt: "Hej, det är Josefine!" och som svar får jag: "Vänta! Du ska få prata med honom.." och vips så hade jag Värmlands bror i andre änden.

Man kan.. *andningspaus*, se det från den ljusa sidan om man vill. Mitt lammkött vet nu att jag finns, dock inte att han tillhör mig, vilket i sig kan vara en nackdel. Om... man väljer att se det här från den mörka sidan, skulle jag vilja påstå att mitt sms till samme kille inte riktigt var särskillt clevert då han antagligen antog att det skulle till Värmlands bror, och att Värmlands bror får för sig att jag har en crush på honom. Det här är verkligen ett jäkla gissel.

"Jag tycker om dina tighta lår!"

Mer behöver jag väl antagligen inte säga? Nu behöver jag väl inte heller dumförklara mig ännu mer än jag redan gjort och påstå att när spriten går in i blodet, försvinner vettet ur huvudet men... Nåja, liket lever, och det är väl huvudsaken. Jag ser det här som ett stort framsteg, och snart är jag så tjenis med Värmlands bror att han inom kort kommer att be mig att spela poker med dem, däribland mitt lilla lamm.

Gårdagens lärdom: Ta inte för givet att det är den person du vill ska ringa som ringer, och skäll absolut inte ut fel människa av fel anledning..
22 April 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Jakten efter min, med betoning på m i n 17-åring går vidare.. Jag har alldeles nyligen fått veta att min stora kärlek jobbar på en mack här i närheten då och då, och det absolut bästa vore att få gå in och handla någon kväll när han står där. Och jag har planen helt klar framför mig..

Strategi:

Just nu ligger jag i underläge då min tilltänkte fästman inte ens har någon aning om vem jag är. Därför kommer jag att satsa på stark deffensiv och leva på kontringar. Dvs. att jag genom playmakern och snipern lever på deras respektive styrkor samt att jag förhoppningsvis tar emot en del smörpass som så småningom leder direkt i mål. Tyvärr måste jag arbeta snabbt och även om jag kommer att få jobba en hel del sarg, så är jag övertygad om att det så småningom kommer att löna sig riktigt rejält. Kanske kommer jag att stöta på en del utvisningar, men i det här fallet får jag väl påstå att "holding the stick" samt "diving" blir ett par ganska sköna inslag på botbänken. Väl i mål blir det förmodligen inte särskillt många bortamatcher, men dessto mer matcher på hemmaplan. Och det är inte mig emot..

Matchens tips: 2-0, efter en tveksam inledning.

Enkelt förklarat: Jag ordnar biffen, med hjälp av folk på hemmaplan. Resten kan ni nog använda fantasin till för att förstå.

Nåja, jag har inte mycket tid på mig. Man skulle kunna säga att tredje perioden börjar redan nästa vecka, och när helgen når sitt slut så övergår det i övertid och då gäller det att satsa allt på offensiven. Bära eller brista. Jag tror att den stora finalen blir senast den 30 April då jag tänker ställa till med fest hos familjen Värmland. De vet bara inte om det ännu..

Önska mig lycka till!

Raggningsreplik nr. 1: "Du kanske kan förklara reglerna för mig.. Jag är särskillt intresserad av vad regeln "holding the stick" innebär.. Kom med här så får du visa mig!"

21 April 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 1 kommentar
Strindlund söker kärleken!

6 månader för sent. 6 månader utan att jag har sett honom en gång. Naturligtvis stegar killen från Allbröd rakt in i mitt hjärta på min sista dag. En blandning av Magnus Nilssons mystik och Jake Gyllenhals sköna leende, gör det hela otroligt synd. Jag dansade runt honom och fnittrade, sprang till kassan och skvallrade om snygga killar på lagret. Självklart fick jag hela butiken att skratta åt mig, precis som vanligt.

Glass- och jordgubbskillen, släng er i väggen. Ni har blivit brädad, 10 gånger om. Och på tal om Mr.GB-glasskille så är han inte särskillt trevlig heller. Han gör sitt jobb, hejar om han måste och ser allmänt tråkig ut. Inte som han från allbrödet, kommer in, är trevlig, skämtar lite och får våra hjärtan att ta ett extra skutt. Han är så där perfekt, som en kille ska vara.

Rosa moln.

Nåja. Mer seriöst raggande har skett, på en krog en onsdagskväll. Typ igår. Allt gick så jäkla bra, tills jag skulle hem. Jag nämnde att jag ville träffa honom igen, och då menade han att han inte brukar vara ute så ofta på en onsdag. Jag tittade på honom, höjde på ögonbrynet och vände på klacken. Jag blev kinkig och inte förrän jag var halvvägs hem funderade jag på om det skulle komma något annat efter det. Stackarn, fick aldrig chansen. Jag tog det ändock som en diss, och det var det antagligen också.

Men vad gör det? Jag åker till Arvika nästa vecka, och där väntar the love of my life. En stackars 17-åring som inte vet om min existens, men som alldeles snart kommer att tappa hakan när jag bosätter mig hos familjen Remnevik för en stund.

Gårdagens lärdom: Låt åtminstone den du raggar på få avsluta sina meningar, så kanske det finns en chans att du lyckas.
12 April 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Nähä, okej. Det har gått två dagar och jag har inte fått ett endaste svar på min kontaktannons. Så jag slopar det, och från och med nu så tänker jag gå vidare till nästa. Problemet är bara, att det inte finns någon nästa.. Jag tror att jag har avverkat alla killar, utan att egentligen ha avverkat någon. Visst är det typiskt? Att jag, världens mest underbara person, inte ska få chansen att dejta vem jag vill.

Hade väntat mig att den här bloggen skulle vara extremt populär, och grabbarna skulle stå med en kölapp i handen för att få träffa mig. Men icke. Nåja, kanske är jag bara så deppig över det för att jag tittade på en film under gårdagskvällen där underbara Jude Law fick mig att smälta och längta efter kärleken.

Eller. Ja, jag längtar inte efter kärleken på så sätt, jag längtar bara efter att någon kan försörja mig. Det skulle verkligen sitta fint om den kille var Jude Law eller kanske till och med Jake Gyllenhal. Det skulle absolut inte skada, eftersom att jag då åtminstone hade haft två anledningar till att bli ett med någon av dem. Pengar, och utseendet. Om vi sedan klickar, är det bara en fördel.

Dagens lärdom: Det spelar ingen roll om du bloggar efter din desperata kärlekstörst, ingen kommer någonsin vilja ha dig ändå.
5 April 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Kontaktannons:

Du, rike man i Arvika, finns du? Jag är vacker och normalt begåvad helt enligt utlåtande från psykiater efter noggranna kontroller. Jag söker dig i Arvika som är världsvan, tränar minst 4 gånger i veckan samt är en hejare på segling. Du skall tycka om att betala för dig, o c h mig när vi sysslar med aktiviteter som kostar pengar. Helst är du inte äldre än 18, och gärna med vissa drag från Brad Pitt eller Geroge Clooney. Nåja, inte om du är 18, för då får du gärna se ut som någon yngre mer släthyad kändis.. Som, t ex Jake Gyllenhal eller varför inte Orlando Bloom? Ser du inte ut som någon av dessa men ändå vill ha mig? Slanta upp några tusen och lägg dig under kniven..

Du får gärna spela hockey samt kunna sjunga och spela gitarr så att du så småning om kan skriva en låt tillägnad mig. Något som jag blir imponerad av är dyra bilar och shoppinturer där någon ger mig precis allt jag pekar på.

Låter det intressant? Den 18e April åker jag till Värmland och kommer under en tid att befinna mig där. Lämna ett avtryck i gästboken med kontaktuppgifter så bestämmer vi en träff.

Puss i ljumsken!
3 April 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Bäcksvart.

Typiskt. När jag som bäst hade glömt tankarna om jordgubbs-killen så dyker han upp på jobbet. Blåa, skitiga arbetsbyxor och struligt hår.. Alldeles en sån där upplevelse som gör att hjärnverksamheten går på högvarv. Han är så där trevlig och köper glass till sina yngre syskon, det är så mycket kärlek i luften när vi träffas. Jag känner hur jag sakta sjunker genom stolen och golvet när han ler, mina öron blir alldeles knallheta och mungiporna håller på att gå ur led.

Det är alltid något som ställer till det, och i en annan del av landet pågår febril aktivitet gällande min drömkille. Okej, jag har många drömkillar, men jag antar att jag inte riktigt kan bestämma mig och hålla samma linje hela vägen. Det här är ett lammkött, hockeyspelare och har liknelser från en av bögarna i utfattiga kullarna.

Jag torde vara hans drömtjej också.

Dagens lärdom: En bög är bra, två bögar är mindre bra.
26 Mars 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Bäcksvart.

Typiskt. När jag som bäst hade glömt tankarna om jordgubbs-killen så dyker han upp på jobbet. Blåa, skitiga arbetsbyxor och struligt hår.. Alldeles en sån där upplevelse som gör att hjärnverksamheten går på högvarv. Han är så där trevlig och köper glass till sina yngre syskon, det är så mycket kärlek i luften när vi träffas. Jag känner hur jag sakta sjunker genom stolen och golvet när han ler, mina öron blir alldeles knallheta och mungiporna håller på att gå ur led.

Det är alltid något som ställer till det, och i en annan del av landet pågår febril aktivitet gällande min drömkille. Okej, jag har många drömkillar, men jag antar att jag inte riktigt kan bestämma mig och hålla samma linje hela vägen. Det här är ett lammkött, hockeyspelare och har liknelser från en av bögarna i utfattiga kullarna.

Jag torde vara hans drömtjej också.

Dagens lärdom: En bög är bra, två bögar är mindre bra.
26 Mars 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Nu har jag avverkat två, och den tredje har jag inte sett sen den gången på bussen. Och jag kan väl inte säga att jag har satt in alla resurser för att hitta honom heller. Istället, går jag in på den fjärde, lastbilschaffisen, som jag är helt säker på att jag kommer att linda runt mitt lilla finger. En lång stilig och mörk man, lite sådär fulsnygg, precis vad som passar mig. Ja, *andningspaus* alltså, när jag tänker efter så passar dem flesta mig, bara det är en man.

I morse på jobbet väntade jag en leverans med massor av frukt- och grönt och alldeles strax efter klockan 09.00 öppnar han dörren, lastbilschaffisen som imponeras av mina bakverk. Jag sätter en kråka på ett par papper, och blir ombedd att hjälpa till. "Jaha" tänker jag, "Det är väl ändå inte mitt jobb?", men jag protesterar inte och jag kan mycket väl tänka mig varför han vill ha hjälp av just mig. Alla, och då menar jag alla, vill väl ta del av mitt underbara leende (Tänk Tomas Ledin).

Nåja, han ber mig att vara stöd så att lådorna inte tippar, vilket jag kan acceptera, och sedan ber han mig att knuffa på uppför den lilla sluttningen som är, och håhåjaja, jag puttar på och det går ganska lätt. Då utbrister han "Du skulle lätt kunna bli lastbilschaufför, vilken kräm i armarna!", jag tittar lite förvåntat och utbrister "Ehh, nja, det är väl inget jag eftersträvar". Han skrattar och jag fortsätter att le, för att sedan utbrista "Jag är nog ganska svag ändå..". Vi pratar lite, och sedan åker han vidare.

Jag går runt och känner mig lite häftig, "Jossan, the truckdriver" liksom.. Men sen, blir jag en aningen misstänksam, vad sjuttsingen menade han med det? JAG är för fin för att köra lastbil, och alldeles för upptagen med mig själv för att det skulle kunna gå. Förvisso skulle jag lätt vara den snyggaste, men.. vid det här laget var jag sur, riktigt sur. Om han ville ha mig, borde han veta att man inte kallar en tjej för "lastbilschaffis", det gör man bara inte. Om... det inte vore så att han INTE vill ha mig. Fast å andra sidan, jag har lagt märke till att humorn är annorlunda bland de här männen, de vet inte riktigt vad en komplimang är. Okej, då är det lugnt.

Han återkommer säkert. Förvånar mig inte ett dugg om slår en pling i morgon.


Dagens lärdom: Underskatta aldrig en lastbilschaffis, vad han än säger så menar han väl.

23 Mars 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 2 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Visst är det tillåtet att gråta av ren och skär lycka för att man mår så förbannat bra? Visst är det tillåtet att må så förbannat bra, att man ler utombords tills man exploderar av glädje inombords? Efter många om och men, har jag funnit den stora kärleken. Vi två, är verkligen som gjorda för varandra, och det här är första gången jag löpt hela linan ut och verkligen släppt på alla av mina tänkbara känslor.

Jag älskar verkligen hans leende, och tanken på att hans hjärta innehåller så mycket kärlek får mig att springa runt på de rosa små molnen med oerhört lätta steg. Han gör att mörkret i horrisonten ständigt är upplyst av kärlek och sång, och med honom vill jag fortsätta mitt liv med tills vi en dag sitter tillsammans i varsin gungstol på hemmet och håller varandras händer.

Det är bara s å mycket kärlek.

Sällan har någon människa fått mig att känna på det här viset. Ett par fåtal gånger har lagmaskinen Timrå IK lyckats med det stordådet.. Kanske är det så, att när jag träffade Torbjörn* så var det så att han underlättade för mitt hjärta att våga sig på att släppa på känslorna, eftersom det bara bevisade att det inte är någon nackdel att bli bortvald. Ja, även om det var så att han redan hade flickvän, och inte hade ett sådant svårt val.. Meen, vem bryr sig?

Min kärlek till den aktuelle killen, är starkare än någonsin.

Men visst ja.. Jag vet att det är vi två, och inte han och någon annan. Frågan är bara hur jag får honom att inse det?

Over and out.


* Inte min chef. Och om den "riktige" Torbjörn läser det här, hoppas jag att du skrattar och ler, precis så där som du gjorde i somras när du fångade mitt hjärta, för det här är inte mer allvarligt än den där gången när du frågade om vi skulle gifta oss. Snark.
26 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 3 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Mr. GB-glasskille? Vad pratar ni för strunt? Och jordgubbskillen.. vem bryr sig? Efter några månader har det kommit både nya och gamla kunder och med varje individ har jag fått en speciell liten relation till. Vissa får mig att skratta, några får mig att dra djupa suckar, medan andra får mig att vilka skrika av välbehag. Som idag, till exempel, när min absoluta favorit-kund promenerar rakt in i mitt hjärta, igen, utan att han ens har någon aning.

En.. ehh, medelålders herre, eller nej. Vad hemskt det låter, en fräsch karl på 35+, som antagligen inte är medveten om hans dragningskraft gentemot mig. Jag fnittrade som en liten skolflicka på 14 vårar när jag insåg att det var HAN som valt att besöka mig igen.

Ja, eller.. Nu låter det här säkert oerhört komiskt, för det är ju inte så att jag är prostituerad. Nej, så är det inte, utan den här herren strövade nog med varsamma steg in i butiken för att han behövde handla något ätbart, och inget annat. Men, det var så befriande, för på morgonen mådde jag riktigt pyton, och velade mellan att jobba eller stanna hemma, i den otroligt sköna sängen. Jag valde i alla fall till sist att slå bort tankarna om att jag skulle vara sjuk, och TUR var väl det, för jag trodde inte att jag skulle träffa honom igen.

Dagens lärdom: Att stå emot negativa känslor är positivt.
15 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 1 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Som ni hört har jag valt att dumpa tankarna om Mr. GB-glasskille av olika anledningar.. Och bara några timmar senare valde jag att sikta in mig på näste man på jobbet, drickakillen. Faktum är att vi har bättre kontakt än vad jag någonsin hade med glasskillen, men eftersom jag alltid är överytlig så valde jag den snyggare herren.

I vilket fall som helst satt jag som bäst att planera när han kommer in för att handla.. Med en korg i den ena handen och en tjej i den andra. Typiskt. Men jag han inte deppa länge, för bara ett par minuter senare kom min absoluta favoritkille in. En fräsch 89:a som jag har ett väldigt gott öga till, och som jag har överlägset bra kontakt med när vi ses.

Han sålde jordgubbar utanför mitt extraknäck för någon sommar sedan, och jag handlade jordgubbar jämt för att få kontakt med honom. Och det gick ju bra, riktigt bra. Men det var aldrig aktuellt med något annat än lite oskyldiga blinkningar från mitt håll, och det konstiga var, att han varje gång trodde jag fått något i ögat. Och jag tyckte alltid att det var lite märkligt.

Nu har jag avverkat både glass- och drickakillen, och kanske.. kanske har jag större chans med jordgubbskillen. Bara jag får tag i honom, vilket jag tänker få, och sen är det bara hoppas att han vill ha mig. För egentligen, vilken singel kan motstå mig? Typ. Ingen. Och seriöst, det var ju åratal sedan han sålde jordgubbar utanför ICA. Så, det räknas väl inte som en jobbkille längre. Väl?

Kolla så söt jag och Carro är på bilden här till höger.

Dagens lärdom: Det är fortfarande ingen idé att klistra på jobbkillar.
11 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Nu får det banne mig vara nog. Min glasskille undviker mig! Jag är helt övertygad om det. Eller alltså, antagligen vet han inte ens att jag är intresserad, jag hinner för sjuttsingen inte stanna upp och prata med honom, hinner inte ens flirta med honom på avstånd så som jag planerat. Men ändock, är helt övertygad om att han undviker mig.

Nu var det andra tisdagen i rad han kom tassandes förbi ut i butiken. Jag befann mig i mjölkkylen och med ett klingande hej gick han förbi mig. Antagligen redan förälskad. Inte i mig, men i en lång tjej, med blondt hår och blåa glittrande ögon. Nåja, i vilket fall som helst hade jag planen helt klart framför mig.

Han kom in med glass, gick ut igen, och sedan hade jag tänkt fråga om han hade tid att stanna på en kopp kaffe. För jag skulle minsann visa honom att det där med kaffe är jag en hejare på. Det är så lätt att ta fram nyckeln till automaten och trycka på kaffeknappen, starkt eller svagt, svart eller med mjölk. Det är mer än vad en annan glassuktande manslukerska i Edsbyn skulle lyckas med. Men.. Det finns förstås ett men med i den här historien också.

Problemet var bara att han aldrig kom in i butiken igen. Snark.


No more Mr GB-Glasskille.

Dagens lärdom: Att flirta på jobbet lyckas aldrig. Inse det, och gå vidare.
7 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 1 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Jaha.. Då har man klarat av det här också.

Han, charmören, svärmorsdrömmen.. Det är inget jag förstår mig på riktigt, om det sistnämnde ordet är synonymt med hjärtekross, så torde ju världen veta att man bör backa undan när ordet kommer på tal. Charmören kan mycket väl leda till sorger och brustna hjärtan. Men inte... svärmorsdrömmen. Det går inte.

Lipsillen, Strindlund, fick på ett sätt sitt hjärta demolerat under gårdagskvällen. Kanske berodde det på spriten, och antagligen spelade detta in, men seriöst, som en igel höll han sig i närheten och sökte min uppmärksamhet. Och när jag sedan ger han den får jag kalla handen och ett par undvikande blickar.

Tolkar jag det så fel?

Så Strindlund gjorde det igen. Det rann en tår eller två, och jag skulle gott ha kunnat gråtit hundra till där jag satt.* Det var väl heller inte helt smart, men ack vilken uppmärksamhet jag fick. Inte från han, för han hade redan dragit sig undan, men från vänner och bekanta, och samtidigt fick jag en av mina mest välbehövda kramar i livet.

Av en för mig, helt okänd människa.

Fortsättningen följer. Jag har en buss att passa och ett jobb att sköta.

* Ett internt skämt, som går bland ett par stycken uppe i Härnösand.
4 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Okej, fine.. Jag har inte uppdaterat bloggen på säkert en vecka, och det ber jag om ursäkt för. Det finns vissa bakomliggande orsaker till detta, men från och med nu lovar jag att bättra mig för allas skull.

På tal om ingenting. Glasskillen. Ja, jag vet, jag tjatar om honom, men.. För tillfället finns det inte så mycket annat att tjata om heller så det får duga för de här gångerna. Det börjar verkligen kännas tragiskt, att jag fortfarande står och stampar på samma ställe som för ett par veckor sedan. Men...

Han dök inte upp förra veckan.. Kanske kände han på sig att det var något när jag slängde mina suktande blickar efter honom då, eller så var det bara så enkelt att vi hade tillräckligt med glass så att han inte behövde titta förbi hos oss. För, hör och häpna, den här veckan tog han sig ut till min butik, en dag före den dag han alltid brukar vara där. Och detta gav mig förstås en smärre chock, men den var ack så trevlig efter en stund, även om den stunden var väldigt kort.

Nog så.

Jag tror att jag tar detta på alldeles för stort allvar när jag fått i mig ett par drinkar. Sist, när jag var på mitt eget kalas kände jag mig oemotståndlig och delade ut pussar till höger och vänster. Nu vet jag förstås bättre, och även om jag fortfarande känner mig alldeles oemotståndlig, så vet jag att man lämnar mongolider ifred. Det hjälper verkligen inte att ligga med ett mongo, tro mig.

Förresten, här kommer en lista på män som tycker om mig:

Kille 1: Vill gå och äta med mig.
Kille 2: Vill äta på mig.
Kille 3: Glasskillen! (Snart så).
Kille 4: Ehh.. Nu tog det visst slut på kandidater.

Lystring: Du man, som tror dig tycka om mig, vänligen kontakta mig snarast så att du smidigt och enkelt hamnar på min lista. Adios!
1 Februari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 5 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Strindlund går och fiskar, ah-ah-ah..

För att jag själv inte ska behöva fixa allt har jag idag slängt ut lite krokar till butikschef och socialt biträde angående GB-killen på jobbet. Nu är ju jag själv också rätt social, men när det kommer till den biten att ragga så kan jag lätt bli låst och få tunghäfta.

Och nu har jag kommit till den punkten där jag måste bestämma mig för hur det här ska gå till. På onsdag kommer glasskillen, precis som vanligt, om inte det har skett några större förändringar. Och frågan är då hur jag ska fånga hans uppmärksamhet? Borde jag slänga mig raklång framför hans fötter och låtsas grina, så att han är tvungen att fråga mig hur det är.. Eller borde jag kanske fråga vilken glassort han rekomenderar, och sedan be honom bjuda hem mig på ett hejdundrande glasspartaj, bara han och jag.

Fast.. Allvarligt, jag är nog alldeles för harig för något av de där två alternativen. Kanske vore det så enkelt att bara använda mig av mitt hemliga vapen leendet, och tvinga honom att skratta och le när han ser mig. På något sätt torde jag lyckas.

Nu har jag flera alternativ, ett alternativ som är uteslutet är att fråga honom vilken sort som är hans absoluta favorit, och sedan berätta om min favorit...

"Min favorit är den här sorten.." *pekar* "Normalt tycker jag inte om chokladglass, men Rocky road är liksom så.. glassig med marsmallows och pecannötter!", det skulle bara bli så fel. Där vill man imponera, och förklara varför just den sorten är så bra, men då låter det ju som om att jag skulle ha ätit alla glassorter som finns i hela världen. Och vad ger det för intryck egentligen? Värsta fettot som hatar träning och äter kalorier.

Det här är ett jäkla gissel. (Ett väldigt användbart uttryck).
22 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 3 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Okej, bloggandet har inte alls varit sig likt den här veckan, och egentligen har jag så oerhört mycket att berätta om, men jag tänkte liksom att jag skulle utveckla tanken på mitt glassmonster på jobbet. Killen som är sådär fruktansvärt charmig, att jag bara suckar djupt när jag ser honom, och sjunker igenom golvet när han ler mot mig. Guud, vilken perfekt kille!

Faktum är att jag under helgen släppt alla tankar om honom, och jag kan väl direkt påstå att det inte funnit många fler tankar om honom tidigare heller. Det var väl dom första dagarna, när jag skapade bloggen, men innan och efter det inget speciellt.

Nu finns det väl egentligen inget roligt att berätta, men i onsdags, samma dag varje vecka, så kom han in för att fylla på glass i våra frysboxar, och jag tänkte inte alls på det i veckan. Men när jag sedan gick ut på lagret, mötte hans blick och skrattade lite lätt, lite sådär barnsligt charmigt som jag gör, log han och fick mig att svälja alla ord jag hade på lager. Min mamma, som också jobbar där kom förbi varpå han frågade om hon inte kunde skriva på några papper vilket hon gjorde, och slängde lite käft, precis som vanligt.

Han skrattade, jag skrattade, och hon... flinade. Jaja, det där är ju bra, han har ju redan träffat min morsa, så han behöver inte oroa sig för det efter vi dejtat några gånger.

För övrigt, så har min omedvetna charm slagit till igen, jag hade tydligt gjort ett starkt intryck på en av mina vänners vän. Det var kul att höra! :)

Lärdom nummer... ähh, nu orkar jag inte mer. Det får bli dagens lärdom istället.

Dagens lärdom: Se till att din blivande får träffa dina föräldrar i förväg, omedvetet!
19 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Jag har så mycket att berätta, men orken tryter och det spökar i min hjärna.
16 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Helgen har passerat och jag lyckades håva in två telefonnummer och dessutom ett par välbehövliga kramar. Dessvärre gick mitt limmande på grabbarna inte särskillt bra, utan jag lyckades charma två damer. Det är väl inte fy skam det heller, men jag, som helt och hållet är fokuserad på det motsatta könet brast väl ut i skratt när jag insåg detta dagen efter. Nåja, sak samma.

Jag är fortfarande fruktansvärt dålig på att knuffa på folk så att de inser att jag skulle kunna vara intresserad. Men åter igen får jag säga stackars karl, stackars, stackars lilla karl. Pratar förstås om killen jag glömde min tröja hos på juldagen, som jag senare glömde min väska hos. Följde med upp och skulle låna toaletten, satte mig sedan soffan och somnade. Jag hade inget som helst intresse av han, men i vilket fall som helst bad han mig efter en stund att gå. Tror jag det, vem vill ha en onykter och snarkande tomte i soffan? Det var i alla fall ömsesidigt, kan dock fortfarande inte förstå hur jag somnade sådär bara.

Jag har väl aldrig berättat om min favoritkund där jag jobbar, men det är en man att jämföra med George Clooney, och ni vet ju alla hur snygg och spänstig han är trots sin ålder. Idag fick vi besök av en man som slog denne med hästlängder, har aldrig sett någon med så stor karisma och utstrålning, och jag blev lugn och glad. Hoppas han återvänder snart, skulle dock tro att min chef skulle läxa upp mig om han visste att jag ibland faller totalt. Fast jag gör inget dumt, utan ler bara lite extra och hoppas på att den som charmar mig gör något istället.

I vilket fall som helst är det också dömt att misslyckas, så att ens tänka tanken vore ju förargligt. Med min vanliga otur så är han förstås upptagen, så glöm, glöm. Och faktum är att jag aldrig mer lär se röken av honom.

Sak samma.

Det blir mycket nu, men jag har börjat på min lista, den lista som min kommande kille ska lyckas uppnå. Han får det förstås jobbigt att övertyga mig om att han är rätt, eftersom min senaste (o)lycklige kärlek Torbjörn är så satans perfekt. Eller, nåja, han är bättre än andra, eftersom han är den enda som fått mig att falla som en fura och stulit mitt hjärta. Jadajada, liksom. Listan fylls på när jag kommer på vad som är bra nog åt mig, samt att jag omprioriterar när den är klart.

Kravlista:

1. Helst träna, och vara aktiv inom en sport som har skidor som huvudredskap.
2. Ha bra stil, samt vara fräsch. Det vill säga, vara snygg.

Lärdom nummer 5: Snygga killar är alltid upptagna, flirta med dom fula.

14 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Och vad hände sen?

Ja, att jag blev snurrig i hjärnan mitt framför halva min släkt är nog sak samma, men hur jag lyckades reda ut triangeldramat är en helt annan femma. Eller visst ja, det blev inget triangeldrama, hur mycket jag än försökte. Tragiskt. Istället drack jag en öl för mycket och satt och trallade lite Thåström under hela kvällen.

Sen har jag också kommit på att det är alla mina blonda stunder som gör att folk uppmärksammar mig. Och ibland, blir det väl lite väl blondt, det märker till och med jag. Jag lämnade min väska hos killen som hade förfesten, och vad tror ni händer sen? Jag glömmer den där när vi ska åka hem, eller ska man kanske säga "glömmer"? Jag har varit hos karln två gånger, och båda respektive gångerna har jag glömt något.

Stackarn, han tror med 99% säkerhet att jag glömmer diverse saker där med flit, enbart för att jag ska få träffa honom. Å andra sidan är det ju han isåfall som har höga tankar om sig själv, och det drabbar inte mig.

Ikväll ger jag mig ut på nya jaktmarker, och tänkte försöka flirta på så många som jag kan. Utan att det verkar desperat, förstås.
13 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 1 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Jippie. Jag har världens slagläge inför den kommande helgen. På juldagen träffade jag en snubbe som var väldigt intressant, och innan jag visste ordet av det kysste han mig.. I arslet. Nåja, i vilket fall som helst så var det rätt trevligt, för det visade sig förstås att misslyckade personer som mig också kan få utbyta lite slem med någon då och då. Eller.. det var förstås mest jag som slemmade, men sak samma.

I veckan fick pep det till i min telefon, in kom ett sms som beskrev hur rolig jag var att festa ihop med och att jag skulle ta med mig "gänget" och titta förbi under helgen. Jag vet inte om det var riktat till mig, eller om det var till "gänget", men jag vet i alla fall att smset kom från, håll i er nu, juldagssnubbens vän som även är bekant med min syster. Eftersom jag även träffade den här killen på juldagen så får jag väl bara anta att det var "gänget" han var ute efter.

Burned.

I vilket fall som helst så ska jag dit efter lite födelsedagsfirande, och det är DET som är själva slagläget. Kanske kommer det förbi någon pudding jag kan öva att limma på, inför ögonen på både juldagskillen och den här som antagligen är ute efter "gänget", i bästa fall får jag till ett triangeldrama mellan grabbarna. Och då kan jag ju faktiskt ta tillfället i akt och lära mig att välja rätt kille. Ja, eller något sånt.

Lärdom nummer 4: Träffar du någon två gånger, och han hör av sig efter den andre gången, anta direkt att det beror på "gänget" du umgås med.
12 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 2 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Oh my.. Vet hela världen om att jag övar på att klistra? På jobbet idag hände inget speciellt, och jag träffade inte på en enda människa som i mina ögon var intressant. Jag plockade lite varor, sjöng lite tyst på Die Mauer och suckade djupt.. För ja, just idag var inte mitt jobb särskillt tillfredsställande.

Jag dansade runt och frågade en av mina manliga (eller pojkliga) arbetskamrater om hur gammal han var osv, allt för att tiden skulle rinna iväg. "*Namn* passa dig nu, du hör väl att Jossan raggar på dig!?", chefen, våran spjuver ropade detta med ett klingande skratt. Han förstörde min omedvetna plan..

I vilket fall som helst så ser jag inte denna dag som en bra dag, klistermässigt, från min sida. Dock har jag blivit klistrad på, på engelska, och för er alla som vet hur jag med flytande engelska alltid charmar skjortan av dem som klistrar på mig, vet ju hur det här slutade... ehhh, ja, alltså, jag svarade med ett tungt "Öhhh?", och inte lär den snubben ha fattat det. Ö finns ju inte ens med i det engelska alfabetet.

Åt fanders med det.. men kanske är mitt nästa projekt att också kunna "bli raggad på, och ta det på allvar", nu var det här förvisso ett dåligt exempel, för killen såg mest road ut. Kanske var det för att min gylf var öppen, jag vet inte. Och jag skulle aldrig kunna komma på en raggningsreplik på engelska.

"Hello Cookie, standing here crumble?" - fattar ni ens hälften själv?

Lärdom nummer 3: Ingen kommer aldrig någonsin i framtiden klistra på dig, om du inte slutar skratta åt dem när de försöker.
11 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 1 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Min omedvetna charm, eller eventuellt mina blonda gener lyckas alltid förföra någon i min närhet, på ett eller ett annat sätt. Eller är det verkligen så? Idag har jag bestämt mig för att mina raggningskunskaper skall övas på våran glasskille på jobbet. Kanske kan han berätta för mig vilken glass som är godast att äta från en het kropp, och kanske, vill han prova det från mitt daller. Kanske!

Frågan är hur jag skall gå till väga, har alltid haft ett gott öga till glassmonstret, men idag, med tanke på min blogg så tänkte jag gå steget längre. Och detta bestämdes tidigare idag då jag med sedvanliga karlsteg klampade ut på baksidan med kartonger. Problemet var bara att det stod en lastbil i vägen, och att glassmonstret satt med en annan herra alldeles bredvid, varpå jag utbrister "Men OJ!" samtidigt som jag ser så där allmänt dum ut. Så dum som bara Strindlund kan lyckas med att se ut.

Och naturligtvis vände jag mig hastigt om och går rakt in i en dörr. Typiskt! Men, han fnissade lite.

Steg 1, att lära sig att ragga, samt att kunna utöva dem utan att bli generad!

1. Hitta valfritt offer att ragga på. (Klart!)
2. Få offret att lägga märke till mig. (Också klart?)
3. Haspla ur sig en uppenbar klyscha, typ "Tja kexet, står du här och smular?", utan att vika sig dubbel av skratt. Visst är det väl så seriösa människor raggar? Öhh...

Lärdom nummer 2: Ingen lägger märke till dig, om du inte ramlar. Så ramla!
9 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 4 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Folk säger att jag är kräsen, men jag väljer bara med omsorg.

Glöm inte att skriva i gästboken, samt att kommentera bloggar jag förhoppningsvis skriver dagligen, och ofta. Topplistor kommer inom kort, och andra intressanta kikhål.

Bildkälla: http://www.samer.se/images/350px/Granser_dyrander.gif
9 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 3 kommentarer
Strindlund söker kärleken!

Okej, nu har jag testat det här och sjönk en nivå lägre än en ren dejtsida.. Jag reggade mig på en sida i förmiddags, där folk mer söker kroppskontakt än kärlek och kände väl direkt att det var helt fel ställe för mig. Den enda kroppskontakt jag tänkte ge någon är den som ger mig lite kärlek.. Där var jag anonym, och skrev "Hej" i min presentation och inom loppet av en timme hade jag lyckats fylla min brevlåda med brev från män runt 40-årsåldern. Och hade jag tur, fick jag ett brev från ett lammkött som ville "visa" sig i camen. Ehh.. helt fel ställe.


Raderat. Avslutat.


Lärdom nummer 1: Dejtingsidor kanske inte är så farligt, trots allt..Bildkälla: http://www.badseypublications.co.uk/aamt/aha.gif
8 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 0 kommentar
Strindlund söker kärleken!

Hej, och hjärtligt välkommen in till min värld, till min personliga kärleksblogg! Tanken är att jag här genom en stor portion humor och en liten smula allvar ska berätta om jakten på den perfekte partnern och tillsammans med er skratta åt alla misslyckade raggningsförsök och desperata blickar efter kärleken.

Ni är välkomna att titta er omkring på sidan, och skriv gärna i gästboken!

Om vi tar det från början:

Efter en kväll i fyllan så kände jag mig totalt värdelös, och ville verkligen bara lägga mig ner och dö eftersom jag kände mig som världens mest misslyckade person. Snart 20 år gammal, utan ett endaste seriöst förhållande.. Mitt liv kunde lika gärna sluta existera, där, och då.

Så, vad gör man när det känns så där? Man ser till att få lite pepp, och sedan väljer man att registrera sig på diverse dejtingsidor på nätet för att få napp, eller så gör man som mig.. och tar det via bloggen. En helt ny blogg, som ska fungera som ett bollplank tillsammans med resten av cyberrymdens besökare!

Väl mött mina vänner, hoppas ni fortsätter att följa mitt vardagliga sökande efter kärleken. Jag har vänt upp och ner på hela mitt liv, just för att du och jag ska ordna upp det åt mig igen.

Morsning!

Källa: http://spectator.ru/images/love.gif
8 Januari 2007  | Länk | Strindlund söker kärleken! | 3 kommentarer


12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Josefine Strindlund                                             Skaffa en gratis hemsida